Millaisia asiakkaita teillä muilla näkijöillä' on?

riukuttavatasiakkaat

Olen törmännyt aika monesti asiaan, että asiakkalla on jokin isompi mielenterveysongelma siellä taustalla, johonka sitten haetaan hoitoa selvänäkijältä. Itse ohjaan tällaiset keissit eteenpäin mt hoitajalle. Kuinka te muut toimitte, jos on vaikka biolaarihöiriö joka hoitamatta? No, sitten on se asiakaskunta, joka haluaa minun hoitavan (= eli taikovan) elämänsä suunnan sormia napsauttamalla toiseksi, kuitenkaan kuuntelematta neuvoja tai tekemättä itse mitään, ei ainakaan kuten kehoitetaan.

Ja kirsikkana kakun päällä, ne hienohelmat, joille ei saa kertoa mitään, joka sotii heidän omaa ahdasmielistä näkemystä vastaan asioistaaan, eli halutaan vain kaikkien muiden tuovan itselle sitä onnea, eikä vastakkainen näkemys tai mieleipide tule kuuloonkaan, sillä he tietävät jo kun tulkinta on lopppunut, kertoa oliko se oikein tulkittu ja ennustettu, samalla sekunnilla. Esim. petetään vaikka aviomiestä ja samalla ihmetellään, miksei elämä muutukaan kivammaksi ja jos kerrot että jostain pitää luopua, sehän ei käy. Ja kun ei mikään oikeasti muutu, se on tietenkin selvänäkijän/ennustajan syytä.. ja palsta paukkuu!

63

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koitkestää

      No voin vastaa, että just tota mullakin pitkästi. Sit on nää yh äidit, joita mulla jostain syystä asiakkaina tappelemas exiensä kaa. Tää on onneks mun vaan yx duuni, et välillä pääsee eroon vinkujista.. Et voi sanoo kyllä, et nää palstahäiriköt on luultavasti just niitä, joita ei asiakkaiksi ees kukaa haluais.. Mutta zemii sulle!

      • Vastenmielisiä_ihmisiä

        Kumpikin teistä on pelkkiä huijareita, jotka yrittävät tämän palstan kautta hankkia itselleen lisää asiakkaita.

        Ettekö osaa, vai halua tehdä rehellisempää duunia? Tai pysty siihen?


      • Menkää_oikeisiin_töihin

        S*atanaako te täällä vingutte ja valitatte asiakkaista, joilta (valitettavasti aivan liian hyväuskoisilta) saatte kuitenkin helpot rahat omasta päästänne keksimistänne jutuista.


      • Kuvottavaa_sakkia

        Ja tekö ootte muita ihmisiä muka jotenkin parempia? Te huijarit?
        Jotka valitatte teille soittavista ihmisistä? Kertoohan se jotakin teistä....
        Ei arvoja, ei moraalia, eikä omaatuntoa.


      • ennusteluita
        Menkää_oikeisiin_töihin kirjoitti:

        S*atanaako te täällä vingutte ja valitatte asiakkaista, joilta (valitettavasti aivan liian hyväuskoisilta) saatte kuitenkin helpot rahat omasta päästänne keksimistänne jutuista.

        Ei ole mitenkään helppoa rahaa, tiedättekö paljonko aikaa ja vaivaa siihen sisältyy? yksi ja sama asiakas voi olla yhteydessä kymmeniä kertoja niin, että tulee jo itsellkkin olo, että ei taas tämä sama. Se joka ei tee tai muuta ITSE asioita mihinkään suuntaan, mutta näkijän pitäisi se sille tehdä. Itse olen alkanut kyllä kertomaan mitä näenkin, vaikka kuinka annan suuntaa niin kerron että on hyödytöntä katsoa asioita kun näkee sen saman tilanne ei muutu ja kysyn monesti että miksi ottaa yhteyttä kun ei ole aikomustakaan itse yrittää. Mahdollisuus olisi vaikka mihin mutta minkäs teet. Ei näkijä voi tehdä asioita asiakkaan puolesta eikä "taikoa" niitä asioita muuksi. Entä nämä naiset jotka ovat iskeneet silmänsä johonkin kaksilahkeiseen, ja miettivät sen oman puolisonsa ja ihastuksen välissä, kun kysyy että miksi et ole jo lähtenyt, niin sama vastaus, on lapset ja omaisuus. No ei se näkijäkään siihen mitään voi. ei nämä asiat ole näkijän vika. Ja tuokin on totta, että kun on ennustuksen saanut niin tänne palstalle niitä tullaan sitten vatvomaan ja kyselemään että miten muille on nähnyt ja taas alkaa paskaryöppy.

        missä vika?


      • Sössinyt

        Itse olin joskus vuosikymmeniä sitten telemässä valintaa ihmissuhteessa. Kysyin tätä näkijältä, hän kertoi minulle että, jos tämän tien valitset, paljon on vaikeuksia tulossa. No tietysti en uskonut ja valitsin tuon vaikeusien tien. Viisitoista vuotta meni enemmän tai vähemmän ongelmissa. Enpä sitten kehdannut valittaakaan kun itse olin sössinyt, varoitettu oli mutta valinnan tein minä. Valinta on tehtävä itse, mutta voihan sitä varoittaa väärästä valinnasta, uskoo jos uskoo tai on niinkuin minä.


      • ennusteluita
        Sössinyt kirjoitti:

        Itse olin joskus vuosikymmeniä sitten telemässä valintaa ihmissuhteessa. Kysyin tätä näkijältä, hän kertoi minulle että, jos tämän tien valitset, paljon on vaikeuksia tulossa. No tietysti en uskonut ja valitsin tuon vaikeusien tien. Viisitoista vuotta meni enemmän tai vähemmän ongelmissa. Enpä sitten kehdannut valittaakaan kun itse olin sössinyt, varoitettu oli mutta valinnan tein minä. Valinta on tehtävä itse, mutta voihan sitä varoittaa väärästä valinnasta, uskoo jos uskoo tai on niinkuin minä.

        On aika kunnioitettavaa, että tällä palstalla joku asiakas kertoo rehellisesti, että miten asiat on mennyt, kun on varoitettu asiasta. Olen itse myös näin tehnyt, varoittanut siis, että mikä on mahdollista ja juuri siitä että kun näin ei tee niin mitä sitten tapahtuu. Se on aina asiakkaan läsissä miten hän toimii loppupeleissä. Itse olen saanut valituksia siitä, en kylläkään henkilökohtaisesti vaan näillä palstoilla. Tapani on kertoa asiat suoraan, en kaunistele asioita, mikä ei taas ole hyvä, mutta mielestäni on pahempaa luvata sellaista mitä ei tule tapahtumaan vaikka monet haluaa kuulla vain hyviä ja iloisia asioita. elämä ei kuitenkaan ole aina niin iloista. valitettavasti.


      • Sössinyt

        Sanotaan nyt niin, että jos näkijä on nähnyt oikein (tarkoittaa että asia tapahtuu niinkuin on kerrottu) eihän siinä ole mitään valittamista. Elämä ei ole vain ruusuilla tanssimista, jokaiselle tulee niitä ikäviäkin asioita eteen, vaikkei niitä kukaan haluaisikaan. Se, että kerrotaan jotain totuuden vastaista eihän siinä ole mitään järkeä. Mutta tietysti varsinkin näissä ihmissuhteissa kerrotaan jotain mitä oletetaan ja kun ei sitten ole edes ollutkaan toteutumassa, sepitetään ihan jotain muuta. Mutta ainakin itse olen huomannut sen, että todella harva näkee näihin ihmissuhteisiin oikein, vaikka niitä kai eniten lysellään. Itselleni ei enää uppoa se, että tänään kerrotaan asia näin ja kun ei mitään tapahdu selitellään jotain. Pitää nähdä suoraan, miten asia tulee menemään, silloin voi sanoa, että asialla on oikea näkijä.


      • eräsennustaja

        sinä "koit kestää" et kyllä ole ammatissa jossa tarvitaan empatiaa kun puhut että pääsee eroon vinkujista. Raskastahan se on kun ottavat monta kertaa yhteyttä, mutta sinun ehkä kannattaisi lopettaa ennusteluhommat.


    • Ei_tullut_yllätyksenä

      Sen sairauden nimi, minkä mainitsit, on kyllä bipolaarinen, eli kaksisuuntainen mielialahäiriö. Eikä mikään biolaarinen häiriö.
      Joko oikeinkirjoitus ei sulla toimi, tai et ole lukenut kirjoja.

    • Ei_mee_läpi_teidän_jutut

      Ette ole mitään näkijöitä. Sorryyy.... Vaan pelkkiä ihmisten hyväksikäyttäjiä ja valehtelijoita.
      Ei ne edes osaa tehdä oikeeta duunia.

    • supernäkijä

      justiin tästä syystä vingun ja valitan asiakkaista, osa on selkeitä kusipäitä joilla ei tosiaankaan oo päässä kuin paskaa.. täällä kun valitetaan näkijöistäkin.. vai mitä kuvittelet? Että asiakkaista ajatellaan vain hyvää?

      • Mietipä_vähän_miksi

        Te niin kovasti mainostatte ja väitätte olevanne joitakin alan "asiantuntijoita". Todellisuudessa olette vain pelkkiä valehtelun asiantuntijoita. Ja teille soittavien ihmisten pettäjiä.

        Ja muuten "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa".

        Totuus joka pätee edelleen tänäkin päivänä; ja se pätee osuvasti teihin kaikkiin, jotka väitätte niin kovasti olevanne jotain ennustajia.


      • Superkusetus

        Taidat olla kyvytön oikeaan työhön? Etkö tule toimeen ihmisten kanssa?
        Olet nytkin väärällä "alalla" olet pelkkä kusetteja.
        Et ole mikään " näkijä" olet superkusettaja.
        Vingut täällä nimimerkin suojassa.


      • eräsennustaja

        kamala miten puhut "superennustaja" häpeisit vähäsen tai enenmmän paljon


    • Menikö_perille

      Olen aika pitkään seurannut teidän "alanne harjoittavien" toimia. Esim. mm. Rajatieto.org.. on toimintaa. Sielläkin nimittäin on toiminut ja toimii edelleen pelkkiä huijareita. Yksi niistä oli aikaisemmalta nimeltään "Jaana Geselle". Hän on jostakin syystä kadonnut ainakin sillä nimellä siitä kyseisestä firmasta. Hän niin kovasti ainakin mainosti olevansa empaattinen selvänäkijä ja ihka oikea ennustaja. Ja olipa vielä luokitellut itsensä jollakin henkisellä tasolla asteikosta 1-4 , nelostasolla olevaksi. Omien tietojeni mukaan hän uskoi, tai ainakin uskotteli olevansa oikea näkijä, mutta pilasi ja tuhosi jonkun ihmisen elämän kokonaan omilla antamillaan ennustuksilla ja ohjeilla. Mutta mistäänhän ei tarvitse joutua edesvastuuseen. Koska teidän sakki on oikeuttanut tekemisenne sillä, että sehän on vain "viihdettä". Ja että teille soittavat ovat itse vain hölmöjä.

      Sen verran olen käyttänyt päättelykykyä, että suurin osa teistä, jotka tuolle ennustusuralle lähtevät, ovat ilmeisesti niin pahoissa talousvaikeuksissa ja veloissa, että se ajaa teitä tuon kyseisen alan harjoittamiseen. Mutta tässä maassa on muitakin, jotka ovat aivan samassa tilanteessa, kuin te olette. Silti he eivät lähde huijaamaan, pettämään ja valehtelemaan ihmisille.

      Koska joillakin on elämässään sentään arvoja, moraalia, omaatuntoa ja oikeudentuntoa.

      • Paljonelämässäkokenut_N

        "Koska joillakin on elämässään sentään arvoja, moraalia, omaatuntoa ja oikeudentuntoa."

        Ai niinku esim. poliitikoilla? Nehän ei valehtelele eikä huijaa.. eivät ole ahneita eivätkä tavoittele omaa etuaan.:D :D :D

        Kuten myös monet yritysjohtajat optioineen ja lahjuksineen. Entäs ahneet pankit? jne. jne.

        ja eiköhän julkisella puolella ja yksityisissä lääkäreissäkin ole niitä "inhimillisiä" hoitovirheitä jotka johtaa jopa kuolemaan. Onko heillä vastuuta. Tuskin, ainakaan monissa tapauksissa, vaan pääsevät kuin koira veräjästä?
        Entäs lääketehtaat ja rokotukset?

        Itse olen julkisilta terveyspalveluilta saanut kyllä jonkin verran apua, mutta vasta 16 vuoden masennuslääkkeiden syömisen jälkeen hakeuduin regressiohoitoon moniin erilaisiin vaihtoehtohoitoihin, ohjattuihin meditaatioihin ja sain itsekin energiavirityksiä ja olen nähnyt ja kokenut että energia toimii. Mikä radikaali muutos. Nyt olen pystynyt vähentämään lääkitystä radikaalisti ja vähennys vaan jatkuu elämäni menessä yhä syvemmälle henkiseen suuntaan ja kehitykseen. Voiko tosiaan joku väittää että mun kokemukset on huuhaataa tai placeboa. Kuten eräs sanoi, onpahan muuten melkoinen potku placebolla :D :D :D

        Tarkkana saa olla minkä tahansa palvelun tilaajana että tarjoaja/myyjä on rehellinen ja pyyteetön ja on sanojensa mittainen.


      • Paljonelämässäkokenut_N

        Kävin myös v.2012 kriisikeskuksessa juttelemassa sillä haaveilin itsemurhasta ja halusin kuolla. Mitä sain... 45min tasan yhden kerran aikaa, jouduin lähtemään kun vielä itkin. Kun aika oli loppu. Ei halattu, ei koskettu... En saanut toista aikaa. En saanut apua psyk.poliltakaan. Siksi turvauduin regressio muihin apuihin. No, edellä kerroin jo miten kävi. Ekaa kertaa kun menin regressiohoitoon, mitä tapahtui. Se, että hoitaja kohtasi minut ihmisenä, halasi ja lohdutti, otti mut huomioon omana itsenäni, kuunteli, kertoi oman kokemuksen ja näkemyksen, sain itkeä rauhassa, mua ei heitetty pihalle ennen kuin olin valmis. 2 tuntia ja multa veloitettiin 50e. Joka on todella vähän siihen nähden että sain uuden mahdollisuuden elämään, tein toki rankkaa jalkatyötä itse, kävin läpi haasteelliset tunteet jotka hoidot irrottivat jne. jne.

        ja tämä tarina on tosi ja meinaan sitä jossain vaiheessa jakaa enemmänkin vähän siellä ja täällä, jotta ihmiset oppisivat että kaikki ei ole huijareita


    • Nämänähty

      Olen itse huomannut että kun näkijä ei näe niin kummasti se kääntyykin soittajan syyksi nykyään. Jos ihmettelet että miksi nähdyt asiat eivät toteudu niin saat kuraa niskaasi ja et ole enää toivottu soittaja. Niin kauan kun jaksat kuunnella kaiken mitä kerrotaan etkä ala kyseenalaistamaan mitään raha kelpaa kyllä. Luutavasti soittajakin haluaa jotain vastineeksi maksustaan. Mutta ilmeisesti aika moni on jo tämän huomannutkin. Se että soittajan niskaan kaadetaan syy siitä että langan päässä ei ole oikea näkijä antaa ainakin itselleni aika huonon kuvan koko yrityksestä tai näkijästä.

    • Nämänähty

      Pakko lisätä tuohon että minulle riittää että näkee oikein ei tarvitse nähdä toiveitteni mukaan. Silloiin voi sanoa, että asialla on oikea näkijä, ei mikään huijari.Mutta ei kai niitä oikeita selvänäkijöitä edes Suomessa montaa olekkaan. Kukaan ei näe kaikkea mutta jos näkee edes jotain niin se on ihan hyvä. Mutta harvoin on tullut kohdalle sellaista joka näkee edes jotain 😆 yleensä ei mitään .

    • klot

      Näkijöitä on moneksi,se on totta. Pidän asikkaistani ja minulle ainakin saa ihmetellä ellen ole nähnyt kaikkea oikein, yleensä silloin katson uudelleen asiaan. Itselläkin on huonoja päiviä jolloin näkeminen tuntuu raskaalle. Elikkä, joskus on epävarma, kuten kai jokainen ihminen. En tee tätä rahan takia, todella pidän työstäni ja suurin osa asiakkaitani ovat aivan ihania.

    • rauhaarakastava

      On aika rumaa puhua nyt näkijöiden nimellä, tämä yksi kuin mainitsi J.G:n, mutta olet aiemminkin häntä täällä haukkunut.Oliskiko se väärin jos J.G laittaisi tänne sinun nimesi? Tämä on lynkkauspalsta niinkuin moni muukin. Minä pidän asiakkaistani ja haluan auttaa, vaikka siitä korvauksen otankin ja siitä nuristaan, mutta minulla ei koskaan tulkinnat jää siihen autan niin kauan kun voin ja niin kauan kuin asiakas tarvii apua (siitä lisää ottamatta korvausta). Mutta se että asiakas jää roikkumaan ja jankuttaa samoilla kysymyksillä juuri niin kauan että saa haluamansa vastauksen niin jos asiat ei mene niin, miksi valehdella? siksi että se lopettaisi.

      Ja toden totta kuten klot kirjoitti, että välillä on raskas päivä ihan niinkuin kellä tahansa, pitää sekin muistaa että näkijä on ihminen jolla on myös se oma elämä ja omiakin vastoinkäymisiä.

      ihanaa kesää jokaiselle

      • Vastikkeetonta_palvelua

        Se, että on tullut mainittua jokin yritys, tai siinä toiminut henkilö, minusta siinä ei ole mitään väärää. Etenkään, jos on tullut todella rankasti petetyksi ja huijatuksi. Ainoa motiivi, mikä minulla oli, on että tuomalla esille tosiasioita, mitä epärehellisyyttä tuohon kyseisen alan harjoittamiseen liittyy , toivon, että kukaan ei todellakaan lankeaisi soittamaan yhdellekään alan harjoittajalle. Jottei kukaan enää menettäisi rahaa, ja joitakin vielä tärkeämpiä asioita. Moni nimittäin soittaa ennustajille ollessaan epävarmoja ja epätietoisia oman elämänsä suunnasta ja tarkoituksesta. Soittaja ei välttämättä itse huomaa, että hän saattaa tulla lipsauttaneeksi asioita ja tietoja, joita näkijä sitten käyttää hyväkseen tehdessään "ennustusta". Samoin jokainenhan voi väittää olevansa mitä vaan, vaikkei sitä olekaan. Jotkut muutkin ovat tällä palstalla tuoneet esille omat huonot kokemuksensa ennustajista. Miksi näitä kokemuksia ei sitten saisi tulla kertomaan? Siksi, koska sehän tietää teille huonoa mainosta. Kritiikin ja palautteen esittämiselle on silti oikeutuksensa ja nekin pitää ottaa vastaan.
        Kaikki eivät välttämättä tule kertomaan, että tulleet petetyiksi ja huijatuiksi, koska tuntevat siitä aivan syyttä häpeää, tai kokevat olleensa niin tyhmiä, että olivat liian hyväuskoisia. Sitten löytyy vielä niitä ihmisiä (narsisteja), jotka sälyttävät kaiken syyn ja vastuun seurauksista soittajalle, eli asiakkaan kontolle. Nämä ihmiset unohtavat tietoisesti sen, että ongelman ydin siinä, että lähes kaikki ennustajat, selvänäkijät ja meediot väittävät olevansa asiantuntijoita. Eli ei sitten pitäisi väittää olevansa sitä, jos ei sitä todella ole. Tässä on perustavanlaatuinen ristiriita. Tällöin on kyse ihmisten pettämisestä, heille valehtelusta ja heidän huijaamisestaan. Vastuu ja korvausvelvollisuus katteettomista, paikkansapitämättömittömistä ja vastikkeettomista ennustuksista kuuluisi itse asiassa näille yrityksille ja siellä toimiville ennustajille, jos ennustajan antamat ennustukset eivät pidä ollenkaan paikkaansa, tai jos sieltä annetut ohjeet aiheuttavat merkittävää henkilökohtaista vahinkoa, menetystä ja tuhoa jonkun ihmisen elämässä.
        Katson olevani varsin rohkea tullessani kertomaan selkeistä epäkohdista, mitä liittyy koko ennustusbisnekseen. Kuten sanoin omat tarkoitusperäni ovat täysin rehelliset ja pyyteettömät. Kaikelta näiltä osin omatuntoni on tämän asian osalta puhdas. Olen täysin oikealla asialla.
        Vai voiko joku väittää, etten ole?


      • Faktat_puhuvat_toista

        Kuulosti kovin tutulta. Samaa väitti tämä edellä mainittu ennustajakin, että muka auttaa ilmaiseksi asiakkaitaan. Todisteita ja mitään näyttöä asiasta vain ei ole. On vain ennustajan omat antamat sanat. Sitäpaitsi vaikka joku tekisikin niin, siinäkin voi olla mukana taka-ajatus, että tällä tavalla toimimalla saadaan soittaja ottamaan yhteyttä toistuvasti ja jäämään koukkuun ennustuspalevluihin ja kyseisen ennustajan pysyväksi asiakkaaksi.


    • ikävätilanne

      Jollakin tavalla ymmärrän tuon ylläolevan kirjoittajaa, koska kyllä tietysti on jossakin mielessä väärin, että ihmisille annetaan mielikuva siitä, että asialla on aito näkijä. Se että jossain kotisivulla lukee pienellä präntillä, että kyse on viihdepalvelusta ei mielestäni oikeuta luomaan mielikuvaa soittajalle, että vastaaja on oikeasti selvännäkijä. Itse olen ollut ihan nuoresta, melkein lapsesta asti näiden juttujen kanssa tekemisissä, ympärilläni on ollut monia ihmisiä, jotka ovat nähneet ennalta asioita ja sen vuoksi tiedän että on ihmisiä jotka kykenevät näkemään tulevia tapahtumia. Olen myös itse saanut aikoinaan hyvinkin tarkkoja ennustuksia, jotka ovat osuneet tasan oikeaan. Mikä tästä asiasta tekee ikävän on se, että ne jotka oikeasti haluavat ja osaavat auttaa ihmisiä ja joilla oikeasti on kyky auttaa, joutuvat näiden ns. valenäkijöiden vuoksi myös kärsimään. Se että huomaa tulleensa petkutetuksi tekee varmasti ennakkoluuloiseksi kenet tahansa. Varmasti moni joka soittaa on jollakin tavalla oikeasti avun tarpeessa ( en tarkoita lääkärin tms sellaisen ) vaan elämässä on sattunut jotain johon haetaan apua. Toisaalta olen itsekin herännyt siihen, että olen joutunut huijatuksi näissä palveluissa. Toisaalta huvitti, mutta myös suututti, koska tajusin, että en varmasti ole ainut jolle näin tehdään. Tuo huijaus oli osin aika törkeäkin ja en sitä heti tajunnut. kun oli vähän huonot ajat itselläkin. Mutta pikkuhiljaa alkoi raksuttaa ja tein pari testiä asiata ja tajusin että olin ollut oikeassa. Tottahan se on että tämä on tosi villiä bisnestä ilman mitään takuuta, kuka siellä toisessa päässä on. Jos ostan kaupasta tuotteen ja sen maksan ( sekin vapaaehtoista) jos tuote ei toimi, minulla on palautusoikeus. Näissä palveluissa ei ole mitään takuuta ja aina vedotaan siihen, että soittaja soittaa vapaaehtoisesti. Kuitenkin soittaja soittaa uskoen siihen, että saa ostamansa palvelun, eli langan päässä on aito näkijä kun sitä on kovasti korostettu. Kyllä näitä huonojakin kokemuksia pitää voida tuoda esiin, ei tätä villiä menoa muuten kuriin saada. Ikävintä tässä on se että se kohdistuu ihmisiin, joilla saattaa olla jo muutenkin vaikea tilanne elämässään. Siinä että jos asialla on asiansa osaava näkijä en näe mitään pahaa vaikka kohtuullisen maksun avustaan ottaakin.

    • Eipä_kannata_soitella

      Annettu mielikuva ei tosiaankaan vastaa todellisuutta. Ja mitään takuita siitä, että langan toisessa päässä on aito ja oikea näkijä ei ole olemassa, jos soitat kyseisiin palveluihin.
      Jos ennustukset eivät ole pitäneet paikkaansa ja on tullut huijatuksi, et saa sinne laittamiasi rahoja takaisin. Se olisi aivan sama, että ne rahat, mitkä uhraat, tai tuhlaat kattettomiin ja täysin vastikkeettomiin ennustuspalveluihin, sytyttäisi sytkärillä tuleen ja ilmaan palamaan. Vastaa samaa tilannetta.

    • ikävätilanne

      Takuuta ei ole ja olen itse ihmetellyt pidemmän aikaa, kun sanotaan, että kaikki eivät näe kaikille tai että jokaiselle on oma näkijä. Johan sen maalaisjärkikin sanoo ettei sellainen ihminen joka näkee vain yhdelle ihmiselle voi olla maksullisessa puhelin palvelussa. Voihan käydä niin ettei tuo ainut jolle näkee ikinä satu soittamaan. Tai jos näkee vain harvoille ja valituille, ei myöskään silloin. Kyllä sen näkijän, joka on maksullisessa puhelin palvelussa pitää olla sellainen joka näkee vähän jokaiselle. Muutenhan se on jo tietoista pettämistä, jos tietää että ei näe kaikille tai näkee vain yhdelle. Jokaisella on huonoja päiviä se on ihan varma, mutta jos joka päivä on se huono päivä niin.....

      • Huhhuhhuijausta

        Itse kävin tällaisella "suomen tunnetuimmalla meediolla" höpötti ja jupotti partaansa kuin peikko ja oli hirveän epäsiisti.
        Mitään hän ei " nähnyt" ja odotin vain,että pääsen pois ja raittiiseen ilmaan.
        Myöhemmin kuulin,että hän pitää blogia ja kävin ja katsomassa sitä. Aivan järkyttävää tekstiä ja ihmisten haukkumista. No se 50 ekee meni mihin meni. Kai hänen viinaansa, kun siitä niin hanakasti kertoi.
        En luota yhteenkään "näkijään"
        Se kerta riitti!


      • Tuomittuennustaja
        Huhhuhhuijausta kirjoitti:

        Itse kävin tällaisella "suomen tunnetuimmalla meediolla" höpötti ja jupotti partaansa kuin peikko ja oli hirveän epäsiisti.
        Mitään hän ei " nähnyt" ja odotin vain,että pääsen pois ja raittiiseen ilmaan.
        Myöhemmin kuulin,että hän pitää blogia ja kävin ja katsomassa sitä. Aivan järkyttävää tekstiä ja ihmisten haukkumista. No se 50 ekee meni mihin meni. Kai hänen viinaansa, kun siitä niin hanakasti kertoi.
        En luota yhteenkään "näkijään"
        Se kerta riitti!

        Tapaus kyllä tunnetaan,lol
        Samat fiilikset.


      • Menkäätöihin
        Huhhuhhuijausta kirjoitti:

        Itse kävin tällaisella "suomen tunnetuimmalla meediolla" höpötti ja jupotti partaansa kuin peikko ja oli hirveän epäsiisti.
        Mitään hän ei " nähnyt" ja odotin vain,että pääsen pois ja raittiiseen ilmaan.
        Myöhemmin kuulin,että hän pitää blogia ja kävin ja katsomassa sitä. Aivan järkyttävää tekstiä ja ihmisten haukkumista. No se 50 ekee meni mihin meni. Kai hänen viinaansa, kun siitä niin hanakasti kertoi.
        En luota yhteenkään "näkijään"
        Se kerta riitti!

        Täällähän nää ennustajatkin arvostelevat asiakkaita.
        Taitaa olla "ammattitauti" kadehditaan ja haukutaan ihmisiä,jotka kuitenkin tekevät oikeaa työtä.


    • KultaisetSiivet

      Miten sinulta saisi ennustuksen! Pidän tavastasi tuoda asiat julki:) Toivon että käyt täällä vielä.
      Haluaisin sinulta tulkinnan- mutta miten sinut tavoitan?

    • ihanaakesää

      Minä pidän asiakkaistani ja saan heihin hyvän yhteyden, en kyllä kaikkiin. On näitä jotka ottavat jopa joka päivä yhteyttä montakin kertaa, jos vaikka näkisin toisin. Kun pysyn sen takana mitä näin niin alkaa haukkuminen. Eräs asiakas ottaa säännöllisesti yhteyttä, pyytää anteeksi käytöstään mutta samalla tunnen sen negatiivisen energian niin kerron etten hänelle katso. Jonka jälkeen haukkumista saa kuunnella kunnes väsyy...seuraavaan kertaan. Ihmettelen, että mikä ihmisiä vaivaa jotka alkavat haukkumaan tuosta vaan vierasta ihmistä ja se haukkuminen on todella räävintöntä. Minä en ole kenenkään firman palkkalistoilla vaan minulla on oma yritys, näin voin katsoa asioita silloin kun minulla on sellainen hetki. Pakosta ei näkyjä tule.

      • oikeestinäin

        Paljon on näitä ns. näkijöitä jotka eivät oikeasti näe mitään, mutta kertovat asiakkaalle sen mitä haluaa kuulla. Mutta kun se tulevaisuus ei aina ole sitä mitä haluaa, vaan jotain ihan muuta, Toisaalta en yhtään ihmettele, miksi soittajat ovat joskus sekaisin. Monikaan ei varmasti ole edes soittaessaan törmännyt aitoon näkijään, taitaa olla aika harvinaista herkkua näissä palvelunumeroissa ainakin. Aito näkijä kertoo sen mitä tulossa on, ei sitä mitä soittaja toivoo, mutta jos ei nähdä mitään, kerrotaan soittajalle juuri sitä mitä toivoo. Se, mitä olen ainakin itse huomannut, että soittajan omaa kertomaa käytetään kyllä surutta hyväksi näissä näkemisissä, joka antaa kyllä ainakin itselleni tietyn kuvan näkijän taidoista.


      • ihanaakesää
        oikeestinäin kirjoitti:

        Paljon on näitä ns. näkijöitä jotka eivät oikeasti näe mitään, mutta kertovat asiakkaalle sen mitä haluaa kuulla. Mutta kun se tulevaisuus ei aina ole sitä mitä haluaa, vaan jotain ihan muuta, Toisaalta en yhtään ihmettele, miksi soittajat ovat joskus sekaisin. Monikaan ei varmasti ole edes soittaessaan törmännyt aitoon näkijään, taitaa olla aika harvinaista herkkua näissä palvelunumeroissa ainakin. Aito näkijä kertoo sen mitä tulossa on, ei sitä mitä soittaja toivoo, mutta jos ei nähdä mitään, kerrotaan soittajalle juuri sitä mitä toivoo. Se, mitä olen ainakin itse huomannut, että soittajan omaa kertomaa käytetään kyllä surutta hyväksi näissä näkemisissä, joka antaa kyllä ainakin itselleni tietyn kuvan näkijän taidoista.

        Minä pyydän ettei asiakas kerro asioistaan ennen tulkintaa vasta tulkinnan jälkeen on kysymysten vuoro. Näin se pitäisi mennä kaikilla. Ei mitään tietoja vaan tulkinnan tekoon


      • kiitollinensinulle
        ihanaakesää kirjoitti:

        Minä pyydän ettei asiakas kerro asioistaan ennen tulkintaa vasta tulkinnan jälkeen on kysymysten vuoro. Näin se pitäisi mennä kaikilla. Ei mitään tietoja vaan tulkinnan tekoon

        Taidat olla Kallio, sillä olen ottanut sinulta muutaman tulkinnan etkä ole kysellyt mitään etukäteen ja olet pyytänytkin etten kertoisi. Olen ollut erittäin tyytyväinen saamiini ennustuksiin. Kiitos sinulle siitä


      • Huomasintämän

        Taidat vain mainostaa Kalliota nimimerkillä kiitollinensinulle . Hän ei nähnyt minulle mitään oikein.


      • oviaaukivaan
        Huomasintämän kirjoitti:

        Taidat vain mainostaa Kalliota nimimerkillä kiitollinensinulle . Hän ei nähnyt minulle mitään oikein.

        no mitä muutakaan? minulle näki hyvin ja myös ystävilleni jotka hänen puoleen kääntyi. Anna palautetta jos sinua joku kaivelee, niin hän aina pyytää palautetta antamaan.


      • eivoikunihmetellä
        Huomasintämän kirjoitti:

        Taidat vain mainostaa Kalliota nimimerkillä kiitollinensinulle . Hän ei nähnyt minulle mitään oikein.

        Eikö täällä saa mainostaa jos on onnistunut löytämään hyvän näkijän? ja muihin kommentteihin, että miksi luulette että näkijät täällä kehuvat itseään? eikö se vaan yksinkertaisesti voi olla niin, että tyytyväinen asiakas voi ja saa kertoa hyvistä kokemuksistaan? vai pitääkö AINA haukkua ja mollata? Miksi ei voisi vain antaa hyvää palautetta. Ja mielestäni on ihan kohtuullista että näkijät antavat palautetta myös asiakkaistaan? Ei se kuule aina ole niin herkkua, eikä se ole kusetusta tai asiakkaan syyttelyä. Tätä palstaa kun seuraa niin asiakkaat syyttelevät näkijöitä ja todella paljon. Menkää nyt hieman itseenne.


      • kaisaaliisa68
        ihanaakesää kirjoitti:

        Minä pyydän ettei asiakas kerro asioistaan ennen tulkintaa vasta tulkinnan jälkeen on kysymysten vuoro. Näin se pitäisi mennä kaikilla. Ei mitään tietoja vaan tulkinnan tekoon

        Voisitko ystävällisesti hieman katsoa minua "ihanaakesää". Minulla on suuri ongelma johon en tiedä miten suhtautua.


      • ihanaakesää
        kaisaaliisa68 kirjoitti:

        Voisitko ystävällisesti hieman katsoa minua "ihanaakesää". Minulla on suuri ongelma johon en tiedä miten suhtautua.

        Hei Kaisaliisa68, kyllä sinulla on ongelma ja se johtuu siitä, että et ole tehnyt päätöstä mihin suuntaan haluat polullasi kulkea. Olet syvästi ihastunut ja samalla parisuhteessa toiseen mieheen. En minä eikä kukaan muukaan näkijä voi kertoa sinulle mitä sinun kuuluu tehdä. Nämä on niitä asioita mitkä lähtee itsestä ja omasta päätöksestä. Odotatko, että ihastuksesi on valmis "lennossa" ottamaan sinut luokseen? ja niin kauan elät parisuhteessasi joka ei sinua tyydytä?. Sanon sinulle kuin monelle muullekkin tälläisen asian kanssa painineena, että meillä on se yksi elämä ja se pitää elää niin, että on siihen tyytyväinen. Miksi sinulla ei ole rohkeutta ottaa ensin omaa aikaa ja sitten vasta miettiä seuraavaa parisuhdetta?, sillä aina eron jälkeen pitää kerätä itseään, käydä se läpi ja tulla eheäksi vasta tämän jälkeen pystyt rakentamaan kestävän suhteen jonkun muun kanssa. Kyllä sinä päätöksesi teet tämän suhteen mutta se ei tapahdu hetkessä. Ja ihastuksellasi on tunteita, kun sitä mietit niin kovin. Olisi ollut helpompaa kysyä sitä häneltä ja keskustella hänen kanssaan, näin ne asiat ratkeavat paremmin. Minä en voi hänen puolestaan puhua, eikä kolmansien osapuolien asioita saa katsoa ilman lupaa. Neuvona antaisin että mieti mitä elämältäsi haluat ja tee se päätös sitten. Mutta tee se itsesi takia, älä kenenkään muun.


      • kaisaliisa68
        ihanaakesää kirjoitti:

        Hei Kaisaliisa68, kyllä sinulla on ongelma ja se johtuu siitä, että et ole tehnyt päätöstä mihin suuntaan haluat polullasi kulkea. Olet syvästi ihastunut ja samalla parisuhteessa toiseen mieheen. En minä eikä kukaan muukaan näkijä voi kertoa sinulle mitä sinun kuuluu tehdä. Nämä on niitä asioita mitkä lähtee itsestä ja omasta päätöksestä. Odotatko, että ihastuksesi on valmis "lennossa" ottamaan sinut luokseen? ja niin kauan elät parisuhteessasi joka ei sinua tyydytä?. Sanon sinulle kuin monelle muullekkin tälläisen asian kanssa painineena, että meillä on se yksi elämä ja se pitää elää niin, että on siihen tyytyväinen. Miksi sinulla ei ole rohkeutta ottaa ensin omaa aikaa ja sitten vasta miettiä seuraavaa parisuhdetta?, sillä aina eron jälkeen pitää kerätä itseään, käydä se läpi ja tulla eheäksi vasta tämän jälkeen pystyt rakentamaan kestävän suhteen jonkun muun kanssa. Kyllä sinä päätöksesi teet tämän suhteen mutta se ei tapahdu hetkessä. Ja ihastuksellasi on tunteita, kun sitä mietit niin kovin. Olisi ollut helpompaa kysyä sitä häneltä ja keskustella hänen kanssaan, näin ne asiat ratkeavat paremmin. Minä en voi hänen puolestaan puhua, eikä kolmansien osapuolien asioita saa katsoa ilman lupaa. Neuvona antaisin että mieti mitä elämältäsi haluat ja tee se päätös sitten. Mutta tee se itsesi takia, älä kenenkään muun.

        Kiitos paljon. Olen hämmästynyt miten näet. Tottahan tuo, että pitää itseä katsoa peiliin.

        Kiitos paljon sinulle


      • Palaute_tulee_aiheesta
        eivoikunihmetellä kirjoitti:

        Eikö täällä saa mainostaa jos on onnistunut löytämään hyvän näkijän? ja muihin kommentteihin, että miksi luulette että näkijät täällä kehuvat itseään? eikö se vaan yksinkertaisesti voi olla niin, että tyytyväinen asiakas voi ja saa kertoa hyvistä kokemuksistaan? vai pitääkö AINA haukkua ja mollata? Miksi ei voisi vain antaa hyvää palautetta. Ja mielestäni on ihan kohtuullista että näkijät antavat palautetta myös asiakkaistaan? Ei se kuule aina ole niin herkkua, eikä se ole kusetusta tai asiakkaan syyttelyä. Tätä palstaa kun seuraa niin asiakkaat syyttelevät näkijöitä ja todella paljon. Menkää nyt hieman itseenne.

        Jos on kokenut, miten joku ihminen, tai firma, johon olet luottanut, otat yhteyttä, valehteleekin kaikki sinulle kerrotut asiat, antaa täysin toteutumattoman ennustuksen ja se kyseinen taho vie sinulta vielä rahat täysin vastikkeettomasta palvelusta, ja jos ennustus johtaa jonkun ihmisen elämässä vain menetyksiin, häviöihin ja tappioihin, niin siitä tulee se huono kokemus.

        Eihän sitä voi antaa hyvää palautetta, jos oma kokemus on ollut sitä, mitä se oli.
        Palautetta annetaan aiheesta. Mikä on itsestäänselvä asia.
        Enkä minä taatusti ole ollut ainoa, jolle on tullut huonoja kokemuksia, ja joka on tänne kertomaan asioiden oikean laidan. Asiat on sanottava nk. ne todella on.
        Jotta ei tulisi enää enempiä uhreja, jotka menettävät rahaa ja jotka voivat menettää elämässään jotain vieläpä enemmän ja tärkeämpää, kuin pelkkää rahaa.
        Jos soitat jollekin ennustajalle ja pyydät häneltä ennustusta, jossa toivot selkeyttä elämäsi tärkeisiin ratkaisuihin, esim. elämäsi ura ja työvalintoihin liittyen, ja ennustaja sanookin sinulle, että: " Joo, sun kannattaa lähteä siihen duuniin, josta pidät" ja josta unelmoit. Ja sitten käykin niin, että se olikin täysin väärä valinta, joka johtaakin aivan vikasuuntaan ja alamäkeen elämässäsi, tai tuntuviin tappiohin ja menetyksiin. Tai saat ennustukset, jotka eivät pidä lainkaan paikkaansa, tai niistä ei ole ollut soittavalle mitään konkreettista hyötyä. Sillä jos ne eivät ole toteutuneet, kyse on silloin räikeästä valehtelusta. Etenkin, jos kyseinen ennustaja on väittänyt kivenkovaan olevansa oikea ja aito, empaattinen näkijä ja asiantuntija. Niinhän nämä aina itseään kovasti mainostavat. Totuus on vähän toinen. Siinäkin mielessä he syyllistyvät valheelliseen mainontaan ja ihmisten harhaanjohtamiseen. Joka voidaan katsoa epärehelliseksi toiminnaksi.

        Kenenkään ihmisen elämää ei pitäisi sentään tuhota. Ei, vaikka olisi kyse omista talousvaikeuksista. ja kyseessä oma etu. Mutta näin toimi aikoinaan ennustuksia ja muuta sellaista huuhaata tarjoava Rajatieto organisaatio ja siellä toiminut ennustaja Jaana Geselle. Kyseinen henkilö on joko vaihtanut taas identiteettiään, tai vaihtanut firmaa. Joka tapauksessa hän häipyi aika pian sen jälkeen, kun tulin kertomaan omista kokemuksistani. Jouti häipyäkin. Sillä minusta hän, eikä hänen firmansa ole missään nimessä toiminut oikein.

        Jos olet esim. havainnut, että jokin tv:ssa pyörivä ennustuspalveluohjelma kusettaa ja vedättää vaan ihmisiä sen minkä kerkeää. Ne sinne soittavat ihmiset itse eivät sitä edes huomaa, tai tajua, (tai eivät halua nähdä totuutta), vaan menettävät vain rahaa. Kustantaakseen epärehellisten huijareiden ja valehtelijoiden elämän.

        Tulin kertomaan totuuden, jotta totuus tulisi ilmi, ja että ei enää tulisi enempää ja lisää uhreja. Yksikin uhri on liikaa. Eikä niitä tarvittaisi yhtään enempää.


      • HupiaTaas
        kaisaliisa68 kirjoitti:

        Kiitos paljon. Olen hämmästynyt miten näet. Tottahan tuo, että pitää itseä katsoa peiliin.

        Kiitos paljon sinulle

        Jahas, Nina täällä taas kirjoittelee itsensä kanssa


      • oikeaesapekka
        HupiaTaas kirjoitti:

        Jahas, Nina täällä taas kirjoittelee itsensä kanssa

        Tuskimpas, mutta hienoa että sinä näet niin hyvin että voit sen meille kertoa


    • rewtwetywe

      Nää näkijät jne tekee rahaa ihmisten mielenterveysongelmilla ja myötäelävät ihmisten harhoissa.

      Kaikki uskonnot tekevät samaa, joskin nykyisin rahastavat vähemmän. Mutta vahvistavat ihmisten "uskoa" eli harhoja

    • drty

      En todellakaan muuten halua mt ongelmaisia asiakkaita, ohjaan ja kehoitan menemään hoitoihin ja terapiaan, sillä en mene mukaan myöntelemään jos kuulostaa sille että ongelmia on. Varmaan näin tekee useimmat muutkin, joku astral tv antaa väärän kuvan näkemisestä ja samoin tekee nuo palveluyhtiöt..

      • ihanaakesää

        Kehoitan myös hoitoihin ja terapiaan johon useasti kuulee että minä olen sitä varten että parannan hänet, monet ovat jättäneet jopa lääkityksen pois ja ovat siinä vaiheessa todella sairaita. En ala jaarittelemaan, myötäilemään tms joka vaan pahentaa hänen tilannettaan. Tottakai kerron olevani pahoillani ja kerron etten pysty häntä auttamaan. Kyllä ne haukkumiset tulee, ne tulee jopa tänne palstalle asti. Harmi että nämä firmat jotka ovat keksineet kunnon bisneksen pilaa niidenkin maineen ketä ei kuulu näihin


      • lahestvaan

        Ihanaakesää, voitko antaa pienen näytteen kyvyistäsi? Mitä näkisit minusta?


      • oletpölvästi
        lahestvaan kirjoitti:

        Ihanaakesää, voitko antaa pienen näytteen kyvyistäsi? Mitä näkisit minusta?

        Ei tämä ole mikään ilmaispalsta, maksa niinkuin muutkin, joskus täällä annettiinkin "näytteitä" mutta näkijät kyllästy jatkuvaan ilmaiskatsomiseen


      • On_mennyt_mauttomaksi
        ihanaakesää kirjoitti:

        Kehoitan myös hoitoihin ja terapiaan johon useasti kuulee että minä olen sitä varten että parannan hänet, monet ovat jättäneet jopa lääkityksen pois ja ovat siinä vaiheessa todella sairaita. En ala jaarittelemaan, myötäilemään tms joka vaan pahentaa hänen tilannettaan. Tottakai kerron olevani pahoillani ja kerron etten pysty häntä auttamaan. Kyllä ne haukkumiset tulee, ne tulee jopa tänne palstalle asti. Harmi että nämä firmat jotka ovat keksineet kunnon bisneksen pilaa niidenkin maineen ketä ei kuulu näihin

        Ja lähdet siitä oletuksesta, että ne kaikki, jotka tälle palstalle kirjoittavat omista huonoista kokemuksistaan ovat mt-ongelmaisia?

        Ei pidä ollenkaan paikkaansa. Se, että jos tulee huonoa palautetta johtuu siitä, että heillä on oikeasti ollut se kokemus totta, että palveluyritys ja selvänäkijäksi itseään väittävä, hänen asiakkaalle sanomat asiat ja ennustukset eivät vain ole pitäneet paikkaansa.
        Selvänäkemis ja ennustusbisneksessä on jotain hämärää ja haiskahtaa useimmissa tapauksissa enemmän epärehelliseltä ja epäluotettavalta toiminnalta, jonka tarkoitus on vain viedä hyväuskoiselta rahat omiin liiveihinsä. Ts. kustantaa oma elintasonsa. Sitä en sano, etteikö ole olemassa oikeitakin ja aitoja näkijöitä. Mutta mistäs sinä sitäetukäteen tiedät, kun kaikki väittävät olevansa aitoja ja oikeita näkijöitä ja oikein asiantuntijoita. Hmmm. Niinpä niin. Ja se mitä olen vähänkään katsonut esim. netti-ilmoituksia, niin kummasti näyttää tulleen uusia yrittäjiä ja ennustajia näyttäisi olevan matematiikka laskennalla lähes joka kolmannessa asunnossa joku. Ja muuten voisitte jo lopettaa tuon teille soittavian asiakkaiden syyllistämisen.
        Te tai teidän lähipiiri jatkuvasti syyllistätte asiakkaita tällä palstalla milloin mistäkin. Joko siitä, että he ylipäätään teille soittavat, että he ovat itse tyhmiä, kun uskovat teihin, tai soittavat teille, tai alatte tehdä heille diagnooseja.
        On enemmän, kuin vähän törkeätä, ja mennyt tämä teidän touhu jopa mauttomaksi.


      • Ja_vieläpä_tylysti
        oletpölvästi kirjoitti:

        Ei tämä ole mikään ilmaispalsta, maksa niinkuin muutkin, joskus täällä annettiinkin "näytteitä" mutta näkijät kyllästy jatkuvaan ilmaiskatsomiseen

        No tulihan se taas sieltä! Maksa vaan ja kalliillla rahalla.
        Kertoo vain sen olennaisimman ja totuuden, mitä tähän alaan ja sen harjoittamiseen liittyy.
        Rahat vaan hyväuskoisilta pois!


      • osaalukea
        On_mennyt_mauttomaksi kirjoitti:

        Ja lähdet siitä oletuksesta, että ne kaikki, jotka tälle palstalle kirjoittavat omista huonoista kokemuksistaan ovat mt-ongelmaisia?

        Ei pidä ollenkaan paikkaansa. Se, että jos tulee huonoa palautetta johtuu siitä, että heillä on oikeasti ollut se kokemus totta, että palveluyritys ja selvänäkijäksi itseään väittävä, hänen asiakkaalle sanomat asiat ja ennustukset eivät vain ole pitäneet paikkaansa.
        Selvänäkemis ja ennustusbisneksessä on jotain hämärää ja haiskahtaa useimmissa tapauksissa enemmän epärehelliseltä ja epäluotettavalta toiminnalta, jonka tarkoitus on vain viedä hyväuskoiselta rahat omiin liiveihinsä. Ts. kustantaa oma elintasonsa. Sitä en sano, etteikö ole olemassa oikeitakin ja aitoja näkijöitä. Mutta mistäs sinä sitäetukäteen tiedät, kun kaikki väittävät olevansa aitoja ja oikeita näkijöitä ja oikein asiantuntijoita. Hmmm. Niinpä niin. Ja se mitä olen vähänkään katsonut esim. netti-ilmoituksia, niin kummasti näyttää tulleen uusia yrittäjiä ja ennustajia näyttäisi olevan matematiikka laskennalla lähes joka kolmannessa asunnossa joku. Ja muuten voisitte jo lopettaa tuon teille soittavian asiakkaiden syyllistämisen.
        Te tai teidän lähipiiri jatkuvasti syyllistätte asiakkaita tällä palstalla milloin mistäkin. Joko siitä, että he ylipäätään teille soittavat, että he ovat itse tyhmiä, kun uskovat teihin, tai soittavat teille, tai alatte tehdä heille diagnooseja.
        On enemmän, kuin vähän törkeätä, ja mennyt tämä teidän touhu jopa mauttomaksi.

        onks sulla lukihäiriö..on mennyt mauttomaksi? eihän tuossa ollut mitään että jokainen on mt potilas


    • Oikeestinäin

      Niin kyllä siinä lopulta pilaantuu kaikkien maine. Niidenkin, jotka ovat oikealla asialla eli haluvat ihmisiä auttaa lahjallaan. Kyllähän tähän jossain vaiheessa tulee toppi. Kun ihminen jossain vaiheessa huomaa sen, että rahalle ei saa mitään vastinetta niin kyllä se soittaminen loppuu automaattisesti. Enkä oikein jaksa uskoa mielenterveyssongelmaisillakaan rahaa olevan jatkuvasti soitella. Luulen monet aika pienituloisiakin. Toivotaan että lääkätkin alkavat tuollaiseen asiaan kiinnittää huomiota kun potilas alkaakin menmä huonompaan kuntoon js vähän selvittävät asiaa miksi näin on käynyt.

    • viutre

      Minulla on ainakin kanta-asiakkaat jotka ottaa säännöllisesti tulkinnan elämäänsä ja haluavat että teen tulkinnan, ei heillä ole suurimmalla osalla mitään isoja ongelmiakaan, vaan kaikki on hyvin. Joku osa on sellaista jotka haluavat tukea, jota annan mielellään, sillä kaikki eivät voi tai halua keskustella näistä ongelmistaan muiden, kuin täysin luottamuksellisen tahon kanssa, jossa tieto pysyy täysin varmassa salassa. Joillain on mennyt luottamus myös lääkäreihin, eikä aina ihan syyttä.

    • Hämmästynytsoittaja

      Itse olen jo muutaman vuoden hämästellyt sitä että nämä näkijät joita täällä palstoilla on kovasti kehuttu eivät ole nähneet ensimmäistäkään asiaa oikein ainakaan minulle. Ymmärrän sen ettei kaikkea voi nähdä, mutta jos nyt näkijä on niin kyllä edes jonkun asian luulisi näkevän. Isoista asioista elämässä on menty aivan täysin metsään eikä edes voi sanoa että olisi nähty jotain millä ei edes ole merkitystä. Tuntuu todella kummalliselta kun joku kertoo että melkein kaikki on toteutunut.... onneksi on vielä muutamia ns vanhan ajan näkijöitä joilta saa oikeitakin vastauksia.

    • Asiakkaita

      Naisasiakkaat haluavat tietää jostakin tietystä miehestä, että onko se mies kiinnostunut vai ei. Tai siitä, ratkeavatko parisuhdeongelmat. Joskus kysyvät myös, jatkavatko samassa työssä vai löytyykö uusi työpaikka.
      Miesasiakkaat haluavat tietää joko rahaan/bisnekseen liittyvistä asioista, että miten kannattaisi toimia tai sitten siitä, onko elämään tulossa ketään naista.
      Näin siis pääsääntöisesti.

      • ongelmiakainekin

        yli 90% menee juuri tuolla kaavalla


    • eveliina88-

      Ihanaakesää voitko katsoa minunkin loppukesää/syksyä? Olen ihastunut kevään/kesän aikana pariin otteeseen pariin eri mieheen, mutta kumpikaan ei ole halunnut mitään vakavampaa ja he halusivat vain pitää hauskaa. Nyt tuntuu, että on paljon suurempi kynnys alkaa tapailla ketään, kun joudun aina pettymään. Toisaalta taas kaipaisin kovasti suhdetta, kun olen jo pidemmän aikaa ollut sinkkuna.

      • näinonnähty

        ei tänne voi laittaa yhteystietoja, ne poistetaan heti


    • Hahhahhaa_hihhihii

      Joku heitti epäilyksen, ettei tällä palstalla käy muka ennustajia. Siinähän jokainen voisi lukea vähän tuolta alusta, että miten se asia oikein olikaan?

      Kiinni jäivät, että kyllä ne on tällä palstalla on pörränneet, eikä siitä mihinkään pääse.
      Teidän itsenne munaaminen ainakin jatkuu.

      • eivoikukaantietää

        kuka vaan voi kirjoittaa "ennustajana" tai "asiakkaana" täällähän kirjoitellaan anonyymisti


    • Selvänäkijälmao

      Ai selväNNäkijä vai?

    • Repikää_siitä

      Tässä keskusteluosiossa oikein hyvää esimerkkiä ennustajien "positiivisuudesta" ja oikein korkeasta "henkisyydestä".

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe