Kumma yhteensattumako

äläsoudasumussa

Lehdistä olemme saaneet lukea tietoa Savojärvellä sattuneesta kanoottionnettomuudesta heinäkuun 7-8 pv välisenä yönä. Myöskin samana yönä Auran kunnan omistamaan Savojärven rannalla olevaan saunaan oli murtauduttu. Merkillinen yhteensattuma tuo samainen yö johon tapahtumat ajoittuivat. Herää kysymys liittyvätkö tapaukset yhteen jotenkin ?? Hukkuneen henkilön etsintöjä vaikeuttavat huono näkyvyys Savojärvessä, koska vesi on tummaa. Onnettomuusyönä oli kuulemma sankka sumu ja näkyvyys kehno. Auranmaan Viikkolehden uutisen mukaan kuitenkin joku henkilö oli nähnyt tilanteen ja pelastanut vedenvaraan joutuneen mieshenkilön. Miten tämä näköyhteys on ollut mahdollista ja kuinka lähellä tapahtumapaikkaa on pelastaja sitten ollut. Onko pelastaja ja pelastettu sekä hukkunut nainen kuuluneet samaan porukkaan? En tiedä vuokraako Auran kunta mökkejä muille kuin auralaisille. Voivathan kävijät tuoda oman kanoottinsa mukanaankin vai onko kunnalla oma "vuokrakanootti". Pitänee tutkia kunnan omilta sivuilta. Oletan että lomamökin vuokraajista on nimilistakin, joten vuokraajat pystytään varmistamaan sitä kautta. Mikäli sitten eivät ole ihan omine lupineen tulleet vierailemaan. Tämä omituinen tapahtumasarja on mielenkiintoinen juttu.
Toivottavasti poliisin taholta kerrotaan aikanaan julki miten tilanne todella oli. En tarkoita kenenkään nimien esilletuomista. Kyllä ne puskaradiosta sitten kuullaan.

17

1867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skksk

      Eikö savojärvi ole Nousiaisten omistuksessa? Luulisin ainakin kun saunakin on nousiaslaisilta ilmainen

      • kenenon

        Saattaa ollakkin. Tilannehuoneen tiedoissa luki lautakyltissä Auran kunnan virkistysalue.
        No oli kenenkä omistuksessa tahansa, niin pääasiaan se vaikuta yhtään mitään tuo järven omistaja. Auran kunnalta saa varman vastauksen.


      • eevee11

        Koivuniemi, minkä saunaan murtauduttiin, on Auran kunnan virkistysalue ja Rantapiha toisella puolella järveä on Nousiaisten kunnan omistuksessa. Koivuniemen rannassa ei ollut venettä (kanoottia? en ole tarkemmin katsellut millainen vekotin siellä rannassa on maannut), yleensä siellä on joku purkki ollut, joten liekö nuoripari ollut liikkeellä sillä?


      • kuolonsoutu

        Nuoripari oli kuulemma soutamassa kanootilla kuten kolmaskin henkilö, joka pelasti hukkumaisillaan olevan miehen. Kanootin alkuperäisestä omistajasta ei ole tietoa eikä siitäkään mistä rannasta ovat lähteneet soutelemaan. Voi olla, että ovat lähteneet Rantapihasta tai Koivuniemen rannasta ?? Kait poliisi selvittää sen. Miespuolisia melojia kuullaan ihan varmasti. Mietityttää onko hukkunut nainen löydetty. Toivottavasti on, ettei tarvitse odotella sitä kun nousee pintaan myöhemmin. Luulisi nykyaikaisilla laitteilla löytyvän. Surullinen oli yöllisen souturetken lopputulos. Olisi saanut olla tekemättä.


    • Pahva

      Koivuniemestä se kanootti oli varastettu

      • kuolonsoutu2

        Että sillä lailla sitten. Olipa tyhmä tempaus. Eipä olisi kannattanut kun varkaus ja soutelu aiheutti hengenlähdön. Mahtoiko se Koivniemen saunan ikkunakin rikottu "vierailijoiden" toimesta ?? Oli ilmeisesti nuori nainen eksynyt huonoon seuraan. Olisi luullut, että urheilua harrastanut olisi jaksanut jotenkuten uida matalampaan rantaveteen asti. Kyllä nyt olisi väliaikatiedoitus paikallaan viranomaisten taholta, ettei virheellisiä johtopäätöksiä tehdä puskaradion tietojen perusteella.


    • Fata

      Voi v****! Eikö teillä muuta elämää ole!? Joku on menettänyt lapsen ja te jaksatte spekuloida p******. Ajatelkaa omalle kohdallenne.

      • joutukaasielut

        Oliko siellä kanootissa lapsi? No aina vaan hullummaksi menee. Hyvin on stallari perillä asioista.


      • milkkiä

        Voi Fata otan osaa, että joku on sinutkin joskus siittänyt. Osaat sentään V-alkuisen sanan ja p-alkuisen sanan. Et kai ole enää rintaruokinnassa ?? Kasva aikuiseksi.


    • gjjgfghhj

      Tää on niin tätä. Vapaan kasvatuksen tulokset koituvat kakaroiden omaksi kohtaloksi😞

    • Emppulii8

      Ystäväni oli vähän yli parikymppinen nainen, edelleen toivon että hän olisi elossa. Eiköhän me kaikki olla tehty tyhmyyksiä nuoruudessamme mutta ei kenenkään pitäisi lähteä niin nuorena.

    • uiöoiää

      Tuon kaltaisen "uran" varhaisessa vaiheessa valinneen poismeno pitkän ajan tähtäimellä näkyy verotuksessa ja vakuutusmaksuissa. Voi kunpa olisivat valinneet tässä tapauksessa soutelun ennen saunomista.

      • aukkojatiedoissa

        Olisivat saaneet jättää koko "retken" tekemättä ja saunajuomat nauttimatta. Nuorten ja vanhempienkin olisi syytä olla tarkempia minkälaiset kaverit seurakseen kelpuuttavat. Juttu tuntuu olevan melkein valtionsalaisuus, kun ei sitäkään kerrota että hukkunut on löydetty. Valitettavasti kolmas henkilö ei onnistunut pelastamaan kuin toisen veden varaan joutuneen.
        Jostain syystä ihmiset yhdistävät saunaan murtautumisen ja kanootin "lainaamisen" saman yön tapahtumaketjuun.


    • hjöoäjkä

      Onko löytynyt? Onpa outoa, ettei kerrota.

    • pokpäo

      Niin suosittu vapaa-ajan kohde. Kyllä pitäisi ilmoittaa. Jätän kyllä menemättä niin kauan, kun uistimeen saattaa tarttua ruumis.

    • kjä-ökÄ

      Ilta-Sanomissa kerrottu löytymisestä.

    • oiuäöää

      Olin ymmärtänyt, että hukkunut oli auralainen. Lehdessä kuitenkin luki turkulainen. Mies Raisiosta???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe