Nyt sen keksin!

Kun meitä eläkeläisiä on n. 1,5 milj, saataisiin kokoon vastaava rahamäärä euroja jos jokainen osallistuisi keräykseen omalla eurollaan.

Kaikkien palstalaisten tuntemana luotohenkilönä voisin ruveta kasööriksi, jonka tilille nuo euronne siirrätte.

Mainitsemallani rahasummalla voisiva puutteesa olevat saada apua (kuitenkin vain taloudellista. Muu apu keskinäisin sopimuksin ja ilmaiseksi nin kuin seksi yleensäkin tai usein).

Kukat, mullat ja muutkin pienet tuet ja avustukset, pieni autokin saataisin tarvitseville eikä raha kohta lopu.

Mitäs tuumaatte? Olisko pikkurahan puutten loppuminen hyvin hyvä , huono vai hyvin huono tai -paha asia.

Kysyy Ruune

16

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuningas-kulkureiden

      Olet myöhässä tässäkin asiassa, koska verottaja keksi sen ensin. Olet myös kertonut tämän ideasi aiemminkin ja verottaja alkoi keräämään kaksi euroa.

      • Voisit hävetä pilkkaamistasi ja vääriä tietojasi. En ole vastaavaa esittänyt, en varsinkaan laittoman rahankeräyksen järjestämistä.

        Olen joskus tainnut kuvata sitä miten pienistä noroista kasvaa suuri virta. Jos köyhiksi ja varsttomiksi itsensä kokevat ihmiset sijoittaisiva "toisen euronsa " yhteiseen eurovirtaan ja heitä olisi vaikka miljoona, olisi koossa merkittävä summa vaikeuksessa olevien ongelmien korjaamiseksi. Voidaan oletta, että moni
        kymmenen tai enemmään euron omistajakin toisi kortensa kekoon vain tukeakseen, olisi tulos vielä parempi. Avun tarvitsijoita ilmestyisi tietysti paljon , muitakin kuin tarvitsijoita.

        Ei tuollaista sosiaalirahastoa tietysti. noin vain saa pystyyn, mutta apua sillä monelle saisi. Väärinkäytöksetkin uhkana kun ihmisistä on kysymys.


    • En tiedä niinkään aamuisen ajatuksen pahuudesta, hih... mikäli ei pelimies ajattele velvollisuutensa olevan pääoman haltijana € 1.500.000,00 kartuttaa summaa sijoittamalla? Eihän se 1 euron sijoitus per eläkeläinen, voi millään riittää "jokaiselle jotakin" periaatteella.
      Palstalaisten tarpeeisiin riittäisi varmaan muutama pikkuauto, mutta palstalaisista koottu Ruunen "teatteri/lauluryhmäkö" viihdyttäisi kiertueilla, muita Suomen eläkeläis-sijoittajia?

      Makriinan jos saisi kirjanpitäjäksi, uskaltais ehkä sen markkansa laittaa hankkeeseen.

      Ehkäpä hortonomi Ramonan yhdistetty Ruoka ja Puutarhahjelpparit 😇 täyttelis somasti kukkapurtiloita, ja toinen ryhmä keittelis kesäessut hulmuten kesäkeittoa!

      Miksei bussia Ruune vois tuolla pääomalla hankkia, monen pienen auton sijasta,. mahtuis Ruunen Näyttelijä & Sekasulokuorokin viihdyttämään taustalle, soppaa odotellessaan.

      Allekirjoittanut voi lavastaa teatteriesityksen "Anttila nyt ampaisi ylös vuoteeltaan" johon Anttilaksi sopisi "ynnä muu" ja Orvokki, Lehdokki, Vuokko ja monet muut kukkaisplikat löytyy kyllä palstalta ja Kaffeepirtin helmanheiluttajista.

      Tarinoinnin lopuksi heilahtaa tämä kukkapaita hakemaan aamiaisensa keittiöstä, god morgon 😊

    • Ramoona_

      Kun tämä puutarhani perustettiin, aikamoinen investointi oli mullan osto, monta kasettikuormallista tarvittiin. Tontin kuiva kulma jätettiin ohutmultaiseksi pienen luonnonkukkakedon paikaksi. Muualle multaa pitää koko ajan lisätä, sehän painuu ja häipyy varmaan taivaan tuuliinkin. Viemme karun saaren kesäasukasystäville usein multasäkin tuliaisena veneellä, heillä on siellä kallionkoloissa pienet yrttiviljelmät ja merilevän he hyödyntävät myös.
      Ei siis pöllömpi idea lahjoittaa multaa, mutta koska sain Ruunen lottovoitosta jo sen multa-analyysin, kierrätän tämän kauniin ajatuksen. Voisimmeko lahjoittaa käyttöön maahanmuuttajille pikku puutarhapalstan , saisivat siten juurtua uuteen kotimaahan.

      Enhän minä mikään kokkityyppi ole, vaikka ruuasta paljon puhunkin, en edes kovin paljon syö. Ruokatarpeiden, varsinkin vihannesten ja marjojen käsittely on mukavaa, ne ovat niin kauniin värisiä ja hyväntuoksuisia. Uudet kananmunansileät perunat juuri maasta nostettuina , oranssin energiset porkkanat, vihreyttä uhkuvat herneet ja pinaatti, vielä rapsakka pullea kukkakaali nupuiksi, siitähän syntyy kesän kaunein ja maukkain keitto. Maitoliemen voi sakeuttaa sulatejuustolla, varhaissipulikin antaa mukavan lisän ja silputtua persilaa pinnalle ! Kukkamekot pääsevät käyttöön, kun saatiin vihdoin kesäinen sää. Kaunis kattaus runsain lehvä- kukka-asetelmin, leppoisa seura ja ilmapiiri, niin yksinkertainenkin ateria on juhlaa. Lupaan vielä monen viljan sämpylät leipasta keiton seuraksi.

      Täällä palstalla joskus kerrottiin, miten voi itse tehdä yrttisuolaa. Yksi hyväksi havaittu resepti oli Jopelin leipätikut. Sokeriakin voi maustaa,olen kokeillut villiruusu- jalaventelisokeria, kuivannut kukat ja ruusun terälehdet, jauhanut ne sokerin kanssa tehosekottimessa ja saanut ihanasti tuoksuvaa ja kesälle maistuvaa sokeria ripoteltavaksi leivonnaisille, viiliin ja letuille. Lahjaideaksikin sopii. Syötäviä kukkia voi käyttää kakkujen ja salaattien koristeena, kunhan ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä. Lempparini ovat kehäkukan terälehdet ja pienet villiorvokit.

      Hempeää heinäkuun päivää !

    • Anne....Berner...jo

      toteutikki laittoman rahakerrääkse omalle itelllee. Luultii menevä Hyksi lastesairaalal

      • Ei A.B. mitään pienen rahavirran kerääjä yritä olla. Lasten Sairaalan Rahoitusjohtana toiminee.

        Miljoonien rahakoskista on kysymys ja ylellisyystarve päämääränä.

        Näkemykseni edellisestä on seuraava.

        Hyvä hoiti tuossa sairaalassa tarkoittaa sitä, että ylivaikeasti sairaat lapset saavat huippuhoitoa pysyäkseen hengissä. Vanhempienkin tulee päästä mukaan tähän kalliseen hoitonon.

        Annetaanko muutamille ylikallista hoitoa elämän jatkamiseksi kun perussairaitakaan ei pystytä kunnola hoitamaan edes riittävästi.

        Eriarvoisuus kasvaa ja pohjaa sille luodaan. yhteisin varoin.


    • Kiitos aina asialisesta mukanaolostasi. Teitä mahtikirjoittajia on palstalla ainakin kaksi.
      Sinä Ramoona ja Makriina olette kuin kaksi osaavaa ja tietävää sisarusta. Tällaisen näkemyksen olette itsestänne antaneet minulle. Olen varmaan joskus sotkenut teidät keskenännekin. Anteeksi siitä!

      On tietysti loukkavaa muita kirjoittajia kohtaan kiittää ihan muutamia. Tämä palsta on kirjoittajien varassa ja parhaista pitää oppia ottaa ja esimerkkejä ottaa malliksi.

      Yritän kasvaa itsekin muiden mukana, kauniin kesän ja saapuneen lämmön ilmapiirissä.

      Voikaa hyvin, mutta "ohuesti", se on terveellisempää.

      t. Ruune

      • sinä.siis

        ruotsinkieliset valitset


    • Täällä yksi tällähetkellä rahaton joten akuutti avuntarve on nyt todella tarpeen, tilanne on monensattuman summa, laittakaa postia auttajat niin kerron lisää [email protected]

    • Hyvä asia , mitä mahtaa valtio sanoa asiasta?

      • Ei hätää! Lahjoittaa saa vaikkapa rahaa. Summan suuruutta en nyt muista, mutta sen saa selville.


      • Hullua-

        Täälläkin on rahankerjääjiä ihan oikeesti!


    • Verokarhun toimenkuva vaihtelee eri maissa. Merkitsin viime toukokuussa muistiin (09.05.17) Ylen aamuisesta talouspalaverista Leenä Mörttisen toteamuksen: Ruotsissa ei ole perintöveroa, lahjaveroa, kiinteistöveroa eikä varallisuusveroa.

    • Näin.meillä

      Meillä verotetaan ona kansa kuoliaaksi jotta voidaan toimia sosuaalitoimistona koko maailmalle. On se niin kiva leikkiä suvakkia muiden rahoilla.

    • Tänään torstaina (20.7.17) uutisissa on esillä aviopuolisoiden omistusoikeus yhteiseen asuntoon, kun Helsingissä on tilanteesta kahdenlaisia tulkintoja. Siviilioikeuden professori Urpo Kangas kertoo: "Puolisoitten väliset oikeustoimet ovat kaikkialla muualla Pohjoismaissa verovapaita".

      Ehkäpä valtiojohtomme ja yleensä poliitikkojemme sietäisi pysähtyä pitämään tuumaustaukoa, kun he jälleen seuraavan kerran kehuskelevat rinta rottingilla, mitenkä meillä Suomessa vallitsee pohjoismainen yhteiskuntajärjestys.

      • aika-kinkkinen-juttu

        Aika yllättävä juttu oli minullekin, vaikka meillä on Kauppakirjoissa molempien nimet, siis omistamme puoliksi Espoon kiinteistön, mutta nuo yhteiset rahavarat, joita meillä ei ole koskaan ollut. Molemmilla on ollut omat tilit aina. Kiinteistöverosta ei ole höikkäsenpöläystä tietoa muuta, kuin mieheni sen maksaa.

        Sikäli en sure, tai huolta kanna, koska meidän lapset perii kaiken, vaikka minulla onkin asumisoikeus, mikäli mieheni kuolee ennen minua ja samoin hänellä minun kuolemani jälkeen. Lapset hoitakoon isänsä, koska en asu enää siellä, enkä ole mitään vailla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4414
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2385
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      183
      1139
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1076
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe