Hyvä ja tärkeä huomautus eli tieto

Meitä pidetään tietämättöminä tietotekniikasta. Kikka on vanha ja hyvä. Ennen oli lukutaidon puute esteenä, nyt pihdataan tätä arvokasta tietoa meitiltä ja teitiltä.

Olen joskus kuin eksynyt tämän tablettini sivuille, joissa on ollut jotain tämän tiedon siementä. Pieniä ja piilossa nuo pienet siemenet ovat.

Kauhukseni huomasin kuinka tuo kaikkitietävä ja osaava, Makriina, kauhisteli. osaansa ostaa junalippuja. sini-sirkku astui kyllä kuvaan ja kertoi R-kioskilta löytyvästä avusta. Hoikkarakenteinen Makriina ei siis pyllähtänyt istuallen kuten pelkäsin. Mustelmä pyllyssä olisi aihettanut itselleni suurta suurus

8

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos.paljon

      R kioskeja ei kovin tiuhassa ole, pitää ensin matkustaa bussilla se junalippu ostamaan. Olen kyllä nähnyt senkin että lapsi on poistettu junasta seuravalla asemalla kun kännykän akusta on virta loppunut eikä ole voinut näyttää todistetta maksamisesta. Mutta sehän ei ole ongelma näille kaikki tietäville varakkaille mummoille ainahan voi taxilla mennä. Kiva kun ihan uusi aloitus , olisi voinut jäädä huomaamatta palstanerot siitä toisesta ketjusta.

      • paperilautanen

        Olisin peukuttanut mutta kone tunsi aikeeni enkä onnistunut saamaan kirjautumista loppuun!
        Siitä huolimatta , kirjoitan että P E U K K U ajanee saman asian.

        Moneen kertaan on ollut puhetta eräistä loukkaavista nikkimaininnoista, eipä se tehoa itseensä palstanvaltiaaseen?


    • pahvi-muki

      Taitaa olla läheinenkin tuttu kun Kaikkitietävän ruumiinrakenteenkin tuntee ja puhuu pyllyn mustelmista. Mutta eikö ne ole kahdenkeskisiä asioita, ne pitäisi hoitaa kahdenkesken, tämä on yleinen kaikille avoin palsta ja reagoida saa tuollaiseen huonotapaisuuteen ! Ei taida tuollainen huomio kylläkään kiusata asianomaisia, niin maireita tervehdyksiä nämä kaksi armoitettua ja valittua aina laittaa palstanvaltaajalle.

      • Voihan oivallusten ihanuus jo eilen 😀
        Kyllä provosoinnin huipuiksikin ankkalammessa voi kehittyä, jos halajaa palstahuomiota, aah' keinojen keveä klassisuus.

        Elämä muovaa,.....tosin naurattaa vieläkin Susmorsiamen opetus alkuajoilta,...ei pidä kaikkea tietää, pitää jättää muillekin kertomatilaa,....miehet kun tykkää avuttomuudesta 😂,)))))
        Voi Sus kulta, konstit on kai monet, sano entinen likka.

        Hymyilläkin voi tavalle osoittaa rehellisesti tietämättömyyttään asioista, joiden motivaatioista ei edes halua tietää. Tässä ei ajatukseni enää viipynyt palstan puitteissa.

        Maailmassa on paljonkin raadollisuutta, mutta päämäärähakuisesti niitä en suosi.

        Ihanan kesäistä jatkoa päiväänne!


    • voikumieoonihana

      Mitähän tuossa sanottiin?..??
      Paljon kirjoitusta ja mistähän, woe tokkiisa.

    • Pidä.tunkkisi

      Kyllä on elämä köyhää kun pitää. avuttomaksi ja tietämättömäksi heittäytyä ,että miehet tykkäisi. Ketkä miehet, ruunenko huomiosta kilpailette keinojen kevyt klassisuudella. Siis puhumalla ihan höperöitä. Joskus olet ihan asiaakin kirjoittanut, mutta pohjanoteerauksia alkanut olla.

      • tosikolle

        Hajun on tyyli, pidätunkkisi". Voihan jättää liian kevyet viestit jättää lukematta. Sinisirkku kirjoittaa sen hetkisen ajatuksensa tai oikeammin muistonsa kevyellä heitolla, mutta kun pitäisi olla joka hetki asiaa tosikolla tavalla esitettynä, että herra saisi riitaa aikaan.


      • Mitä ihmettä tässä nyt Ruunesta puhutaan? Ylipäätään Susmorsian otti ajatusessa huomioon muutkin osallistujat, ettei liian tyhjentävästi heti kirjoita. Kaunis ajatus minusta,...toki hän oli naisellinen ja tunsi maskuliinien tarpeen, olla se vahvempi ~~~ kröhm ! Onhan täällä muitakin kirjoittajia hyvänen aika, Late Vaan, Ynnä muu, Capteeni Cöpenick, Vaalierkki Jopel, Kahvipirtin Lokarit ja Ylikypsät joskus 😉

        Minään Amalia Commondorana en viihtyisi olla, yhden takakamarimiehen jätin mahdottomana, en kyllä kaupunkienkaan velttoVirtasistä välitä. ,..(((😃)))
        Ajomiehen kanssa juttelin kerran koskenlaskusta Oulunjoella, ihan laadukas juttutuokio, mutta niitä hajujen kontra Ruuneperin ja häjyt palstakudelmat kaipaisi mäntysuopakuurausta!...Se siitä ja hyvästi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      454
      10164
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2546
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      59
      1997
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1739
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      90
      1462
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1399
    7. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      157
      1331
    8. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      376
      1308
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      23
      1270
    10. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      112
      1185
    Aihe