Inksan kunniakansalaiset!

yönääni

Kyllä hiukan alkaa jo kyrsiä näitten Inkeroisten elintasopakolaisten käytös. YLE:n suvakkitoimittajat ovat taas tehnneet vakaumuksensa mukaista uutisointia näistä muka vihaa , sotaa ja vainoa pakoon lähteneistä:
Näille hyväkkäille ei näköjään riitä :
-ilmainen majoitus,
-ilmainen ruokailu ainakin 3krt/pv
-ilmainen terveydenhoito
-ilmainen taskuraha.
Henkilökuntaa haukkuvat, ei ole muka tervehditty, ei olla ystävällisiä eikä olla näytetty ystävällisiltä.
Penskoja työntävät kameran eteen..
http://areena.yle.fi/1-4182879?autoplay=true
Juttua on nähtävissä 4.00 eteenpäin.
Porukkaan on näköjään ilmestynyt hyvinsyönyt isomahainen afrikan negridi. Lieneekö syömalakkolaisia?

Lisää mediasta näistä kunniakansalaisista:
https://pt-media.org/…/inkeroisten-sotapakolaiset-edelleen…/

40

1134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hienohomma

      Mun mielestä hyvä vaan, että pakolaisia laitetaan junttialueille. Saavat sitten ihmetellä ihan oikeeta mustaa miestä. Ei se ole oikein, että kaikki tungetaan vain Helsinkiin ja muualle PK-seudulle.

      Yrittäkää nyt olla ihmisiksi, että joku niistä jäisikin eikä kaikki pakenisi pääkaupunkiseudulle.

      • ihmetelkää_itse

        Helsingissä riittää edelleen suuret määrät akateemisia/viherpiipertäviä tahvoja jotka kieltäytyvät näkemästä TOSIASIOITA näistä puurosta tai diskorahan pienuudesta valittavista elintasoturisteista. Joten sen takia on ihan suomen etu että matut häipyvät sinne suunnalle. ihmisten silmien aukeamista kun tapahtuu ongelmien lisääntyessä koko ajan, ihan omalla asuinalueella ja keskustoissa missä itse liikkuu.


      • Vastuuonteidän
        ihmetelkää_itse kirjoitti:

        Helsingissä riittää edelleen suuret määrät akateemisia/viherpiipertäviä tahvoja jotka kieltäytyvät näkemästä TOSIASIOITA näistä puurosta tai diskorahan pienuudesta valittavista elintasoturisteista. Joten sen takia on ihan suomen etu että matut häipyvät sinne suunnalle. ihmisten silmien aukeamista kun tapahtuu ongelmien lisääntyessä koko ajan, ihan omalla asuinalueella ja keskustoissa missä itse liikkuu.

        Helsingillä ei ole velvollisuutta kantaa vastuuta koko Suomen pakolaisista. Kouvola huolehtikoon oman alueensa pakolaisista.


    • Jkou

      Meinasin ajaa Kantrin pihassa jo parin penskan yli kun poiukkoilevat pyörillä miten sattuu.

      Opettais edes ne liikennekulttuuria niille ketkä niitä tänne haluaakin.

    • mustamiess

      Kuulema inksan vokissa on joku kamerunilainen joka ei todellakaan ole turvapaikan tarpeessa. Ilmeisesti kuka vain voi hakea turvapaikkaa vaikka ei saisikaan? Mitähän hän selittää syyksi kun ei tuolla ole ainakaan sotia?

    • upi67

      isis on kukistettu ja mosul vallattu
      nyt kipin kapin takasin jälleenrakennustöihin
      ai niin kukaan ei maksa ilmaista ylöspitoa ym ym
      suvakit kiittää ja koittakaa kestää paskaa puuroa

      • Mitäsäkintiedät

        Se on kyllä Assad, joka on Syyriassa surmannut yli 300 000 ihmistä. ISIS on alueella pikkutekijä.


    • tänäänohiajanut

      Tämä YLEn juttu on kyllä täysin yksipuolinen, vain näitä loisia ja loisien mielipiteitä mukaeleva. Henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, eivätkä he voi ja uskalla tuoda esille, mitä Kantrissa todella tapahtuu! Olisi kyllä tasapuolisuuden vuoksi terveellistä meidän kaikkien tietää, mitä Kantrin sumpussa todella tapahtuu! Meidän on kaikkien hyvä muistaa, että vastaanottokeskus ei ole vankila. Nämä elintasoturistit ovat ihan vapaat milloin vaan palaamaan lähtömaahansa. Emme ole kutsuneet heitä tänne vieraaksemme täysihoitoon. Jos olot eivät heitä miellytä, niin tervemenoa, emme jää ikävöimään tätä roskasakkia!
      Pakkopalautukseen välittömästi laittomasti täällä loisivat.

    • upi67

      edelleen olen sitä mieltä että jos täällä on ruoka huonoa ja ei muuten vaan ole hyvä olla niin tervemenoa ja kauas
      ps olen valmis osallistumaan matkakuluihin mutta vaan menolippuun

    • Oiskonäin

      En tiedä pitääkö paikkaansa mut kuulemma myyvät huumeita siellä?
      Lapsien varjolla hyvä toimia???
      Ties mitä muuta tiloista löytyy???
      Poliiseja ei vaan kiinnosta kun pelkäävät rasistinleimaa??

    • kouvolaisetkuriin

      Kouvolaan kuuluis kaikki Suomen matut. Sais koko kööri kurinpalautuksen!

    • tilanne.vaan.kyrsii

      Saako pakolaisten sijoittajakunnat EU-rahastosta tippiä pakolaiskiintiöistään? Tiedetään tarkasti mitä pakolaishenkilö per nuppi tulee maksamaan kunnalle?

      Mitää kiirettä heidän asioidensa käsittelylle ei näytä olevan. Itse elän paljon niukempaa elämää kuin pakolaiset vaikka olen tehnyt kovaa duunia koko ikäni.

      • oletkovarma

        En tiedä, mitä EU:lta tulee. Ainakin Suomen valtio saa rahaa pakolaisten vastaanottamisesta EU:lta ja kunnat taas saa Suomen valtiolta rahaa.

        Miksi kuvittelet eläväsi niukempaa elämää? Ne saa vastaanottorahan, ja sen määrä riippuu siitä, tarjoaako majoituspaikka aterian. YLE:n tekemän laskelman mukaan 5 hengen perhe saa 1140 kuussa, jos majoituspaikka ei tarjoa ateriaa. Eli 228 per henkilö. Se on mun käsittääkseni vähemmän kuin vaikka toimeentulotuki, joten epäilen, elätkö oikeasti niukemmin.

        https://yle.fi/uutiset/3-8239691


    • Aloittaja017

      Vissiin naapureiden viestit oli näille röyhkeille tunkeilijoille jotenkin perille mennyt:
      15.30 maissa piha oli matuista tyhjä. Hyvä näin.
      Emme ole heitä tänne vieraaksemme kutsuneetkaan.

    • sossutätiiii

      Kunpa tietäsitte paljon noille syydetään rahaa ja harkinnanvaraista! Paremmin tienaavat kun moni paikallinen työssäkäyvä! t.sossusta

      • hyväyrityspetri

        Jos oikeasti oisit sossutäti niin sähän loppukädessä päätät paljon niille rahaa annetaan. Taidat kuitenkin olla trolli.


    • hehhehheeee

      lupinmäki

    • AdolfHitlerFani

      Milloin noi painelee Hesan tulevaan nogozoneen pesittelemään verovaroillamme? Ei jaksa väistellä kun heittelevät ikkunoista lautasia sun muuta kättä pidempää kadulle harvase päivä.

    • kuulummenelosluokkaan

      Hitlerin mukaan romanit ovat arjalaisia.

    • kaikkipalautukseenjaheti

      Miksi tätä sakkia on meidät pakoitettu sietämään? Täysin älytöntä elämää, eikö voisi jo lähinaapurit jotain tehdä näiden kunniakansalaisten poissaamiseksi? Hävettää jo meidän hyysäystoiminta näille....

    • Porilaine1234

      Älkääs jaksako valittaa. Asun Porissa ja olin Kouvolassa kesälomalla. Paljon vähemmän teillä on pakolaisia kuin meillä, ja meillä näyttäis olevan paljon enemmän afgaaneja ja irakilaisia. Teillä näkyi somaleita ja turkkilaisia, jotka on kuitenkin keskimäärin sivistynyttä sakkia. Eikä ne näkyneet ketään Kouvolassa hirveästi haittaavan. Muuta ku jotain nettivalittajia vissiin.

      Kun itse on asiallinen muita kohtaan, niin saa samaa takasin. Hyvin ne muutama somali sinne Kouvolaan mahtuu.

      • Kullimaattori

        Mutta odotas kun lisääntyvät, eli pippelit viuhuu jätesäkkien alapäissä, että lutina käy? Onko niitä sitten enää niin vähän?


      • EiPilataAnjalankoskea

        Ne luku- ja kirjoitustaidottomat somalit olisi järkevää sijoittaa sinne Porin suunnalle, koska siellä selvästi asustelee kaltaisiasi avarakatseisia maailmanparantajia, joka mutisematta hyväksyvät sen että jo parin vuosikymmenen kuluttua ovat paikkakunnallaan pelossa elävä etninen vähemmistö. Anjalankoski on säilytettävä anjalankoskelaisille, se on selvä ja jos jollekin asia ei vielä ole selvä, niin tehtäköön se selväksi. Olisi mielenkiintoista tietää miten muodostit vaikutelmasi siitä että Kouvolassa perusteettomasti vetelehtivät somalit ja turkkilaiset eivät kouvolalaisia haittaisi?
        Inkeroisten vastaanottokeskuksen kamerunilaista ja muita Kantrin suojissa hämäriä liiketoimiaan harjoittavia "hädänalaisia ihmispoloja" varmasti jo kaivataan kotimaassaan. Luulisin että tässä vaiheessa on jo saatu veronmaksajien kustannuksella mukava pesämuna kasaan kotiinpaluuta varten. On kiusallisen noloa että on edelleen olemassa rinnakkaistodellisuudessaan eläviä kansalaisia, jotka uskovat "turvapaikanhakijoiden" olevan oikealla asialla ja vain odottavan tilaisuutta päästäkseen omaksumaan länsimaalaiset arvot sekä integroitumaan saumattomasti ja tuottavasti suomalaiseen yhteiskuntaan. Vierailu Itä-Helsingin lähiöissä paljastaa konkreettisesti, mitä monikulttuurisuus oikeasti tarkoittaa. Kantasuomalaisille ei siinä kulttuurissa ole tulevaisuudessa sijaa.


    • vokkilopetettava

      Eiköhän jo olisi syytä tehdä johtopäätös tästä muslimiinvaasiosta Turun ja Barcelonan tapahtumien jälkeen. Muslimit ovat näköjään päättäneet meidät vääräuskoiset tappaa?
      Samaa muottia sakki näyttää olevan. Ulos tämä sakki Inkeroisista, ennenkuin jotakin alkaa tapahtua! Täysin edesvastuutonta säilyttää tätä sakkia keskellä kylää!

    • Ahmett

      ALLAHU AKBAR!

    • jojenvarresta

      Heitähän hoivaa , hoivakotiyritys! Kyllä hoidonkin pitää olla ensiluokaista.
      Sinänsä mielenkiintoinen yrityksen toimintasuunitelma, hoivayritys matubisneksessä.

    • kylänasukas

      Alkaa jo valtiovaltakin pikkuhiljaa järkiintyä (??): Näitten laittomien palauksia on tehostettava. Kielteisen päätöksen saaneet heti eristykseen on monien päättäjien mielipide.
      Sauli Niinistökin lausunnoissaan alkaa jo olla sitä mieltä,
      että laillisia karkoituspäätöksiä pitäisi noudattaa, eikä kysenalaistaa mielenosoituksin yms.

      Inksan matusakki on erityisesti silmälläpidettävää; radikalisoitunutta lakko- ruoka- yms. vaatimuksissaan ääriherkkää porukkaa, varotaan! Kehtaavat ruokkijansa kättä nokkia!
      Inksan Vokki lopettettava sijaintinsa takia ja HETI !

    • mukaellentaas

      Eero Mattila kirjoitti Kouvolan Sanomissa hyvin! Eivätkä vihervasemmistoiset toimittajat edes huomanneet sensuroida! Hyvä näin.
      Tämä Eeron julkituoma asia on meidän kaikkien pikkuhiljaa ymmärrettävä. Nämä islamistit eivät ole hyväksi paikkakunnallemme.
      Opiskelkaa hiukan näitten ideologiaa: Hunnuttomat naiset ovat heidän mielestään yleisiä, vapaata riistaa.... Minkäänlaista kunnioitusta ei näiltä roskasakkiäijiltä ei Teille tule.
      Inksassa pistävät pystyyn mielenosoituiksia,; Lisää rahaa, parempaa ruokaa, henkilökunta paskaa ja vittumaista! Mitä nämä roskaluuserit todella luulevat olevansa??

    • töissäkäyviä

      Kaikki pakolaiset ketkä Inkeroisissa on, ovat ansiotyössä ainakin. Pari tyyppiä ihan siinä Osuuspankissakin joilta voi varata neuvotteluaikoja.

      • naapuristamoi

        Aikamoista tuubaa jauhat. Yksikään ole töissä. Hyvä puoli on se että inksassa on oikeasti lapsiperheit ä ja ovat osanneet käyttäytyä. Alun jälkeen ei varmaan ole tullut yhtään häiriötä?


      • heheheheheehhee

        He -he he heeee -paras vitsi aikoihin


    • kantrinkulmilla

      Sikäli tämä keskustelu on merkittävää, että emme todellakaan tiedä, mitä porukkaa keskellämme Kantrissa elää. Henkölödokumentit, passit yms. on muka hukattu (kännykät onneksi kuitenkin säilyivät kammoittavasta vaarasta). Esinnytään milläsattuu-nimillä. Kerrotaan syntymäajaksi mitäsattuu. Valehdellaan vääräuskoisille miten halutaan. Kotimaakin voi olla mikäsattuu ja kaikki nämä valheet tai totuudet meillä sinisilmäisesti uskotaan! Uskomatonta, mutta totta! Eiköhän olisi syytä ajaa tämä Inksan Elintasopakolaisasema alas, jotta kylä normaaliin rytmiin taas pääsisi!! Nämä todellakaan eivät ole meille tervetulleita!

      • naapuristamois

        Miten nuo lapsiperheet ovat vaikuttaneet kylän arkeen? Ei mitenkään alun jälkeen.


    • ohittekulkija

      Onpa vaan todella vastemielistä nähdä näitten mukapakolaisäijien vetelehtimistä Kantrin sisäänkäynnin edessä. Nämä on jo opetettu sen verran röyhkeiksi, ettei lähettyville tee mieli mennä.
      Oikeat pakolaiset ovat tietysti tervetulleita, mutta nämä turvapaikkaturisteilta vaikuttavat..?

    • matutulostäältä

      Ja kannattaa nyt seurata vähän, mitä niistä muuallakin Euroopassa jo ajatellaan :
      Professori Matthew Goodwinin ja työryhmän tekemän tutkimuksen mukaan väitettä ’kaikki maahanmuutto muslimienemmistöisistä maista pitäisi lopettaa’ kannattaa Keski-Euroopan suurimmissa maissa noin 50–70 prosenttia vastaajista. Esimerkiksi Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa ja Unkarissa väitteen kannatus on yli 60 % ja Puolassa yli 70 %.
      ”Euroopan rasismin ja muukalaisfobian havainnointikeskuksen” (European Monitoring Centre on Racism and Xenofobia, EUMC) tuottaman tutkimuksen (2005, s. 35) mukaan maahanmuuttajavastaisuus oli vuonna 2003 Kreikassa 87,48 %, Unkarissa 86,53 %, Itävallassa 64,37 %, Portugalissa 62,47 %, Suomessa 59,24 %, Luxemburgissa 52,74 %, Britanniassa 51,04 %, Tanskassa 50,45 %, Espanjassa 50,24 %, Tsekeissä, 49,76 %, Saksan itäisissä osissa 47,54 %, Belgiassa 44,16 %, Puolassa 43,77 %, Sloveniassa 43,2 %, Hollanissa 42,95 %, Saksan läntisissä osissa 37,8 %, Italiassa 36,5 %, Irlannissa 35,27 % ja Ruotsissa 14,64 %.

    • Ne.käy.töis.ja.opiskelee

      Kyllä osaa olla mitään aikaansaamattomat inksan kaljan litkijät kateellisia kun meni kaljanlitkintä, juoppojen örvellys baari kiinni sen takia, että tilalle tuli raittiita todellista turvapaikkaa tarvitsivia nöyriä ihmisiä näpit syyhyten työntekoa etsien.

      Kyllä sille tilalle hyödyllisempää ja tuottavampaa käyttöä tuli kuin tehtaan laiskan työmiehen muka ansaitsemat parin oluen roposet.

      Maahanmuuttajat opiskelevat ja saadaan kylälle uusia liikkeitä missä valmistetaa aitoa käsityötä, uutta ruokaravintolaa, nuorille tapaamispaikkoja maahanmuuttajien järjestäminä. Turvallisempaa nuorille kuin kadulla.

    • 25vsittenK

      Eipä se nyt ihan noin mene! Nämä Kantrissa olevat loiset. Ovatkohan edes 5% aitoja henkilöllisyydestään?
      -Todella turvapaikkaa tarvitsevat: Eivät todella ne todella ole Inksassa.
      -Jaa'a opiskelevat?, mitähän muuta tämä kirjoitus- ja lukutaidoton sakki voisi joutesaan tehdä?
      Työperäistä maahanmuuttoa vastaan ei kellään meillä vastaan mitään ole, mutta laittomasti tunkeutuneet > ulos!
      Todella vastemielistä näkyä näinä päivinä Kantrin edessä. Lähifirmat kärsivät näistä loisista!
      Nämä loiset eivät ole mitään maahanmuutajia, vaan -laittomasti Suomenmaahan tunkeutujia.
      Näinpä on!

    • enpäolerobotti

      Kylällä huhuillaan, että Inksan Kantrin vastaanottokeskusta oltaisiin lopettamassa ensi vuoden alkupuolella!
      Tietääkö joku tarkemmin asiasta?
      Toiminta näyttää kyllä viime aikoina hiljentyneen, ei ole matuja entiseen tapaan raitilla näkynyt.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe