Kaikki rahat peleihin, miten pääsen tästä eroon ?

Hätääntynyt

Moi! Olen kolmekymppinen perheen äiti, olen pelaillut uhkapelejä nyt n. 3 vuoden ajan..

Aluksi pelasin vain omat rahani ja sain pidettyä asian jotenkin salassa mieheltäni selittämällä milloin mitäkin laskujen yms maksamisesta. Lopulta tilanne kuitenkin riistäytyi käsistä, aloin lainaamaan rahaa pelaamiseen kavereilta josta seurasi vain kauhea velkakierre.

Tällä hetkellä on velat tutuille ja ystäville saatu aikalailla maksettua, vaikka paljon siinä hyviäkin ystäviä menetin ongelmani takia ja selittelemällä heille milloin mitäkin..

Kaikista pahin asia tässä on se, että olen viimeisen neljän kuukauden aikana varastanut myös mieheni KAIKKI rahat pelaamiseen.. Aiheuttanut paljon taloudellisia vaikeuksia ja raivoa / surua miehelleni.

Nyt tilanne alkaa olla se että mies ei enää jaksa, ollaan oltu nyt 8 vuotta naimisissa enkä todellakaan halua menettää miestäni ja kolmea pientä lasta tämän ongelman takia!

Auttakaa! Mitä voin tehdä, kokeilin peluuria eikä siitä ollut mitään apua ainakaan minulle.

8

1206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Klinikka

      Hei! Täällä toinen perheen äiti joka menetti miehen ja lapset kyseisen ongelman takia.

      Hakeudu lähimmälle päihdeklinikalle sillä pääsin ite eroon peleistä. Myöhästähän se kyllä jo siinä vaiheessa oli ite tajuta apua hakea kun mies lähti ja vei lapset mukanaan. Nyt olen kylläkin päässy aikalailla eroon kokonaan ja olen taas joka päivä lasteni elämässä ja sain miehenikin onneksi takasi.

    • Pelihelvetinkokenut

      Itse seurasin vierestä kun mies pelasi kaikki rahat, kokemuksesta kerron että se tuska ja viha on sanoin kuvaamatonta ihmistä kohtaan joka varastaa omalta puolisolta/taloudelta rahaa.

      Kaikista pahinta mulle ainakin oli se valehtelu, missään asiassa en voinu luottaa mieheen.

      Tätä kesti n. 1,5v kunnes löin asialle stopin, sanoin miehelle että nyt valitsee joko perheensä ja avun pelaamiseen tai elämän yksin ja pelien parissa.

      Valinta oli miehelle harvinaisen yksinkertainen, tuskin kukaan perhettään vaihtaa uhkapeleihin ? Mie hakeutui lähimmälle päideklinikalle ja sai sieltä todella hyvän avun ongelmaan. On nyt ollut kohta 2 vuotta vilkasemattakaan pelikoneisiin, hae sinäkin apua ennenkun on liian myöhäistä.

      Et ymmärräkkään mitä tuskaa aiheutat miehellesi, itse voin siitä kokemuksesta puhua ja mulla oli todella paha silloin olla! Teki vaan mieli huutaa, raivota ja itkeä!

      Hae apua ennenkuin on liian myöhäistä, jos miehesi todella haluaa on sen helppo saada sinulta lapsetkin peliongelman takia!

      Onnea tulevaan ja toivottavasti pääset pois pelihelvetistä!

    • Enonsamenettänyt

      Mun enolla oli kanssa ongelma, pelas lopulta talonsa ja omaisuutensa kun vaimo jätti. Kaks vuotta vaimon lähtemisen jälkeen oli kaikki mennyttä ja teki lopulta itsemurhan. Näillä tarinoilla on oikeesti tosi surullisia loppuja tiedän monta. Hakekaa hyvät ihmiset apua ennenkuin asiat valuu siihen pahimpaan pisteeseen!

    • Vanhemmiltavarastanut

      Täällä myös yksi pelihelvetin läpikäynyt. Pelasin omat ja vanhempien rahat. Varastin ja valehtelin, avun sain lopulta klinikalta kun peluurit yms ei auttaneet. Pääsin eroon peleistä ja nyt ollut n. 4 vuotta pelaamatta. Vähän sen jälkeen kun pääsin ongelmasta pois aloin havaita silloisella tyttöystävälläni peliriippuvuuden oireita ja oikeassa olin. Lopulta varasti minultakin niinkuin mä aikasemmin vanhemmiltani. Asiaan ei tullut ikinä päätöstä enkä tiedä onko vielä tänäkään päivänä päässyt eroon. Mutta vasta silloin tajusin itekkin mitä tuskaa tuotin läheisimmilleni pelaamisella, en enää ikinä halua aiheuttaa kenellekkään niin paljon pahaa oloa ja vihaa! Toivottavasti saat apua ja pidettyä perheen kasassa, tsemppiä tulevaan!

    • Pelihelvetti

      Minä muistan elävästi kun painin peliongelman kanssa, se viha ja raivo mitä mieheni koki minua kohtaan oli kauheaa.

      Lopulta mies ei jaksanut enää panostaa mihinkään, ei olla lasten kanssa, jätti työnsä ja kuihtui muutenkin "muihin maailmoihin." Syy tähän oli masennus joka johtui jatkuvasta stressistä, pelaaminen oli jatkunut minulla niin kauan että ajoin mieheni tähän pisteeseen ennenkuin tajusin miten vakavasta asiasta todella on kyse.

      Mies ja minä saatiin apu ja eletään taas normaalia perhe elämää, enkä enää ikinä edes vilkaise rahapelejä päin! Joka kerta kaupassa automaatin nähdessäni muistan miten kurjaan tilanteeseen ajoin oman rakkaimman mieheni!

    • Uupunut1

      Oma EX vaimo masentui myös todella pahasti minun pelaamiseni takia, syynä tähän oli jatkuva stressi taloudellisista ongelmista joka johtui minun pelaamisesta ja tästä seurasi vakava masennus.

    • 424224

      Itselläni peliaddiktion taustalla oli aina pakeneminen todellisesta maailmasta. Pelaaminen hallitsi elämääni n.15v. ja kokonaisuutena hävityt rahat ovat lähellä 100000e. Syy siihen oli yksinäisyys ja muutenkin kova ja raskas elämä. Pelaaminen loppui vasta sitten kun sain elämääni sisällön ja minulla oli hyvä olla itseni kanssa ettei tarvinnut paeta todellisuutta.

      Ainoa keino päästä eroon on selvittää mikä on pelaamisen taustalla ja korjata se juurisyy.

    • Hei.

      Pelaaminen on monella tavalla hankala asia, myös läheiselle, kuten kommenteissa on todettu. Pelaaminen aiheuttaa ison murheen pelaajalle, läheisille ja toisinaan tilanne menee aivan umpikujaan. Moni on tässä ketjussa kertonut omaa tarinaansa, jakaminen ja vertaistuki on tärkeätä. Apua kannattaa hakea ja etsiä, avun piirissä on tärkeätä pysyä riittävän kauan. Onneksi apua on saatavissa ja pelittämään elämään on mahdollista päästä, se rohkaisee niitä, jota ovat juuri nyt pimeässä laaksossa. Voi olla vaikea itse löytää syytä pelaamiseen, ainakaan siinä vaiheessa, kun pelaa vielä, vähän kuin alkoholistin voi olla vaikea tietää miksi Jeppe juo. Syitä voi olla moniakin... Mielestäni oleellista kuitenkin on myöntää itselleen ja läheisille, että on ongelma ja suunnata ajatukset siihen kuinka sen selättää.

      Tsemppiä jokaiselle,
      Pirkko-pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe