Tulikivi Oyj konkurssi lähenee!?

osakkeetmyyntiin

32

1525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvänsäänaikaan

      Osake romahtaa tulosjulkistus päivänä. Kannattaa myydä nyt pikaisesti pois!

    • Uuniseppä

      Tulikivellä menee taloudellisesti paremmin kuin Nunnauunilla ja Turun Uunisepillä. Vähän realistisuutta näihin heittoihin.

      • supermeklari

        Olet eksynyt väärään keskusteluun, Nunnauuni ja Turun Uunisepät ei ole pörssissä. Eli ei kiinnosta miten niillä menee.


    • Uuniseppä

      Sillä tavalla pitäisi sinuakin kiinnostaa, ensi vuonna noista kolmesta on olemassa enää Tulikivi.

    • RautahellaWaari

      Aikamoista tapahtumien runsautta on nähty Tulikiven merkeissä tämän vuosituhannen puolen 17 vuotena. Oli Kerman Saven siirtyminen Tulikiven haltun ja sitten "Kerma"-leimaisten kuppien, lautasten ja muitten astioitten tuotannon lopettaminen Heinävedellä. Kaakeliuunitaan eivät ole menneet kaupaksi niin hyvin, että nekään olisivat tuoneet erityistä lisäkatetta Tulikivelle. Rakentamisalan yleinen hiipumiskonjunktuuri on sekin lyönyt Tulikiveä kuin lekalla päähän. Edelleen kilpailijoitakin riittää alan markkinoilla. Toisaalta kivimateriaalisen sisustusarsenaalin voisi kyllä hyvinkin arvioida pitävän pintansa tulevaisuudessa niin lämpöä varaavina tulisijoina kuin kivisinä pintoinakin kotikeittiöissä sekä yhtä lailla vaikkapa kahviloitten ja baarien sekä parempienkin ravintoloitten pöytien ja erilaisten tasojen pintoina.

    • Supertalkkimies

      Näinpä, mutta mitäs pienistä ongelmista kun lähi aikoina tulikivi saa talkkinsa myytyä josta kilahtaa varovaisenkin arvion mukaan kymmeniä ellei satoja miljoonia tulikiven kassaan.tätä hunajata tulikiven johto tietenkin tulee työntämään kaksin käsin tulikiven osakkeita omistavien mummojen ja vaarien taskuun.ai tätä ihanuutta!!!

      • selväammattilainen

        Jaa pitääkin alkaa etsiin talkkia, kun se on vissiin kultaakin kalliimpaa :D

        Miksihän nää ulkomaalaiset kaivosfirmat pyörii täällä muutaman miljoonan kultaesiintymien perässä ku talkista saa satoja miljoonia.


      • Kurssimanipulaatiota

        Kymmeniä ellei satoja miljoonia. Hahhah, päivän naurut. Jos se talkkikasa olis edes kymmenen miljoonan arvoinen, olis se myyty jo ajat sitten. Talkin arvo pyörii luultavasti jossain muutamassa miljoonassa, jos edes niin korkealla


    • Taikapasi1

      Tulikiven osto laidassa näkyy jo ostotarjous 10.2 senttiä. Yksi vähänkin isompi myyjä ja alle 10 senttiä on tosiasia. Romahduksia horisontissa.

    • OssiK

      Jos Tulikivi saa talkista muutaman millin, ni se menee ku hohtimet kaivoon suoraan velkojille.

    • Eskol

      Muutama miljoona talkkirahaa Tulikivelle ois markkinoiden mielestä kai jättipotti.
      Epäilen silti ettei sitäkään ole tulossa.
      Kyseessä todennäkösesti vain Tulikiven epätoivoinen kulissien ylhäällä pito yritys.

    • TahvoP

      Joko on konkurssista tieto levinnyt, eilen yli 6% pudotusta pörssissä! Paljonko tänään tullaan alaspäin? Joulukuussa osakkeen arvo on alle 0,05€

    • Uunimies

      Moni luulottelee ettei Tulikivi konkkaa kun se saa isot rahat talkista ja tarvittaessa pääsee velkasaneeraukseen ja saa velkansa anteeksi.
      a) ei tietoa saako Tulikivi edes myytyä talkkiaan ja jos saa niin onko hinta nimellinen kun on pakko myynti tilanne, velkojille se kaikki menee silti.Ostaja kyllä hyödyntää tilanteen.
      b) ei ole sanottua pääseekö Tulikivi velkasaneeraukseen kun liiketoiminta ei juuri kannata.
      Nämä ku summaa pitäs kurssin olla 5 senttiä, eikä 13.

    • KeijoW

      Rakentaminen vähenee, aamu-uutisissa puhuivat että jopa romahtaa:

      "Asuinrakentamisen lupakuutiomäärä väheni huomattavasti.
      Heinä-syyskuussa rakennuslupia myönnettiin asuinrakentamiseen 1,8 miljoonaa kuutiometriä, samaan aikaan vuotta aiemmin määrä oli 2,9 miljoonaa. Asuinrakentaminen väheni 37,5 prosenttia"

      Jokainenhan varmaan ymmärtää, että tämä on todella huono asia Tulikiven kannalta. Tulikivi ei pystynyt tekemään tulosta edes huippusuhdanteessa, niin nyt kun rakentaminen tulee romahtamaan, on se Tuliven tarinan loppu

      • ValtavaKääpiö

        Erillisten pientalojen tänään raportoidut syyskuun luvut ovat tulikiven kannalta murhaavia: myönnetyt rakennusluvat -15% vs. viime vuosi ja rakennusaloitukset tyrmäävät -21% viime vuoteen!

        Nämä luvut (etenkin rakennusaloitukset) tarkoittavat että Tulikiven Q4 liikevaihto tulee jälleen kerran kutistumaan viime vuodesta. Kun ottaa huomioon tälle vuodelle annetun ohjeistuksen, jossa liikevaihdon luvataan kasvavan, tarkoittaa Q4llä jälleen kutistuva liikevaihto sitä että ohjeistukseen ei tulla pääsemään ja on pakko antaa tulosvaroitus.


    • UppoavaLaiva

      Katri Sjöblom vähentänyt 120000 kpl Tulikiven osakkeita marraskuussa.
      Katri on 12. suurin Tulikiven osakkeenomistaja. Katrilla vielä yli 600000 osaketta tulossa myyntiin. Taitaa olla Katrilla tietoa Tulikiven heikosta viimeisestä kvartaalista ja haluaa päästä osakkeistaan eroon vielä kun niistä jotain saa?

    • mertsi42

      Jos laitais kaikki 600000 kpl kerralla myyntiin niin Tulikiven kurssi romahtais. Käytännössä 200 000 kpl vois ehkäpä mennä kaupaksi. Tässäkin tapauksessa kurssi romahtais luultavasti 3 senttiin. Loput 400 000 kpl jäisivät käsiin koska kukaan ei uskaltaisi enää ostaa niitä.

      • Roosbergi

        Tuskin saa kerralla mitään 200000kpl mälliä myytyä näin pieni vaihtoisella osakkeella, tänäänkin vaihto klo 15 mennessä alle 2000. Todennäköisesti tuollaisen myynnissä menisi ainakin pari viikkoa ja kurssi romahtaisi lähelle 1 senttiä. Toisaalta voi olla ettei noille osakkeille löydy edes ostajaa, niin vähäistä on kiinnostus tätä pörssin hylkiötä kohtaan

        Varmaan Katria harmittaa kun Tulikiven osakkeita noin paljon hamstrannut, ei taida päästä mitenkään eroon roskalapuista ilman suuria tappioita.


    • Saksum

      Tulikiven tase ja velat ovat jo tällä hetkellä erittäin huolestuttavia! IFRS 16 muuttaa kirjanpitoa läpinäkyvämmäksi 1.1.2019 ja Tulikiven on tuolloin kirjattava vuokrasopimukset taseeseen.

      Kauppalehden uutisen mukaan vuokratiloissa oleville kirjanpidollinen muutos voi tarkoittaa taseen kannalta "isoa mälliä". Saa nähdä miltä Tulikiven velkaisuus ja omavaraisuusaste näyttävät vuonna 2019.

    • batmanjarobin

      Tulikiven kurssi menee lattiasta läpi ennen vuoden vaihtumista. Katrikin on hoksannut ettei Tulikivi tule saamaan talkki kauppoja maaliin asti ja yrittää Nordean kautta syöttää lappuja eteenpäin.
      Kyl ne 5 sentin hinnat sieltä tulee vielä vastaan kun Katrilla on vielä yli puoli miljoonaa Tulikiven osaketta tulossa myyntiin. Huh huh.

    • jannelaunonen

      Katri myy nordean ja fim n kautta ja päässyt jo 100 k kpl tulikiven osakkeita eroon.viel 500 k kpl jäljellä oostakaa ooostakaa

    • tiiler

      Fiksuna sijoittajana Katri myy taas Tulikiven osakkeitaan, kantsiihan se vielä kun niistä saa edes jotain ja talkki bluffiin uskoviakin löytyy vielä. Parempi 11 senttiä kuin 1 sentti. Tätä menoa ei mee kauaa niin Tulikiven kurssi tosiaan on 1 sentti. Tulikivellä on anti mennä vaihde päällä tästä kielii jatkuva spämmääminen Tulikiven sisäpiirin toimesta kaikilla mahdollisilla sijoittaja foorumeilla. Ehkä tarkoitus on ylläpitää Tulikiven kurssia mutta tällä tavalla toimien he ovat vain kiihdyttäneet Tulikiven kurssisyöksyä.

    • Unituli

      Tulikivi on menossa konkurssiin!

      Sain infoa Preedakilta! ÄKKIÄ MYYNTIIN! \o/

    • Sulikivi

      Kyllä tämä nyt näyttää entistä varmemmalta, Tulikivi ei tule pääsemään vuoden 2018 ennusteisiinsa. Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan? Kinkurssin todenmäköisesti

      • tämä.arpa.ei.voita

        Tulikivellä lottoa pelanneet saavat saman kohtalon kuin Talvivaara lottoa pelanneet. Sinne meni fyrkat niin että kiljahti.


      • Anonyymi
        tämä.arpa.ei.voita kirjoitti:

        Tulikivellä lottoa pelanneet saavat saman kohtalon kuin Talvivaara lottoa pelanneet. Sinne meni fyrkat niin että kiljahti.

        Tuleeko Tulikiveltä perinteinen Joulu negari jossa kerrotaan kakan osuneen tuulettimeen pahemman kerran ? Kurssille tämä tietää syväkyykkyä. Mutta ei hätää ulkolaiset lelufirmat ottaa koppia ja keräävät halvat Tulikiven osakkeet kasseihinsa.Lelufirmat ostavat lelufirmaa ja kaikki ovat onnellisia......


    • Anonyymi

      Nettovelkaantumisaste on varmaankin tänä vuonna yli 171% (2018 - 157%, 2017 - 135%)? Pahalta näyttää.

      • Anonyymi

        Tulikiven velkaantumisaste kasvaa vuosi vuodelta. Jossain vaiheessa rahoittajien kärsivällisyys loppuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulikiven velkaantumisaste kasvaa vuosi vuodelta. Jossain vaiheessa rahoittajien kärsivällisyys loppuu.

        Rahottajilla näyttää hermo pitävän varmaan ovat sitä mieltä että kannattaa lähes konkkakypsälle yhtiölle antaa siimaa. en usko että kotoilu vaikuttaa tuli kiven tulokseen kovin kauaa. velkasaneeraukseen joutaisi Tulikivi eri asia pääsikö edes


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rahottajilla näyttää hermo pitävän varmaan ovat sitä mieltä että kannattaa lähes konkkakypsälle yhtiölle antaa siimaa. en usko että kotoilu vaikuttaa tuli kiven tulokseen kovin kauaa. velkasaneeraukseen joutaisi Tulikivi eri asia pääsikö edes

        Ei pääse edes velkasaneeraukseen.Pankit tietää tämän ja sen takia antavat maksuaikaa lykkäävät vain vääjäämätöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pääse edes velkasaneeraukseen.Pankit tietää tämän ja sen takia antavat maksuaikaa lykkäävät vain vääjäämätöntä.

        Onkohan omistajille luvassa taas joululahjaksi negari muutama päivä ennen joulua?


    • Anonyymi

      Tuli kiven vaihto tällä viikolla (ma-to) vain 53053kpl eli vain 8266€.

      Onko sijoittajilla pelko konkurssista ja siksi ostajia ei ole?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe