Naapurivaaran huvikeskuksesta kysyttävää?

Naapurinmiess

Onko naapurinvaara miten hyvä paikka käydä ja onko tasokas tanssipaikkana ?
Miten paikkakuntalaisten mielestä palvelu ja paikan imago on kehittynyt vai onko laskemaan päin ollut vai miten?

79

4812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ontasoakokoajakaikkea

      Naapurinvaara on yksi Suomen parhaimmista tanssipaikoista.
      Suosittelen.

    • Jussinjuhlat

      Käytiin juhannuksen aattona. Oltiin menossa Vuokatin juhannukseen, siellä oli 20 hengen suuruinen yleisö. Naapurinvaaralla pirusti porukkaa ja hyvä meininki. En ole varsinaisia humppaheikkejä, mutta siisti oli paikka, sai juotavaa ja syötävää, linja-autolla päästiin kylille takaisin. Järkätkin huumoriporukkaa, ei tiukkapipoisia ainaskaan siinä ulkoalueella.

    • humppalaki

      Maailman hienoimmalla paikalla oleva tanssilava.

    • Lamppahuki

      Kävin nettisivuilla www.napis.fi Tasokas on tanssipaikkakin ja läpeensä toiminnasta on tullut myönteinen kuva. Niin myös nettisivuista. Epäilen, ettei aivan talkoopohjalla tuollaisia tehdä ja toteuteta. Tai sitten talkooporukassa on alan ammattilaisia....se on on parilla käyntikerralla itse tanssipaikalla ollut yllätys, että talkoissa on nuortakin väkeä.

      • kunttiskamaa

        Tähän on pakko sanoa että naapurinvaaran jutussa on kyllä Sotkamon kunnan puolestakin ollut avustusta sekä tukea,eli ei pelkästään talkoo voimin kaikkea ole saatu aikaan.
        Samoin kainuun nuotta toisena ollut ilmaista työvoimaa tarjoamassa heille.


      • Talkoolainen
        kunttiskamaa kirjoitti:

        Tähän on pakko sanoa että naapurinvaaran jutussa on kyllä Sotkamon kunnan puolestakin ollut avustusta sekä tukea,eli ei pelkästään talkoo voimin kaikkea ole saatu aikaan.
        Samoin kainuun nuotta toisena ollut ilmaista työvoimaa tarjoamassa heille.

        Ei oo näkynyt nuottaa....eikä rysääkään.


      • Rukkasetippunut
        Talkoolainen kirjoitti:

        Ei oo näkynyt nuottaa....eikä rysääkään.

        Jos on tarjonnut, vaan ei ole kelvannut. Edes ilmaiseksi...


    • kansan_popeda

      Hyvät oli menot popedan 40v. keikalla napiksella ja vissiin yleisöennätykset:) Kiitos työntekijöille ja järjestäjille ja tietenkin popedalle, mahtava keikka :)

      • Moviee

        Napiksen verkkosivuilla kerrottiin yleisöä olleen lähes 1500. Juhannusaattona oli vielä enemmän. Mukavan videon olivat laittaneet sinne sivuilleen.


    • Rakassala

      Samaa mieltä! Järkkäreiden toiminta on kehittynyt viime vuosien aikana. Huomiota kiinnitti, että lavan edessä järkkärillä oli aikaa pelehtiä naisten kanssa. No ei siinä mitään, rento meininki.

      • Jonottanut

        Palautetta: Myyntipaikkojen jonot venyivät kyllä liian pitkäksi. Jospa väkeä olisi ollut vaikka 2 000, niin miten sitten. Taksia odotettaisiin vieläkin muuten, mutta kiitos Sotkamoon lähtevästä linja-autosta kertoneelle järkkärille. Älyttiin mennä linja-auton kyytiin ja päästiin ajoissa pois.


    • mulkkuojossa

      Siellä Popedan keikalla oli kivaa puristella naisia tungoksessa

      • yrj

        mies tanssilattialla yritti melaa mekkoon murjoa...


    • Situkka

      On se vaan aika kortilla ihmisillä. Pinna palaa vartin jonotuksesta. Juomia sai kun älysi siirtyä jonosta toiselle tiskille, jossa ei jonoa ollut. Kyydin sai, kun hyppäsi linja-autoon. Plussaa oli järkkärien jakama informaatio ulkona tilaisuuden päättymisen aikoihin. Hyvää palvelua!

    • sotkamolainen

      Minua kiinnostaisi, että mistä nämä Napiksen talkoolaiset on värvätty. Kävin lauantaina ja sitten aiemmin Popedassa katsomassa. Näöltä tuttuja ei ollut montakaan. No tunsin kansantoimittajan ja muutaman muun, mutta tuntematonta väkeä suurin osa. Popeda-illassa terassilla tiesivät makkaranmyyjien olevan Suomussalmelta ja Siilinjärveltä? Onko totta, että sotkamolaiset ovat niin katkeria Napikselle, ettei talkoisiin lähdetä?

    • vuokatinveke

      On varmaan niinkin, että Sotkamossa on kirjoittajan kuvailemaa henkeä. Napiksen talkooporukassa on kuulopuheiden mukaan hyvä henki päällä. Jospa tieto on kulkenut hyvästä meiningistä pitäjänrajojen yli. Hienoa toisaalta nykyaikana tuollainen talkoilla tehtävä juttu.

    • Vaaranalta

      Kaikenlaista juttuahan sitä liikkuu Napiksestakin. Faktapohjalta mentäessä huomattavaa on ensiksi paikan ostaminen pakkohuutokaupasta 1990-luvun alussa. Erkki Tuhkanen oli silloin nuorisoseurassa vetovastuussa. Värväsi mukaan edellä mainitun toimittajan. Järvisen Lassi oli mukana, Sirviön Veijo ja Pirjo, Korhosen Osmo emäntineen, Anttosen Risto, nykyinen taksimies Härkösen Matti ym. Mainittu toimittaja on edelleenkin mukana, onko jopa puheenjohtajakin. Nettisivujen videot ovat ainaskin hänen töitään ja tekstitkin varmaan. Tyylistä epäilen, etteivät kaikki kuitenkaan. Jostain olen lukenut säätiön omistavan paikan. Tai kuullut. Toistakymmentä vuotta sitten toteuttivat suuren rakennusprojektin. Silloin ennustivat viisaat (kuin myös 1990-luvun alussa) kohta konkan koittavan. Nauraa virnottivatkin kylän ukot. Napis vain toimii ja tansseja järjestetään. Nostan hattua koko porukalle, jotka ovat vetovastuussa. Ootte tekijämiehiä naisia unohtamatta. Tältä se näyttää muutaman kilometrin päästä Naapurivaaran alta katsottuna. Onnea ja menestystä jatkossakin toivotan!

    • Lisääfaktaa

      Tarkennus: "Mainittu toimittaja" on sen säätiön hallituksen puheenjohtaja, ei seuran. Yrjö Mikkonen näkyy olevan puheenjohtaja nettisivun tietojen mukaan. Ketä kiinnostaa, niin napiksen sivuilta löytyy muutakin tietoa toiminnasta. Niin nykyisestä kuin aiemmastakin.

    • Oikeestitörkeetä

      Löytyykö sieltä tietoa siitä, kuinka nuorisoseuran arvomaailma, esi-isien työ ja kaikki kulttuuritoiminta, ylevät harrastukset romutettiin, lopulta teatteri lakkautettiin ja perinteikäs Rientola myytiin pilkkahinnalla rakennusliikkeelle. Kerrotaanko miten ympäristökeskuksen virkamies lahjottiin myöhästyttämään valitus kaavasta ja Rientolasta ei tullut suojelukohdetta.

    • Eitanhuilija

      Aika aikaa kutakin. Nyt ei enää eletä kansantanhujen aikaa. Koirat haukkuu, karavaani kulkee-siis tansseja järjestetään.

    • Seinäruusuleski

      Tanssijoita kuvataan videolle ja youtubesta saa sitten naapuritkin katsoa.. en tykkää enkä käy enää tuossa paikassa!

      • antaakuvatavaan

        Eiköhän ne naapurit ole nähny sinut muutenkin? Videossa ei sinänsä mitään pahaa, jos ei ite oo "pahan teossa" ja kärähdä siitä puolisolle, kun näkee videon netissä?


    • mölkkö

      No aika surkea juhannus tarjonta joten eipä tarvitse tuon takia ainakaan rahoittaa naapurivaaran huvitusta.!

      Pe 22.6. Juhannusaaton suurtansseissa jatkoajalla Kake Randelin & Company ja Sinitaivas sekä Virpi Piippo & Vetonaula.

    • hyihelevetti

      Hirvittävä pierunlemu lähes joka kerta oven kohdalla, kuka saatana sitä paskaa tunkee

    • Volli

      Jormuan vitun pöljillä trolleilla taas samat aiheet. Pieru, videot ja esiintyjät.

    • Kakefani

      Jos lippu on 16 ekua, kolme orkesteria solisteineen esiintymässä, en surkeudesta puhuisi. Trollausta, trollausta ja jopa vihapuhetta.

    • irvinkootmanni

      Runkvistin Perttikö siellä on viihdepäällikkönä?

    • Metrihelena

      Ei ole. Iloinen tyttö tilitoimistosta on johtajana.

      • Tarkkuutta

        Tilitoimistostako? Pitäiskö olla TE-toimisto?


    • Sossuntäti

      Palstan kirjoittajat asioivat sosiaalitoimistossa. Lähes kaikki varmaankin. Yhteiskunnan elätit yrittävät vittuilla, vaan eivät sitäkään riepuparat osaa kunnolla tehdä.

    • muinaishommaa

      Tanssilavat on katoavaa kansaperinnettä, niissä käy viimeiset agraariyhteiskunnan jälkeläiset. Siis se sama sakki joilla on iso koira kerrostalossa, koska kotona maallakin oli koira. Samalla tavalla pihassa
      on rikkinäisiä autonraatoja ja muuta roinaa muovin alla tallessa, ihan niinkuin maalla. Samallalailla valitetaan kaikesta ja kaikki on herrojen syytä , pieru
      ja hiki haisee vanhassa viskoosikuosissa, aivan niinkuin siellä kotona maalla.

      • Koffinlippis

        Kerrostalojen sakki ei tanssipaikoille tule. He ovat yleensä taajamien räkälöissä pelti kiinni paskaiset tamineet päällänsä.


      • heinäkengätlintassa

        Mutta maalaistollot ja heidän sisäsiittoiset vesipääjälkeläisensä tulevat. Tanssien jälkeen vedetään kalsarisillee kossua ja vissyä pirttikaluston kyljessä, radiosta soi Junkkarinen ja edelleen se pieru ja ukin vanha Mennen haisee. Seinällä on kusenhajuinen ryijy ja koiran kuva, aivan kuten siellä maalla oli.


      • Hopeamaljassa

        Heinäkengätlintassa-nimimerkki nostaa esille hienon taiteilijan nimeltä Erkki Junkkarinen. Tuskin hänen kappaleitaan soitetaan yöllä tanssien jälkeen nykyaikana radiossa. Jos soitetaan, niin se on erinomainen valinta! Junkkarista pilkkaaville on kerrottava, että tietääkseni edesmenneen taiteilijan lähiomaisia asuu Sotkamossa. Muuten samaa mieltä ketjussa aiemmin kirjoittaneen nimimerkin kanssa vittuilun vaikeudesta.


      • Parason
        heinäkengätlintassa kirjoitti:

        Mutta maalaistollot ja heidän sisäsiittoiset vesipääjälkeläisensä tulevat. Tanssien jälkeen vedetään kalsarisillee kossua ja vissyä pirttikaluston kyljessä, radiosta soi Junkkarinen ja edelleen se pieru ja ukin vanha Mennen haisee. Seinällä on kusenhajuinen ryijy ja koiran kuva, aivan kuten siellä maalla oli.

        Tuskin nämä räkyttäjät ovat koskaan tanssipaikoilla käyneetkään. Teille tiedoksi, että Napis on Suomessa ihan sarjansa ykkösiä.


    • Tanssijalka

      No joo ja höpö sekä höpö. Onneksemme Napis poikkeaa tältäkin osin edukseen. Niin asiakkaiden kuin talkoolaisten osalta.

    • Toisen-omaa

      Sain viimekäynnillä helposti pilluakin.

    • Iisalmelainen

      Olisipa melkoisen köyhää Sotkamon viihdetarjonta ilman Naapurivaaran tanssipaikkaa. Jatkakaa siellä vaaralla samaan malliin. Jos sotkamolaiset eivät tansseissa käy, niin matkailijat ja naapurikuntien väki käy!

      • napisonsuosittu

        Hieno on paikka ja aivan huikeat maisemat näkoalaravintolasta.

        Juhannuksena sinne!


    • naulalauta

      Vedetään nauloja juhannuksena laudoista napiksella.

    • aromiperse

      Minä menen naapurinvaaralle paska housussa. Siinäpä saatte hienohelmat haistella aromija.

    • Surkeeta

      Surkeeta, eivät saaneet tumpelot kokkoakaan syttymään....vain 400 yleisöä buahhahhaa,,,On siinä meillä Suomen paras tanssipaikka hahhahhhaaaa!

    • tarjasinärakas

      Kyllä minäkin ihmettelen napiksen Juhannustarjontaa. 20- vuotta sama esiintyjä Kake ?! Kuinka sinne on 400 ihmistä tullut?! Täytyy sanoa, että ei siellä juhlien järjestäjällä kyllä taida kaikki muumit olla kotilaaksossa! Kuka nyt tuollaista vanhaa kehäraakkia viitsii mennä katsomaan ja kuuntelemaan ja vielä Juhannuksena?!

      • tässäsetotuusteille

      • Joopasenjoo

        Kuka tässä valehtelee taas? Napiksen nettisivujen kuvat ja videot? Vai tänne kirjoittelevat tyhmät ja kateelliset perslävet. Kuulin Kajasteella olleen aattona (Sillanpää) noin 450 lipun ostanutta. Jormuassa lauantaina (Souvarit) 500. Repikääpä sitten siitä.


      • Kuivatpuut
        tässäsetotuusteille kirjoitti:

        Siellä on ollut hienot juhlatanssit ja 1500 ihmistä paikalla.

        Katso tästä:

        http://napis.fi/index.php/ajankohtaista

        Hyvin syttyi ja paremmin paloi Napiksen kokko. Kuten näkyy tuosta videolta. Jormuassa ei muuten väliyönä ollut kuin 400 yleisöä. Eikä ole tänäänkään 29.6, koska on näin kova vesisade.


    • Natitille

      Titinallen videointi oli Napiksen sivuille ja juutuupeen kielletty 10.6 Meni esiintyjä kieltämään ja vielä viimeisellä keikallaan Napikselle…..

    • Hohoh

      Vittuillessaan laittaneet maininnan vielä nettisivuille. Eikai se esiintyjä voi oikeesti kieltää....

    • Stalin

      Nuorisonseuran hallituksessa tehtiin kuulemma viime vuoden lopulla suuri puhdistus. Kuiskailevat jopa nuorisoseuralaisetkin, jotta menivätkö valinnat siinä kokouksessa sääntöjen mukaan. On kai tehty joku kanne oikeudellekin, liian myöhään olivat vain huomanneet sääntöjen rikkomisen, eikä oikeus käsittelyyn asiaa hyväksynytkään.

    • Lakimies

      No sittenhän ne valinnat ovatkin laillisia. Jos moiteaika on ehtinyt mennä umpeen. Mussuttajat ovat myöhästyneet. Nyt ei auta muu kuin suu sievästi suppuun ja olla mukana toiminnassa tai sitten lähteä kävelemään.

    • Lakimiesx

      Tuossa alla lakitekstiä.
      Jos ovat kokouksensa pitäneet viime vuoden puolella, on tosiaan myöhä koittanut. Maaliskuun viimeisenä päivänä pidetystä kevätkokouksesta ehtisi vielä tänään moitekanteen tehdä, mutta saisiko sitten sen käräjäoikeuteen. Sähköpostilla ehkä.
      _________________________________________________________________________________________________


      Päätöksen moitteenvaraisuus

      Yhdistyksen jäsen, hallitus ja hallituksen jäsen saavat moittia yhdistyksen päätöstä yhdistystä vastaan ajettavalla kanteella, jos päätös ei ole syntynyt asianmukaisessa järjestyksessä ja virhe on voinut vaikuttaa päätöksen sisältöön tai muuten yhdistyksen jäsenen oikeuteen taikka päätös on muuten tämän lain tai yhdistyksen sääntöjen vastainen. Oikeutta moitekanteen nostamiseen ei ole sillä, joka on kokouksessa myötävaikuttanut päätöksen tekemiseen. (29.6.2016/497)

      Kanne on pantava vireille kolmen kuukauden kuluessa päätöksen tekemisestä tai, jos päätös on tehty ilman kokousta erillisissä äänestystilaisuuksissa, postitse taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun päätöstä koskeva pöytäkirja on päivätty. Jollei kannetta nosteta määräajassa, päätöstä on pidettävä pätevänä.

    • Hihoo

      Vaikuttaa, kuin Suomen PARHAAN tanssipaikan taustajoukoilla olisivat menossa jäsentenväliset.

    • Hohii

      Olen kuullut talkoolaisilta olevan nyt oikean meiningin. Uusi puheenjohtaja "TE-toimiston iloinen tyttö" on pistänyt rivit ruotuun ja antanut änkyttäjille sekä vänkyttäjille taaksepoistu-komennon. Kyyti lie ollut sen verran kylmää, että on siksi lähdetty käräjäoikeuden kautta "oikeutta" hakemaan. On tuo Napis näin sivusta katsoen sellaisen kokoluokan toimintaa, minkä johtajalta tai johtajilta vaaditaankin oikeasti jotain osaamista, kokemusta ja näkemystä.

      • Ex-talkoolainen

        Tämän päivän lehdestä kävi ilmi uuden puheenjohtajan nimi. Missä vaiheessa Maija G on valittu puheenjohtajaksi? Kesken vuottako? On varmasti pätevä henkilö, mutta mitä siellä nuorisoseurassa on oikein tapahtunut? Onko Maijan mies säätiön puheenjohtaja? On aika pienessä piirissä, jos mies johtaa säätiötä ja vaimo säätiön vuokralaisena olevaa yhdistystä.


      • Tosion

        Maija on ollut vuosia yhdistyksen varapuheenjohtaja. Edellinen luopui oltuaan pitkään vetovastuussa. Oli kai se valinta vähän yllättäen tullut ja jotain kähinää ollutkin, mutta syysvuosikokouksessa tehty. Ei kesken kauden. Itse asianomaiselta eli Pertiltä kysyin, hän siirtyi rivijäseneksi säätiössä, koska vaimo valittiin seuran puheenjohtajaksi. Suoraselkäistä toimintaa. Pasi Korhonen on nyt säätiön hallituksen peejee.


    • Olise

      Sotkamossa ón muitakin yhdistyksiä, missä olisi pitänyt "suuria puhdistuksia" tehdä aikoja sitten. Kainuun Sanomissa oli ns:n puheenjohtaja kertonut talkoolaisia olleen viime vuonna 107. Se on jo sellainen joukko, että mukaan mahtuu monenlaista taaplaajaa sekä mielipidettä. Kuten tuossa on jo todettukin, puheenjohtajalla pitää olla näkemystä, kokemusta ja kanttia olla jotakin mieltä. Kaikille kumartelijat ja hymistelijät eivät pysty hommaa hoitamaan menestyksellä.

      • Sivullinen

        Sotkamon nuorisoseura on valtakunnan sarjassakin siellä kärkipäässä niin toiminnalla kuin taloudellisillakin jutuilla mitattuna. Olen ymmärtänyt talkooväen halunneen "suurta puhdistusta."´Miksi, syitähän voi arvailla.


      • Lauantaina

        Jokaisessa yhdistyksessä on aina jotain vääntöä. Mitä isommat rahat toiminnassa pyörivät, sitä enemmän. Naapurivaara toimii hyvin, on hyvä tanssipaikka, siellä on hyviä esiintyjiä, se tieto riittää meille tavallisille tallaajille ja tansseissa kävijöille.


      • Humpalle

        Samaa mieltä!


    • jametsääon

      Onko siellä tansseissa sellaisia naisia, että peräkammarin pojalle tänne takamehtiin löytys kumppania, pätäkästä ei tule pula, vaikka ois vähän tuhlailevan sorttinenkin tämä naikkonen.

      • näinsetoimii

        Ei siellä sellaisia naisia ole. Tanssimaan naiset sinne tulevat, omilla rahoillaan toimeen tulevat.

        Joten mene muualle etsimään sinulle sopivaa seuraa.

        Toivottavasti onnistut jostain sellaisen löytämään, niin pian sitten oletkin metsätön mies avohakkuidesi keskellä.


    • Pigalle

      Kaiholla muistelen aikoja entisiä kun kanssasi tanssia sain... ja myöhemmin muutakin .

      On mielessä ain hetki onnellinen. Sun valssiin mä hain, kahden tanssimme sen. Niin kauan jo kai siitä illasta on, Poski poskea vasten kuin tanssimme , sydän löi malttamaton.

      Kun kaunein on yö, kun on kukkiva maa, niin halla sen lyö, syksy sen tuhoaa. En ymmärrä nyt, että sen kerran vain, Poski poskea vasten kun kanssasi kerran vaan tanssia sain.

      Pois tiesi taas vei, enkä löydä sua en . Mut vaikene ei valssi onnellinen. Se mieleeni taas sinun tenhosi toi , Poski poskea vasten kuin tanssimme, valssi kun meille vain.

    • hyihelevetti

      Muuten kiva paikka mut aina on sitä paskanlemua. Vanhoilla akoilla perse falskaa vai mikä lie.

    • Humor

      Paskanlemu- ja pierujut, perseiden valskaamiset eivät enää naurata ketään. Huumorintajua ja -tajuttomuutta on monenlaista.

      • haetästä

        Niin on, mutta tosiasia on että paska haisee. Ettei vaan osunu kohalle?


    • b39

      Kuulemma munanhimoinen varattu ois tulossa lauantaina tanssimaan...

    • Andree

      On tänään 21.7 tosi hyvät esiintyjät. Lippu vain 16 euroa. Missä muualla pääset tansseihin tuolla hinnalla? Jos pääset, niin siellä puolet ajasta soitetaan levyiltä musiikkia. Napiksella on hinta-laatu kohdallaan!

    • Varakaanari

      Napiksen leirintäalueella rikotaan SUOMEN LAKIA! Asuntoautoja ei saa ajattaa toista toisen viereen. Muuten mukava paikka.

    • keinussakesälläkerran

      Niinpä niin naapurin autokin keikkui vaakamambon tahdissa niin komiasti että...

    • Keskisuomalaiset

      Käytiin 11.8. matkan varrella . Paras tanssipaikka mikä ollaan nähty, päihittää kaikki Keski-suomen lavat mennen tullen, vapautunut tunnelma eikä mitään kyräilyä. Karaokepuolella romani veti Bella Bellan niin hyvin, että meinattiin pudota jakkaralla, sälli lauloi paremmin kuin ammattilaiset!

    • tgrgrdf

      Aivan onnettomat kahvilapalvelut, grilli ilmeisesti haudattu? Eihän ne tarjottavat pääasia ole, mutta joku järki kai tuohonkin pitäisi saada.

    • Kärkkäri

      Käy paikan päällä katsomassa. Jos et löydä grilliä, mene optikolle.

      • Kaunaa

        Videolla 11.8 tansseista näkyy tuo grilli oikeinkin selvästi. Kylällä kuiskiivat, että näiden juttujen levittäjät ovat entisiä napiksen talkoolaisia ja jopa hallituksen jäseniä.


    • naapurinpöllö

      Ihmetyttää että on varaa päivät pitkät pitää tälläistä paikkaa tyhjillään..Eikö ole oikeasti käyttöä kyseiselle paikalle muuta kuin nämä tanssijaiset.?

      • Eurohaukka

        On vara pitää. Viime perjantaina yli 2 000 ihmistä ja ensi lauantaina on tulossa myös väkirikas tilaisuus. Repikää siitä köyhät ja katkerat.


    • colorfulpants

      Keksi sinä sinne jotain tuottavaa toimintaa? Ai et? Mukavampaa on vaan kateellisena valittaa??

      • Talkoolainen

        Sotkamossa näitä tietäjiä ja sivusta neuvojia sekä arvostelijoita , osailijoita riittää. Napis on nyt osaavissa käsissä. Meillä on taitava ja ahkera, asioista perillä oleva ja asioista selvää ottava puheenjohtaja. Puheenjohtaja, jolla osaa itse muodostaa oman mielipiteensä. Hyvä vastuuhenkilöiden tiimi puheenjohtajan tukena. Ja tietenkin innokas talkoolaisten porukka. Jos kiinnostaa meidän toiminta, tulkaa mukaan. Grillillekin pääsee talkoisiin, jos haluaa.


      • pyörömaatti

        Entäs jos pyrömaani keksii tehdä grillit?


    • sivuviipale

      Miten ihmiset jaksaa vuodesta vuoteen käydä aina samassa paikassa jota ei ole mitenkään uudistettu.?
      Minne valuu kaikki voitto rahat mitä tapahtumista saadaan kasaan.?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3240
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2832
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2648
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2608
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2325
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1783
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1727
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1600
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1446
    Aihe