Messilä on aivan hirvee läävä

Never_ever

Lomalla pitäis nauttia, mutta Messilä saa verenpaineet tappiin epäsiisteydellään ja ravintolapalveluineen. Näyttää enemmin loppuun kalutulta luulta, kuin campingalueelta,joka tarjoaa lomailijalle kivoja muistoja lomailusta kotimaassa, pettymys kaikilla osa-alueilla.

12

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikaaikaansa

      oli varmasti aikoinaan aivan kaunis ja hoidettu sekä palvelut kunnossa

    • Antero_Marja

      Juuri niin, mutta nykyään todellinen törkymesta rantahietikon koiran- ja hevosenpaskoineen. Saniteettitilat surkeudessaan vertaansa vailla. Omistajien kannattaisi vaivihkaa käydä vaikka Kotkassa Sahalahdessa katsomassa mitä tarkoittaa Suomalainen Leirintäalue. Tuollaisenaan Messilä on kunnan matkailulle ja muille yrittäjille häpeä ja rasite.

    • KuEiMuistakaaEnää

      Mikäs ohjelma se silloin monta vuotta sitten oli, mikä oli tehty tästä Messilän campingalueesta? Siinä oli niiden omistajien hommasta ym. Tuli telkkarista joskus monta kesää sitten. Sekin oli ihan paska ohjelma.

      • eihjuvapärkele

        Kaikki on vaan niin paskaa :)


      • tsorrot
        eihjuvapärkele kirjoitti:

        Kaikki on vaan niin paskaa :)

        Paitsi kusi.


    • Justjuuniiseo

      Meinaaks sitä missä se yks vähän hidas oli niinku talkkari ja koko suomen terävin kärki vierailijoina mm. Se mielestään maailmanparas Mikkoska perheineen ja sit se tatuointi akka nii ja sitte ne sillä vanhalla busan romulla.

      • KuEiMuistakaaEnää

        No just se ohjelma. Oliks sen nimi Karavaanarit? Siinä vieraili ne Mikkoset ja sitten se tatskaa täys oleva akka, mikä tunnettiin joskus muinaisella 1980-luvulla nimellä Hantta Krause. Silloin ei tatuointeja ollut kuin merimiehillä ja linnakundeilla. Joo, ja siinä yhessä jaksossa käytiin ajelulla jossain. Joku sivuvaunumotskari vai mikä erikoisuus se sitten oli. Nyt alkoi vähän palailee mieliin. Siinä oli se hitaalla käyvä talkkari. Tiiä sitten, että oliko se oikeasti niin hidas, vai esittikö se tyhmempää kuin mitä on.


    • omassa

      Jos ei Messilä miellytä niin voipi mennä muualle ja voi kyllä tehdä valituksen SUORAAN sinne pääpaikallekkin eikä huudella pitkin nettiä ja viespuukkia!
      Mutta Suomalainen kun on semmosta metsäkansaa että itekseen kiroillaan mutta sinne minne pitäs mennä kiroamaan ei uskalleta mennä ei ollenkaan!

      • Rahat_pois

        Mitä siinä nillität, laittaisvat paikat kuntoon, kun hinnasto jo näyttää olevan. Suomalaisella lomailijalla on lupa odottaa rahoilleen vastinetta menee sitten mihin leirintäalueelle tahansa.


      • Lewel16

        Kaitpa asia niin on, jos leirintäalue kunnossa kaikinpuolin, niin kehujahan se saisi. Joten aloituksessa taitaa olla totuuden siemen. Noinkohan nuo käytännössä kesämökiksi kiinteine terasseineen rakennetut viritykset tarvitsisivat kunnalta toimenpideluvan kokojensa tähden.


      • Plade

        ^Omassa^ otti topakasti kantaa *viespuukissa* ja hyvä niin, mutta eikö peruslähtökohtana kuitenkin pitäisi olla se, että Urpo ja Lempi lapsineen Pöljästä voisi huoleti päättää menevänsä Messilän leirintäalueelle pelkäämättä paikan olevan epäsiisti kaikilta osin ja ruokatarjoilu kuvottavaa tasoa kuten viime kesänä käydessäni. Tietysti omaan nilkkaanhan tuolla toiminnalla pidemmällä tähtäimellä kustaan. Luulisi olevan alan yrittäjille kunnia-asia pitää paikat kunnossa ja kuunnella kassan kilinää, joka vain lisääntyy, kun toinen yrittäjä ei välitä asiakkaistaan rahapussia pidemmälle. Sääli paikassa olisi kovastikkin potentiaalia, sen napsisi marjat koriin.


    • Billos

      Vähän asian vierestä. Olen ulkokuntalaisena miettinyt, mikä taho ylläpitää laituripaikkoja Messilässä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe