Pintapesu yhdistelmäkoneella

enmuistaenää

Voisiko joku ystävällisesti kertoa miten pintapestään lattia yhdistelmäkoneella, ihan rautalangasta vääntämällä....Levitetäänkö puhdistusaine koneella? Miten huuhtelu, samalla koneella, vaihdetaanko säiliöön puhdas vesi huuhtelua varten? Kiitos jo etukäteen!

3

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siivousope

      Sinun on lähes mahdotonta tehdä tämä yksinkertainen työ jos et osaa käsitellä yhdistelmäkonetta,ja et näemmä osaa kysymyksistä päätellen.Tähän viestiin ei mahdu niin pitkä sepustus. Mutta sanon jotakin kummiskin .Pesuaine lisätään koneen puhtaan veten säiliöön ja sitä ei tarvitse huuhdella pois.Koneen alle asetetaan pesuharja tai laikka,joita on eri värisiä,punainen on hyvä normaaliin pesuun.Koneessa on vipu tai nappi josta pesuharja lasketaan lattiaan ja samoin imujalka joka imee likaisen veten pois.Käynnistä kone,paina nappia jossa on vesihanan kuva ja nappia jossa on tuulettimen näkönen kuva.Paina käsikahvoissa olevat kahvat pohjaan kuin mopos ja eikun menoks työntäen konetta minne haluat.Koneella ei peruutella,silloin se ei ime vettä pois lattialta.

    • fiilison

      Punainen ja tummemmat laikat ovat peruspesulaikkoja, ainakin ennen olleet- ja värikoodaukset eri kone ja laikkavalmistajolla voivat vaihdella. Mutta: peruspesulaikalla ei pintapesua tehdä, vaan laikalla joka ei ota vahaa tai muuta käsittelyä pois lattiasta, vastaa käsimenetelmissä normaalimoppausta kostealla.
      Ja kyllä monissa oloissa koneen pakki on hyvä. Käytän itse esimerkiksi teollisuuspuolella jos esimerkiksi työstökoneiden ympäri ei pääse. Pakkia ennen veden syöttö pois, ja eteenpäin takaisin tullessa se taas päälle.
      Harjat? Karkeitahan ne ovat, ei pintapesuun! Vaan perusputsaukseen ja päivittäispesuun lattiatyypeille jotka kestävät karkean harjan, ja likatyyppi vaatii rajua pesua- kuten teollisuushallit, ym.

      • laikkarinna

        Punainen laikka on nimenomaan pintapesulaikka. Harjat myös käyvät pintapesuun esim. laattalattialle, saumat puhdistuvat paremmin harjalla kuin laikalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe