Avioliitto miehen ja naisen välisenä

SuomalainenmiesSSS

Avioliitto on ollut ja edelleen pysyy tasa-arvoinen miehen ja naisen välisenä.
Muut liitot olkoot nimenä vaikka pariliittoja, nekin tasa-arvoisina. Jos jotkut sellaiseen haluvat. Niitä ei pidä sekoittaa avioliito nimikkeen alle, koska ne eivät voi olla millään muotoa avioliitoja. Jumala on luonut ihmiset miehiksi ja naisiksi. Siitä tule nimitys avio.
Kirkon ei pidä perääntyä Raamatullisesta linjasta. Jumalan sana on sama eilen tänään ja iankaikkisesti. Lukekaa ihmiset Raamattua, niin ette eksy oikealta tieltä. Jeesus sanoo: Minä olen tie totuus elämä.
Sielunvihollisella on tavaton kiire ekyttää jopa valitutkin. Jeesus voi tulla hyvin piankin. Häneen uskovia noutamaan. Sitten alkaa todella paha aika ns. vihan aika, antikristuksen aika, kun seurakunta otetaan ylös. Tosin jo nyt viha uskovia kohtaan on suuri. Se on nähty jo näissä pridekulkueissa. Pieni ,mutta sitä äänekkäämpi ryhmä yrittää panna kaiken sekaisin.
Pysytään ihmiset uskossa Jeesukseen, niin meillä ei ole mitään hätää.

44

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinpuhuuraamattu

      Pride-porukka yrittäisi jopa seurakuntia ja pappeja kosiskella yhteistyöhön, mutta ei Jumalan sana anna mitään vihreää valoa samaa sukupuolta oleville liitoille. Ei niille Jumala siunaustaan anna vaan Raamattu kieltää jyrkästi harjoittamasta seksiä saman sukupuolen kanssa.
      Jumalan sana on niin ja amen ja se on otettava vastaan sellaisena kuin se on tai sitten saa valita oman tiensä ja seuraukset siitä mitä tottelemattomuudesta seuraa.

      Sen tähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
      25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti.
      26. Sen tähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
      27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
      28. Ja niin kuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. Room. 1.luku.

      Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? ... ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset (homoseksuaalit), ... eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. 1 Kor. 6: 9- 10.

      • hyvinpyyhkii

        Miten te uskovaiset todistatte sen,että Jumala rankaisee jos harrastaa seksiä saman sukupuolen kanssa.Niihin raamatun lauseisiin on turha vedota,pitää olla konkreettista.
        Minä olen seksiä harrastanut saman sukupuolen kanssa jo useamman kymmenen vuotta eikä Jumala ole puuttunut siihen millään tavalla.Ajattelee varmaa,jatka samaan malliin.


      • raamattuunnojautuva
        hyvinpyyhkii kirjoitti:

        Miten te uskovaiset todistatte sen,että Jumala rankaisee jos harrastaa seksiä saman sukupuolen kanssa.Niihin raamatun lauseisiin on turha vedota,pitää olla konkreettista.
        Minä olen seksiä harrastanut saman sukupuolen kanssa jo useamman kymmenen vuotta eikä Jumala ole puuttunut siihen millään tavalla.Ajattelee varmaa,jatka samaan malliin.

        hyvinpyyhkii, et ole vielä kokenut olemassaoloa kuin tällä puolen iankaikkisuusrajaa.
        En puutu sinun touhuusi ja tapaasi elää ja saat puolestani jatkaa. Kuitenkaan kristillisiä seurakuntia ei tarvitse alkaa vaatimaan siunaamaan homoliittoja.
        Olet evankeliumin totuuden kuullut ja saat elää niin kuin tahdot ja olet siitä vastuussa. Minun ei tarvitse sinulle vastata.


      • konservatiivi1
        raamattuunnojautuva kirjoitti:

        hyvinpyyhkii, et ole vielä kokenut olemassaoloa kuin tällä puolen iankaikkisuusrajaa.
        En puutu sinun touhuusi ja tapaasi elää ja saat puolestani jatkaa. Kuitenkaan kristillisiä seurakuntia ei tarvitse alkaa vaatimaan siunaamaan homoliittoja.
        Olet evankeliumin totuuden kuullut ja saat elää niin kuin tahdot ja olet siitä vastuussa. Minun ei tarvitse sinulle vastata.

        Kumpi homopareista ryhtyy isäksi, sekö jolla isommat "vehkeet? Entä lesbopareista, sekö jolla pienempi povi ja tasapaksu vartalo? Homous ja lespous on oire vakavasta aivoperäisestä tilasta.


    • Niinonjaon

      Kiitos ! Raamatun sana on selvä. Vanhan Testamentin alussa on myös vakavasti varoitettu samaa sukupuolta olevien seksistä, joka vie tuhoon ja perikatoon ja siihen ei ole mitää lisäämistä tänä eksytysten ja viimeisten villitusten aikana

      • näinsemeneeedelleen

        Kiitos Analisti,nyt kirjoitit asiaa ja sanoit suoraan sen.


      • niinsevainonsurullista

        Oli aika jolloin minäkin uskoin kaikkien uskossa olevien olevan hyviä ihmisiä.Onneksi silmät ovat avautuneet lehtien ja kirjojen kautta.Lukekaa Raija Pellin Harhaanjohtajat,niin tekin tiedätte jotakin.


    • Uskokoonkenhaluaa

      Kuvittelette niillä anerahoilla ja vihapuheilla taivaaseen päätyvänne? Höpö höpö...

    • jk---------

      Sodoma ja Comorra ovat esimerkkejä tuhosta ja nykyisin Mattchuttesin osavaltio USA:ssa, jonka lainsäädäntökin muutettiin homolain takia. Sellaistako haluatte Suomeen? Jumalanpalveluksiakaan ei saa pitää enää rauhassa, koska prideihmiset häiritsevät.
      Toivottavasti ei kirkko koskaan vihi samaa sukupuolisia pareja. Itse en menisi sellaisiin häihin.

      • seeiolemahollista

        Ja jos haluaa elää Jumalan säätämyksiä vastaan niin eläköön, ei ole pakko uskoa. Osa homoista haluaisi taivaaseen ja näkee Raamatun oman vesitetyn näkemyksensä mukaan, mutta Jumalan sanaa ei voi muutella korvasyyhyynsä.


    • seontätäpäivää

      On pappeja jotka haluavat vihkiä homoparejakin.Eikös ne silloin riko Jumalan sanaa,tai eivät riko vaan ajattelevat terveellä järellä.Silloin siinä raamatun sana ei paljon paina kun pappi vihkii homorarin ja sanoo,rakastakaa toisianne ja saa suudella.

      • sitäsaaihmetellä

        Voi ne uskomattomat teologit vihkiä homopareja, mutta ei sellaisella vihkimisellä ole mitään merkitystä Jumalan edessä. Pappi ja ne muka siunauksen saajat pettävät itsensä. Jumalan silmissä se kaikki on syntiä ja petosta.
        On parempi olla vihkimättä. Miksi sitten pitää vihkiä ja vaatia kirkollisia riittejä, jos Jumalan sanan ottaa vain järjellä ilman uskoa.


      • höpinätpois

        Sanoppa SITÄSAAIHMETELLÄ milloin ollaan Jumalan edessä.Minä en ole vielä sitä miestä nähnyt eikä ole niin rikas mielikuvitus että niitä Jumalia kuvittelen eteeni.


    • kokopalkomeni

      Homot vetäs herneet nenään Suutarin kannanotoista.

      • turhaamöykkäämistä

        Pride-taho sen keskustelun Kuhmolaisessa aloitti. Turha syyttää Suutaria. Jumalan mielen ja totuuden tuntevana hänen tehtäväänsä kuuluu ottaa kantaa ja kun vielä kirjoituksessa annettiin ymmärtää, että seurakunnilta odotetaan yhteistyötä ,että "homma alkaisi jouhevasti menemään".


    • Näinonon

      Tämä on henkien taistelu. Jumala sanoo sanassaan mikä on oikein. Kun Jumala on meidän puolellamme kuka voi olla meitä vastaan. ? Turhaa jurinaa liperaaleilta. Hävetkää te allekirjoittajat!

    • Tuomari.on.taivaassa

      Jumala katsoo suoraan ihmisten sydämiin, jokaisen syntisen ja vanhurskaan. Hän tuomitsee aina vanhurskaasti ja oikein. Kristityt tuo sanan valoa esille heidän omaksi parhaakseen. Aina sitä ei kuitenkaan ymmärretä vaan ymmärretään vihapuheena tai muuna vastaavana, vaikka taustavaikuttaja on välittäminen että yksikään ei eksyisi ja hukkuisi. Se on oikein ja Raamatun mukaista.
      Jokainen käy läpi viimeisen tuomion, tekojensa mukaan. Sitä totuutta ei muuta yhdenkään ihmisen epäusko tai kielto. Sana pysyy iankaikkisesti ja toteutuu viimeistä piirtoa myöten, turha on ihmisten potkia tutkainta vastaan. Jokainen tulee vastaamaan itse omista teoistaan Pyhän Jumalan edessä. Teot ei pelasta ketään, ne joko tuomitaan tai hyväksytään mutta usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa eikä Jumalan luo pääse mitään epäpyhää tai syntiä.
      Synti on se joka erottaa ihmisen aina Jumalasta ja hänen sanastaan. Maailma hukkuu syntiensä tähden ja mitä enemmän näemme tämän kaiken tapahtuvan sitä lähempänä on Jeesuksen paluu. Sodoman ja Gomorran synti ja tuhoutuminen kerrotaan Raamatussa ihmisille varoituksena ja se tapahtuu aina kun ihminen ylenkatsoo Jumalan ja Hänen sanansa.
      Jumalan sana avaa ihmisen ymmärryksen käsittämään totuus ja armo, oikea ja väärä.
      Ajan yössä kristittyjen lamput loistaa sitä paremmin mitä pimeämmäksi maailma käy. Tehdään parannus ja uskotaan Jeesukseen että pelastumme suuresta vihasta joka maailmaa tulee kohtaamaan. Sen on ennustettu tulevan ja Raamatun sana toteutuu, tahdoimmepa sitä tai emme. Amen.

      • ominavuinmonttuun

        Samalla tavalla ne loistaa pimeässä ateistien leditkin.Ilman syntiä ei voi tehdä mitään kivaa.Eikös juutalaiset tappanut jeesuksen ja silti sinne tehdään näitä höpöpyhinvaellusmatkoja.


      • eilamppuavakanelle

        Erittäin hyvä ja totuudellinen kommentti Tuomari.on.taivaassa-nimimerkiltä.
        Eletään lopunaikaan ja Sodoman ja Gomorran synnit pitäisi siunata jopa Jumalan nimeen.
        Ollaan uskollisia loppuun saakka. Tämän maailmanajan aika on loppumassa. Jeesus tulee pian.


      • avuntarveolissuuri

        Uskovaiset väittää,usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa.Miksi Jumala ei sitten pelasta vaikka sotia käydään,maailma hukkuu paskaan ja kuinka monta pakolaista on hukkunut Välimereen ym.
        Nyt jo viimeistään Jumalan pitäis rueta pelastusoperaatioon,mutta ei tapahdu mitään.
        Kukahan kävis sitäkin vähän persuuksille potkimassa ja sanomassa,pidä nyt jonkinlaista jöötä eläkä anna niiden mesoa mielin määrin.


      • Tehkää.parannus
        avuntarveolissuuri kirjoitti:

        Uskovaiset väittää,usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa.Miksi Jumala ei sitten pelasta vaikka sotia käydään,maailma hukkuu paskaan ja kuinka monta pakolaista on hukkunut Välimereen ym.
        Nyt jo viimeistään Jumalan pitäis rueta pelastusoperaatioon,mutta ei tapahdu mitään.
        Kukahan kävis sitäkin vähän persuuksille potkimassa ja sanomassa,pidä nyt jonkinlaista jöötä eläkä anna niiden mesoa mielin määrin.

        Ei syytellä Jumalaa ihmisten omista vääristä valinnoista ja vihasta. Jumalan tie ja tienviitat on armolliset ja rukous muuttaa maailmaa. Jumala ei ole kenenkään taikasauva joka karkoittaa kaiken pahan ja väärän vaikka ihmiset itse sitä tekee. Hän on antanut jokaiselle valinnanvapauden ettei kukaan voi häntä syyttää omasta pahuudestaan.


      • br555
        avuntarveolissuuri kirjoitti:

        Uskovaiset väittää,usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa.Miksi Jumala ei sitten pelasta vaikka sotia käydään,maailma hukkuu paskaan ja kuinka monta pakolaista on hukkunut Välimereen ym.
        Nyt jo viimeistään Jumalan pitäis rueta pelastusoperaatioon,mutta ei tapahdu mitään.
        Kukahan kävis sitäkin vähän persuuksille potkimassa ja sanomassa,pidä nyt jonkinlaista jöötä eläkä anna niiden mesoa mielin määrin.

        Miksi jumala ei pelasta sodilta täällä kysellään. Luepa raamattu kaikkeen löytyy vastaus. Siellä nimenomaan todetaan, että maailmassa on sotien melskettä, nälänhätää, ihmiset jopa veljet nousevat toisiaan vastaan. Pahuus jyllää maapallolla. Tämä kaikki on saatana ja pahuuden voimat saavat aikaan. Ei siellä luvata maapallolle hienoja aikoja, sodattomia, nälänhädättömiä, laupeita. siellä luvataan myös maanjäristyksiä, joita viimeyönäkin viimeksi oli. Tämä pahuuden keskelle Jeesus on luvannut tulla aikoinaan pelastamaan. Kuitenkin tämä kauheus tapahtuu sitä ennen. Nyt tämä kauheus yritetään laittaa Jumalan ja hänen poikansa syyksi. Tämän mihin hän on syytön. Jeesus oli syytön ristillä. Jeesus on syytön myös nyt. Ihmiset käyttäyvät pilkaten, rienaten ja pöyhkeillen. Mikään ei ole sitten muuttunut Golgatan ajoista.


      • avuntarveedelleensuuri

        Höh,Jeesus on luvannut tulla aikoinaan pelastamaan.On siinäkin lause!Milloin on se aikoinaan?
        On veemäinen mies se Jeesus kun ei vieläkään ole tulle pelastamaan,jos on luvannut,niin kyllä nyt jo aika olis.
        Kehtaakin aikuinen mies kiusata maanpäällista kansaa ja joku kehtaa vielä sanoa,Jeesus on syytön.


      • nt6788
        avuntarveedelleensuuri kirjoitti:

        Höh,Jeesus on luvannut tulla aikoinaan pelastamaan.On siinäkin lause!Milloin on se aikoinaan?
        On veemäinen mies se Jeesus kun ei vieläkään ole tulle pelastamaan,jos on luvannut,niin kyllä nyt jo aika olis.
        Kehtaakin aikuinen mies kiusata maanpäällista kansaa ja joku kehtaa vielä sanoa,Jeesus on syytön.

        Sanottiin lue raamatussa siellä on vastaus, ettå milloin tulee. Kaiken tämän täytyy sitä ennen tapahtua. Tämän saastan, sotien. maanjäristysten ja ihmisten toivottomuuden. Kaiken tämän jonka IHMINEN itse aiheutttaa. Siitä mielenkiintoinen kirja tämä raamattu, että porukat on n.2000 vuotta? sitten kirjoitellut, että millainen meno maapallolle tulee olemaan. hyvinpä näyttää kirjoitukset osuneet kohdalleen.Raamattu kuvaa, millaista lopunaika on ja millaista on varsinkin juuri ennen Jeesuksen paluuta. Se puhuu sodista, nälänhädästä ja maanjäristyksistä (Matt 24,6-7). Tai se sanoo, että lopunaikana ihmiset ovat vanhemmilleen tottelemattomia ja rakastavat vain rahaa (2 Tim 3,1-9). Ahdistus maan päällä on suuri ja monet luopuvat pois oikeasta uskosta. On pahoja sairauksia ja kristittyjä vainotaan. Raamattu ei lupaa, että maan päälle saataisiin paratiisi. Ennemminkin se piirtää sen kuvan, että kuljemme kohti yhä vaikeampia aikoja. Ja vasta sitten, kun Herramme saapuu ja tekee tästä maailmasta lopun, kasvava pahuus loppuu. Sotia, nälänhätää, luonnonmullistuksia ja kristittyjen vainoja on ollut ennenkin, mutta Raamattu kuvaa, että mitä lähemmäksi viimeistä päivää tullaan, sitä suurempina nämä toteutuvat.


      • br5777
        nt6788 kirjoitti:

        Sanottiin lue raamatussa siellä on vastaus, ettå milloin tulee. Kaiken tämän täytyy sitä ennen tapahtua. Tämän saastan, sotien. maanjäristysten ja ihmisten toivottomuuden. Kaiken tämän jonka IHMINEN itse aiheutttaa. Siitä mielenkiintoinen kirja tämä raamattu, että porukat on n.2000 vuotta? sitten kirjoitellut, että millainen meno maapallolle tulee olemaan. hyvinpä näyttää kirjoitukset osuneet kohdalleen.Raamattu kuvaa, millaista lopunaika on ja millaista on varsinkin juuri ennen Jeesuksen paluuta. Se puhuu sodista, nälänhädästä ja maanjäristyksistä (Matt 24,6-7). Tai se sanoo, että lopunaikana ihmiset ovat vanhemmilleen tottelemattomia ja rakastavat vain rahaa (2 Tim 3,1-9). Ahdistus maan päällä on suuri ja monet luopuvat pois oikeasta uskosta. On pahoja sairauksia ja kristittyjä vainotaan. Raamattu ei lupaa, että maan päälle saataisiin paratiisi. Ennemminkin se piirtää sen kuvan, että kuljemme kohti yhä vaikeampia aikoja. Ja vasta sitten, kun Herramme saapuu ja tekee tästä maailmasta lopun, kasvava pahuus loppuu. Sotia, nälänhätää, luonnonmullistuksia ja kristittyjen vainoja on ollut ennenkin, mutta Raamattu kuvaa, että mitä lähemmäksi viimeistä päivää tullaan, sitä suurempina nämä toteutuvat.

        Niin tähän usko perustuu. Uskoon ja armoon. myös on lupa kysyä, että milloin Herra. Kuitekin levollisella mielellä saamme nojata uskoon ja lupauksen täyttymiseen. Raamatussa on näin maallikollekin eräskin mielenkiintoien kohta. jeesus kirjoitusten mukaan toteaa, että tulee antikristittyjä. He väittävät. että hän on Jeesus Jumalan poika. Älkää uskoko heitä. He ovat huijareita. Kun Jumalan poika tulee, te kyllätulette huomaamaan ja kuulemaan. Taivaat repeytyvät ja pasuunat soi jne. Entäpä, mikäli Jeesus olisikin sanonut, että ennen lopullista tuloaan hän käy siellä, täällä moikkailemassa maapalolla teitä ihmisiä. Koko homma olisi silloin vesittynyt. Nyt kuka tahansa voisi väittää nähneensä Jeesuksen, missä tahansa päin maapalloa ja välitää valhellisetkin terveiset Jeesuksen nimissä. Nyt hän toteaa, ettei tule, eikä esiinny, ennen lopullista tuloaan. Kaikki muuta väittävät ovat huijareita ja niitä myös tulee olemaan. MITEN NEROKAS VETO JEESUKSELTA.


      • tätäpäiväää

        Uskovaisten höperöitten on turha pelotella maailmanlopulla,sillä Raamatussa sanotaan,ETTE TIEDÄ PÄIVÄÄ ETTEKÄ HETKEÄ.
        Parempi on kun keskittyy näihin maallisiin asioihin ja jättää höpinät sikseen.


    • Järkihommia

      Ei ole mitään vitus jeesuksia eikä jumalia, herää nyt

      • hy6777

        Lue esim. uus itestamentti ja pidä tuo asenne / uskomus, ettei ole mitään Jeesusta. Voit pitää asenteesi / uskomuksesi myös lukemisesi jälkeen. Olipa sinäänsä Jeesuksen uskomisesta suuntaan tai toiseen mieltä, mutta Raamatuksi sanotun kirjan kirjoittajat ovat kirjoitelleet mielenkiintoisia asioita. Joku lukee esim päätalon kirjoja ja pitää niitä ihan luettavina. Miksi ei voi lukea samalla myös vaikka uuden testamentin. Miksi raamattuun usein suhtaudutaan kiihkolla. Voihan senkin kirjan lukea siinä missä muutkin.


      • kirkollisvero0

        Olen lukenut raamatun. Olen myös lukenut mustanaamiota. Molemmat hupaisia satuja, mutta en anna fiktion sekoittaa päätäni. Jotkut pelottavasti antavat. Onhan se hauskaa, kun he käskevät heräämään, joiden itse kuuluisi herätä. Mielenkiintoisuus ei riitä perusteeksi tuputtaa noita satuja totuutena esim. lapsille. Jos noihin 100% uskoo, pidän sitä jonkinasteisena mielenvikaisuutena/ aivopesun tuloksena.


    • Markonselfies

      Näin on. Sukupolvi toisensa jälkeen asettaa kyseenalaiseksi asian, johon uusavuttomat vastarappeutuneet ryhtyvät "etsimään vastauksia".

    • Pelastustoivo

      Jos pappi ei saa julistaa Jumalan sanaa niinkuin on kirjoitettu,niin mitä kristinuskosta jää jäljelle? Ei mitään.
      Humanismilla ei päästä taivaaseen. Pilkkaajat saavat sen osan, minkä ovat ansainneetkin.
      Olen kiitollinen että on vielä uskovia pappeja kuten Kuhmon kirkkoherra. Annetaan hänelle työrauha. Tämä keskustelu on jo sillä tasolla, että voidaan sateenkaariväkeä syyttää työnteon häirinnästä. Totuus on saatava tuoda julki papinkin suusta.
      Nyt on vielä armonaika. Tehkää parannus ja uskokaa Jumalan sanaa. Jeesus auttaa uskon syntymiseen ja myös pelastaa.

      • eisepelivetele

        Jos kirkkoherra alkaa laukomaan epäasiallisuuksia niin siihen on puututtava.


      • sortoooo

        Lue pölöhiskö tätä ketjua ja näiden vapaamielisten/ ateistien kirjoituksia! Sinustako ne on asiallisia?!


      • eisepelivetele

        Ei ne kaikki vapaamielisten/ateistien kirjoituksetkaan ole asiallisia.Mutta jos kirkkoherra alkaa viranpuolesta laukomaan epäasiallisuuksia niin se on ihan eriasia mitä näillä keskustelupalstoilla kirjoitellaan .
        Tajusitko sinäkin pölöhiskö?!


    • Taivahantalikyntteli

      Avioliitto on miehen ja naisen välinen,näin on jos ajattelee yläpää eikä alapään.

    • Varmanmäälle

      Miten voin varmistaa homoparini on ns."lmpi"?,nykyaikana kun on kaikelaisia petkuttajia liikkeellä.

      • Vastarintaliike

        Etkö voi tarkistaa onko hän ruskieneitsyt?kipuun vaan!.


    • eienääkirkonjäsen

      Tapani Kähkönen kirjoitti niin kuin asia on. Suurin osa Priden ihmisistä ovat ateisteja tai niitä jota kuluttavat kirkonpenkkejä vain jouluna jos silloinkaan.
      Kyllä ajanmerkit kaikessa viestittävät, että elämme nyt lopunaikaa ja Jeesuksen Kristuksen tuleminen on todella lähellä.
      Nyt on se Uuden testamentin ennustama suuri luopumus: pyhä pyhittyy ja saastainen saastuu.

      Toinen kirje Timoteukselle 3

      1. Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
      2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
      3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
      4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
      5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

      Ihmisen haluaisi päästä taivaaseen, mutta yrittää mennä sinne omilla ehdoillaan. Se ei kyllä onnistu!

    • srkk

      Suuri luopumus on tulossa kirkkoon, jos hyväksytään samaa sukupuolisten avioliitot, koska ne eivät ole koskaan avioliittoja sanan varsinaisessa mielessä, vaan pariliittoja arvoista tasa-arvovouhkimot.
      Siihen eivät auta pridekululkueet eikä mitkään, vaan avioliitto oina Jumlan säätämys.
      Pariliitot kulkevat ihmisten himojen ja halujen mukaan.
      Ajatelkaa kun kristinusko on tuonut Suomeenkin sivityksen myös teille neutraaleille, miksi siis tietoisestii ryhtyä palvomaan väärää Herraa. Se ei tuo ihmisen sydämelle rauhaa.
      Sanassa sanotaan että homous samoin kuin lespous on kauhistus Herralle.

    • lopunajanvillitystä

      Joku väittää muka että väestöstä jopa 10 % on homoseksuaaleja. Tuota en kyllä usko. Homo, -lesbo, - ja kaikenlaiset transilmiöt ovat yleistyneet muotivillityksenä. Taittaa se olla suurin osa sitä vihreää sakkia, joissa on kaiken sortin hipstereitä, taiteilijaporukkaa, jotka kulkevat milloin erivärikenkäparina, rastapäisinä ja kaiken maailman ryysyissä.
      Ei heitä kirkonmenot kiinnosta vaan jahtaavat ötököitä, tanssivat rieppuvat mikä missäkin.
      Sääliksi vain käy poloja.

      • lopunajastaeitietoakaan

        Onneksi on kaiken maailman hipstereitä,ötököitten jahtaajia ym. tanssijoita.Erilaisuus on rikkautta.Elo täällä maanpäällä olis tosi kurjaa jos kaikki olisivat samanlaisia uskon lamaannuttamia pää alaspäin kulkevia ihmisraukkoja.


    • Ekjj

      Jos vihervasurit pääsevät valtaan, niin luuletteko että sitten olot paranis? Ei ikinä.
      Sitten Kuhmossa olisi vain hipstereitä koiriensa ja kissojensa kanssa.

    • hyväisä

      Jos kirkko hyväksyy homoparien liitot, niin seuraavana tulee varmaan eläimiin sekaantujat!! Siellä siunataan sikojen, lehmien, kissojen ja koirien kanssa avioituvat ja tästähän vihervasurit tykkää, kunnon tasa- arvosta!!

      • A-Eerikäinen

        Kirkko ja eläinten suojelulaki huolehtikoon siitä että vastapuolelle ei aiheuteta laisinkaan kipua taikka tuskaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2296
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1891
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1565
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1332
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe