Tulikivi Oyj konkurssi lähenee!?

Tulikiven tilanne näyttää tosi pahalta nyt: https://yle.fi/uutiset/3-9716450
Ilmoita


Osake romahtaa tulosjulkistus päivänä. Kannattaa myydä nyt pikaisesti pois!
Ilmoita
Tulikivellä menee taloudellisesti paremmin kuin Nunnauunilla ja Turun Uunisepillä. Vähän realistisuutta näihin heittoihin.
1 VASTAUS:
Olet eksynyt väärään keskusteluun, Nunnauuni ja Turun Uunisepät ei ole pörssissä. Eli ei kiinnosta miten niillä menee.
+Lisää kommentti
Sillä tavalla pitäisi sinuakin kiinnostaa, ensi vuonna noista kolmesta on olemassa enää Tulikivi.
Ilmoita
Aikamoista tapahtumien runsautta on nähty Tulikiven merkeissä tämän vuosituhannen puolen 17 vuotena. Oli Kerman Saven siirtyminen Tulikiven haltun ja sitten "Kerma"-leimaisten kuppien, lautasten ja muitten astioitten tuotannon lopettaminen Heinävedellä. Kaakeliuunitaan eivät ole menneet kaupaksi niin hyvin, että nekään olisivat tuoneet erityistä lisäkatetta Tulikivelle. Rakentamisalan yleinen hiipumiskonjunktuuri on sekin lyönyt Tulikiveä kuin lekalla päähän. Edelleen kilpailijoitakin riittää alan markkinoilla. Toisaalta kivimateriaalisen sisustusarsenaalin voisi kyllä hyvinkin arvioida pitävän pintansa tulevaisuudessa niin lämpöä varaavina tulisijoina kuin kivisinä pintoinakin kotikeittiöissä sekä yhtä lailla vaikkapa kahviloitten ja baarien sekä parempienkin ravintoloitten pöytien ja erilaisten tasojen pintoina.
Ilmoita
Näinpä, mutta mitäs pienistä ongelmista kun lähi aikoina tulikivi saa talkkinsa myytyä josta kilahtaa varovaisenkin arvion mukaan kymmeniä ellei satoja miljoonia tulikiven kassaan.tätä hunajata tulikiven johto tietenkin tulee työntämään kaksin käsin tulikiven osakkeita omistavien mummojen ja vaarien taskuun.ai tätä ihanuutta!!!
2 VASTAUSTA:
Jaa pitääkin alkaa etsiin talkkia, kun se on vissiin kultaakin kalliimpaa :D

Miksihän nää ulkomaalaiset kaivosfirmat pyörii täällä muutaman miljoonan kultaesiintymien perässä ku talkista saa satoja miljoonia.
Kymmeniä ellei satoja miljoonia. Hahhah, päivän naurut. Jos se talkkikasa olis edes kymmenen miljoonan arvoinen, olis se myyty jo ajat sitten. Talkin arvo pyörii luultavasti jossain muutamassa miljoonassa, jos edes niin korkealla
+Lisää kommentti
Tulikiven osto laidassa näkyy jo ostotarjous 10.2 senttiä. Yksi vähänkin isompi myyjä ja alle 10 senttiä on tosiasia. Romahduksia horisontissa.
Ilmoita
Jos Tulikivi saa talkista muutaman millin, ni se menee ku hohtimet kaivoon suoraan velkojille.
Ilmoita
Muutama miljoona talkkirahaa Tulikivelle ois markkinoiden mielestä kai jättipotti.
Epäilen silti ettei sitäkään ole tulossa.
Kyseessä todennäkösesti vain Tulikiven epätoivoinen kulissien ylhäällä pito yritys.
Ilmoita
Joko on konkurssista tieto levinnyt, eilen yli 6% pudotusta pörssissä! Paljonko tänään tullaan alaspäin? Joulukuussa osakkeen arvo on alle 0,05€
Ilmoita
Moni luulottelee ettei Tulikivi konkkaa kun se saa isot rahat talkista ja tarvittaessa pääsee velkasaneeraukseen ja saa velkansa anteeksi.
a) ei tietoa saako Tulikivi edes myytyä talkkiaan ja jos saa niin onko hinta nimellinen kun on pakko myynti tilanne, velkojille se kaikki menee silti.Ostaja kyllä hyödyntää tilanteen.
b) ei ole sanottua pääseekö Tulikivi velkasaneeraukseen kun liiketoiminta ei juuri kannata.
Nämä ku summaa pitäs kurssin olla 5 senttiä, eikä 13.
Ilmoita
Rakentaminen vähenee, aamu-uutisissa puhuivat että jopa romahtaa:

"Asuinrakentamisen lupakuutiomäärä väheni huomattavasti.
Heinä-syyskuussa rakennuslupia myönnettiin asuinrakentamiseen 1,8 miljoonaa kuutiometriä, samaan aikaan vuotta aiemmin määrä oli 2,9 miljoonaa. Asuinrakentaminen väheni 37,5 prosenttia"

Jokainenhan varmaan ymmärtää, että tämä on todella huono asia Tulikiven kannalta. Tulikivi ei pystynyt tekemään tulosta edes huippusuhdanteessa, niin nyt kun rakentaminen tulee romahtamaan, on se Tuliven tarinan loppu
1 VASTAUS:
Erillisten pientalojen tänään raportoidut syyskuun luvut ovat tulikiven kannalta murhaavia: myönnetyt rakennusluvat -15% vs. viime vuosi ja rakennusaloitukset tyrmäävät -21% viime vuoteen!

Nämä luvut (etenkin rakennusaloitukset) tarkoittavat että Tulikiven Q4 liikevaihto tulee jälleen kerran kutistumaan viime vuodesta. Kun ottaa huomioon tälle vuodelle annetun ohjeistuksen, jossa liikevaihdon luvataan kasvavan, tarkoittaa Q4llä jälleen kutistuva liikevaihto sitä että ohjeistukseen ei tulla pääsemään ja on pakko antaa tulosvaroitus.
+Lisää kommentti
Katri Sjöblom vähentänyt 120000 kpl Tulikiven osakkeita marraskuussa.
Katri on 12. suurin Tulikiven osakkeenomistaja. Katrilla vielä yli 600000 osaketta tulossa myyntiin. Taitaa olla Katrilla tietoa Tulikiven heikosta viimeisestä kvartaalista ja haluaa päästä osakkeistaan eroon vielä kun niistä jotain saa?
Ilmoita
Jos laitais kaikki 600000 kpl kerralla myyntiin niin Tulikiven kurssi romahtais. Käytännössä 200 000 kpl vois ehkäpä mennä kaupaksi. Tässäkin tapauksessa kurssi romahtais luultavasti 3 senttiin. Loput 400 000 kpl jäisivät käsiin koska kukaan ei uskaltaisi enää ostaa niitä.
1 VASTAUS:
Tuskin saa kerralla mitään 200000kpl mälliä myytyä näin pieni vaihtoisella osakkeella, tänäänkin vaihto klo 15 mennessä alle 2000. Todennäköisesti tuollaisen myynnissä menisi ainakin pari viikkoa ja kurssi romahtaisi lähelle 1 senttiä. Toisaalta voi olla ettei noille osakkeille löydy edes ostajaa, niin vähäistä on kiinnostus tätä pörssin hylkiötä kohtaan

Varmaan Katria harmittaa kun Tulikiven osakkeita noin paljon hamstrannut, ei taida päästä mitenkään eroon roskalapuista ilman suuria tappioita.
+Lisää kommentti
Tulikiven tase ja velat ovat jo tällä hetkellä erittäin huolestuttavia! IFRS 16 muuttaa kirjanpitoa läpinäkyvämmäksi 1.1.2019 ja Tulikiven on tuolloin kirjattava vuokrasopimukset taseeseen.

Kauppalehden uutisen mukaan vuokratiloissa oleville kirjanpidollinen muutos voi tarkoittaa taseen kannalta "isoa mälliä". Saa nähdä miltä Tulikiven velkaisuus ja omavaraisuusaste näyttävät vuonna 2019.
Ilmoita
Tulikiven kurssi menee lattiasta läpi ennen vuoden vaihtumista. Katrikin on hoksannut ettei Tulikivi tule saamaan talkki kauppoja maaliin asti ja yrittää Nordean kautta syöttää lappuja eteenpäin.
Kyl ne 5 sentin hinnat sieltä tulee vielä vastaan kun Katrilla on vielä yli puoli miljoonaa Tulikiven osaketta tulossa myyntiin. Huh huh.
Ilmoita
Katri myy nordean ja fim n kautta ja päässyt jo 100 k kpl tulikiven osakkeita eroon.viel 500 k kpl jäljellä oostakaa ooostakaa
Ilmoita
Fiksuna sijoittajana Katri myy taas Tulikiven osakkeitaan, kantsiihan se vielä kun niistä saa edes jotain ja talkki bluffiin uskoviakin löytyy vielä. Parempi 11 senttiä kuin 1 sentti. Tätä menoa ei mee kauaa niin Tulikiven kurssi tosiaan on 1 sentti. Tulikivellä on anti mennä vaihde päällä tästä kielii jatkuva spämmääminen Tulikiven sisäpiirin toimesta kaikilla mahdollisilla sijoittaja foorumeilla. Ehkä tarkoitus on ylläpitää Tulikiven kurssia mutta tällä tavalla toimien he ovat vain kiihdyttäneet Tulikiven kurssisyöksyä.
Ilmoita
Tulikivi on menossa konkurssiin!

Sain infoa Preedakilta! ÄKKIÄ MYYNTIIN! \o/
Ilmoita
Kyllä tämä nyt näyttää entistä varmemmalta, Tulikivi ei tule pääsemään vuoden 2018 ennusteisiinsa. Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan? Kinkurssin todenmäköisesti
1 VASTAUS:
Tulikivellä lottoa pelanneet saavat saman kohtalon kuin Talvivaara lottoa pelanneet. Sinne meni fyrkat niin että kiljahti.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tulikivi Oyj konkurssi lähenee!?

Tulikiven tilanne näyttää tosi pahalta nyt: https://yle.fi/uutiset/3-9716450

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta