kalat ja mikä?

Kalat-82

MOI!
Mitkä merkit teistä käy hyvin yhteen kalat-merkin kanssa? Oon kuullut, että scorpiooni ja rapu ois hyvät, koska myös veden merkki. Mutta oon myös kuulut, että Vaaka ois hyvä? Mitä ootte siitä mieltä? Itsellä takana kaksi pitkää seurustelusuhdetta, ja molemmat oli Vaaka-miehiä... Suhde alussa hyvä, lopussa kyllästyminen...

8

12362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimii

      Kalat&Kalat, Kalat&Vesimies, Kalat&Skorppari, Kalat&Vaaka, Kalat&Rapu.

      • kommentteja

        Kalat&Kalat = liian tunteellisi "taivaanrannan maalareita"(-). Kalat&Vesimies = kalat tunteellinen, vesimies liian arkinen, mutta suhteen tukipilari. Kala kaipaa kuitenkin intohimoa! Kalat&Skorppari = Kaksi tunneihmistä, mutta skorppari on kuitenkin vahva ja intohimoinen. Kalat&Vaaka = Vaaka heilahtelee, vaikka onkin tunneihminen, joskus aika pisteliäskin, ailahtelevainen. Kalat&Rapu = rapu vielä tunteellisempi kuin kalat, mutta kunnianhimoisempi, perheen eteen puurtava, enemmän jalat maassa kuin kalalla.

        Itse olen Kalat-nainen, mutta tuntenut/seurustellut jossakin vaiheessa elämää ko. merkkien kanssa, joten...


      • Sinulle
        kommentteja kirjoitti:

        Kalat&Kalat = liian tunteellisi "taivaanrannan maalareita"(-). Kalat&Vesimies = kalat tunteellinen, vesimies liian arkinen, mutta suhteen tukipilari. Kala kaipaa kuitenkin intohimoa! Kalat&Skorppari = Kaksi tunneihmistä, mutta skorppari on kuitenkin vahva ja intohimoinen. Kalat&Vaaka = Vaaka heilahtelee, vaikka onkin tunneihminen, joskus aika pisteliäskin, ailahtelevainen. Kalat&Rapu = rapu vielä tunteellisempi kuin kalat, mutta kunnianhimoisempi, perheen eteen puurtava, enemmän jalat maassa kuin kalalla.

        Itse olen Kalat-nainen, mutta tuntenut/seurustellut jossakin vaiheessa elämää ko. merkkien kanssa, joten...

        Tuossa esimerkkejä yhteensopivuudesta, mutta ei kumppania voi valita horoskoopin perusteella.
        *************************************************
        Yhteensopivuus: Kalat & Kalat

        Kahden kalan suhde on suurta sielujen sympatiaa kahden herkän ja tunteellisen ihmisen välillä. Kaksi kalaa kommunikoi keskenään kadehdittavan helposti ja heidän välillään on niin syvä emotionaalinen side, että se vaikuttaa suorastaan henkimaailman yhteydeltä. Kahden kalan väliselle suhteelle on tyypillistä, että molemmat kokevat sen olevan parasta, mitä heille on koskaan tapahtunut.

        Kalat on passiivinen ja suvaitsevainen merkki, joten suhde toimii yleensä helposti ja aika pienellä vaivannäöllä useimpiin muihin suhteisiin verrattuna. Toisaalta kalat voi olla liian kevytkenkäinen ja ottaa kaikenlaisen negatiivisen ympärillään liian henkilökohtaisesti. Kalat on myös mukavuudenhaluinen merkki, ja kahden kalan suhteessa molemmista voi tulla hyvin epäaktiivisia sekä liian laiskoja. Toisinaan kaksi kalaa tuo toisissaan esille parhaiden piirteiden sijaan kaikista huonoimman. Yliherkkyyteen taipuvaisena kalat voi ruveta välttelemään normaaliin elämään kuuluvia vaikeuksia ja haasteita, ja pakoilla epämiellyttäviä asioita. Kalojen joustavuus voi tehdä merkistä joko helpon partnerin tai todellisuuden pakoilijan.

        Kaloja ohjaa Jupiter sekä Neptunus. Jupiter suojelee filosofiaa, tietoisuutta, onnea, optimismia sekä matkaamista, ja Neptunus unelmia, haaveita, illuusioita ja empatiaa. Kaloilla on yleensä erinomainen etiikantaju, kauniit elämänarvot ja filosofinen suhtautuminen elämään. Kalat on yksi nöyrimmistä, palvelualttiimmeista ja avuliaimmista merkeistä. Kalat näkee mielellään vaivaa ja käyttää aikaa ilahduttaakseen kumppaniaan ja elävöittääkseen suhdetta. Kahden kalan suhteessa molemmat saavat yhtä paljon kuin antavat.

        Kalat on äärimmäisen vastaanottava merkki, missä on omat hyvä ja huonot puolensa. Vastaanottavaisuutensa ansiosta kalat on suvaitsevainen, mutta voi hukata oman persoonansa ottaessaan liikaa vaikutteita liian syvällisesti. Kahden kalan suhteessa molemmat osapuolet joutuvat välillä patistamaan itseään sekä toisiaan, jotta saisivat jotain aikaiseksi. Riidat ovat tässä suhteessa kaikesta huolimatta harvinaisia eikä pieniä erimielisyyksiäkään juurikaan esiinny.

        Parasta kahden kalan suhteessa on syvä emotionaalinen side näiden kahden välillä. Kaksi kalaa tulee toimeen sulavasti ja rakkaus on rauhaisaa, kaunista ja syvää. Nämä kaksi ovat toisilleen uskollisia ja sitoutuneita suhteeseen. Kaksi kalaa ovat myös ulospäin rakastuneen näköisiä eikä hellyydenosoituksista tule olemaan puutetta.
        *************************************************
        Yhteensopivuus: Kalat & Vesimies

        Vesimiehen ja kalojen välinen suhde on myötätuntoinen ja luova. Molemmat ovat idealistisia luonteita ja pääsevät ajatuksissaan pidemmälle yhdessä, kuin olisivat yksin ehkä päässeet. Kalat elää omassa haavemaailmassaan noin puolet ajasta ja vesimies kehittelee jatkuvasti uusia ajatuksia, suunnitelmia ja ratkaisumalleja. Molemmat merkit janoavat seikkailua, miettivät paljon ja haluavat löytää uusia ratkaisumalleja. Toisinaan vesimies tuomitsee nopeasti ihmiset, jotka eivät ymmärrä hänen näkemyksiään. Kalat taas on liiankin ymmärtäväinen muita kohtaan, jopa silloin kun siihen ei olisi mitään syytä. Yhdessä nämä kaksi merkkiä tasapainottavat toisiaan ympäristön suhteen.

        Vesimies ja kalat voivat olla niin hyviä ystäviä kuin rakastavaisiakin. Ongelmat ovat harvinaisia, mutta välillä kalat voi kokea vesimiehen liian älykkääksi ja etäiseksi, ja kalat voi olla vesimiehen mielestä liian uhrautuvainen ja hyväntahtoinen. Toisinaan riitoja syntyy erilaisesta näkökulmasta johtuen, mutta nämä kaksi antavat anteeksi ja unohtavat erimielisyydet nopeasti.

        Vesimiestä ohjaa Uranus ja Saturnus, kaloja Jupiter sekä Neptunus. Uranus edustaa kaikkea uutta, epätavallista ja radikaalia, Saturnus kunnianhimoa, tavoitteisiin pyrkimistä, kovaa työtä ja kurinalaisuutta. Jupiter suojelee filosofiaa, tietoisuutta, onnea, optimismia sekä matkaamista ja Neptunus unelmia, haaveita, illuusioita ja empatiaa. Yhdessä näillä kahdella merkillä on valtavasti sekä älyllisiä että tunnepohjaisia resursseja. Suhde on perusluonteeltaan joustava ja kehittyvä.

        Kalojen ja vesimiehen suhde joko onnistuu loistavasti tai epäonnistuu täydellisesti. Kalat nauttii vesimiehen aktiivisuudesta ja älykkyydestä, vesimies kalojen sosiaalisuudesta sekä luontaisesta lämmöstä. Nämä kaksi joko saavat toistensa parhaat piirteet kukoistamaan, tai sitten joutuvat pettymään toisiinsa. Kalat voivat kaivata hellyyttä sekä emotionaalista tukea ja turvaa enemmän kuin vesimies on valmis antamaan. Vesimies ei välttämättä käsitä kalojen viehtymystä romantiikkaan, kun älyllisiäkin haasteita olisi tarjolla.

        Parasta kalojen ja vesimiehen välisessä suhteessa on luontainen kiinnostus samankaltaisiin asioihin ja ilmiöihin. Kummallakaan ei ole tarvetta komennella toista, eikä kumpikaan joudu alistumaan toisen mielipiteisiin. Molemmat ovat helposti innostuvia, tiedostavia ja energisiä merkkejä, jotka haluavat suhteen olevan vilpitön ja moni-ilmeinen. Pienistä erimielisyyksistä päästyään nämä kaksi merkkiä voivat olla erittäin tyytyväisiä suhteensa laatuun ja kestoon.
        *************************************************
        Yhteensopivuus: Kalat & Skorpioni

        Skorpionin ja kalojen suhde on usenmiten hurmaava. Nämä kaksi veden merkkiä ymmärtävät toisiaan lähes automaattisesti ja käyttäytyvät samalla kaavalla. Skorpioni on syvällinen ja eristäytyvä merkki, joka haluaa pitää paljon asioita vain itsellään. Kalat on idealisti ja haaveilija, joka havaitsee sävyjä erinomaisesti. Myös kalat vetäytyy omiin mietteisiinsä helposti, joten se ymmärtää skorpionin halua mystisyyteen ja yksityisyyteen.

        Molemmat merkit ovat erittäin intuitiivisia ja tutkivat asioita pinnan alta. Määrätietoinen skorpioni voi auttaa haaveksivaa kalaa toteuttamaan unelmiaan. Skorpioni luo suhteelle vakaan pohjan jota kalat tarvitsee. Kalat on ymmärtäväinen, kiltti ja sympaattinen merkki, mikä ihastuttaa skorpionia. Skorpioni haluaa valtaa ja on suhteellisen materialistinen, eikä aina voi ymmärtää kalojen yksinkertaista, anteliasta ja toisinaan jopa askeettista elämänasennetta. Eroavuuksista huolimatta suhde on yleensä erittäin palkitseva ja harmoninen.

        Skorpionia ohjaa Mars ja Pluto, kaloja Jupiter ja Neptunus. Muinainen sodan jumala Mars edustaa intohimoa, aggressiivisuutta, taistelua ja voittoa, Pluto voimaa, tuhoa, uusiutumista sekä uudelleensyntymää. Jupiter suojelee filosofiaa, tietoisuutta, optimismia, onnea ja matkaamista. Neptunus antaa kaloille unelmoivan luonteen ja rakkauden kulttuuriin edustaen unelmia, fantasiaa, empatiaa ja illuusioita. Planeettojen antamat luonteenpiirteet tekevät skorpionin ja kalojen suhteesta miellyttävän, tunteellisen ja tiiviin. Skorpionin täytyy yrittää pitää mustasukkaisuutensa kurissa, sillä kalat ei voi hyvin paineiden alaisena tai kokiessaan olevansa nurkkaan ajettu.

        Kaloilla on luonnostaan tarve yhdistää ihmiskuntaa ja ylläpitää sopua. Skorpionin kiihkeyden kanssa piirre ei käy kovin hyvin yksiin. Skorpioni on näkemyksissään mustavalkoinen ja kalat yrittää ymmärtää kaikkia mielipiteitä ja vaihtoehtoja. Kalojen päättämättömyys ja häilyvyys voi hermostuttaa skorpionia, ja kalojen mielestä skorpioni voi olla kovin täynnä itseään ja mielipiteitään. Kompromisseja näiden kahden on kuitenkin aika helppo tehdä.

        Parasta skorpionin ja kalojen suhteessa on näiden kahden merkin samanlainen tunne-elämä ja keskinäinen ymmärrys. Merkit osaavat tasoittaa ja täydentää toisiaan sekä ovat toisiinsa sitoutuneita lämpimästi, muttei kuristavasti. Skorpionin ja kalojen välinen suhde on yleensä kestävä, uskollinen ja vahva.
        *************************************************
        Yhteensopivuus: Kalat & Vaaka

        Vaa'an ja kalojen välinen suhde on tasavertaista ja romanttista purjehtimista elämän merellä. Molemmat arvostavat totuutta ja harmoniaa niin suhteessa kuin ympäröivässä maailmassa. Haaveellinen kalat heiluu osan ajasta omissa fantasioissaan, mutta vaaka pystyy muuttamaan todellisuuden yhtä miellyttäväksi.

        Vaaka ja kalat voivat olla hyviä ystäviä yhtä lailla kuin rakastavaisia. He ymmärtävät toisiaan ja molemmat ovat päättämättömiä elämän monien vaihtoehtojen edessä. Ongelmat ovat harvinaisia, vaikkakin toisinaan vaaka voi manipuloida kaloja henkisesti. Kumpikaan merkki ei ole kovin hyvä tekemään kestäviä päätöksiä miettiessään kaikkia vaihtoehtoja ja kokiessa kaikkien niiden olevan vuorotellen parhaita ratkaisuja. Välillä mitään ei tapahdu molempien vain ihmetellessä. Kalat ja vaaka riitelevät hyvin harvoin ja molemmat unohtavat ja antavat anteeksi helposti. Riidat jätetään taakse nopeasti ja pysyvästi.

        Vaakaa ohjaa Venus ja kaloja Jupiter ja Neptunus. Jupiter puolustaa filosofiaa, opettamista, onnea, optimismia ja tietoisuutta ja Neptunus ohjaa henkisyyttä, unelmia, empatiaa ja illuusioita. Kalat voi olla kiinnostunut meditoinnista ja filosofisista ajatuksista. Venus ohjaa vaakaa kauneuden, rakkauden, innovaation ja löytämisen pariin. Aina kun vaaka saa uuden idean, on kalat heti juonessa mukana oppimassa ja kokeilemassa.

        Vaa'an ja kalojen suhdetta pitää kasassa äly ja tunnepohjaiset siteet. Suhteessa tapahtuu jatkuvasti kaikkea, se on joustava, venyvä ja moniulotteinen. Kun suhde on hyvä, se on todella hyvä, mutta jos se on huono, se on hiljaista huomioimattomuutta, välinpitämättömyyttä ja puutteellista kommunikointia. Kumpikaan merkki ei halua tehdä päätöksiä suhteessa, mutta pientä pinnan alaista määräilykilpaa voi silti esiintyä. Erimielisyyksiä esiintyy, mutta ne eivät kestä pitkään. Suurimpana vaarana on täydellinen tekemättömyys molempien ollessa umpipäättämättömiä.

        Molemmat merkit ovat päälle päin vaatimattoman oloisia, mutta sisäisesti vaaka janoaa huomiota, kunnianosoituksia ja menestystä. Kalat eivät sellaisesta niinkään välitä. Vaaka on kaloja nopeampi kyllästymään asioihin, mutta kalojenkaan pitkäjänteisyydessä ei ole hirveästi kehumista. Vaaka ja kalat sopivat hyvin yhteen innokkuutensa, energisyytensä ja vilpittömien ihmissuhteiden kaipuun osalta. Yhteiset kiinnostuksen kohteet ja samanlaiset persoonat tekevät näiden merkkien suhteesta sopuisan ja onnellisen.
        *************************************************
        Yhteensopivuus: Kalat & Rapu

        Ravun ja kalojen suhde on yleensä positiivinen kahden sukulaissielun yhdistelmä. Rapu on aloitteellinen ja kalat innostuu helposti ravun ideoista. Molemmat merkit ovat pohjimmiltaan erittäin sympaattisia. Kalat voi opettaa rapua arvostamaan luovuutta ja henkisyyttä, ja rapu kaloja järkeistämään ja toteuttamaan utopistisia haaveitaan. Näiden kahden merkin välinen suhde voi olla suorastaan hämmästyttävän vahva ja monipuolinen emotionaalisella tasolla.

        Rapu ihailee ja arvostaa kaloja, vaikkei tätä aina ymmärräkään. Rapu nauttii materiasta ja rikkaasta kodin ilmapiiristä, eikä aina voi käsittää kalojen yksinkertaista, jopa askeettista asennetta elämän aineelliseen hyvään. Näiden kahden merkin tavoitteet voivat olla hyvin kaukana toisistaan, mutta jos he ymmärtävät ja hyväksyvät sen tosiasian, voi suhde olla hyvin palkitseva.

        Rapua ohjaa Kuu ja kaloja Jupiter sekä Neptunus. Kuu edustaa tunteita, vaistoa ja huolenpitoa ja Neptunus unelmia, haaveita, illuusioita ja empatiaa. Kuun ja Neptunuksen mukanaan tuomat vaikutukset saavat nämä kaksi merkkiä samalle henkiselle taajuudelle. Jupiter suojelee filosofiaa, tietoisuutta, onnea, optimismia sekä matkaamista. Suhteen luonne on usein utopistinen, tunteellinen ja sydämellinen. Ravun täytyy olla varovainen ettei aja liikkuvaista kaloja nurkkaan suurilla vaatimuksillaan. Ravun tasaisempi katsantokanta maailmaan voi silti tasoittaa häilyväistä kalaa huomattavasti. Rapu voi väsyä kalojen epätasapainoisuuteen ja kalat voi pitää rapua negatiivisena ja itsekeskeinen. Näiden kahden merkin on kuitenkin helppo löytää kompromisseja.

        Parasta näiden kahden merkin suhteessa on ravun ja kalojen samankaltainen tunteellinen luonne. Molemmat ovat hyviä sekä opettamaan että oppimaan ja osaavat kehua ja tasapainottaa toisiaan juuri niin kuin pitääkin. Empaattisuus ja vankka lojaalisuus pitävät tämän suhteen vahvana ja pitkäikäisenä, kunhan molemmat ymmärtävät suhteen arvon.
        *************************************************


    • jada

      hei.Joo olen kuullut samaa kalat-rapu sopivat yhteen!!

    • lentokala

      olen lukenut että ravut ja neitsyt sopisivat kalojen kanssa hyvin..

      vaa`an kanssa seurustelin pitempään ja mukavaa oli mutta tuo kyllästyminen myös mun kohalla.. oikohan kaloille liian tasaisia ihmisiä nuo vaat;)

    • Vaniliah

      Riippuen hieman neitsyestä, mutta yleensä neitsyet sopii ja skorppioonit.

    • LisBet

      Moi!
      Itse olen kalanainen ja seurustelin ensin vuoden vaa'an kanssa. Eropäätös tuli hänen puoleltaan, emme kuulemma sopineet yhteen. Silloin se sattui, mutta jälkeenpäin ajatellen parempi näin. Tämän jälkeen tuli leijonamies, jonka kanssa viihdyin lähes viisi vuotta, loppuvaiheessa alkoi ahdistaa ja lähdin suhteesta omasta päätöksestä. Silloin tuntui todellakin että elimme eri maailmoissa. Tällä hetkellä olen neitsytmiehen kanssa, ja kolme ensimmäistä kuukautta on sujunut kohtalaisen mukavasti. Hänelle vain tuntuu olevan vaikeaa anteeksiantaminen, jos hän tuntee itsensä vähänkään loukatuksi ja väärässä hän ei tietenkään ole koskaan. Hellyyttä myös kaipaisin ajoittain enemmän kuin mitä hän pystyy antamaan. Tällaiset pienet seikat ovat hieman jääneet mietityttämään. Voisikohan kuitenkin olla että tästä suhteesta tulisi tähtimerkkien osaltakin jotain?

      • Maaliskuun Idus

        Mies on Skorppari, nouseva neitsyt, ja minä olen kalat, nousumerkki rapu. Suhde on ihan alkutaipaleella eli ollaan vielä huumaantuneita, mutta ollaan keskusteltu kaikenlaisista asioista, ja ainakin henkisellä tasolla kaikki synkaa erinomaisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe