Paljastava rokotetutkimus vedettiin pois!

ColdTruth

Skeptikot myöntävät ”pelottelevansa” tiedejulkaisuja julkaisemasta mitään, mikä loukkaa heidän rokoteuskontoaan. Nyt ’katosi’ tutkimus, jossa verrattiin keskenään rokotettuja ja rokottamattomia lapsia.
Avoimesti luettava Journal of Translational Medicine julkaisi kaksi viikkoa sitten kaksi ennennäkemätöntä vertaisarvioitua tutkimusta, joiden kohtalo oli varsin erikoinen, joskaan ei täysin yllättävä.
Yhteenveto taustoista: ensimmäisessä pilottitutkimuksessa verrattiin 261:tä kotikoulutettua amerikkalaislasta, joita ei ole lainkaan rokotettu, 405 rokotettuun ja kotikoulutettuun amerikkalaislapseen. Ryhmien välillä havaittiin silmiinpistävä ero sairauksien esiintyvyydessä. Neurologisten kehityshäiriöiden, allergioiden, heinänuhan ja muiden immuunivälitteisten häiriöiden esiintyvyys huitelee pilvissä rokotetuilla amerikkalaislapsilla, eikä kukaan osaa selittää miksi. Jos haluat tutustua syvällisemmin tutkimukseen, klikkaa tästä.
Toinen tutkimus perustui ensimmäiseen, ja sen toteuttivat samat henkilöt. He vertasivat keskenään rokotettujen ja rokottamattomien keskosten hermostollista kehitystä. Molemmat tutkimukset ovat epidemiologisia seurantatutkimuksia, jotka perustuivat äitien muistikuviin ”lääkärien diagnosoimista” sairauksista, resepteistä ja leikkauksista, ei heidän mielipiteisiinsä. Monet tutkimukset suoritetaan tällä tavalla, myös monet sellaiset, joita valtiolliset terveysvirastot suorittavat ja joihin he viittaavat.
Media pysyi vaiti, mikä ei tule yllätyksenä. Valtavirtaiset tiedotusvälineet vaikenivat kuin muuri, aivan kuin mitään normaalista poikkeavaa amerikkalaislasten terveyttä käsittelevää tutkimusta ei olisi edes julkaistu. Terveysviranomaiset valitsivat saman taktiikan: on parempi pitää matalaa profiilia ja antaa myrskyn laantua eikä ruokkia huomiota.
Tiedeyhteisö pysyi vaiti, lukuunottamatta pientä räksyttävää kotikutoisten tiedesotureiden joukkoa, joita kutsutaan Skeptikoiksi isolla S:llä.
Lynkkausjoukko vaientaa kriitikot
Mitä tämä ”takaisin vedetty” tutkimus käsittelikään? ”Raivostuttavaa… rokotehuuhaata” twiittasi yksi. Kuinka tällainen tutkimus KEHDATAAN julkaista? ”Eikö tätä törkeyttä ole jo loppuunkäsitelty?” Pois! Pois! Pois!
Sillä ei tietysti ollut mitään merkitystä ettei tutkimusta vetäneen professori Anthony Mawsonin tutkimuksia ole koskaan aiemmin jätetty julkaisematta tai vedetty pois. Kertaalleen julkaistua tutkimusta ei voi vetää pois. Se, mitä nyt tapahtui on tapahtunut aiemmin, tosin ennen julkaisua. Skeptikkojen lynkkausjoukko on nähnyt tutkimuksen abstraktin Frontiers-lehden sivuilla 2016 kun se oli vielä tarkastettavana. Tutkimus ei ehtinyt nähdä päivänvaloa, mutta tästä huolimatta Skeptikkojen kaikkinäkevä silmä, joka etsii yötä päivää mitä tahansa loukkaavaa, oli havainnut sen.
Skeptikot eivät suotta jahkailleet ryhtyessään vastatoimiin. He eivät haaskanneet aikaansa perehtymällä yksityiskohtiin tai haastaneet sen sisältöä. He eivät tutkineet metodologiaa tai tuloksia tai niiden tulkintaa tai tuloksiin liittyvää pohdintaa.
He haukkuivat tutkijoita ”rokotevastaisiksi” – joka on verrattavissa ’rasistiin’ tai ’seksistiin’, ja joksi voi nimittää ketä tahansa, jopa arvostettua professoria ja tutkijaa, jolla on 30-vuotinen ura, ja joka vain kyseenalaistaa sen, ovatko tietynlaiset lääkevalmisteet turvallisia lapsille. ”Rokotevastaiseksi” nimittäminen tappaa keskustelun.
Frontiersin hapuileva toimittaja julkaisikin hätäisen twiitin, jonka mukaan tutkimus oli vasta alustavasti hyväksytty ja arviointi olisi tehty uudelleen ”esille nostettujen ongelmakohtien vuoksi.”
Yksi skeptikko kehuu kuinka tutkimus vedettiin pois hänen ansiostaan:
”Sain yhdellä twiitillä Frontiersin vetämään rokotevastaisen jutun pois!” Leonid Schneider twiittasi tällä viikolla. ”Rokotevastaisen tutkimuksen abstrakti tuli julki, lukija ilmoitti asiasta minulle, twiittasin, Frontiers säikähti ja veti tutkimuksen pois.”
Jopa Retraction Watch raportoi tapahtumankulusta tällä tavalla. Jouduttuaan kritiikin kohteeksi Twitterissä, Frontiers antoi julkilausuman, todeten että tutkimus oli vasta ”alustavasti hyväksytty mutta ei julkaistu”, ja että se oli uudelleenarvioitavana.
He linkkasivat kahteen twiittiin, joista toinen oli Leonid Schneiderin. Siinäpä se.
”Mikä herättää itsessään kysymyksiä: oikeaoppinen takaisinvetomenettely ei mene näin,” kommentoi nimimerkki Neuroskeptic Retraction Watchin sivuilla, ikäänkuin sekin olisi ollut vaikeuksissa olevien tutkijoiden syytä. Ei syytöksiä. Ei vastauksia. Ei vedottu ammattietiikkaan tai virheisiin. Ei minkäänlaista menettelyä. Ei edes kenguruoikeudenkäyntiä. Pelkkä lynkkausjoukko ”pelottelee” tiedejulkaisun olemaan julkaisematta.
Valtamedia kertoi tuolloin tarinan taustat väärin ja väitti perusteettomasti että tutkimus, jota ei oltu koskaan julkaistu, oli vedetty pois. He toistivat Skeptikkojen omituisia väitteitä ja pönkittivät lääketeollisuuden herrojensa asemaa.
Journal of Translational Sciencen päätoimittaja on jälleen kumartanut näiden voimien edessä. Retraction Watch

71

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedemie

      1. Olet ilmeisesti plagioinut jutun Magneettimedia-roskajulkaisusta tänne ilmoittamatta lähdettä (tekijänoikeusrikkomus, vaikka onkin huuhaasivusto). Tämä ilmenee, kun hakee Googlella jotakin tekstinpätkää tuosta sepustuksesta.

      2. Onko hörhön vertaisarvioija toinen hörhö, mietin vain. Eli onko arviointi tehty tieteellisiä kriteerejä noudattaen?

    • Rokotevastaisuus on pelkkää ennakkoluuloa.

      • ProfessoriKaikkiTietävä

        Rokottaminen on pelkkää THL: n propagandaa!
        Terveen ihmisen terve elimistö ja terve immuunisysteemi torjuu kaikki bakteerit ja virukset!
        Ongelma on , ettei ole olemassa enää terveitä ihmisiä, kuin teoreettisina olioina!
        Syömme väärin, josta aiheutuu lähes 30% sairauksista!
        Ajattelemme ja tunnemme väärin, tästä aiheutuu loput sairauksistamme eli 70% !


      • ProfessoriKaikkiTietävä kirjoitti:

        Rokottaminen on pelkkää THL: n propagandaa!
        Terveen ihmisen terve elimistö ja terve immuunisysteemi torjuu kaikki bakteerit ja virukset!
        Ongelma on , ettei ole olemassa enää terveitä ihmisiä, kuin teoreettisina olioina!
        Syömme väärin, josta aiheutuu lähes 30% sairauksista!
        Ajattelemme ja tunnemme väärin, tästä aiheutuu loput sairauksistamme eli 70% !

        Ennen piti tehdä 7 lasta, joista 2 jäi henkiin.

        Nykyään lapsi kuolee todella harvoin ssirauteen.


      • Rokotekuolemat

        Vaan lapsi kuolee siihen rokorteeseen!


      • Rokotekuolemat kirjoitti:

        Vaan lapsi kuolee siihen rokorteeseen!

        Useimmat se pelastaa. Mutulla voin heittää et kuolleisuus on vähemmän kuin yksi miljoonasta.


      • Rokotteet

        Jos se jotkut voi pelastaakin, mutta kovin vähän puhutaan rokotteiden haittavaikutuksista, joita niillä myöskin on.

        Miksi?


      • remediafennica
        Sillei kirjoitti:

        Ennen piti tehdä 7 lasta, joista 2 jäi henkiin.

        Nykyään lapsi kuolee todella harvoin ssirauteen.

        >Nykyään lapsi kuolee todella harvoin ssirauteen. <

        Voisitko kertoa mistä sairaudesta on kysymys?
        En löytänyt sitä remedia fennicasta!


      • remediafennica kirjoitti:

        >Nykyään lapsi kuolee todella harvoin ssirauteen. <

        Voisitko kertoa mistä sairaudesta on kysymys?
        En löytänyt sitä remedia fennicasta!

        Sairauksista yleisesti verrattuna aikaan ennen rokotteita.


      • Tosiasiaaa
        Sillei kirjoitti:

        Useimmat se pelastaa. Mutulla voin heittää et kuolleisuus on vähemmän kuin yksi miljoonasta.

        MUTU = SKEPTIKKO = HARHALUULO


      • Tosiasiaaa kirjoitti:

        MUTU = SKEPTIKKO = HARHALUULO

        Väitätkö, että rokotteet tappaa useammin kuin pelastaa?


      • Tällei
        Sillei kirjoitti:

        Väitätkö, että rokotteet tappaa useammin kuin pelastaa?

        Rokotteet tappavat lopuksi kaikki kansakunnat ja myös niiden keksijät.


      • Tällei kirjoitti:

        Rokotteet tappavat lopuksi kaikki kansakunnat ja myös niiden keksijät.

        Siitä sulla ei taida olla mitään näyttöä? Rokotteet ehkäisevät sairauksia ja siitä on tutkimustietoa pilvin pimein.


    • Tosikaameeta

      Tosi kaameeta! Yli puolet lapsista kuolee rokotteisiin!

      • Sillei

        Huuhaa tietoa tuollainen.


    • noidankehässä

      Tuhkarokko nosti rokotefanaattisuuden äärimmilleen. Jopa vihreiden kansanedustaja TV:ssa puolusti pakkolääkintää. Rokotepakolaisuus saattaa hyvinkin olla todellisuutta myös meidän maassa. Terveydenhoidossa rokotteita suojellaan nyt ihmisen sijaan ja rokotehaittojen hoetaan olevan minimaalisia.

      Rokotekattavuus on maassamme hieman laskenut, mikä tietää tämän teollisuusalan bisnesten heikentyneen. Vanhemmat ovat alkaneet kiusallisesti kysellä, miksi heidän lapsensa täytyy allergisoitua monille ruoka-aineille kuin myös ympäristössä esiintyville tekijöille, kärsiä koulussa oppimisvaikeuksista ja sairastua lukuisiin immunologisesta heikkoudesta johtuviin sairauksiin vain siksi, että jotkut pitävät jumalaleikeistä, eivätkä piittaa kanssaihmistensä hädästä. Pakkopiikityksiä kannattavat eivät ole kiinnostuneita rokotteiden kokonaisvaikutuksista. He eivät kysy, miksi lasten diabetes suorastaan räjähtää käsiin tai mistä johtuu, että keskushermostoperäiset sairaudet käyvät lääketieteellisesti yhä mielenkiintoisemmiksi tai miksi lapset ja nuoret lisääntyvässä määrin turvautuvat mielialalääkkeisiin. Eivät kysy, koska heidän toivoaan hallitsee fanatismi ja pelko opillisen heikkouden paljastumisesta. Diabetes korjataan tietenkin siten, että lapset altistetaan uudelle tulolähteelle, diabetesrokotteelle. Kun rokotteet aikaansaavat sairauksia, virallisen kannan vastaus on uusi rokote eli samalla periaatteella edellisten haittoja vastaan.

      Rokotebisnekset ovat hieman laskeneet, mutta aikaisempaan nähden, jolloin tuotto propagandan seurauksena vuosi vuodelta jatkuvasti kasvoi, ilmiö on tietenkin huolestuttava. Ilman rokotevastaisuutta tuhkarokko olisi kuulemma jo voitettu sairaus. Median mukaan se tappaa ihan oikeasti. Aikaisemmin se ei ollut kummoinenkaan sairaus, mutta nyt kun kansamme immuunipuolustusta yleisen rokoteohjelman puitteissa on olan takaa jo neljäkymmenluvulta alkaen pommitettu, saattaa hyvinkin olla, että tuhkarokkokin on käynyt kohtalokkaaksi. Sitäpaitsi pelko tarttuu ja pysäyttää elintoiminnot ja pelkoahan meillä osataan ohjata niin, että se taloudellisesti kannattaa. Käsirysyt rokotejonoissa kertoivat aikoinaan karua kieltä siitä, millaisiin tekoihin pelästynyt uskova voidaan saattaa. Monet rokotetutkin ovat sairastuneet tuhkarokkoon, mutta rokotefanaatikkoja moinen "disinformaatio" ei ole jaksanut innostaa. He informoivat vain niistä tapauksista, joissa rokotevastainen on sairastunut. Joissain tapauksissa tämän rokotteiden vapaaehtoisuutta painottaneen ja tähän oikeuteen turvautuneen kerrotaan saastuttaneen jopa rokotetutkin. Tällöin rokotteessa ei tietenkään ole ollut mitään vikaa, vaan rokotevastaisen ymmärtämättömyydessä tulkita laumaimmuniteettia. Näin ollen rokotevastaiset ovat kaikin osin vastuussa kansakuntamme tulevaisuudesta aivan samoin kuin keskiajan noidat, jotka lopulta vastasivatkin tulevasta hengellään. Kun verhoa hieman raottaa, vuosisadatkaan eivät ihmistä miksikään muuta. Sama noituus eilen, tänään ja huomenna.

      Terveydenhoito lähestyy mielenkiintoista ihmiskäsitystä, jossa kaikki ihmiset ovat samaa massaa. Kaikkia voi kemiallisesti käsitellä samalla tavoin ja opin mukaan tämä on todellista tasa-arvoa. Terveydenhoidon ammattilaiset kertovat, että pysyt terveenä, jos lääkitset kuten valtio määrää ja jos sairastut, syy ei ole sinun, eikä edes mikrobien, vaan sen lääkitsemättömän. Tämä filosofia on joillekin hyvin tuottoisa. Jotta se olisi elinvoimainen, pelkoa, kauhua ja syyllisyydentuntoa tulee päivittäin lietsoa. Kansalaiset on saatava vastakkain, jotta syylliset voidaan paljastaa. Niin kauan kun kaikki tanssivat rokoteteollisuuden tahtiin vapaaehtoisuus on kiva leikki, mutta jos jotkut kuvittelevat vapauden olevan oikeasti totta, vaikeudet tulevat ajankohtaisiksi ja leikki voi saada jopa väkivaltaisen lopun, kun vapaaehtoisesta lääkkeestä vastoin luvattua tehdäänkin yllättäen pakollinen.

      Jos terveydenhoidon ammattilaiset joutuisivat vastuuseen rokotteista, kärsimään kärsivien kanssa, esiintymisen varmuus katoaisi saman tien. Vaikka taloudellinen seuraamus ja viran menetys olisivat verrattain pientä sen rinnalla, että rokotteesta kokonaiset ihmiselämät tuhoutuvat, olisivat nuokin toki jotain. Nyt kun mistään ei seuraa yhtään mitään, voi rauhassa propagoida mitä kulloinkin mieleen juolahtaa. Viime aikoina yllättävän paljon on juolahtanutkin. Ripulimatkat Woodoo-Beniniin, lasten diabeteksen taltuttaminen suomitieteellä ja pakkorokotusaatteen asteittainen kehitteleminen. Ei päivääkään ilman rokote-rokote-rokote -idealismihurmiota. Ilmankos lasten hiljattaiset mystiset elämää tuhoavat neurologiset rokotesairaudet eivät ole jaksaneet motivoida. Onneksi muutama lääkäri sentään jo julkisuudessakin on rohjennut nostaa rokotteet ongelmien todennäköiseksi lähteeksi. Myös punkkirokoteinnostusta on joidenkin lääkärien toimesta yritetty hillitä ja varoittaa haitoista. Toivon mukaan nämä lääkärit saavat pitää leipätyönsä.

    • Niittäjä-Siilo

      Minä käytän rokotteiden sijaan nuudelipusseja, siksi olen niin terve!
      Ei koskaan mitään tauteja!
      Kokeile!
      Mutta muista, että joka päivä pitää ottaa vähintään yksi nuudelipussi!

    • viron_pottu
    • vapaapakko

      Kas kummaa tuhkarokkoon sairastuvat myös tätä sairautta vastaan rokotteella suojatut. Rokotefanit eivät voi uskoa tätä todeksi, vaikka asia on ollut päivänselvä jo vuosikymmeniä. Jotta totuus ei kirpaisisi liian syvältä propagandisteilla on jo sepitelmät valmiina. Tauti olisi varmaankin kohdellut pahemmin, mikäli sairastuneita ei olisi rokotettu tai mahdollisesti olisivat jopa kuolleet ilman rokotetta. Kenties myös useampi rokotekerta olisi säästänyt sairastumiselta. Toki muitakin sepitelmiä kekseliäs luovuutta omaava bisnesvainuinen varmaankin löytää. Se että nykyisin myös tuhkarokon sairastanut voi uudelleen sairastua samaiseen rokkoon hämmensi joitakin. Olisikohan jatkuvilla rokotekampanjoilla jotain tekemistä sen kanssa, että ihmisen immuunivaste ei oikein tahdo toimia, olipa sitten kyse mistä sairauden muodosta tahansa. Ja varmennettakoon vielä, että viranomaisemme eivät usko tuhkarokkorokotteen enempää kuin muidenkaan rokotteiden tai näiden yhteisvaikutusten aikaansaavan autismia. Tähän uskovat ne muut tahot, joista tutkijoidemme ei tarvinne välittää, eikä muutoinkaan moisilla aivojaan rasittaa.

      Senhän kesän mittaan olemme jo oppineet, että tuhkarokko on äärimmäisen tappava sairaus, jonka jokaisesta yksittäisestä tapauksesta media THL:n ohjailemana hetimmiten suurieleisesti tiedottaa, ja minkä rinnalla lasten viimeaikaiset erittäin vakavat neurologiset sairaudet tuskin ylittävät uutiskynnystä. Rokotetutkijoiden lisääntyvänä ongelmana näyttäisivät olevan myös käännyttämättömät kollegat, joille oikean opin vääntäminen vuosi vuodelta käy yhä työläämmäksi.

      Kuinka pitkään kansa antaa hullutella rokotteilla on mielenkiintoinen seikka. Jos ihmiset tahtovat pettää sekä itseään että muita viimeaikojen järjettömillä uutiskynnyksen ylittäneillä lääkeopillisilla päätelmillä, miksikäs ei. Vapaa maahan tämä on, ja erikoisesti tämän vapauden seurauksena ovat syntyneet myös vapaaehtoiset rokotukset, joiden suhteen meitä tosin tarpeen tullen ojennellaan ja ihmeellistä kyllä aina vaan yhä hullumpaan suuntaan. Nyt kun kesäiset leijonatiedotteet eivät ylitä uutiskynnystä, sen tekee joku syrjäseudun tuhkarokkotapaus. Tosin päämotiivina näyttäisi olleen sairastuneen rokottamattomuus, jolloin se on omiaan herättämään liiketaloudellisen bisnesvaiston uransa rokotteilla luoneessa.

      Tuhkarokon sijaan rokotetutkijat voisivat kiinnittää huomionsa herpesviruksen aikaansaannoksiin. Tämä virus on synnynnäinen voittaja, joka päihittää mennen tullen muut vähäpätöisemmät eikä jää edes kiinni. Herpesvirus kiittää kaikkinaisia rokotekampanjoita, jotka turvaavat sen monipuolisen muuntumisen ja menestymisen. Ja vielä erikoismaininta brittitutkijoille, jotka havaitsivat ko viruksen ansiot Alzheimerin suhteen. Rokotteista tämä veijari on hyötynyt valtavasti. Tosin viimeaikaisen rokotekiihkeyden huomioiden eiköhän joku sentään keksi ehdottaa lisää rokotteellista herpesvastaisuuttakin. Pienokaisemmehan on jo suojattu vesirokkoa vastaan. Mikäli herpeksen kanssa todella tahdotaan vetää köyttä, tuon suhteen meillä ovat erinomaiset rokotteelliset bisnesnäkymät, kunhan tutkija vain malttaa pysytellä ahtaan suppeassa putkinäössä, eikä erehdy kokonaisvaltaisempiin virologisiin päätelmiin. Näillä muodoin rokotteilla on mahdollista rahastaa vielä pitkään ennen kuin kansa viimein herää karuakin karumpaan todellisuuteen.

      • Vappu-Regina

        Onko kirjoituksessasi oleville väitteille osoittaa jotakin tieteellistä pohjaa?


      • palstanseuraaja
        Vappu-Regina kirjoitti:

        Onko kirjoituksessasi oleville väitteille osoittaa jotakin tieteellistä pohjaa?

        Palstan sananmuuttaja iski jälleen!
        Eikä ylläpito reagoinut mitenkään!!!!!


      • kuiskiva_trulli
        palstanseuraaja kirjoitti:

        Palstan sananmuuttaja iski jälleen!
        Eikä ylläpito reagoinut mitenkään!!!!!

        Sinähän tässä toisten nimimerkkejä käännät miten sattuu. Nimi luetaan kuten se on kirjoitettu. Miksi ylläpidon pitäisi reagoida ja miten?


      • ehdotanBannii
        kuiskiva_trulli kirjoitti:

        Sinähän tässä toisten nimimerkkejä käännät miten sattuu. Nimi luetaan kuten se on kirjoitettu. Miksi ylläpidon pitäisi reagoida ja miten?

        Bannia ja bannia sananmuuttajille.


      • Totuuskuinviiltäväveitsi
        Vappu-Regina kirjoitti:

        Onko kirjoituksessasi oleville väitteille osoittaa jotakin tieteellistä pohjaa?

        Tieteellinen pohja tälle nykyiselle rokotevalheelle on jo olemassa. Ongelma on siinä, että rokoteasiantuntijat eivät kestä totuutta. He väistelevät kaiken aikaa väistämätöntä ja kieltäytyvät näkemästä rokotteiden seurauksia. Heidän koko uransa ja maineensa on rokotteista kiinni. Ei siis totuudesta, vaan rokotteista ja tähän koko fiasko sitten kulminoituukin.

        Se mikä tapahtuu, se todellakin tulee tapahtumaan. Ihan sama vedotaanko tieteeseen, taiteeseen vaiko uskontoihin, jos tosiasiat ovat lakanneet jo kiinnostamasta tutkijoita ja itseään asiantuntijoiksi painottavia. Sitten vaan mennään sitä lopullista tuomiota kohden. Rokoteasiantuntijat ovat ottaneet kemiallisesti vastattavakseen pienen lapsen elämän ja se on todella paljon. He eivät piittaa rahtuakaan siitä, mikä on lapsen henkinen, psyykkinen tai perinnöllinen kestokyky ottaa vastaan heidän tieteelliseen koulutukseensa pohjaavaa kemiallista kuormaa ja jos huonosti käy, he pakenevat kaiken maailman sepitelmiin, joita he sitten yhtenään toistelevat siinä toivossa, että sattumus rientäisi apuun. Pelko ajaa heitä yhä kauemmas totuudesta. Se että he joutuisivat seuraamaan rokote rokotteelta lapsen kehitystä ja kirjaamaan tarkoin mitä monimuotoisempia häiriötekijöitä, mahdollisesti muuttaisi joidenkin asenteita. Neuvoloissa rokotehaittojen kirjaaminen ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole saavuttanut mainittavampaa suosiota. Sitä vastoin rokotehaittojen välitön torjunta ja niiden kirjaamattomuus on ollut hyvinkin suosittua.

        Lapsen elämän kemiallinen etukäteispäättäminen on aina isonluokan puuttuminen. Tosiasiassa tällainen vaikuttaja katsoo olevansa kykenevä etukäteen muovaamaan lapsesta haluamansa vastustuskykyisen yksilön ja pelkästään siis muokkailemalla kemiallisesti mikrobeja, lisäämällä erinäisiä säilöntä- ja muita aineita sekä ennen kaikkea uskomalla, että ehkä kaiken olisi vielä mahdollista kääntyä kohdilleen. Vastuunkanto nykyisessä terveydenhoidossamme on ollut kovan työn takana. Olipa kyse mistä lääkeaineesta tai lääkeaineiden yhdistelmistä tahansa, syy potilaan sairastumiseen tai menehtymiseen halutaan löytää muualta. Tätä pyrkimystä ovat kovasti vauhdittaneet mahdolliset vahingonkorvausseuraamukset. Mistään ei saa jäädä kiinni ja jos ei jää, silloinhan hoito on ollut oikeata. Että näillä muodoin nyt mentäisiin sitä oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa kohden.

        Todista, että rokotteet eivät vaurioita lasta. Niinpä.


      • Siiri.Suutin
        Totuuskuinviiltäväveitsi kirjoitti:

        Tieteellinen pohja tälle nykyiselle rokotevalheelle on jo olemassa. Ongelma on siinä, että rokoteasiantuntijat eivät kestä totuutta. He väistelevät kaiken aikaa väistämätöntä ja kieltäytyvät näkemästä rokotteiden seurauksia. Heidän koko uransa ja maineensa on rokotteista kiinni. Ei siis totuudesta, vaan rokotteista ja tähän koko fiasko sitten kulminoituukin.

        Se mikä tapahtuu, se todellakin tulee tapahtumaan. Ihan sama vedotaanko tieteeseen, taiteeseen vaiko uskontoihin, jos tosiasiat ovat lakanneet jo kiinnostamasta tutkijoita ja itseään asiantuntijoiksi painottavia. Sitten vaan mennään sitä lopullista tuomiota kohden. Rokoteasiantuntijat ovat ottaneet kemiallisesti vastattavakseen pienen lapsen elämän ja se on todella paljon. He eivät piittaa rahtuakaan siitä, mikä on lapsen henkinen, psyykkinen tai perinnöllinen kestokyky ottaa vastaan heidän tieteelliseen koulutukseensa pohjaavaa kemiallista kuormaa ja jos huonosti käy, he pakenevat kaiken maailman sepitelmiin, joita he sitten yhtenään toistelevat siinä toivossa, että sattumus rientäisi apuun. Pelko ajaa heitä yhä kauemmas totuudesta. Se että he joutuisivat seuraamaan rokote rokotteelta lapsen kehitystä ja kirjaamaan tarkoin mitä monimuotoisempia häiriötekijöitä, mahdollisesti muuttaisi joidenkin asenteita. Neuvoloissa rokotehaittojen kirjaaminen ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole saavuttanut mainittavampaa suosiota. Sitä vastoin rokotehaittojen välitön torjunta ja niiden kirjaamattomuus on ollut hyvinkin suosittua.

        Lapsen elämän kemiallinen etukäteispäättäminen on aina isonluokan puuttuminen. Tosiasiassa tällainen vaikuttaja katsoo olevansa kykenevä etukäteen muovaamaan lapsesta haluamansa vastustuskykyisen yksilön ja pelkästään siis muokkailemalla kemiallisesti mikrobeja, lisäämällä erinäisiä säilöntä- ja muita aineita sekä ennen kaikkea uskomalla, että ehkä kaiken olisi vielä mahdollista kääntyä kohdilleen. Vastuunkanto nykyisessä terveydenhoidossamme on ollut kovan työn takana. Olipa kyse mistä lääkeaineesta tai lääkeaineiden yhdistelmistä tahansa, syy potilaan sairastumiseen tai menehtymiseen halutaan löytää muualta. Tätä pyrkimystä ovat kovasti vauhdittaneet mahdolliset vahingonkorvausseuraamukset. Mistään ei saa jäädä kiinni ja jos ei jää, silloinhan hoito on ollut oikeata. Että näillä muodoin nyt mentäisiin sitä oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa kohden.

        Todista, että rokotteet eivät vaurioita lasta. Niinpä.

        > Tieteellinen pohja tälle nykyiselle rokotevalheelle on jo olemassa.

        Jos näin olisi, tiedeyhteisö ei voisi jättää sitä huomiotta, mutta kun ei ole todisteita mistään 'rokotevalheesta'. Rokotusten toimivuudesta on paljonkin todisteita.

        > Ongelma on siinä, että rokoteasiantuntijat eivät kestä totuutta. He väistelevät kaiken aikaa väistämätöntä ja kieltäytyvät näkemästä rokotteiden seurauksia.

        Jotta syy-seuraussuhde voitaisiin osoittaa, tarvitsisi siitä olla riittävää näyttöä, korrelaatiota. Sellaista ei ole näkynyt.

        > Se mikä tapahtuu, se todellakin tulee tapahtumaan. Ihan sama vedotaanko tieteeseen, taiteeseen vaiko uskontoihin, jos tosiasiat ovat lakanneet jo kiinnostamasta tutkijoita ja itseään asiantuntijoiksi painottavia.

        Tutkijat ovat aina kiinnostuneita tosiasioista, joita he juuri tutkimuksellaan etsivätkin.

        [ulinaa poistettu]

        > Se että he joutuisivat seuraamaan rokote rokotteelta lapsen kehitystä ja kirjaamaan tarkoin mitä monimuotoisempia häiriötekijöitä, mahdollisesti muuttaisi joidenkin asenteita.

        Ennalta ei voi päättää, että jokin vaiva johtuu rokotuksesta. Häiriötekijöitä on paljon: vanhempien elintavat, ympäristötekijät, ravinto/puute... Ei ole tiedettä se, että ennalta päätetään, mistä jokin ongelma aiheutuu ja sitten vaaditaan muita osoittamaan päinvastausta. Sellainen on uskomushörhöilyä.

        > Neuvoloissa rokotehaittojen kirjaaminen ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole saavuttanut mainittavampaa suosiota.

        Ensin pitäisi löytää syy-seuraussuhde, ennenkuin voitaisiin kirjata 'rokotehaitan' piikkiin. Vaan ei löydy.

        > Sitä vastoin rokotehaittojen välitön torjunta ja niiden kirjaamattomuus on ollut hyvinkin suosittua.

        Ei järkeä koko virkkeessä. "Haittojen kirjaamattomuus ja välitön torjunta" -- mukatieteelliseltä kuulostavaa mutta vailla mitään ajatuksen lankaa.

        > Lapsen elämän kemiallinen etukäteispäättäminen on aina isonluokan puuttuminen.

        Sitä juuri onkin rokottamattomuus.

        > Tosiasiassa tällainen vaikuttaja katsoo olevansa kykenevä etukäteen muovaamaan lapsesta haluamansa vastustuskykyisen yksilön

        Kuten rokottamista vastustavat vanhemmat (rodunjalostuksen kaltaistako?).

        > ja pelkästään siis muokkailemalla kemiallisesti mikrobeja

        Pelkästään? Mitä muuta niille pitäisi tehdä?

        > lisäämällä erinäisiä säilöntä- ja muita aineita

        Välttämättömiä, tutkittuja ja harvoin haittoja aiheuttavia jos koskaan

        > sekä ennen kaikkea uskomalla, että ehkä kaiken olisi vielä mahdollista kääntyä kohdilleen.

        Tieteilijät tutkivat todennäköisyyksillä asioita tilastojen avulla, eivät uskomalla.

        > Vastuunkanto nykyisessä terveydenhoidossamme on ollut kovan työn takana.

        Miten tämä liittyy aiheeseen? Suomen terveydenhoito ja lääkkeiden valvonta on vastuunsa kantavaa ja korkealuokkaista, jollet voi toisin osoittaa.

        > Olipa kyse mistä lääkeaineesta tai lääkeaineiden yhdistelmistä tahansa, syy potilaan sairastumiseen tai menehtymiseen halutaan löytää muualta.

        Hörhöt ne nimenomaan haluavat löytää syitä milloin mistäkin steineriläisistä miasmoista ja parantaa ne eurytmialla kuhneammeessa.

        > Tätä pyrkimystä ovat kovasti vauhdittaneet mahdolliset vahingonkorvausseuraamukset. Mistään ei saa jäädä kiinni ja jos ei jää, silloinhan hoito on ollut oikeata. Että näillä muodoin nyt mentäisiin sitä oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa kohden.

        > Todista, että rokotteet eivät vaurioita lasta. Niinpä.

        Todista itse nuo "rokotehaitat" antamalla linkkejä todellisiin vertaisarvioituihin tutkimuksiin ilman pateettisia palopuheita.


      • Rokotesodat
        Siiri.Suutin kirjoitti:

        > Tieteellinen pohja tälle nykyiselle rokotevalheelle on jo olemassa.

        Jos näin olisi, tiedeyhteisö ei voisi jättää sitä huomiotta, mutta kun ei ole todisteita mistään 'rokotevalheesta'. Rokotusten toimivuudesta on paljonkin todisteita.

        > Ongelma on siinä, että rokoteasiantuntijat eivät kestä totuutta. He väistelevät kaiken aikaa väistämätöntä ja kieltäytyvät näkemästä rokotteiden seurauksia.

        Jotta syy-seuraussuhde voitaisiin osoittaa, tarvitsisi siitä olla riittävää näyttöä, korrelaatiota. Sellaista ei ole näkynyt.

        > Se mikä tapahtuu, se todellakin tulee tapahtumaan. Ihan sama vedotaanko tieteeseen, taiteeseen vaiko uskontoihin, jos tosiasiat ovat lakanneet jo kiinnostamasta tutkijoita ja itseään asiantuntijoiksi painottavia.

        Tutkijat ovat aina kiinnostuneita tosiasioista, joita he juuri tutkimuksellaan etsivätkin.

        [ulinaa poistettu]

        > Se että he joutuisivat seuraamaan rokote rokotteelta lapsen kehitystä ja kirjaamaan tarkoin mitä monimuotoisempia häiriötekijöitä, mahdollisesti muuttaisi joidenkin asenteita.

        Ennalta ei voi päättää, että jokin vaiva johtuu rokotuksesta. Häiriötekijöitä on paljon: vanhempien elintavat, ympäristötekijät, ravinto/puute... Ei ole tiedettä se, että ennalta päätetään, mistä jokin ongelma aiheutuu ja sitten vaaditaan muita osoittamaan päinvastausta. Sellainen on uskomushörhöilyä.

        > Neuvoloissa rokotehaittojen kirjaaminen ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole saavuttanut mainittavampaa suosiota.

        Ensin pitäisi löytää syy-seuraussuhde, ennenkuin voitaisiin kirjata 'rokotehaitan' piikkiin. Vaan ei löydy.

        > Sitä vastoin rokotehaittojen välitön torjunta ja niiden kirjaamattomuus on ollut hyvinkin suosittua.

        Ei järkeä koko virkkeessä. "Haittojen kirjaamattomuus ja välitön torjunta" -- mukatieteelliseltä kuulostavaa mutta vailla mitään ajatuksen lankaa.

        > Lapsen elämän kemiallinen etukäteispäättäminen on aina isonluokan puuttuminen.

        Sitä juuri onkin rokottamattomuus.

        > Tosiasiassa tällainen vaikuttaja katsoo olevansa kykenevä etukäteen muovaamaan lapsesta haluamansa vastustuskykyisen yksilön

        Kuten rokottamista vastustavat vanhemmat (rodunjalostuksen kaltaistako?).

        > ja pelkästään siis muokkailemalla kemiallisesti mikrobeja

        Pelkästään? Mitä muuta niille pitäisi tehdä?

        > lisäämällä erinäisiä säilöntä- ja muita aineita

        Välttämättömiä, tutkittuja ja harvoin haittoja aiheuttavia jos koskaan

        > sekä ennen kaikkea uskomalla, että ehkä kaiken olisi vielä mahdollista kääntyä kohdilleen.

        Tieteilijät tutkivat todennäköisyyksillä asioita tilastojen avulla, eivät uskomalla.

        > Vastuunkanto nykyisessä terveydenhoidossamme on ollut kovan työn takana.

        Miten tämä liittyy aiheeseen? Suomen terveydenhoito ja lääkkeiden valvonta on vastuunsa kantavaa ja korkealuokkaista, jollet voi toisin osoittaa.

        > Olipa kyse mistä lääkeaineesta tai lääkeaineiden yhdistelmistä tahansa, syy potilaan sairastumiseen tai menehtymiseen halutaan löytää muualta.

        Hörhöt ne nimenomaan haluavat löytää syitä milloin mistäkin steineriläisistä miasmoista ja parantaa ne eurytmialla kuhneammeessa.

        > Tätä pyrkimystä ovat kovasti vauhdittaneet mahdolliset vahingonkorvausseuraamukset. Mistään ei saa jäädä kiinni ja jos ei jää, silloinhan hoito on ollut oikeata. Että näillä muodoin nyt mentäisiin sitä oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa kohden.

        > Todista, että rokotteet eivät vaurioita lasta. Niinpä.

        Todista itse nuo "rokotehaitat" antamalla linkkejä todellisiin vertaisarvioituihin tutkimuksiin ilman pateettisia palopuheita.

        Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

        Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

        Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

        Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

        Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

        Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

        Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään.


      • siir15
        Rokotesodat kirjoitti:

        Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

        Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

        Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

        Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

        Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

        Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

        Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään.

        > mielipiteet osastolla vanhemmat kirjoittivat otsikon
        [...]
        > ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta,
        > koska "haittasignaali on jo havaittu"

        Mielipideosastoilla, valemediassa ja somekuplissa kuplii varmastikin rokote-epäluulo, joka ei ole tiedon väärtti. Mainittua "haittasignaaliasiaa" en löytänyt. Kun esität väitteitä, anna niille perustelu vaikka linkkien tai kirjallisuusviitteiden muodossa. Se on sinun tehtäväsi, ei lukijoiden. Jos siis haluat olla uskottava.

        > Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän.

        Pelkääkö sama määrä hörhöjä rokotteita yhä enemmän, vai onko väittämäsi lisäys pelkääjien määrässä? Tutkimustietoa?

        > THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet.

        Eiköhän rokotteet ole pelastaneet miljoonia ja tulevat niin tekemäänkin.

        Jos jokin rokote olisi epäluotettava, se poistettaisiin käytöstä.

        Tutkimus edistyy, ja muutosta tapahtuu, kuten itsekin tuonnempana toteat.

        > Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista.

        Ei, vaan sen epätodennäköisenä pitäminen että sairastumiset johtuisivat rokottamisesta.

        Vain huolellinen tutkimus voisi osoittaa totuuden.

        > sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

        Ks. edellä, suhteessa väittämiesi haittojen määrään vs. autettujen määrä.

        > Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain.

        Sen ajankohdan tieteessä sitä pidettiin pätevänä hoitona, kuten DDT:tä pidettiin aikoinaan ratkaisuna tuholaisongelmiin.

        Tiede kehittyy ja maailma muuttuu, kuten itsekin tuonnempana toteat.

        [poleemista perustelematonta tekstiä poistettu]

        > Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota.

        Hä?

        [lisää mielipidepainotteista tekstiä poistettu]

        > Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit

        Perustele, miten muka.

        > ja tieteellinen liturgointi.

        Liturgiaa löytyy kristillisestä kirkosta. Jos hörhöilyt olisivatkin uskontoja, niitä voisi siltä osin kunnioittaa (uskonnonvapaus,uskonrauha). Mutta ei.

        Hörhöily siipeilee tieteellä, varastaa tieteen termejä ja hyppelee ruutua tieto-uskomus -rajan yli kuten sille sopii. Todisteena nämä kirjoituksesi täällä ja erilaisten puoskareiden sivustot ja blogit.

        > Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos.

        Ks. ylläolevat viittaukseni.

        > Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia,
        > myös bakteeri- ja sienimuunnoksia.

        Todisteita kehiin. Rohkeasti yleistäviä hutaisuväitteitä.

        > Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja
        > ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti.

        Tutkija ei ole yksin, vaan on kokonainen tiedeyhteisö, joka vertaisarvioi tutkimuksia.

        > Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja
        > kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta.

        Eivät tutkijat mitään kuvittele, vaan kehittävät teorioita ja vahvistavat tai kumoavat niitä. Terminologiasi on harhassa.

        > Mikrobeja on käsittämätön määrä

        Kenelle? Eiköhän ne tunneta biosfäärissämme varsin hyvin jo.

        > ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin,

        Hä? Slippery slope.

        > koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

        Todista.

        > Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista
        > ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset.

        Älä sekoita antibioottiresistenssiä rokotteisiin.

        > Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin
        > sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

        Älä sitten sodi rokotteita vastaan.

        [mussutusta poistettu]

        > Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon,

        Taas vihjailua siihen suuntaan, että jokin pseudotiede hörhöily "tietäisi" ihmisen mielestä paremmin. Tai jos ei, ainakin maalailee siihen tyyliin että saadaan kuulijakunta koukkuun. Ks. elokuva Mestari (The Master, 2012)

        http://www.imdb.com/title/tt1560747/?ref_=nv_sr_2

        > rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä

        Teoriat rokotteista olivat toki olemassa jo ennen "rokoteteollisuutta". Non sequitur.

        Olisi enemmänkin sanottavaa, mutta 5000 merkkiä tulee äkkiä täyteen kun yrittää kommentoida ajatuksenkulkujasi.


      • Tokihan
        siir15 kirjoitti:

        > mielipiteet osastolla vanhemmat kirjoittivat otsikon
        [...]
        > ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta,
        > koska "haittasignaali on jo havaittu"

        Mielipideosastoilla, valemediassa ja somekuplissa kuplii varmastikin rokote-epäluulo, joka ei ole tiedon väärtti. Mainittua "haittasignaaliasiaa" en löytänyt. Kun esität väitteitä, anna niille perustelu vaikka linkkien tai kirjallisuusviitteiden muodossa. Se on sinun tehtäväsi, ei lukijoiden. Jos siis haluat olla uskottava.

        > Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän.

        Pelkääkö sama määrä hörhöjä rokotteita yhä enemmän, vai onko väittämäsi lisäys pelkääjien määrässä? Tutkimustietoa?

        > THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet.

        Eiköhän rokotteet ole pelastaneet miljoonia ja tulevat niin tekemäänkin.

        Jos jokin rokote olisi epäluotettava, se poistettaisiin käytöstä.

        Tutkimus edistyy, ja muutosta tapahtuu, kuten itsekin tuonnempana toteat.

        > Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista.

        Ei, vaan sen epätodennäköisenä pitäminen että sairastumiset johtuisivat rokottamisesta.

        Vain huolellinen tutkimus voisi osoittaa totuuden.

        > sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

        Ks. edellä, suhteessa väittämiesi haittojen määrään vs. autettujen määrä.

        > Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain.

        Sen ajankohdan tieteessä sitä pidettiin pätevänä hoitona, kuten DDT:tä pidettiin aikoinaan ratkaisuna tuholaisongelmiin.

        Tiede kehittyy ja maailma muuttuu, kuten itsekin tuonnempana toteat.

        [poleemista perustelematonta tekstiä poistettu]

        > Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota.

        Hä?

        [lisää mielipidepainotteista tekstiä poistettu]

        > Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit

        Perustele, miten muka.

        > ja tieteellinen liturgointi.

        Liturgiaa löytyy kristillisestä kirkosta. Jos hörhöilyt olisivatkin uskontoja, niitä voisi siltä osin kunnioittaa (uskonnonvapaus,uskonrauha). Mutta ei.

        Hörhöily siipeilee tieteellä, varastaa tieteen termejä ja hyppelee ruutua tieto-uskomus -rajan yli kuten sille sopii. Todisteena nämä kirjoituksesi täällä ja erilaisten puoskareiden sivustot ja blogit.

        > Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos.

        Ks. ylläolevat viittaukseni.

        > Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia,
        > myös bakteeri- ja sienimuunnoksia.

        Todisteita kehiin. Rohkeasti yleistäviä hutaisuväitteitä.

        > Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja
        > ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti.

        Tutkija ei ole yksin, vaan on kokonainen tiedeyhteisö, joka vertaisarvioi tutkimuksia.

        > Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja
        > kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta.

        Eivät tutkijat mitään kuvittele, vaan kehittävät teorioita ja vahvistavat tai kumoavat niitä. Terminologiasi on harhassa.

        > Mikrobeja on käsittämätön määrä

        Kenelle? Eiköhän ne tunneta biosfäärissämme varsin hyvin jo.

        > ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin,

        Hä? Slippery slope.

        > koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

        Todista.

        > Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista
        > ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset.

        Älä sekoita antibioottiresistenssiä rokotteisiin.

        > Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin
        > sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

        Älä sitten sodi rokotteita vastaan.

        [mussutusta poistettu]

        > Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon,

        Taas vihjailua siihen suuntaan, että jokin pseudotiede hörhöily "tietäisi" ihmisen mielestä paremmin. Tai jos ei, ainakin maalailee siihen tyyliin että saadaan kuulijakunta koukkuun. Ks. elokuva Mestari (The Master, 2012)

        http://www.imdb.com/title/tt1560747/?ref_=nv_sr_2

        > rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä

        Teoriat rokotteista olivat toki olemassa jo ennen "rokoteteollisuutta". Non sequitur.

        Olisi enemmänkin sanottavaa, mutta 5000 merkkiä tulee äkkiä täyteen kun yrittää kommentoida ajatuksenkulkujasi.

        Tokihan kaikki epäluotettava poistetaan tästä maailmasta, kuten jo uumoilitkin ja kenties jopa uskottelit noin olevan. Liturgiasi vetää kyllä vertoja kirkolliselle nykyvastaavalle. Odotan vielä sitä enempää sanottavaa, minkä viimeisin kappaleesi jo lupailikin.

        Terveydenhoidon tuhkarokkotiedotteet ovat siirtyneet jo täyden komiikan puolelle, joten se siitä. Tietää rokotteista enemmän kuin nykytiede ei todellakaan järin suuria ponnisteluja vaadi. Infektiolääkärit jyrähtävät heti, jos rokotteet niin sanotusti eivät vedä. HPV:ta ei juuri nyt kannata hehkuttaa, ja näin tuhkarokosta pääsi kuin pääsikin kehkeytymään elämää suurempi mediatrolli. Kun yksi pettää ja toinen jättää, niin mitäpä turhia ongelmien kanssa enää painiskelemaan. Vedetään hihasta uusi huomion kiintopiste ja näin se, mitä terveydenhoidon tulisi mietiskellä, saadaan jotakuinkin pois häiritsemästä, eikä korvausvaatimustenkaan kanssa tarvitse kieriskellä, kun tekeydytään vallan mistään tietämättömiksi ja aivottomiksi.

        Se mitä lapsillemme rokotteiden myötä jatkuvasti tapahtuu, ei mihinkään katoa. Haitat ovat todellisia, vakavia ja eritoten rokoteasiantuntijan näkökulmasta harmillisen kiusallisia. Rokotteista vakavasti vaurioituneissa lapsiperheissä harvemmin on voimia lähteä oikeustaisteluihin. Voimat hupenevat arkipäivän pyörittämiseen ja ylipäänsä elämästä selviytymiseen. Lääkäreissä on paljon sellaisia, jotka tietävät rokotteista enemmän kuin on sallittua, samoin hoitohenkilökunnassa. Näiden tosiasioiden kanssa heidän on vain kyettävä elämään. Jos he päättävät puuttua asioiden kulkuun, se tietää katastrofia, ja jos he eivät puutu, katastrofi seuraa siitäkin, sillä ihmisen on vaikea unohtaa sellaista, minkä hän tietää oikeaksi. Totuus on yksinkertaista, kun taas ihminen ei sitä ole.


      • Tieteenpolitisointi
        Tokihan kirjoitti:

        Tokihan kaikki epäluotettava poistetaan tästä maailmasta, kuten jo uumoilitkin ja kenties jopa uskottelit noin olevan. Liturgiasi vetää kyllä vertoja kirkolliselle nykyvastaavalle. Odotan vielä sitä enempää sanottavaa, minkä viimeisin kappaleesi jo lupailikin.

        Terveydenhoidon tuhkarokkotiedotteet ovat siirtyneet jo täyden komiikan puolelle, joten se siitä. Tietää rokotteista enemmän kuin nykytiede ei todellakaan järin suuria ponnisteluja vaadi. Infektiolääkärit jyrähtävät heti, jos rokotteet niin sanotusti eivät vedä. HPV:ta ei juuri nyt kannata hehkuttaa, ja näin tuhkarokosta pääsi kuin pääsikin kehkeytymään elämää suurempi mediatrolli. Kun yksi pettää ja toinen jättää, niin mitäpä turhia ongelmien kanssa enää painiskelemaan. Vedetään hihasta uusi huomion kiintopiste ja näin se, mitä terveydenhoidon tulisi mietiskellä, saadaan jotakuinkin pois häiritsemästä, eikä korvausvaatimustenkaan kanssa tarvitse kieriskellä, kun tekeydytään vallan mistään tietämättömiksi ja aivottomiksi.

        Se mitä lapsillemme rokotteiden myötä jatkuvasti tapahtuu, ei mihinkään katoa. Haitat ovat todellisia, vakavia ja eritoten rokoteasiantuntijan näkökulmasta harmillisen kiusallisia. Rokotteista vakavasti vaurioituneissa lapsiperheissä harvemmin on voimia lähteä oikeustaisteluihin. Voimat hupenevat arkipäivän pyörittämiseen ja ylipäänsä elämästä selviytymiseen. Lääkäreissä on paljon sellaisia, jotka tietävät rokotteista enemmän kuin on sallittua, samoin hoitohenkilökunnassa. Näiden tosiasioiden kanssa heidän on vain kyettävä elämään. Jos he päättävät puuttua asioiden kulkuun, se tietää katastrofia, ja jos he eivät puutu, katastrofi seuraa siitäkin, sillä ihmisen on vaikea unohtaa sellaista, minkä hän tietää oikeaksi. Totuus on yksinkertaista, kun taas ihminen ei sitä ole.

        Nohynek päätti kuin päättikin kommentoida HPV-rokoteskandaalia ja ilmoittaa, että turvallisia ovat. Hänen jos kenen tulisi tietää, että rokoteasiantuntija ei koskaan voi etukäteen varmistaa rokotteen turvallisuutta, kuten ei myöskään eri rokotteiden yhteisvaikutuksia, jotka viime kädessä kuitenkin määräävät rokotetun kohtalon. Sikarokotetta mainostettiin sitäkin erittäin turvallisena, ja onhan meillä sellaisiakin "tieteen ystäviä", joiden mukaan koko hässäkkä oli pelkkää tiedepanettelua.

        Sen mukaan mitä olemme jo nähneet, rokoteasiantuntijan voi hetkessä vaihtaa, jos tilanne niin vaatii tai se kuumenee liikaa. Uuden kasvon on taas hiukka helpompi pyörittää entisenkaltaista turvallisuusrulettia. Liturgiahan on aina sitä samaa tuttua, eikä poikenne millään lailla, oli tilanne kuinka kriittinen tahansa. Tiede menettää lopullisenkin uskottavuutensa lääkeaineiden suhteen ellei THL muuta kommentointilinjaansa ja ala ottamaan vakavasti rokotepolitiikkansa seurauksia.

        Eilen skeptikkojen varapuheenjohtaja närkästyi julkisesti siitä, että kaikki eivät sulatakaan THL:n toimia. THL:n lääkepolitiikkaa skeptikot saavat toki pitää tieteenä, mikäli he niin tahtovat, kunhan eivät sotke muita omaan propagandaansa. THL:n etujärjestön kuuluukin ajaa sitä politiikkaa, mistä molemmat hyötyvät. Ennen kuin uutta rokotetietoiskua ryhdytään valmistelemaan sitä ennen olisi hyvä valistaa kansalaisia siitä, ovatko rokotteet vapaaehtoisia vai eivätkö ne ole. Jos ne edelleen ovat vapaaehtoisia, THL:n rokoteasiantuntijan tulee tehdä tämä kaikille selväksi, ja sitten omassa virastossaankin noudattaa tätä periaatetta. Kansalaisilla on oikeus tietää, mihin kategoriaan rokotteet jatkossa kuuluvat. Jos rokotteilla tahdotaan edelleen rikastua ja tehdä nousujohteista bisnestä, jatketaan vaan samaan tahtiin ja politikoidaan mitä raskaimman päälle. Rokotepolitiikassa rokotteista ei vaurioiduta, eikä näin ollen vaurioita myöskään neuvoloissa kirjata, koska tiedepolitisointi on jo puhdistanut ne kaikesta ennalta-arvaamattomasta. Mikäli tämä tällainen riittää vanhemmille, ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö olisi ansainneet juuri tämänkaltaisen tiedepolitiikan.


      • asöldkakdlsakd-f
        Tokihan kirjoitti:

        Tokihan kaikki epäluotettava poistetaan tästä maailmasta, kuten jo uumoilitkin ja kenties jopa uskottelit noin olevan. Liturgiasi vetää kyllä vertoja kirkolliselle nykyvastaavalle. Odotan vielä sitä enempää sanottavaa, minkä viimeisin kappaleesi jo lupailikin.

        Terveydenhoidon tuhkarokkotiedotteet ovat siirtyneet jo täyden komiikan puolelle, joten se siitä. Tietää rokotteista enemmän kuin nykytiede ei todellakaan järin suuria ponnisteluja vaadi. Infektiolääkärit jyrähtävät heti, jos rokotteet niin sanotusti eivät vedä. HPV:ta ei juuri nyt kannata hehkuttaa, ja näin tuhkarokosta pääsi kuin pääsikin kehkeytymään elämää suurempi mediatrolli. Kun yksi pettää ja toinen jättää, niin mitäpä turhia ongelmien kanssa enää painiskelemaan. Vedetään hihasta uusi huomion kiintopiste ja näin se, mitä terveydenhoidon tulisi mietiskellä, saadaan jotakuinkin pois häiritsemästä, eikä korvausvaatimustenkaan kanssa tarvitse kieriskellä, kun tekeydytään vallan mistään tietämättömiksi ja aivottomiksi.

        Se mitä lapsillemme rokotteiden myötä jatkuvasti tapahtuu, ei mihinkään katoa. Haitat ovat todellisia, vakavia ja eritoten rokoteasiantuntijan näkökulmasta harmillisen kiusallisia. Rokotteista vakavasti vaurioituneissa lapsiperheissä harvemmin on voimia lähteä oikeustaisteluihin. Voimat hupenevat arkipäivän pyörittämiseen ja ylipäänsä elämästä selviytymiseen. Lääkäreissä on paljon sellaisia, jotka tietävät rokotteista enemmän kuin on sallittua, samoin hoitohenkilökunnassa. Näiden tosiasioiden kanssa heidän on vain kyettävä elämään. Jos he päättävät puuttua asioiden kulkuun, se tietää katastrofia, ja jos he eivät puutu, katastrofi seuraa siitäkin, sillä ihmisen on vaikea unohtaa sellaista, minkä hän tietää oikeaksi. Totuus on yksinkertaista, kun taas ihminen ei sitä ole.

        > Odotan vielä sitä enempää sanottavaa, minkä viimeisin kappaleesi jo lupailikin.
        Roskaa on turha kommentoida runsassanaisemmin enää tässä vaiheessa. Kirjoituksesi ovat pelkkää uskomuspohjaista mielipidevuodatusta ilman todisteita.


      • Ministerinmurhe
        asöldkakdlsakd-f kirjoitti:

        > Odotan vielä sitä enempää sanottavaa, minkä viimeisin kappaleesi jo lupailikin.
        Roskaa on turha kommentoida runsassanaisemmin enää tässä vaiheessa. Kirjoituksesi ovat pelkkää uskomuspohjaista mielipidevuodatusta ilman todisteita.

        Kuten jo kerroin rokotteissa on kysymys politiikasta, minkä perhe- ja peruspalveluministeri Saarikkokin hyvin oivalsi hyökätessään rokotteiden vapaaehtoisuutta vastaan. Toki hänkin mieluummin katsoisi ihmisten vapaaehtoisesti kuin pakon alla alistuvan. Joillakin päättäjillä on sellainen psyykkinen tarve laumaimmuniteettiteorian avulla päästä ratkomaan verovarojen käyttöä haluamiinsa kohteisiin. Mukatiedettä käytetäänkin mitä suurimmassa määrin omien poliittisten toiveiden käsikassarana. Poliittinen kaveruus löytyy yhä useammin lääketieteen johtavalta toimialueelta. Rokotteista vaurioituneita ei uutislähetyksiin kaivata enempää kuin heitä tukevia lääkäreitä tai hoitajiakaan. Tärkeintä on luoda taloudelliselle menestymiselle otollista mielikuvaa. Lasten kärsimyksen voi monin tavoin kieltää, unohtaa tai todeta sen olevan vanhempien omaa syytä, sillä vaikka asiantuntijat ovat yllyttäneet ja painostaneet vanhempia rokotteisiin, rokotteet ovat joka tapauksessa olleet vapaaehtoisia. Jos rokotteista tehdään pakollisia, keitä silloin syytetään, kun terveydenhoitoviranomaiset tuskin edelleenkään vastaavat mistään ja skeptikkojen tukijärjestö taas pitää tieteen nykytilaa aukottomana. Menneisyyden virheet voi toki myöntää, jos tilanne niin pahaksi kärjistyy.

        Kaikkihan me tiedämme, että niin lääkeaineisiin kuin muuhunkin materiaan ihminen reagoi hyvin omaperäisesti. Tähän nähden eikö olekin ihmeellistä, että rokotteita paljon viattomampaan kuten esim sitruunaan ihminen voi kuolla hyvinkin nopeasti, kun taas rokotteiden kohdalla tällainen on tapana kiistää, koskapa ajallinen yhteys rokotteen ja sairastumisen välillä ei kerro mitään toisin kuin sitruunan kohdalla taas kertoo jo paljonkin. Näin ollen ei pidäkään hämmästyä sitä, että lääketieteen tukijajoukoista löytyy sellaisiakin tieteen auktoriteettaja kuin taikuri James Randi.

        Lääkinnällinen vapaaehtoisuus ei kiehdo päättäjiämme. Vaikka lääkityn aineenvaihdunta pysähtyisi lähes olemattomiin rokotteiden seurauksena, rokotettu pyörtyisi, kouristelisi, menettäisi lepäämiskykynsä ja lopulta ajan myötä jopa menehtyisi oireiluunsa, niin tästä huolimatta hänen katsotaan vielä pelastaneen terveemmät lääkitsemättömät. Kun tällaisia tulkintoja tulevasta on tapana tehdä yhä suuremmassa määrin, tiedetoimittajien tulisi ryhtyä arvioimaan sitä, mikä osuus rokotteilla on ollut tämänkaltaiseen päättäjiemme aivojen pyöritykseen ilman, että looginen päättelykyky sitä mitenkään olisi häirinnyt.

        Nyt kun pakkorokotteilla väläytellään harva se päivä, eikö olisi rehellisempää siirtyä kokonaan lääkkeellisiin pakkokeinoihin. Suostumattomat noudettaisiin poliisivoimin, kuten aikoinaan isorokon kohdalla. Mitäpä siitä, vaikka rokotteet terveyden veisivätkin. Meneehän se nytkin lukuisin yksilöllisin tavoin, eikä isorokkorokotetta jääty ihmettelemään näkökyvyn menetyksestäkään, kunhan sentään lauman väitettiin pelastuneen tai ainakin noin sen kuviteltiin menneen. Tänä päivänä ihmiskeho ei kestä enää rokotteita siinä määrin kuin aikoinaan ja ihmismieli vielä tätäkin vähemmän.

        Nykyisenkaltainen lääkkeillä uhkailu ei ole muuta kuin henkistä väkivaltaa, jolla itsestään epävarmat syyttävät muita kurjasta olostaan, lastensa sairauksista ja koko maaimankaikkeuden tämänhetkisestä tilasta. Rokottamattoman on ainoastaan tyydyttävä toteamaan muuntuneiden rokotevirusten muuttaneen jo maailman, yhtä kaikki ihmisen kuin hänen ympäristönsäkin. Ihmisen suolistossa pesii ja voi hyvin muuntunut rokotepoliovirus ja samainen virus muhii myös jätevesissä. Rokotteilla manipulointi ei suinkaan poista ongelmia, vaan tuo ne uudentyyppisinä esiin. Mukatiede vastaa tähän, että ihan sama. Uskomuspohjaista roskaa kaikki tyynni. Jossain vaiheessa rokoteasiantuntijan voi katsoa menettäneen kosketuksen sanomisiinsa ja jäljelle jääneen vain syyttelyn. Harmittaahan se, kun sairaudet muuntuvat yhä vaikeammin lähestyttäviksi, eikä ihmisten uskokaan vahvistu, vaikka tiedotusvälineissä uhitellaan harva se päivä.

        Meillä oli jo tuhoisa veljessota. Tarvitaanko vielä toista. Jos toisen mieliksi ei halua elää, onko se sellainen rikos, minkä tähden poliisi voi noutaa hänet ja terveysviranomainen täyttää kemikaaleilla. Mikä ihmistä vaivaa, jos lääkitty ei voi elää kuin toisen kautta tätä syyttelemällä. Lääkityn mielen ongelma ei parane toista ihmistä käsittelemällä, vaan tämän täytyy hankkia peili todetakseen, millainen ihminen sieltä katsoo ja mikä olikaan ongelman syvyys.

        Rokotteet ova hyvin syvävaikutteisia kuin myös pitkävaikutteisia lääkeaineita, joista ei niin vain vapaudutakaan. Monissa länsimaisen lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa rokotteista sairastuneita pyritään auttamaan. Varsinkin neurologiset sairaudet ovat hyvin vaativia.

        Kommentoit kuitenkin. Hyvä niin, sillä skeptikot kuin myös heidän lapsensakin sairastuvat rokotteista. Toivon, että usko suojaisi heitä sairastumiselta, mutta tiedäthän, että aina noin ei käy.


      • Siiri.Suutin

        Mitä mukatiedettä? Vaihtoehtohoidoista ne mukatieteet löytyvät, eivät oikeasta tieteestä joka on mahdollistanut rokotteet ja paljon muuta ihmistä auttavaa.


      • ruiskiva_kulli
        kuiskiva_trulli kirjoitti:

        Sinähän tässä toisten nimimerkkejä käännät miten sattuu. Nimi luetaan kuten se on kirjoitettu. Miksi ylläpidon pitäisi reagoida ja miten?

        Miks ruiskit palstalle kelvotonta kuollutta ja homeista siemennestettäsi?


    • Skepponen

      Toivo hoi, Kouvolan Inkeroisista! Tässä olisi taas psykoottisävyisen kommentin paikka!

      • Simaliitin

        Oletko harkinnut kaikkien tietoliikenneyhteyksiesi katkaisemista ulkomaailmaan ja keskittymistä pelkkään hörinään itseksesi neljän seinän sisällä, "DKREPO"? En ole Kymenlaaksosta, rovasti, syntynyt Kehä III:n sisäpuolella, TL, KD, VV, vaseliinipurkin kanssa ABC:n takana tai Kainuussa ilman vaseliinia.


      • Skepponen

        Hei Simaliitin!
        Voin auttaa sinuu!
        Voin imee simaliittimesi täysin puhtaaksi , koska olen homo!


      • vislaustipu
        Skepponen kirjoitti:

        Hei Simaliitin!
        Voin auttaa sinuu!
        Voin imee simaliittimesi täysin puhtaaksi , koska olen homo!

        Fermentaatioastioiden hanoihin ei tule koskea käsillä eikä huulilla kontaminaation välttämiseksi. Näytteet on otettava steriilisti pipetoiden tai dekantoiden, jotta mikrobeita ei pääsisi mäskiin tuottamaan haitta-alkoholeja.


      • T.Lång

        Skepponen!
        Langetan päällesi tuhatkertaisen fatwan.


      • Hörhöjenvastustaja.1.0

    • Kainuuntrorvi

      Kyllä tälläkin sivustolla näyttäisi niin kovin hienolta ja kokonaisvaltaiselta uskomushoitojen kuvaaja Eino Leinon runo Kylttyyri.

      • Siiri.Suutin

        Nimerkkisi mukaisesti olet täysi torvi.
        Tällä sivistyneellä palstalla emme kaipaa mitään vähälahjaisten torvien kommentteja.
        Painu takaisin apukouluun!


      • Siiri.Suutin
        Siiri.Suutin kirjoitti:

        Nimerkkisi mukaisesti olet täysi torvi.
        Tällä sivistyneellä palstalla emme kaipaa mitään vähälahjaisten torvien kommentteja.
        Painu takaisin apukouluun!

        Miksi et keksi omaa nimimerkkiä ja pysy siinä (tai niissä, kuten minä) vaan tekeydyt muiksi nimimerkeiksi?


      • Muunimimerkki

        Oot ilmeisesti täysin lahjaton skeponen, kun et tajuu mistään mitään!
        Sulta jäi apukoulukin käymättä, kun ei oo ällii tarpeeksi!


      • Nimittäjä-Siiri
        Siiri.Suutin kirjoitti:

        Miksi et keksi omaa nimimerkkiä ja pysy siinä (tai niissä, kuten minä) vaan tekeydyt muiksi nimimerkeiksi?

        Enemmän sinuun v.v-skitso osuisi nämä riimit:

        Minä olin öljystä rikas Abdullah

        pienessä sievässä

        vaikka on vuoroni jonossa mennä

        hoitolaan vievässä.

        lääkäri korvaani kuiskutti

        hoitaja suoneeni ruiskutti

        aavikkomaisemaa keltasta

        mä vain tuijotin teltasta

        köyhän ainut huvitus

        on vilkas mielikuvitus

        se siivet selkään saa

        Juha Vainio Panaman konsuli


    • KOLIKÄRYNAKSELI

      Taas langoilla ahdistuneena hörhöilee arkipäivästä irronnut yökukkuja. PALAA NORMAALIIN PÄIVÄJÄRJESTYKSEEN!!!

      • mehn

        Kuka sinä olet määräilemään muita ja miten mielipidekirjoituksesi tulee tuon rokotetutkimuksen asiaa?


      • kainuuntohtori
        mehn kirjoitti:

        Kuka sinä olet määräilemään muita ja miten mielipidekirjoituksesi tulee tuon rokotetutkimuksen asiaa?

        Tämä hörhö tuntuu sekavuusasteensa perusteella olevan homeopaatti Camilla Holmströmin putiikin asiakkaita.


      • Skepponen

        Olen nyt päivä järjestyksessä!


      • Rintasyöpäinen
        kainuuntohtori kirjoitti:

        Tämä hörhö tuntuu sekavuusasteensa perusteella olevan homeopaatti Camilla Holmströmin putiikin asiakkaita.

        Kyllä!
        Carita paransi rintasyöpäni homeopaattisilla tipoilla kahdessa viikossa.
        Koulu lääketieteestä ei ollut mihinkään!


    • Jo_on_marjat

      OMG olen rokotevastainen. Vosiko joku selvittää mitä tarkoittaa tieteellisesti OMG?

      Päivänselviin asioihin huudetaan tieteen näyttöä ja tutkimuksia ja tutkimuksia ja todisteita puolesta ja vastaan.

      Antibioottitien liikakäyttö on kehittänyt superbakteereja (se on ihan sitä jalostumista ja luonnon valintaa, vahvin bakteeri jää henkiin ja lisääntyy). Loislääkkeiden liikakäyttö on kehittänyt superloisia, joihin ei lääkkeet enää tehoa, tarkasta tämä fakta eläinlääkäreiltä. Maaperän mikrobiston monimuotoisuus on tuhottu, kasvin"suojelu"aineet yksipuolistavat mikrobiston ja homeet ym. haitalliset tekijät saavat vallan ja hyöty muuttuu katastrofiksi kuten useissa maissa on jo käynyt (soijan, massin hallitsemattomat kasvitaudit ja tuhohyönteiset). Edellä mainituissa ongelmissa ollaan jo niin syvällä, että asioiden piilottaminen on käynyt mahdottomaksi. Kemian teollisuus on hyötyjen ja rahanahneuden siivittämänä tullut tiensä päähän. Mehiläiset ja liuta muita hyönteisiä on kadonnut. Lue uusin tiede-lehti ja kootut selitykset.

      Rokotteet?? Rokotteet toimivat toisin? Osaan tulkita sanat OMG, ilman enempää tutkimistakin.
      Hyöty ja haitta, puntarissa on muutakin, kuten lasten tulevaisuus. Mitä rokotteet tekevät lapsille epigeneettisellä tasolla? Varovaisuusperiaatteen vuoksi, ei yhtään rokotetta tulla ottamaan keheenkään, joihin omaan yhtään vaikutusvaltaa.

      Ihan vain maistiaisiksi:
      Googlaa SV-40 ja Henrietta Lacks, lahjat rokoteteollisuudelta ihmiskunnalle. Vanhat synnit.

      Suomen polioepidemia 1984, E. Kinnunen
      9 poliotapausta, joista 7 oli ROKOTETTU. 1985 kuollut henkilö oli rokotettu poliota VASTAAN 5 (viim. v-83) KERTAA.

      Jos ilman rokotuksia ei elä, sitten kuollaan.
      Ja ei selityksiä laumaimuniteetistä tai rokottamattomien taudinlevityksestä. Täyttä höpöä, vai oliko siitäkin tuhat tutkimusta.

      Voi on myrkkyä, hups ei ollutkaan ; P

      • skeponen

        OMG = OLEN MÄTÄ GRANAATTIOMENA


      • työmiesiteri
        skeponen kirjoitti:

        OMG = OLEN MÄTÄ GRANAATTIOMENA

        työajalla kirjotellaan huuhaa asioista huuhaa palstalle ei ole häpyä eikä moraalia vaihtopakanoilla


      • Uutis_katko

        Tulipas kerrankin oikein tuutin täydeltä kunnon tekstiä, kiitos. Pahat ovat ajat, yhtä mieltä tästä.

        Kovin on vilkkaaksi käynyt tämä vaihtoehtoinen aihepiiri. Tiedemaailma alkaa olla jo aivan sekaisin. Havaitsitko muuten, että tänään ei taidettu teeveessäkään itkeä tieteen kehnoa perillemenoa. Tuhkarokostakaan ei herunut lisätiedotettavaa. Kuinka niiden sairastuneiden rokotettujen mahtoi käydä, ja millä muodoin korvaukset hoidettiin, kun tuo rokotesuojakin petti?


      • Hineni

        Se oli vuosi 1985, kun koko kansa päätettiin kiireellä rokottaa muutaman polioon sairastuneen jälkeen. Olivatko sairastuneet rokotettuja vaiko rokottamattomia ei merkinnyt mitään, kuten se ei nytkään merkitse, paitsi jos sattuvat olemaan rokottamattomia, jolloin kaikki pyörät lähtevät pyörimään villin hurmoksen tapaan. Valveutuneimmat tieteeseen luottavat tilasivat rahvasta paremman version ja mitä ilmeisemmin tuo kannatti, sillä rahvaan versio johti pahempaan, vakaviin elämänpituisiin vaikeuksiin, joihin vain aniharvoin oli mahdollista saada terveydenhoitohenkilökunnalta ymmärtämystä. Rokotteen saaneet saivat mitä moninaisimpia oireita, joista neurologiset olivat pahimpia. Guillan-Barren oireyhtymä ja tuon tyyppiset tulivat näin ihmetyksen kohteiksi. Halvaantumisia ei yhdistetty ko rokotteeseen, vaikka yksittäiset lääkärit myönsivätkin yhteyden. Tunnettu Guillan-Barren -oikeudenkäynti johti kuin johtikin rokotehaittakorvauksiin, vaikka napinasta päätellen perhe ei olisi saanut "hyötyä rokotteesta".

        Jo tuolloin, siis vuonna 1985 valveutuneimmat lääkärit ottivat potilaidensa kanssa puheeksi diabeteksen, kun tämä "vapaaehtoinen poliorokote" tuli puheeksi. Heidän potilaansa kyllä tiesivät, mitä varoituksen julkistamisesta seuraisi eli kel onni on, onnensa kätkeköön. Ihmetystä herättivät myös ne lapset, jotka rokotejonoista vedettiin kiireellä pois, ja kysyttäessä heidän kerrottiin olevan lääkäriperheistä. Pelot heräsivät. Miksi avointa keskustelua ei sallittu.

        Ovatko ajat noista muuttuneet. Ovat. Lapsia "suojataan" yhä lukuisempia tauteja vastaan. Heitä lääkitään jatkuvasti enemmän. Lapsista on tullut yliherkkiä. Yliherkkiä lähes kaikelle. Oireisiin ei missään nimessä saa sotkea rokotteita. Pyhä tulee edelleen pitää saasteettomana.

        Hanna Sumarikin palasi ylistämään rokotteita ja ihmettelemään niitä, jotka eivät voi yhtyä hänen mielipiteisiinsä. Avoimesti hän kylläkin kertoo monista terveydellisistä ongelmistaan, mutta ei halua liittää niitä saamiinsa hoitoihin. Niinpä ongelmat palaavat säännöllisin väliajoin ja yhtä säännöllisesti ne tieteellisin menetelmin painetaan piiloon. Sumari ei ole päättänyt, kallistuisiko hän vaatimaan kovempia otteita rokotteiden vapaaehtoisuutta hyväkseen käyttäviä vastaan vai sallisiko hän näiden nauttia vielä samoista etuuksista, lapsilisistä ym kuin muutkin kunnon perheet, jotka lääkitsevät lapsensa, kuten THL esittää.

        Tuskinpa materialismi enää syvemmälle voisi yltää, sen verran pohjamudassa jo kieriskellään. Aine hallitsee jo kaikkea ja se muu, mikä tästä huolimatta pyrkii esiin, on julistettu humpuukiksi. Ruton niittäessä muinoin kansaa köyhät ja nälkäiset alipainoiset ressukat keräsivät vainajia katujen varsilta kärryihinsä. Rokotteet eivät heitä pelastaneet, vaan joku muu, nälkä ja puuteko? Aliravitsemus ja väsymys, siinäpä oivat ihmisen puolustusjärjestelmän vahvistajat.

        Ihminen ei todellakaan ole sitä, miltä näyttää eikä myöskään sitä, miksi hänet laboratorioissa luokitellaan, vaan? Paljon ihmeellisempää. Tätä ihmettä aikamme nyt vastustaa henkeen ja vereen. Miksi? Koska tiede ei siitä hyödy. Se mikä tulee ilmaiseksi, se ei ole yhtään mitään. Lapsi joka syntyy terveenä, täytyy kiireen vilkkaa lääkitä, koska jotkut ovat tätä mieltä. He katsovat tietävänsä, kuinka tämä pieni ihmisalku reagoi kulloiseenkin elämäntilanteeseen. Aineeseen pohjaavat näkijät ratkaisevat tulevan materiasta käsin. He eivät tiedä, kuinka kaksi eri lääkettä yhdessä muuttavat kuviota, mutta se ei heitä kiinnostakaan, koska tuon selvittäminen on liian vaikeaa ja oikeasti mahdotontakin. Usko on se, mihin nyt panostetaan. Täytyy uskoa, vaikka usko on juuri se, mitä heidän mielestään pitäisi eniten vastustaa.


      • Kahvitauolta.1329
        Uutis_katko kirjoitti:

        Tulipas kerrankin oikein tuutin täydeltä kunnon tekstiä, kiitos. Pahat ovat ajat, yhtä mieltä tästä.

        Kovin on vilkkaaksi käynyt tämä vaihtoehtoinen aihepiiri. Tiedemaailma alkaa olla jo aivan sekaisin. Havaitsitko muuten, että tänään ei taidettu teeveessäkään itkeä tieteen kehnoa perillemenoa. Tuhkarokostakaan ei herunut lisätiedotettavaa. Kuinka niiden sairastuneiden rokotettujen mahtoi käydä, ja millä muodoin korvaukset hoidettiin, kun tuo rokotesuojakin petti?

        > Tiedemaailma alkaa olla jo aivan sekaisin.
        Perusteluja?


      • Ei_mitään_rajaa
        Kahvitauolta.1329 kirjoitti:

        > Tiedemaailma alkaa olla jo aivan sekaisin.
        Perusteluja?

        Vieläkö kaipailet lisää? Tänään tuli taas uusi sellainen tuhkarokkorintamalta. Rokotteet pelastivat jälleen. OMG, mikä rinnastus.

        Siis eivät pelastaneet nytkään.


      • Siiriii
        Ei_mitään_rajaa kirjoitti:

        Vieläkö kaipailet lisää? Tänään tuli taas uusi sellainen tuhkarokkorintamalta. Rokotteet pelastivat jälleen. OMG, mikä rinnastus.

        Siis eivät pelastaneet nytkään.

        Ei niin!
        Oot täys pösilö!


      • Jo_on_marjat

        Epätyypillinen tuhkarokko on vellonut maailmalla jo vuosia. Samoin kurkkumätä ja nimenomaan rokotettujen keskuudessa. Virukset ja bakteerit muuntuvat jatkuvasti. Jatkuva rokottaminen on turhaa ja rokotteet vain kiihdyttävät sitä kehitystä. Jos tarvitsee todistella kaivan pari artikkelia, näiden tiedeihmisten omista mielipiteistä.

        Kysymykseni kuuluu, mikä on vastuullisuutta? Miksi rokottamattomuus leimataan vastuuttomuudeksi? Onko turha (varmuuden vuoksi annettu) antibioottikuuri vastuullisuutta vai vastuuttomuutta? Onko antibiootin syöttäminen eläimille rehun mukana ( ei Suomessa) vastuullisuutta vai vastuuttomuutta? Suomi on ilmeisen vastuuton maa koska täällä eläimille ei syötetä systemaattisesti antibiootteja? Biologian kannalta en näe mitään eroa , miksi luonto toimisi toisin antibioottien kuin rokotteidenkaan kohdalla.

        Rokotteiden haitat näkyvät viiveellä, kuten esim. glyfosaattien käyttö maaperässä. Nythän onkin ollut yllätys nämä narkolepsiat ym. ja HPV-rokotteista johtuvat haitat, niitä onkin ollut vaikea selitellä muusta kuin rokotteista johtuviksi, yritys on kova.

        Jos omistat koiran ja viet sen rokotettavaksi, laitapa nenäsi lähelle rokotus kohtaa samalla kun rokote laitetaan, tajuat minkä myrkyn annoit koiraasi pistää. Näin pelastit ja suojasit koirasi??!


      • Jo_on_marjat

        Yks kyssäri vielä. Googleta prioni ja kysyn voiko prioneja saada rokotteiden välityksellä? Prionisairaus, aika pirullista.

        Googleta sitten rokotteiden apuaineet ja sieltä esim. gelatiini ja jos intoa riittää googleta hullunlehmän tauti. Sen jälkeen googleta mitä löytyy tuberkuloosi rokotteesta, ei tästä nykyisestä vaan siitä joka valmistettiin Englannissa n. vuoteen -03-04 asti. Ja sittenhän se systemaattinen tubi-rokottaminen lopetettiinkin "teho"epäilyjen vuoksi.


      • eikuulukysymysmerkkiä
        Jo_on_marjat kirjoitti:

        Yks kyssäri vielä. Googleta prioni ja kysyn voiko prioneja saada rokotteiden välityksellä? Prionisairaus, aika pirullista.

        Googleta sitten rokotteiden apuaineet ja sieltä esim. gelatiini ja jos intoa riittää googleta hullunlehmän tauti. Sen jälkeen googleta mitä löytyy tuberkuloosi rokotteesta, ei tästä nykyisestä vaan siitä joka valmistettiin Englannissa n. vuoteen -03-04 asti. Ja sittenhän se systemaattinen tubi-rokottaminen lopetettiinkin "teho"epäilyjen vuoksi.

        Googlettaminen ei riitä, tarvitsee ymmärtää hakutulokset myös.


      • eikuulukysymysmerkkiä
        eikuulukysymysmerkkiä kirjoitti:

        Googlettaminen ei riitä, tarvitsee ymmärtää hakutulokset myös.

        British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
        BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

        Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

        Kirjallisuusviitteet
        http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

        P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.


      • Hendeen
        Ei_mitään_rajaa kirjoitti:

        Vieläkö kaipailet lisää? Tänään tuli taas uusi sellainen tuhkarokkorintamalta. Rokotteet pelastivat jälleen. OMG, mikä rinnastus.

        Siis eivät pelastaneet nytkään.

        Niin mites siinä Pirkanmaan tuhkarokko "epidemiassa" kävi? Yle kun uutisoi että epäilevät ROKOTETUN TARTUTTANEEN TAUTINSA eteenpäin?
        https://yle.fi/uutiset/3-9758876
        Ei ole julkistettu testin tuloksia... Hiljaisuus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
        Nyt sopivasti Turussa joku epätoivoinen tarttui puukkoon jolloin voidaan rauhassa haudata tämä tuhkarokko uutisointi ja järkyttyä muista asioista. Sitten kun asia on sopivasti unohtunut aletaan kansaa painostaa uusinta rokotuksille ettei Tampereen/Savonlinnan "epidemiat" uusiudu. Samalla unohdetaan taas kertoa että edellisistä sairastuneista suurin osa oli saanut vaadittavat rokotukset...


      • Uteliasaloittaja
        työmiesiteri kirjoitti:

        työajalla kirjotellaan huuhaa asioista huuhaa palstalle ei ole häpyä eikä moraalia vaihtopakanoilla

        Onko sulla häpy?
        Vai oletko vain skitso possunturaaja?


      • isotvahingot
        Jo_on_marjat kirjoitti:

        Yks kyssäri vielä. Googleta prioni ja kysyn voiko prioneja saada rokotteiden välityksellä? Prionisairaus, aika pirullista.

        Googleta sitten rokotteiden apuaineet ja sieltä esim. gelatiini ja jos intoa riittää googleta hullunlehmän tauti. Sen jälkeen googleta mitä löytyy tuberkuloosi rokotteesta, ei tästä nykyisestä vaan siitä joka valmistettiin Englannissa n. vuoteen -03-04 asti. Ja sittenhän se systemaattinen tubi-rokottaminen lopetettiinkin "teho"epäilyjen vuoksi.

        Kuten olet huomioinut monet terveydelliset ongelmat ovat kytköksissä rokotteisiin. Mainitsemasi tubirokote aiheutti paljon harmia lapsiperheille, kuolemia, leikkauksia, vakavia tulehduksia jne. Luulisi että näinkin vakavat seuraukset lapsille johtaisivat laajempaan terveydenhoidolliseen mielenkiintoon, vaan eivätpä johtaneet tämänkään rokotteen kohdalla.


    • SkepoRokottaaHörhöjä

      Homeopatia, tieteen harhaoppi
      tieteen loinen on homeopatia.
      Kalliilla rahalla vatkosvettä
      moni vaivaa päätänsä että
      laittaisko siihen latin latia.

      Onhan se aina aika poppi
      loinen aikamoinen
      (ja vyöhyketerapia toinen)
      koulupudokkaan oljenkorsi
      pyramidihuijarin leipäorsi
      se tieteen lorviva loinen.

      • Skepponen

        Kuuluisin homeopatia hörhö on julkkishomeopaatti Camilla Holmström, joka myy pelkkää vettä toisille hörhöille.


      • Skepponen
        Skepponen kirjoitti:

        Kuuluisin homeopatia hörhö on julkkishomeopaatti Camilla Holmström, joka myy pelkkää vettä toisille hörhöille.

        Olen VV, TL, KD, Kymenlaaksosta, rovasti, lahkolainen, kirkonmies, reikihoitaja ja syntynyt Kehä III:n sisäpuolella. Ja olen käynyt peruskoulua ja olen ikuinen tekniikan ylioppilas.


      • OikeeCamilla
        Skepponen kirjoitti:

        Kuuluisin homeopatia hörhö on julkkishomeopaatti Camilla Holmström, joka myy pelkkää vettä toisille hörhöille.

        Skepponen!
        Osta minulta hyvää kolmasti kirkastettua vettä!
        Halavalla!
        Vain tonnin puteli!


      • Harhojenvasstustaja.1.0
        Skepponen kirjoitti:

        Kuuluisin homeopatia hörhö on julkkishomeopaatti Camilla Holmström, joka myy pelkkää vettä toisille hörhöille.

        Näillä ohjeilla tuloksekasta hoitoa:
        http://magneettimedia.com/category/terveys-ja-hyvinvointi/

        SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI KAIKILLE MAGNEETTIMEDIAA!
        MAGNEETTIMEDIAN OHJEILLA PARANET KAIKISTA TAUDEISTA TÄYDELLISESTI!

        http://magneettimedia.com/category/terveys-ja-hyvinvointi/


    • usko.tai.älä

      h t t p s : / / a r s t e c h n i c a . c o m / s c i e n c e /2017/10/ s t u d y - c l a i m s - v a c c i n e s - a u t i s m - l i n k - s c i e n t i s t s - f i n d - f a k e - d a t a - h a v e - r a g e - s t r o k e /

      https://urly.fi/info/POi

      Christopher Shaw ja Lucija Tomljenovic väittivät artikkelissaan että rokotteen alumiini aiheuttaa autismia. Kun julkaisua luettiin tarkemmin kävi ilmi että paitsi muita virheitä siinä oli tekaistuja eli väärennettyjä tutkimustuloksia. Kannattaa lukea koko juttu, siinä käsitellään myös kyseisten tutkijoiden aiempia toilauksia samasta aiheesta.

    • VV-TL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe