Gimp on sekaisin

Ymmällä

Gimpistäni katosi kaikki valikot, enkä saa niitä takaisin koska myös se valikko katosi josta pääsisi valtsemaan windowseja. Control-B komennolla saan pelkästään työkalut valikon näkymään, mutta kuinka saisin sen päävalikon esiin josta voi määrittää valikot?

6

87

  Vastaukset

  • En Gimppiä juuri käytä, mutta usein käytetty keino on poistaa/siirtää asetukset. Toinen on kirjautua koneeseen toisena käyttäjänä. Olisit voinut kertoa mitä systeemiä käytät.

   • En pääse Gimpin asetuksiin koska minulla näkyy ainoastaan nuo kuvankäsittelyn työkalut eikä mitään muita valikkoja. Olen poistanutkin koko Gimpin ja asentanut uudestaan, mutta sekään ei auta. Käytän Ubuntua.


  • Ei ollut vaikea arvata että Tubutin-Ubuntu tekee temppujaan.

   • Mahtaako?


   • Ohjelman poisto ei poista käyttäjän asetuksia kotihakemistosta. Kotihakemisto pitää putsata joskus. Oletin että sanomalla poista asetukset olisit osannut etsiä ja poistaa .gimp-2.8 ja muut mahdolliset kansiot joihin se tallentaa dataa. Myös .thumbnails täyttyy ja .local & .config paikkoja jotka kannattaa joskus syynätä. Kirjautuminen eri tunnuksella auttaa usein selvittämään onko vika asetuksissa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   221
   5080
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   545
   4033
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   374
   1695