Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tätä en voi käsittää

edukastaollapitää

En ymmärrä miksi itä-Euroopan maista kuten esimerkiksi Virosta on väen vängällä haluttu EU-maa ja nostaa sen elintasoa lähelle länsimaista tasoa mm. Suomen kustannuksella. Toisin sanoen miksi lännen tahtotila on nostaa Viro mahdollisimman lähelle lännen elintasoa?

Tässä mm. Suomi kusee ns. omille nilkoilleen, koska olisi suomalaisille todella hyväksi jos Viro pysyisi kehitysmaana. Jo halpatyövoimakin olisi vieläkin halvempaa –jos se nyt on edes hyvä asia– ja suomalaisilla olisi myös jatkossa edullisempi ostosparatiisi Suomenlahden eteläpuolella. Nykytilanne alkaa valitettavasti olla se, että Viron hintataso on jo liian lähellä lännen hintatasoa, jolloin edullisten ostostenteon mahdollisuus pikkuhiljaa menetetään.

2

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halpaaonkunosaa

      ei se nyt ole lähelläkään vielä suomen hintataso kun ei vain käy niissä ylihinnoitelluissa ravintoloissa jotka ovat täynnä suomalaisia ja kallimpia mitä suomessa. esim keskellä vanhaakaupunkia oli jokin ravintola jossa pippuripihvi maksoi 35€ ja siellä oli vain suomalaisia. sitten vähän syrjemmäs vanhaa kaupunkia oli ravinotla nimelt st patrick jossa pippuripihvi maksoi vain 14,50€ joka on huomattavasti halvempi kuin suomessa. ja elintarvikkeetkin ovat kaupoissa pirun halpoja.

    • hassutilanne

      Virolaisten ja peltipurkeilla seilaavan roskan on siis toivottava, että suomalaisilla menisi vielä huonommin. Mitä enemmän suomalainen tärvee rahaa Virossa, sitä hakalammaksi tavallisen virolaisen elämä muuttuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe