Miksi uskotte Allahiin?

Crus-

Miksi olla islaminuskoinen, mitä se tarjoaa ihmiselle? Vai onko kyseessä vain pelko rangaistusseuraamuksista, jos jättää uskon? Allah kostaa, rankaisee ja lupaa seksiä paratiisissa, mutta entä jos häntä ei olekaan? Silloin ei tarvitsisi pelätä helvettiä eikä Allahin rangaistuksia, ainoastaan muiden ihmisten reaktioita. Ajatelkaapa, jos Allahia ei ole olemassa, uskoisitteko silloin islamiin ja noudattaisitteko silloin Koraanin käskyjä?
Minkälainen jumalasuhde on muslimilla? Saako islamista välittävän ja läheisen jumalan, joka pitää huolta ja johon voi turvata kaikissa tilanteissa? On kuulemma kuolemanrangaistuksen uhalla shariassa kielletty kutsumasta Allahia rakastavaksi isäksi. Eikö se ole vähän julmaa, jos jumala ei ole sellainen? Mitkä ovat ne hyödyt tai syyt, jotka pitävät muslimit islamissa, vai pelkkä sosiaalinen paine?
Kristityillä taasen on rakastava isä-Jumala, jonka kanssa on hyvin läheinen ja hengellinen suhde, voiko Allah tarjota parempaa suhdetta, kuin mitä on kristityillä? Eikö muslimeilla ole sitten suuri kolo henkisessä elämässään?
---
Islam on pelkoa, uhkaa ja tyranniaa: pelkoa helvetistä, pelkoa arvaamattomasta Allahista, pelkoa muista ihmisistä, muiden ihmisten pelkoa islamisteista. Tyranniaa naisia kohtaan, miehiä kohtaan. Uskon taholta ja ihmisten taholta; sekä uskonto ja Allah orjuuttavat ihmisiä ja sen lisäksi ihmiset orjuuttavat. Miksi uskotte systeemiin, joka tekee teistä orjia? Totuus tekee vapaaksi, niinkuin Raamatussa sanotaan.

13

272

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om

   Islam on suuri kulttuuri, jolla on pitkä historia. Miljardi kannattajaa ja ylikansallisuus vievät voiton luonnollisesti ahtaasta nationalismista.

   Antiikin filosofia = platina
   Hindulaisuus = timantti
   Juutalaisuus = kulta
   Islam = hopea
   Kristinusko = pronssi
   Jne.

   Islam syntyi melko myöhään autioille seuduille. Hedelmälliset maat oli jo kansoitettu. Mutta se on saavuttanut vaikeista olosuhteista voiton. Tavallaan se on löytölapsi jolla on suuri arvo ja suuret kyvyt. Luonnollisten lasten veroinen se ei ole. Islam on moninkertainen suuri apu.

   Islamin veljeys on todellista. Siksi on helppo sulautua islamiin.
   Ilman islamia elämästä puuttuu suunta. Ja paljon muuta. Islamin negatiiviset puolet ovat myös monet. Tietty nousukkamaisuus, tottumattomuus rikkauteen, etc.

   • diiba.daaba.456.omnom

    ...luonnollisesti ahtaasta nationalismista? Koetko hyvinkin tärkeäksi julistaa keinotekoista antirasismi- ja monikulttuurimädätystä, kun joku kritisoi islamia? Islam on maineensa ansainnut, jonka läsnäolo luo väistämättä vastakkainasettelua, negatiivista ilmapiiriä, uhkaa, rasismia, ja nationalismia. Muistatko millaista elo Suomessa oli ennen muslimien elintasomatkailun alkua?? Paljonko näit nationalismia? Tai rasismia? Tai vastakkainasettelua? Olitko silloin niin ahdistunut somesotilas kuin nyt?


  • no.siksi.kun

   islam on parasta a-luokkaa live-esimerkkinä taikauskon rajuudesta ja uskonnon alistavuudesta, sekä yleensä voimakkaana psyykkisenä vaikuttimena. Uskonto voi olla myös pakkomielle. Et pysty elämään ilman jumalia, samalla periaatteella kuin käsiään pakkomielteisesti pesevä ihminen ei pysty lopettamaan käsiensa hinkkaamista. Ja rangaistuspelko on myös yksi suurimpia vaikuttimia, jotka on suunnitelmallisesti toteutettu keino ylläpitää kannatusta. Miksi jotkut uskoo allahiin? Koska islam periytyy isältä pojalle ja tyttärelle.

   • Pitkämuistinen

    islam periytyy isältä pojalle ja tyttärelle vain kasvatuksen ja aivopesun seurauksena !!!


  • alfa123om

   Islam on kritiikinkestävä ja kyllä Suomessa on rasismia. Huonoimmatkin islamissa ovat parempia kuin useimmat kristityt.
   Karitsaa kyllä tullaan ylistämään yli molempien: Islamin ja kristittyjen.

   Suomen kohtalo on kirjoitettu raamattuun ja siksi sen pitää islamia kritisoivan. Kalevala on hieno lahja eikä vähäisempi kuin muut pyhät teokset. Siunausta ja rauhaa teille.

   • htjtjkytjkyt

    jaahas, taas tänään tätä mieltä, no sitten kun taas lääkitys alkaa hellittämään, niin kuuluu toisenlaista puhetta..... ja hare khrisnat ja hindut unohtu...


  • fgbnfgngfngh

   Islam kulkee vahvana kunniakulttuurin mukana ja osana sitä; identiteettiä ja vanhoja tapoja sekä arvoja ei näissä vanhoissa kulttuureissa edes haluta muuttaa. Länsimaisuutta kaikkineen pidetään rappautuneena ja muutenkin koko sivistys, joka on länsimaista perua, koetaan oman kulttuurin häpäisynä - koska omasta kulttuuriperimästä aina halutaan olla narsistisen ylpeitä; muslimien tapauksessa ei vain ole paljon muuta kulttuurinarratiivia olemassa, mistä olla ylpeitä, kuin se vanha uskonnollis-kunniakulttuuripaska..

  • Herätkäänytperkele

   Miksi uskotte mihinkään yliluonnolliseen mitä ei voi todistaa ja rajoitatte tekemisiänne sen takia.

   • alfa123om

    Jaa, pikkukaupungin kirjastossa nuorena ei löytynyt muuta asiallista kirjallisuutta kuin parapsykologia luokasta. (toki myös politiikka ja lääketiede). Kaikki uskontoa ja luonnontieteitä käsittelevä kirjallisuus oli tuossa kirjastossa vanhentunutta ja vähäistä.

    Siksi von Däniken ja yiluonnollinen alkoivat kiinnostaa. Jos olisikin ollut ajankohtaista uskonnollista tai luonnontieteellistä kirjallisuutta niin en nyt itkisi niin paljon. Olemme kirjastojen aineistosuunnittelijoiden armoilla täysin nuoruudessamme ja koko elämämme ajan.

    Lääketiede, psykologia ja psykiatria ja jopa politiikka olisivat voineet olla järkevä vaihtoehto kun nuorena etsi hyvää kirjallisuutta, mutta jostakin syystä jätin nuo luokat väliin. Sääli......


  • Se on mysteeri, miksi ihmiset uskovat suoraan yhteenkään uskontoon. Nykyaikaisessa valtiossahan kehitys viekin kohti maallistumista.

  • dhjdtyjdtyjdt

   Koska en/mme usko mihinkään höpö höpö luomis teoriaan jossa joku allah kummittelee rikollisten ilmaisujensa ja määräyksiensä kanssa, kuulemma. Olemme tottuneet lukemaan lehdistä uutisia kun joku huutaa allah on suuri ja sitten räjähtää. En kannata uskoa rikollisiin.

  • Minä uskon Allahiin, koska hänen vaikutuksensa näkyvät konkreettisesti historiassa ja nykymaailmassa. Tästä syystä Allah on todellinen, uskot tai et. Seuraavat FAKTAT selittävät nämä allahin luonteen:

   ISLAMIN VAIETUT FAKTAT

   1. Mohammad oli MIELELTÄÄN EPÄVAKAA, perustelu: Mohammad yritti itsemurhaa useamman kerran, syynä epävarmuus näkemiensä näkyjen lähteestä. Tämä käy ilmi Mohammadin elämästä kirjoitetusta teoksesta.

   Seuraus: TODISTETUSTI VAARALLISIMMAN kirjan opit ja MALLI leviävät kiihtyvällä nopeudella... maailman nopeimmiten kasvavan uskonnon kautta myös meille Suomeen.

   2. Koraani on LUOTU ANSAKSI. Kaikki rauhanomaiset opetukset Koraanin alussa kumotaan kirjan lopussa. Ei ole olemassa imaamia, joka tätä ei tiedä tai ei tätä hyväksy.

   (Mekkalaisen Koraanin "rauhanomaiset" säkeet on syrjäytetty Medinan Koraanin Miekkajakeilla islamin abrogaatiodoktriinin mukaan. Islamista tietämättömät eivät tunne tätä asiaa. (Lähde: Sneaky Islam)

   Islamista tietämättömät eivät huomaa, että on kahdenlaista jihadia: väkivaltainen jihad ("terrorismi") ja paljon vaarallisempi, monilonkeroinen salamyhkäinen jihad - salakavala kapinallisten ja mielipiteen muokkaajien soluttautuminen kaikkiin organisaatioihin, minkä mahdollistaa tietämättömien toiminta islamin "hyödyllisinä idiootteina".(Lähde: Sneaky Islam)

   3. KORAANI ON MAAILMAN VAARALLISIN JA SALAKAVALIN KIRJA. Perustelu: Koraani on todistetusti eniten aiheuttanut maailmassa sotia, pelkoa ja tuskaa! Koraania on MAHDOTON OPETTAA REHELLISESTI omaksi edukseen. Samasta syystä itse mohammad Koraanissa kehottaa seuraajiaan valehtelemaan, jotta Islam leviäisi. [Profeetta Muhammad:] ”Jos joku vaihtaa islamin uskonsa, tappakaa hänet.” (Lähde: Sahih Bukhari 9:84:57)

   4. Koraanin mukaan muslimeilla ei ole mitään asiaa Eurooppaan, muuta kuin terrorimielessä. Mohammad kehoittaa Koraanissa pyhään sotaan tuhoamaan ja orjuuttamaan vääräuskoiset. Tämä on Islamin ydinopetus. Näin ollen ilman Jihadia (Islamilaista terrorismia) ei ole muslimia. Piste.

   5. Islam ei ole rauhan uskonto. Perustelu: Muhammed aloitti sota- ja ryöstöretket pääasiassa Mekkaan ja sieltä pohjoiseen suuntautuvia karavaaneja vastaan. Ryöstöretket kuuluivat osaksi beduiinikulttuuria eikä niitä katsottu Koraanissakaan pahalla silmällä, pikemminkin OIKEUTETTUINA TOIMENPITEINÄ. Muhammed laati yksityiskohtaisen lainsäädännön ryöstöretkien saaliinjaosta. Ryöstöretkien yhteydessä hävinnyt osapuoli omaisuutensa lisäksi usein myös MENETTI HENKENSÄ (Lähde: Muhammad, Wikipedia)

   6. Islamin synty: Ennen Mohammadia Mekassa palvottiin femiinistä kolmijumaluutta. Myös Mohammad kertoi ilmestyksestä. »Oletteko te nähneet Allatin, Al-Uzzan ja Manatin, kolmannen... joiden voi toivoa toimivan välittäjinä [Jumalan ja ihmisten välillä].» Myöhemmin tuo näky MUUTETTIIN, kirjattiin ylös saatanallisina säkeinä... kun Etiopian klaanin päämies Abu Lahab ei suhtautunut enää niin suopeasti suojattiinsa ja kirosi Muhammedin. (Tietolähde: Muhammad - Wikipedia)

   Tänään tuo VALHEELLINEN Islam on planeetallamme nopeimmiten leviävä uskonto. Myös Mekan kivi on luonnollisesti ryöstösaalis Petrasta, jossa palvottiin feminiinistä kolmijumaluutta.

   (Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota VASTAAN Muhammadin johtamat medinalaiset kävivät sotia. MYÖS VARHAISTEN MOSKEIJOIDEN QIBLAT OLI SUUNNATTU JUURI PETRAA KOHTI. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAN MUSTA KIVI SIIRRETTIIN kaupungin raunioiduttua pysyvästi Mekkaan. (Lähde: Wikipedia / Petra (kaupunki)

   En ole rasisti! Silti ymmärrän vihan, vaikka en väkivaltaa hyväksy! Näissä olosuhteissa se on TERVE REAKTIO!

   NÄMÄ OLISIVAT OLLEET KONKREETTISESTI ESTETTÄVISSÄ:

   1. Lisääntyvät terroriteot ja terrorin uhka
   2. Lisääntyvä rikollisuus
   3. Lisääntyneet raiskaukset
   4. Lisääntyvät konfliktit ja sodan uhka
   5. Kansamme identiteetin kuoleminen
   6. Suomalaisten veronmaksajien motiivi tehdä työtä, sen katoaminen
   7. Olo siitä että käytetään hyväksi, verorahojen luisuminen...
   8. Syyllisyys, pelko rasistiksi leimautumisesta, ystävien menetys
   7. Toivon kadottaminen, pelko lastemme tulevaisuudesta
   8. Optimismin murtuminen - raha poliittisena vallankaappaajana
   9. Realistinen riski kamalien uutisten muuttuminen omiksi kokemuksiksi
   10. Muslimien omahyväiselle voitonhymylle alistuminen, pelko
   Olemme antaneet HALVALLA lastemme tulevaisuuden, hintana naivit, sokeat ja ahneet itsekkäät politikkomme.

   • Anonyymi

    Selkeä ja perusteltu näkemys tulevaisuudestamme, jota jo elämme. Muslimivaltiota kohden olemme menossa ja se oli kai tarkoituskin nykyisillä vallanpitäjillä?


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   7
   3020
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   166
   2809
  3. Isosisko ajoi 1 vuotiaan kuoliaaksi Tyrnävällä, olivatko Lestoja ?

   Eikö tämä laiton lahko voitaisi jo julistaa täysin rikolliseksi ja kieltää laissa, kuten kaikki muukin vahingollinen lopetetaan ? Tämä lapsia tuhoava
   Maailman menoa
   89
   2138
  4. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1654
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   171
   1000
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   966
  7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   241
   798
  8. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   788
  9. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   773
  10. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   110
   734
  Aihe