Lieksan öys?

Surkeaa

tilä?
Saako palvelua vai ei?
Vittu muttereita saa tuijottaa vaikka tunnin mutta myyjiä ei kiinnosta!

51

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mykkäkö-oot

      Siellä on itsepalvelu, ja jos haluaa myyjän opastamaan niin voi kysyä, ellei asiakas ole mykkä!

    • vain.vähän.palvelua

      Miksi siellä on suuri joukko miehiä aitauksessaan? Kassarouvat löytävät tuotteet ja osaavat opastaa ja neuvoa. Nuoret tytöt sävyttävät maalit ihan ystävällisesti. Miehet tuijottavat tietokoneiden ruutuja tai soittelevat toisilleen.

    • eräs.kauppareissu

      Otetaanpa malliksi vaikkapa lieksalainen rautakauppa nimeä mainitsematta. Menen asiakkaana kauppaan. Liikkeen perällä on aitaus, jonka sisällä myyjät käyvät keskenään puhelinpalaveria. Kaikki ovat puhelimessa, paitsi yksi, joka seurustelee liikkeen toisen asiakkaan kanssa kesälomakuulumisistaan. Teen kierroksen varastossa. Siellä ei näy ketään. Varastomiehet löytyvät kuulemma parhaiten lämpökameran avulla. Ei tullut otetuksi mukaan. On palattava harhailun jälkeen kassalle. Kassarouva lähtee höylisti neuvomaan etsimäni tuotteen sijaintia. WC-pytyn kansi ei olekaan LVI-tarvike, vaan kylpyhuonekaappiosaston tuote. Maksan ostokseni ja poistun pytyn kansi kainalossa lähes autiosta myymälästä, joka kaikki myyjät olivat varattuja ja hyvin kiireisiä.

    • gerrv

      Alan ammattilaiset käyvät tästä puljusta hakemassa tarvikkeensa,joten myyjillä sitten lienee ammatti ylpeytensä.Mutta tosiaankin olen kyllä huomanut sen että tässä liikkeessä asiakas saa RAUHASSA tutustua tuotteisiin.

    • viimeisin.käynti

      Kävin viime talven kerran tuossa mainitussa liikkeessä ja huomasin myyjäaitauksen edessä olevan henkilökunnan kahvitilaisuuden. Mikä lienee ollut juhlan aihe? Henkilökunta ei ollut aitauksessaan, vaan kahvipöytänsä ympärillä keskustellen kiivaasti keskenään. Maalit jäivät ostamatta kun en tohtinut häiritä heidän rattoisaa kahvihetkeään.

      • Asiakaspal

        No tiedän kyllä. 10 minuuttia mekin siinä kiinnostuneena tuotetta kohtaan sumpllittiin mikä kannattaisi valita.No myyjä edelleen keskusteli jonkun toisen kanssa tiskin takana vaikka taatusti huomasi meidät.. Päätetiin sitten käydä vilkaiemassa muita.JA kaupat tuli!


      • aseman.kello.löi
        Asiakaspal kirjoitti:

        No tiedän kyllä. 10 minuuttia mekin siinä kiinnostuneena tuotetta kohtaan sumpllittiin mikä kannattaisi valita.No myyjä edelleen keskusteli jonkun toisen kanssa tiskin takana vaikka taatusti huomasi meidät.. Päätetiin sitten käydä vilkaiemassa muita.JA kaupat tuli!

        Ruohonleikkuria olin vaille, 100m siirryin, ja johan pelasi!


      • ssmies

        ja varsinkin asiakaspalvelu.


    • olen-ostanut

      Pieliskone on ruohonleikkurin ostopaikka, myös huolto löytyy sieltä ruohonleikkurille!

    • Enhäiritseukkokööriä

      Mullat siitä rautakaupasta,ne sentään saa.

      • asiakaskas

        Itepalveluna?


      • itepalveluna
        asiakaskas kirjoitti:

        Itepalveluna?

        Nostelee vain multasäkit kyytiin ja käy maksamassa kassalla, jonka jälkeen puomi avataan. Herrakööriä ei tarvitse häiritä.


    • Yllättävää

      Noinko on mahdollista asiakkaita kohdella Lieksassa?Ainakin savon puolella saa asiallista palvelua liian tungettelevakaan ei hyvä.

      • hyvääkin.palvelua

        Lieksassa on joitakin kauppaliikkeitä, jossa saa palvelua, mutta kun tällä palstalla saa vain panetella ihmisiä ja haukkua kaikkea mahdollista, jätän ne mainitsematta.

        Kauan sitten Lieksassa oli vaateliike, jossa sai erittäin hyvää palvelua. Nimeltä mainitsematta kauppias Matti tuli jo ovella avosylin asiakasta vastaan. Kaupanteossa ei nokka tohissut kun Matti näki heti päältä minkä kokoiset housut tai takki sopii asiakkaalle. Miesasiakashan ei halua oleilla vaatekaupassa kovin monta minuuttia.

        Eräs paikallinen pastori kertoikin, että joutuminen vaimon kanssa vaatekauppaan on kuin maanpäällinen helvetti. Leninkejä lonitessa voi vierähtää tunti jos toinenkin. Ja tietenkään vaatekaupoissa ei ole ilmastointia.

        Matti on siirtynyt jo mananmajoille ja sinne majojen ilmastoidummalle puolelle.


      • kekäle.konserni

        Mattihan ei ollut kauppias, vaan myymäläpäällikkö, mutta mukava kaveri oli.


    • EiPelle

      Kuinka yhtään myyjää voisi kiinnostaa asiakas joka tulee rautakauppaan tuijottamaan vittu muttereita? On kuitenkin kauppa jossa on myyjiä. Etelän kauppoja tallattuani siellä myyjät ovat kuollut luonnonvara. Myyjän saat vain kun varaat ajan. Itse olen kaiken tarvitsemani saanut, jos en löydä itse, osaan kävellä palvelutiskille ja oman vuoroni tultua osaan avata suuni. Suosittelen.

      • kyllä.toimii

        Ei Lieksassa ole muualla vuorojärjestelmiä kuin terveyskeskuksessa ja jossakin apteekissa. Rautakaupassa pääsee etenemään asioissaan vain röyhkeydellä ja äänen kovuudella. Kyllä silloin joku arempi myyjä tulee esiin kolostaan. Toiset livahtavat karkuun takahuoneeseen.


      • Mutterintuijottaja

        Ethän tuota edennyt äänen kovuudella kun tuijotit vaan muttereita. Taidat keksiä vaan valituksen aihetta turhasta mikä on yleistä lieka-palstalla.


    • rakennusammattilainen

      Olen vakiasiakas kyseisessä liikkeessä, itse olen saanut aina hyvän palvelun. Liike on itse ja palvelu systeemillä toimiva rautakauppa. Kun tarvitsen palvelua menen tiskille ja kysyn jos jotain en löydä tai pitää tilata. Palvelu on pelannut hyvin kiitos ja iso kiitos Pentti Härköselle joka on myyjistä parasta A ryhmää. Tietysti palvelutiskillä on välillä jonoa niin kuin muissakin kaupoissa ja ottavat puhelin tilauksia vastaan, niin kuin itsekkin joudun välillä soittamaan tilauksia tai kysymään jotain. Missä kaupassa myyjät ovat ovella vuottamassa, mitä saisi olla?

      • rautakaupanasiakas

        Juuri näin, Pentti on todellakin tuota mainitsemaasi A-ryhmää, toisin kuin kiuru? vai kuiri? murahtelee asiakkaalle, että kysy siltä ja siltä joka näyttää siltä ja siltä. Onneksi on kuulemma jäämässä eläkkeelle :)


      • palveluakin.löytyy
        rautakaupanasiakas kirjoitti:

        Juuri näin, Pentti on todellakin tuota mainitsemaasi A-ryhmää, toisin kuin kiuru? vai kuiri? murahtelee asiakkaalle, että kysy siltä ja siltä joka näyttää siltä ja siltä. Onneksi on kuulemma jäämässä eläkkeelle :)

        Tuosta Kiurusta ei ole minullakaan positiivisia kokemuksia. Onneksi häntä ei saa kovin helposti tiskin takaa palvelemaan, joten kysyn aina ensiksi muilta. Lienee ollut jo jonkin aikaa kyseisessä kaupassa, mutta ei ole oppinut vielä mitään.


    • montako.nupia

      Aloittajalla on ns. ajatus keskellä kämmentä. Mitä hittoa teet muttereilla tai ruuveilla jos sinulla ei ole edes tuon vertaa oma-aloitteista taitoa etsiä itsepalveluksi tarkoitetusta ostopisteestä tarvitsemaasi. Ja se tuppisuumaisuus ei kuulu normi-ihmisen positiiviseen käyttäytymismalliin. Oletko murjottaja, toisten moittija negatiivi, vai kenties eilen vasaralla peukaloosi lyönyt? Minua ainakin hävettäisi tuommoisen aloituksen tekemisen jälkeen.

      Ja rautakauppahan on ollut perinteisesti palvelun suhteen ikuinen vitsien aihe. Enpä usko, että tämä ketju kovin ko. kaupan myyjien mieltä pahoittaa. Olet yksittäistapaus, joka sai itkupotkun ajatuksen pöksyynsä.
      Sen verran tunnen kyseisen kaupan myyjiä, että kysyttäessä ovat erittäin palvelualttiita. Ja on se työ sillä tietokoneella, ja keskinäinen keskustelunvaihtokin, usein on tarjottavaan tuotteeseen liittyvää ja myytävästä tuotteesta ja sen satavuudesta huolehtimista. Sitä, että oikea tuote olisi saatavilla sinun sitä tarvitessasi.

      Pääsääntöisesti tunnen saavani kaikista Lieksan kivijalkaliikkeistä hyvää palvelua.
      Kiireen kanssa kun ei mielestäni pitäisi lähteä minnekään, ei rautakauppaan eikä vaatekauppaan.
      Seuraavaksi linkitän, ehkä se kuuluisimman rautakauppavitsin Speden tuottamana. Uskon, että kyseisen kaupan myyjiä ja kaikkia asiakkaitakin viihdyttää jossakin sisimpänsä sopukassa. Ellei, tarvitsisi ehkä asennoitumiskasvatusta. Vertailkaa asioita ja itsenne käyttäytymistä aivan vapaasti.

      Ei minulla muuta.
      https://www.youtube.com/watch?v=lGL1fR2tXRg

    • Miksiteilläontyöpaikka

      Nyt taisi karsinan palveluammattilaiset herätä puolustuskannalle puolustamaan passiivista palvelua?

      • akseli.metsänpoika

        Nyt erehdyit kyllä tosi pahasti. Minä kirjoitin tuon edellisen nupijutun, ja olen aivan muualla töissä. Vasara pysyy hyvin kädessäni. Maatalouskoneitten ja metsän erikoisasijantuntija olen. Turha luulla luuta lihakseksi tai pässinpäitänne paistiksenne, vai miten se meni;) Kyllä sen verran sanan rampit, rympit ja Akselit on hallittu, ja tullaan hallitsemaan, että vaikka tuppeen nyljen pienet verbaalisanankäyttelijät monesta pihkaisesta taskunpäällisestä huolimatta. Metsästä minä vastaan, mutta sinä menet metsään jos epäilen. Ja monta kaikua kuulet kiekujesi kanssa ja kera. Erikoisia. Älä sinä kansain ryhdy. Kevyt on minun sanailla ja tyylisi kanssani katso tarkkaan.


    • EiPelle

      Ihan aluksi olisi hyvä muistaa että sitä saa mitä tilaa. Oma paskamainen käytös ei varmasti saa positiivista vastakaikua. Rautakauppa tuskin on paras paikka purkaa huonoa oloa. Vittumutterin etsijälle toivon asiantuntevaa psyykkistä hoitoa. Paranemista

    • Pälvikaljuukot

      Istu vaan metsän erikoistuntija rauhassa siellä tietokoneella kyllä entiset asikkaat kiertää sinut kaukaa.

    • Erkki58

      Paskapuhetta. Kannattaisi käydä katsomassa palvelun tasoa edes Joensuun rautakaupoissa, puhumattakaan Etelä-Suomen vastaavista. Sitä ei ole. Täällä on. Ei kai voi olettaa että ovella odottaa oma henkilökohtainen palvelija. Hyvä kauppa!

    • Karsinaukko

      Kyllä etelä-suomessa palvellaan.Lieksassa Kevätniemen kaupassa pavellaan hyvin,plussakaupassa vain kassalla.

    • akseli.metsänpoika

      Pälvikaljuukot nimimerkkille.

      Aloita vaikka tästä. Mielestäni sopivaa asenne kasvatusta tämä on monelle. Ehkä löytyy jyvä elon etsivälle. kiemuroista kernaista. Luovuus alkoi joskus lapsuudestamme. Älkää sen antako väljähtyä aikuisuuden välimerillänne. Vanhempi ajattelija on ansaitseva ajatuksensa pätevyyden;)

      https://www.youtube.com/watch?v=awgrLdT-THY

    • Pirkkahinta

      Voin hyvin yhtyä vittumutterin etsijän ajatuksiin. Etsin vittupulttia. Ei tullut myyjä auttamamaan vaikka tunnin seisoin hyllyn välissä. Tosin ei kai voinut nähdä hyllyjen läpi. Paska kauppa. Pois mennessäni kassatkin vittuili, eikö löytynyt mitään!

    • muunmutterinpyörittäjä

      Aloittaja onnistui ajattelemattomuuttaan mainostamaan mielestäni hyvin kyseistä rautakauppaa. Vastakohtaisuudet löytävät usein vastaavat kohtaavat. Palstalla on sääntöjen mukaan kiellettyä mainostus. Johtopäätös. Poistoon;)
      Kuitenkin olkoon. Ruuvaus.

      Ikäluokkani kuunteli tättä. Joskus Simpassa tavatessaan.
      https://www.youtube.com/watch?v=hkXHsK4AQPs

    • EiPelle

      On helppoa haukkua nimimerkin takana rautakauppaa kun on itse ostamassa vittumuttereita. Onko tyhmyydellä rajaa. Joskus kannattaisi katsoa peiliin. Jos on lusikalla saanut ei voi kauhalla vaatia. Vanha Karjalainen sanonta.

    • ferrarinrankka

      Tämähän alkaa olla hyvä ketju. Toivottavasti pysyy. Olen huomannut monta typerää poistoa.
      Eihän se robotti toivottavasti ymmärrä poistaa tätä. Tekokynityllä tyylillään bioäärillä bioääriä koittelee hiukasta nipukasta, yrittää ajan tasalla pysyä. Järkevän ja hulluuden rajoilla kokeillen oleskelee. Ei edes puolileikillistä näe, saati ymmärrä. Tekokynityllä yksi ja nollilla yrittää ajan tasalla pysyä. Järkevän ja hulluuden rajoilla kokeillen oleskelee. Ei edes puolileikillistä näe, saati ymmärrä.
      Aivan vatun hauskaa on seurata kaiken kujeita.

    • EiPelle

      Jos sen vittumutterin etsiminen oli normaaliymmärryksen yläpuolella ehkä kannattaa jatkossa pyytää apua muulta kuin rautakaupan henkilökunnalta

      • vastasin

        Ymmärrän hyvinkin oivan tarkoituksesi. Valomerkkiin ja pilkkuun asti ei jaksanut tai tohtinut vittumuttereitaan etsiskellä. Siispä puutteessa purkautui täällä. En ole varma, mutta hyvin lounaan päin ounastelen. Ehkä on ollut tosi paha päivä hänellä. En sääli, jos ei osaa.


      • vastasin

        Opetan.


    • saa-sitä-terapia-apua

      Jos minä olisin niin tyhmä, etten tiedä minkälaisia muttereita tai pultteja haluaisin, tai olisin niin jälkeenjäänyt, etten osaisi kysyä myyjältä neuvoa, niin en menisi koko rautakauppaan, vaan terapeutille hakemaan apua saamattomuuteeni!

    • oikein.hyvä.kauppa

      Aloittajan kysymykseen voin vastata ihan rehellisesti, että aina olen saanut kyseisestä kaupasta palvelua juuri sen verran mitä olen tarvinnut.

    • Hyllyväli-hyllyväli

      Tulipa uusi nimike - vittumutteri. Siihen kun lisätään perkeleen puukuula niin jopa on kaksi artikkelia jota ei kyseisestä kaupasta löydy.
      Muilta osin palvelu on kyllä oikein hyvää ja väki ystävällistä ynnä huumorintajuista. Jatkakaa samaan malliin.

      • kelloton.kaula

        Ei löytynyt lehmänkelloa eikä edes lampaankelloa, vaikka kaupassa oli tarjolla vaikka minkälaista maa- ja karjatalousvekotinta.


    • jehudiini

      Samanlaista palvelua on Lieksassa saatu siltä suvulta jo vissii kolmessa polvessa

      • Anonyymi

        Näin on


    • nettir
    • Anonyymi

      Käyn mielelläni tuijottamassa muttereita aina pari tuntia sitten lähden pois

    • Anonyymi

      Kyseinen rautakauppa palvelee asiakkaitaan kuten Spede ketseissään 1970-luvulla. Yritän olla häiritsemättä tämän liikkeen ”myyjiä”. Hehän ovat siellä vain töissä.

      • Anonyymi

        Miten voi ihminen olla niin tyhmä, ettei osaa ottaa hyllystä tarvitsemiaan ruuveja, pultteja tai mutttereita pussiin ja laittaa niitä hyllynpäässä olevalle vaakalle? Sitten laittaa vaakaan numeron, ko. tuotteesta ( yleensä ovat kilotavaraa) vaaka tulostaa hintalapun ja asiakas laittaa hintalapun siihen pussiinsa, ja menee kassalle maksamaan? Palstalla typerykset jaksaa räksyttää, mutta ei osata senvertaa, että itse vaivautuisi jotain tekemään.
        Kukahan noille vätyksille laittaa ne ruuvit yms. sellaiset paikalleen, jos jotain pitäisi nikkaroida?
        Varmaan kannatta teidä hankkia palvelu joltain tekijältä ja katsotte itse vierestä hanskat kädessä. Hanskanne on varmaan erikoismallia ja niissä on peukalo keskellä kämmentä.😁


    • Anonyymi

      Jos katsoo takaosan pöydän taa, näkee montut missä myyjät on seisoneet työuransa. Ulkona saa parempaa palvelua kuis sisällä. Kassat toimii hyvin ja saa palvelua.

    • Anonyymi

      Mitä valitatte joutavaa. Eikö persua ole palveltu kuin kuningasta? Henkilökunta on parasta ja asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa.

    • Anonyymi

      Seitsemän vuotta vanha ketju nostettu. Noinko hitaasti se persun hissi nousee ylös.

    • Anonyymi

      Oon pannu öystilässä paljaalla

    • Anonyymi

      Öystilän myyjät on ..,,,,,, ! Kassalla ja varastossa saa parasta palvelua. Jos oisin firman omistaja niin kenkää tulisi monelle ”myyjälle”.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe