Clomifen kokeilussa

Clomi87

Hei,
Ajattelin kirjoittaa omat clomifen kokemukseni jos siitä olisi jollekin muulle apua kun ainakin itse kovasti olen yrittänyt aiheen tiimoilta googlettaa.
Eli meillä on ehkäisytyömiä vuosia 3 takana meiningillä että tulee kun on tullakseen mutta mitään ei tapahtunut ja asia alkoi ajan kanssa vaivaamaan. Vikaa ei löytynyt kummastakaan, ei edes ylipainoa.
Nyt kokeilemme clomifenia vaikka ovuloin ainakin kotitestien mukaan joka kk, mutta menkkojen kierto vaihtelee. Pääosin kumminkin 29-36 tietämillä menkat alkaa.

Sivuoireita en juurikaan kokenut kuin muutaman kuuman aallon ensimmäisien pillereiden kohdalla. Annostukseni on 1 tapletti / kiertopv 3-7.

Ovisoireet ovat vahvempia kuin normaalisti ja tuntuu että niitä on useamminkin mutta varmaankin vaan keho reagoi näin tai asia riippuu jostain muusta.

Tällä hetkellä menossa kp 21 ja vatsaa vähän jomottaa. Tai munasarjoja polttelee, hankala kuvailla.

12

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Clomi87

      Nyt menossa kp 24 ja noin kolmen/neljän päivän kestänyt alavatsan paineen tunne on muuttunut etovaksi oloksi nyt toista päivää. Mietin alkavatkohan menkat clomifenin ansiosta aiemmin jos näitä tuntemuksia on jo nyt sillä muuten kierto ollut lähempänä 33.
      Mutta mietin myös ovatko nämä olot oviksen aiheuttamia jos ovis tuli myöhemmin clomifenin vuoksi. Olisi pitänyt ostaa ovistikkuja mutta en kesän kiireessä ehtinyt.
      Kenties seuraavan kierron tikutan jotta tiedän mitä mikäkin tuntemus on. Toisaalta tikuttaminen tuo jotenkin paineita enkä sitä haluaisi tästä ottaa vaan elelen päivä kerrallaan.

    • Clomi87

      Tänään kp 27 ja kaikki oireet katosi; jomotukset ja etova olo. Eipä tainnut tärpätä tältä kierrolta. Menkat alkanee loppuviikosta.

    • Clomi87

      Tänään ois kp34 ja menkkoja ei kuulu. Aloin miettimään olisiki ovis tapahtunut myöhemmin. Oireita ei ole kuin etova olo joka voi riippua milloin mistäkin, kenties närästää.
      Varmaankin teen testin kumminkin loppuviikosta.

    • Clomi87

      Tänään oon ärsytyksen partaalla kun näköjään clomit viivästyttävät menkat entisestään! Luulisi että se nopeuttaisi kiertoa kun ovis varmasti tapahtuu. Mulla oli kyllä ovikset näitä ennenkin. Nyt kp 37 ja pitäisi lähteä kesälomareissulle. Olisin halunnut kärsiä menkat ennen reissua niinkuin olisi tapahtunut ilman clomeja.. Ja en ole raskaana, sen testasin.
      Noh kaippa elämän pitää aina potkia meikäläistä jokaisella mahdollisella tavalla

    • Clomi87

      Noniin vihdoin menkat alkoivat eli ei onnea ensimmäisessä kierroksella. Kierron sekoitti kivasti kun kp 40.
      Taidan pitää nyt yhden kierron ilman lääkitystä jos saisin kiertoa kuntoon ja näkisi onko nämä finnit naamassa lääkkeestä johtuvia.

    • Clomi87

      Finnit jäivät, ehkä vähän rauhoittuneet mutta menkat tuli onneksi ajallaan eikä tarvinnut niitä odotella. Pidin siis lääkkeettömän kierron ja tänään nappasin ensimmäisen clomin. Katsotaan meneekö kierto pitkäksi tälläkin kertaa.

    • Clomi87

      Noniin clomit on napsittu tälle kiertoa ja nyt menossa kp 16. Eilisestä asti on ollut kovaa paineen tunnetta alavatsassa joita olen ovikseksi päätellyt aiemmissa kierroissa mutta ovistestit eivät näytä täydellisen vahvaa viivaa vaikka suht vahva viiva onkin. Silti heikompi kuin tarkistusviiva. Hieman nyt hämmentynyt noista testeistä. Pitäisi kai käyttää vain niitä hymynaamatestejä selkeyden takia mutta ne on niin hintavia ja näitä puikkotestejä on paljon kaapissa..
      Noh peitto heiluu kumminkin joka toinen päivä niin toivotaan että osuisi kohdilleen. Olisi kumminkin kiva varmistua että ovis tapahtuu myös clomeilla.

    • Clomi87

      Tänä aamuna ovis bongattu eli kp18 ! Tikutin sen tässä kierrossa jotta varmistun clomien toimivuudesta. Peittoa heiluteltiin toissapäivänä etten tiiä kuinka siitä oli hyötyä ja onko tänä iltana liian myöhäistä mutta toivotaan onnea tähän kiertoon

    • Clomi87

      Menossa kp28 ja menkkamaisia tunteita jo vatsassa. Pääosin menkat alkaneet kp28-33. Mutta ainakin viime clomeilu viivästytti menkat joten luultavasti tässäkin pitää odotella. Raskauteen en tässä kierrossa usko sillä ovispäivän puuhailut meni pieleen joten pitää olla taktisempi seuraavassa kierrossa.

    • Clomi87

      Noniin tänään menkat alkoi eli taas viiveellä clomien ansiosta eli dpo 17. / kp34. Vaikka harmittikin ettei onnistunut niin nyt pääsee taas kokeilemaan uusia kikkoja.
      Vielä kaksi kuuria olisi jäljellä. Jos ei niillä nappaa niin pitää taas piipahtaa lääkärin puheilla.

    • Clomi87

      Clomeilun 3/4 kierto on käynnissä ja viikon kuluttua nähdään onnistuiko tämäkään. Olen aina pitänyt yhden taukokierron lääkkeiden välissä kun tuntuvat vahvoilta lääkkeiltä joista löytyy potkua myös clomittomille kierroille. Yhden kemiallisen raskauden saimme aikaiseksi taukokierrolla joten se on jo jotain pitkän yrittämisen jälkeen.

    • Minää

      Hei
      Miten meni. Onnistuiko clomilla?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe