maisa torpalla vauvakuumetta

saatullallala

maisa on vihdoin valmis äidiksi, toivottavasti nuoripari saa pian perheenlisäystä, isoon taloon mahtuu lapsikin :)

66

1574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäilenvahvasti

      Hoitais nyt edellisen liiton kersansa edes kunnialla,kehottaisin harkitsemaan tosi tarkasti uutta raskautta ,ei toi vieläkään kovin äidilliseltä tapaukselta vaikuta postattujen kuvien perusteella tärkeintä on esitellä kroppaa edestä ja takaa ,eri lomakohteista missä välissä toi lastansa hoitaa?

    • yritystäonollut

      Eikös vauvakuumetta ollut jo Axl kanssa ja siitä oli video todisteena?

    • siinäpä.on.mallia

      Maisa se ajelee vaan Lexuksella, aika tyttö.

      • Grow_up_people

        Niin, automerkkihän se määrittää ihmisen onnellisuuden... näin luulevat köyhät ihmiset. Jos Maisa on aika tyttö, se ei riipu siitä millä autolla hän ajelee.


      • johannes.b
        Grow_up_people kirjoitti:

        Niin, automerkkihän se määrittää ihmisen onnellisuuden... näin luulevat köyhät ihmiset. Jos Maisa on aika tyttö, se ei riipu siitä millä autolla hän ajelee.

        ovatko ladalla ja fiatilla ajavat onnellisia?


      • ojuriajuri

        ...ojaan...


    • jjhjhhgffdd

      Olen samaa mieltä, että hoitaisi sen jo olemassaolevan lapsen kunnolla. Ikinä ei edes mainitse sitä missään. Lapsi on ilmeisesti vallan isänsä kanssa.

      • Hylätty.lapsi

        Jep, Hän hylkäsi lapsensa. Ilmeisesti vihaa tuota vahinkolasta koko sydämmestään. Ei IKINÄ puhu lapsestaan. PS, tuo muovikotka on vain ja ainoastaa RAHAN takia jari-matti latvalan kanssa. piste.


      • Typerääää

        Fiksua ettei tuo lastaan julkisuuteen
        Kumma kun äitiä erossa haukutaan jos lapsi jää isälle ! Miksei näitä isiä solvata
        Jos toinen oli kypsempikö vanhemmuuteen silloinhan Maisa on ajatellut vain lapsen etua
        Liian moni nuori tyttönen pitää lapsen ja se kypsymättömyys näkyy


    • lalalalalaaaaa

      Maisapa se vaan ajelee Jartsan lexuksella ja omia p. . . . lun karvojansa! On siinä aikamoinen ja arvostettu lapsensahylkääjä! Hyi h. . . . vetti! Vai että on valmis äidiksi? Miksi on yhden pennun tehnyt ja hylännyt sen? Kysymympä vaan sinulta ketjun aloittaja? Tommosista ämmistä EI IKINÄ OLE ÄIDIKSI! Se on takuuvarma juttu!

    • vanhintemppu

      Maisa tekee Martinat. Leipälipuksi ja vakuudeksi pulla uuniin.

    • MaijaPoppanen100

      Onko tää lapsi isällään, Maisan exähän oli tutkintavankeudessa murhasta? En tiedä onko syyte tulossa, mut pitivät muutaman viikon vangittuna. Luulis että lastensuojelu jo puuttuu asiaan, jos toi tuulitunneli tunkee muksua koko ajan murhamiehelle, ite kun ei viitti jälkeläisestään huolehtia.

      • muovi-ihmisiä

        Maisa on suomen huonoin äiti. Anneli auerkin on parempi.


    • Maisaonhyvämutsi

      Höpö, höpö. Ihan viisasta ettei kertoile lapsestaan mitään, tulee kritiikkiä muutenkin. Varmasti on hyvässä hoidossa, kerran olen nähnyt Maisan lentokentällä pienen lapsen kanssa ja kaikki näytti olevan OK.
      Parempi ettei tuo kaikkien riepoteltavaksi niinkuin Martina tekee. Maisa on onnellinen, kaunis ja ihana. Hyvä että löysi komean ja rikkaan miehen, saa reissata ja kaikkea on mitä haluaa.

    • Aiaiaijavoivoi

      Nimim.lala...... Kyllä olet katkera ja huonosti kasvatettu! Missä äiti oli kun olisi pitänyt opettaa sinulle Suomen kieltä ja käytöstapoja?
      Ei saa olla niin kade muille, toivotaan että sinunkin onnesi koittaa ja katkeruus häviää.

      • fjkbdd

        Entäpä oma "Suomen" kielesi? ;-)


    • jossainmeneeraja

      Tuommoiset itsekkäät muovihutsut eivät tarvii lapsia. Naisilla on rinnat lasten ruokkimista varten, ei ukkoja varten, eikä kukaan normaali syötä lastaan muovirinnoilla. Sairasta!!!!Minkälainen nainen olisi kateellinen muovinaiselle, kun voi olla luonnollinen, aitonainen.

    • retu7543

      Lihavat kadehtii kaunista Maisaa.

    • Hyvätjahuonotuutiset

      Silikonit eivät haittaa imetystä ja se imettäminen kun on sellainen myytti että ei paremmasta väliä. Minulla on kaksi lasta joita en ole voinut imettää ja hengissä ovat ja molemmat opiskelevat yliopistossa ihan menestyksekkäästi. Tunneside on normaali, eli halataan kun tavataan ja soitellaan kuulumisia.
      En lähtisi arvioimaan ketään huonoksi äidiksi, elämässä voi tapahtua kaikenlaista ja on paljon äitejä jotka tapaavat lapsiaan vuoroviikoin ex.puolison kanssa tai jotain muuta on sattunut jolloin nähdään harvemmin, ei ne isätkään huonoja ole jotka eroavat. Eletään vuotta 2017 ja perheessä voipi olla kaksi isää eikä äitiä ollenkaan! Onkohan siinä tällä logiikalla kaksi hyvää vai huonoa isää!
      Annetaan Maisan nauttia onnestaan ja suunnitella vauvoja.

    • tosionnäin

      Luonnollisin ja normaalein tapa on imettää lasta, se on semmoinen tosi asia, jolle et voi mitään. Kuka järkevä imettää muovitisseillä? Semmoinen huonomaineinen vosu, joka poseraa päivittäin roskalehtien sivuilla alastomana muovitisseineen on tosi huono äiti, lapset häpeää isompana. Lesbo ja homoparit eivät voi lisääntyä keskenään, sekin on faktaa! Tuo nainen on sen tapainen, ettei edes halua lapsia, kun muovilla tehty kroppa menee pilalle.

      • aikoihineletty

        Olet täysin oikeassa! Bravooooo! Tommoset muovibimbot ei lapsia tarvitse! Ja, homot & lesbot? , no jätetään kommentoimatta! ÄLLÖTTÄVÄÄ molemmat, sekä muovibimbot & homoseksuaalit! Toi akka se ratsastaa vain rahan perässä. Ja toisten omistamilla autoilla ja asunnoilla miestelee somessa ja näyttelee muovitissejään, p. . . settään ja p. . . . . aan! Onneksi appelassa ollaan lehtien mukaan onnellisia miniä -ehdokkaasta, ni mikäs sen parempaa! Heh , heh, heh! Voi poikaparkaa miten kärsii "äitinsä" alastonkuvista! Onhan ne jo hänelle näytetty.


    • kaikkeesitäkuulee

      Jos appivanhemmat on onnessaan, että saavat oikein muovisen julkivosun perheeseen, niin täytyy sanoa, että taitaa olla seniilejä koko porukka. Kuka haluaa esim. omalle pojalleen julkivosun puolisoksi... huhuhhuh!

      • senkuimmemmoin

        Joo ei Sofiaakaan ole kukaan miniäksi huolinut.


    • rahat.jarimatilta

      Maisan lapsi kituu jossain mettässä hylättynä. Maisaa ei vaan kiinnosta.

      • onuskomatonta

        Oho onko ihan jätetty heitteille?


    • manimanimani

      Ei muovimuija välitä muusta kuin ittestään ja rahasta.

    • Kaiken.saat

      Maisa on ihan kiva julkkis. Tissinsä kantaa itse ja onhan Maisa hot, hot, hottis. Maailmaan mahtuu monenmoisia tallaajia mutta kyllä J-M löysi helmen. Kiva niiden on yhdessä reissata ympäri maailmaa kun on millä mennä, mies vielä lupasi kaiken mitä Maisa haluaa, onnea heille!

    • Oikeus.äitiyteen

      Näillä mennään, enempiä miettimättä. Tosi outoa juttua tälle vuosituhannelle.
      Ihan faktana, rintarauhasia ei poisteta kun laitetaan silikoni-implantit ja nämä rauhaset tuottavat äidinmaitoa. Implantti on täytetty silikonilla ja on ns.pussin sisällä ja lapsi ei sitä saa ravinnokseen!
      Homo-ja lesbopariskunnilla voi olla lapsia jotka ovat adoptoitu tai hedelmöitetty siittiösoluilla( spermapankeistakin saa). Vain naisen voi hedelmöittää siittiösoluilla.
      Monet äidit joutuvat turvautumaan äidinmaidon korvikkeisiin jos esim.imetys ei onnistu, maitoa ei erity tarpeeksi, lapsi saa vaikeita koliikkioireita, äidillä todetaan sairaus joka vaatii voimakkaan lääkityksen joka vahingoittaa lasta, äidiltä siis imeytyy lapsen ravintoon melkolailla kaikki mikä suusta alas laitetaan!
      Itse asiaan, emme tiedä mitään faktaa(tositietoa) Maisa Torpan äitiydestä tai lapsesta ja se kiitoksena hänelle ettei ole lähtenyt selittämään mitään.
      Äitiys on ihana asia ja jokainen niin haluava saakoon tuntea sen. Toivon että he saavat lapsia ja mukavan perheen, puitteetki ovat mitä parhaimmat. Muistetaan aina että mekin olemme äitiemme lapsia ja kaikki kunnioitus maailman äideille!
      Hyvää kesän jatkoa kommentoijille! T. Äitiys plk.n täti

    • luonnollinenluomunainen

      Taidat itsekkin omistaa silikonit, kun noin vauhkoot silikonien puolesta ja kehut tyhjäpäistä vosunaista hyväksi äidiksi, joka on jo yhden lapsen hyljännyt. Sitäpaitsi ei vielä tiedetä mitä kaikkea terveyshaittoja nuo silikonit voivat aiheuttaa, tuskin edes pystyy toteamaan rintasyöpää tuommoiselta, jolla on nuo jättimuovipallot. Pidän kaikkia naisia, joilla on silikonirinnat tyhjänpäiväisinä itsekkäinä itsensäpaljastelijoina. Hyvää jatkoa vaan sullekin silikonies kanssa.

      • perusteleväitteesi

        Miksi ei pystyisi rintasyöpää toteamaan silikonirintaisilta?


    • käylääkärillä

      Kokeileppas käydä mammografiassa jättimuovipalloines niin tiedät. Normaalirintaisiltakin on vaikea todeta rintasyöpää, samoin lääkärin on vaikea tunnustelemalla löytää muhkuroita, kun on muovilla täytetyt jättipallot. Muutenkin noilla jättisilikonirintaisilla ei ole päässä kaikki ihan kunnossa.

      • normaalitissit

        Hah, hah, haaaaaaaaaa! Olipa osuvasti kommentoitu! H. . . . . vetin kaamiat tommoset muovipallot! Eipä tommoset joilla on tota sementtiä tisseissänsä ole kakaroitaan imettänyt. Ja noilla kaikilla ämmillä joilla on tommoset lehmänutareet (lehmilläkään ei ole noin kaameita ) on itsetunto täysin nolla ja paska! Ja todellakaan EI AINOALLEKKAAN homo- ja lesboparille yhtäainokaista lasta! Ei ne koirakset ole vielä ikinä poikinut ja akat tarvii jostaki putkesta kumminkin ne siemenet! Ällöä!


      • titetämätöntollo

        "käylääkärillä" ...lääkärillä on käyty ja usein jopa mammografiassa, jolloin kysyin hoitajalta voiko silikonirintoja mammografialla kuvata, niin sanoi, että voi eikä ole mitään estettä. Kun et näy edes tietävän asian päälle yhtään mitään, niin olisit hiljaa.


      • kerroihmeessä
        titetämätöntollo kirjoitti:

        "käylääkärillä" ...lääkärillä on käyty ja usein jopa mammografiassa, jolloin kysyin hoitajalta voiko silikonirintoja mammografialla kuvata, niin sanoi, että voi eikä ole mitään estettä. Kun et näy edes tietävän asian päälle yhtään mitään, niin olisit hiljaa.

        Tuo on täyttä puppua.....silikonipalloja ei voi kuvata...normaalirintaiseltakin on joskus vaikea tulkita kuvia ja joutuu käymään uudestaan ja joskus rintarauhaskudosta on sen verran vaikea tulkita, että rintasyöpä voi jäädä huomaamatta. Kerroppas miten aiot litistellä ne jättipallot siihen koneeseen ja miten kuvista tulkitaan mikä on muovimöykky ja mikä syöpää.


      • kenenannoitkertoa
        kerroihmeessä kirjoitti:

        Tuo on täyttä puppua.....silikonipalloja ei voi kuvata...normaalirintaiseltakin on joskus vaikea tulkita kuvia ja joutuu käymään uudestaan ja joskus rintarauhaskudosta on sen verran vaikea tulkita, että rintasyöpä voi jäädä huomaamatta. Kerroppas miten aiot litistellä ne jättipallot siihen koneeseen ja miten kuvista tulkitaan mikä on muovimöykky ja mikä syöpää.

        En minä niitä litistele mihinkään,. vaan röntgenhoitaja. uskon hänen puheensa siitä, että niitä voi kuvata aivan samoin kuin ilman silikonia olevat. Röntgenkone ne syöpäsolut sieltä erottelee. On se vaan sellainen ihmevekotin. Älä sinä puhu mitään vasten parempaa tietoa.


      • sesiitä
        kenenannoitkertoa kirjoitti:

        En minä niitä litistele mihinkään,. vaan röntgenhoitaja. uskon hänen puheensa siitä, että niitä voi kuvata aivan samoin kuin ilman silikonia olevat. Röntgenkone ne syöpäsolut sieltä erottelee. On se vaan sellainen ihmevekotin. Älä sinä puhu mitään vasten parempaa tietoa.

        Uskoppa ihan mitä haluat, mutta jo maalaisjärki sanoo, että niitä palloja ei sinne litistetä tai ne poksahtaa, huomaa, että et ole koskaan käynyt mammografiassa. Silikoninaiset ovat tunnetusti aivottomia, sen kyllä huomaa.


      • olettietämätöntollo
        sesiitä kirjoitti:

        Uskoppa ihan mitä haluat, mutta jo maalaisjärki sanoo, että niitä palloja ei sinne litistetä tai ne poksahtaa, huomaa, että et ole koskaan käynyt mammografiassa. Silikoninaiset ovat tunnetusti aivottomia, sen kyllä huomaa.

        Suomessa naiset pääsevät ilmaiseen mammografiaseurantaan 50v täytettyään kahden vuoden välein. Olen nyt käynyt jo muutamassa ja tiedän etteivät silikonirinnatkaan "poksahtele" tutkinnassa. Et näy tietävän asiasta mitään, joten lapsellinen vänkäämisesi on turhaa.


    • voireppana

      Piti vielä lisätä, että kone ei tunnista syöpäsoluja, vaan erikoislääkäri tulkitsee kuvat ja sen mukaan määritellään löydökset, miten sinä luulet koneen erottelevan syöpäsolut silikonimassasta.

      • olettietämätöntoope

        Kyllähän se on kone, joka tuo sen syöpäkasvavaimen esiin rintarauhasesta. Ei se kasvain siinä silikonipallon sisällä ole ja röntgensäteet kyllä läpäisee läpinäkyvän silikonin toope. Silikonirinnoilla voi jopa imettää sinun ihmetykseksesi.


    • muoviatäynnä

      kuumetta ja kuumetta. ettei vaan muksu olis kiva nukke jolle hommataan kaikkee luksusta maan ja taivaan väliltä. tuskin nykyistäkään lasta kovin paljon näkee. tärkeämpää on itsensä näyttely etelän rannoilla. muovitissien esittelijä. tekokarvaa pää täynnä. sekä kaikki mahdolliset teko härpäkkeet mitä on olemassa. jopa topattu tekoperse.

    • muovimutsi

      en kyllä haluais olla muovi bimbon muksu. mikään raha. ei korvaa tavallista luomu mutsia, joka rakastaa lastaan.

    • Parastaikinä

      Auts, tätä kateuden määrää! Ottaisitte jos vain saisitte, ette saa! Auts, tasan ei käy onnen lahjat, oi latta rinnat!

    • ei.ansaitse.lasta

      Toivottavasti Maisa ei tule enää koskaan tiineeksi.

    • ikuisestiluomu

      Ensinnäkin mihin nainen tarvitsee silikonitissejä.... ei mihinkään. Ainoastaan nämä julkivosut, jotka ovat roskalehdissä alastomana, ukot kuolaa, kun akat rötkyilevät alasti jalkapallotisseineen. Ei todellakaan käy kateeksi.

      • tyhmien.ratkaisu

        Maisallahan on myös tekoperse. Huvittavaa mutta totta.

        Maisa on yksi vähiten luonnollinen tyrkky Suomessa. Ihan kaikki feikkiä.

        Googlatkaapa Maisa Torppa nuorena...täysin eri näköinen nainen: poikamainen, ns. muodoton laiha vartalo, aika väritön naama...mutta 100-kertaa nätimpi, kuin tämä nykyinen keinotekoinen Maisa...

        Pitää ihmisen itsetunto olla ihan olematon, kun on tyytymätön kaikkeen maallisessa tomumajassaan. Olisi hauska tietää, voiko todellista itsetuntoa ja identiteettiä kuitenkaan rakentaa keinotekoisten täytteiden ja lisäkkeiden avulla...hmm..mahtaa olla mahdotonta...


    • Silikonionni

      Kyllä voi implantti tissejä kuvata mammografiassa ja kuvantamis keinoja on muitakin. Otin silikonit kun imetys veti ne tyhjiksi nahkapusseiksi ja kivat ovat, on mukava kun on taas tissit.
      Olen mielummin silikoni mutsi kuin nahkapussi mutsi. Täällä porisee ja kiehuu, joillakin keittää ylikin. Luulisi kiihko lestadiolais ryhmän keskusteluksi mutta jotkut sanat arveluttaa.
      No kuitenkin menen seuraavaksi rasvaimuun, roikkuu läskimaha ja se pitää saada veks.
      Maisalle onnea ja beibejä tekemään vaan!

      • ukoillekoesittelet

        Onnea vaan sullekin silikonies kanssa, aattelitko mennä hymylehteen vai seiskaan esittelemään jalkapallojas ja edelleenkin puhut läpiä päähäsi, silikonia et kuvauta mammografiassa. Normaali ihminen tulee toimeen niillä tisseillä, mitkä on, silikonitissejä esitellään muillekin, aattelitko mennä rannalle tissit paljaina pentuines!!


    • julggiskyylä

      suurin osa julkkisnaisista jotka on saaneet lapset, ovat kadonneet julkisuudesta aikalailla. marianne kallio, kauhee vimma oli päällä päästä playboyhin ja ties minne, sit tuli lapsi ja eipä ole paljon enää näkynyt, samoin katrie daler ja mitä näitä viidakon tähtösiä nyt oli.. ja sillävälin uusia silikonimuijia tulee tilalle ja vanhat unohtuu. kyl se vauva-arki vie aika paljno aikaa, ei siinä ehdi rannalla makoilemaan drinkkejä juoden tai autoilla kruisailemaan, kannattais maisankin miettiä haluaako elää vielä vähän aikaa maailmalla kisoja kierrellessä vai sitten vähän erilaisempaa arkea vauvan kanssa. muija on kumminkin vielä aika nuori, ja yks lapsi on jo tehtynäkin, joten no panic?

    • Silikonionni

      Olin kyllä mammografiassa tissieni kanssa ja käytän rannoilla uimapukua tai bikineitä. Haluan todellakin olla naisellinen rintoineni ja näitä saa pingispallon kokoisesta jumppapallon kokoiseen, voit valita. Otin käteen sopivan kokoiset.Edullisesti saat Tallinnassa tai Turkissa. Inhosin luomulätkiäni, näistä tykkään.
      Lapseni ovat jo murrosiän ylittäneitä joten joo, täällä mökkirannassa oleillaan jos festari kiireiltään ehtivät ja mieheni kyllä diggaa näitä tisuja, kyllä!

      • ikuisestiluomu

        Voi reppanat, siis ukkos ja sinä, nytkö olette onnellisia muovitisseinenne, siihenkö olis rakkaus loppunut, jos oisit elänyt luomutisseinesi ja käyttänyt vaikka topattuja liivejä.


    • Julkkikset

      Marianne Kallio poseeraa uudessa seiskassa!

    • Silikonionni

      Ollaan tyytyväisiä ja en kyllä mitään topattuja liivejä laita, ehkä sitten jossain palvelutalossa kun ei enään jaksa välittää. Suosittelen kyllä kaikille, ihmeesti piristää ulkonäköä ja vaatteetkin istuu napakasti, ota ihmeessä sinäkin, aika edullista kuitenkin.
      Toivotaan kaikesta huolimatta Maisalle vauvaonnea, siitähän alunperin takaisin olla kysymys ja sinulle mukavaa loman jatkoa jos sitä vielä on jäljellä. Turun seudulla aika pilvistä ja välillä satelee! :-)

      • muovihirviöitä

        En laittais itselleni mitään muovia vaikka ilmaiseksi sais ja onneksi ei tarvii, on sentään D-kuppikoko omasta takaa. Onneksi luoja on luonut hyvän kropan ja paksut tummat hiukset ym. avuja. Olen täysin aito ja luomu ja erittäin tyytyväinen siihen mitä peilistä näen, mutta jotenkin säälittää nämä naisen puolikkaat, jotka joutuvat muovilla korjailemaan itseään, näyttääkseen naisilta ja kelvatakseen ukolleen. Näitä muovisia naisen irvikuvia on useita, pahimpia Maisa, Marianne, Tiina Jylhä ja tämä Aitolehti!


    • muovia.keho.täynnä

      Toivon, ettei Maisa enää koskaan tule tiineeksi.

    • Gcugcuhvihvijvijb

      Siitä vaan. Nainen on pilannut vartalonsa jo aiemmin operaatioilla, joten aivan samantekevää.

    • VoiMuovipallot

      Katsokaapa Marika Fingeroosin kuvia , ni näette miten kammottavan näköiset potkupallot laitattanut! Miten kehtaa joka päivä esitellä alastonkuviaan ja varmaan laittaa pikkumuksunsakin kuvaamaan itteensä. Koko kroppa ja varsinkin naama on kuin petolinnun p. . . se! Kyllä luuloo ittestänsä liikoja! Luulis toikin suomen täysin turha tekoblondijulkkis häpeevän omia kuviaan mitä instassa julkaisee? No, eihän pään sisällä ole semmosta solua joka ymmärtäisi miten kaameita muokkauksia noi turhat julkkisakat ovat itselleen laitattaneet! Varsinkaan kyseinen Fingeroos! Pienet on Maisulin muovipallot tohon nähden, mut yhtä ällöttävät! Pitäähän sitä itsetuntoa jollain konstin saavan!

      • akuppiset

        Miehet ne käy kuumina noiden pallukoiden perään. Naisia ja varsinkin tyttösiä ne kadehduttaa.


    • EiNormaalia

      Normaali kunnon mies joka arvostaa nasta naisena eikä vahabimbona, lapsellisena rahanperässä juoksevana hutsuna ei todellakaan ihannoi muokattua ällökroppaa! Turha on muovitissien ja botoksiturpaisten akkojen täälä itteänsä puolustella! Kyllä ne miesten kommentit Marika Fingeroosinkin kuvista kertoo paljon. Ne kommentit vaan ämmät poistaa jos rehellisen kommentin laittaa muovibimboista. Äidiksi ei tyrkkymuovibimboista todellakaan ole, onhan se nähty! Niinkuin tämäkin rallimorsian joka lapsensa hylkäsi muutaman viikon vanhana ja lähti ulkomaille itseänsä esittämään ja kuvoottamaan! Nyt sitten suu vahdossa paasaa kuinka haluaa monta lasta! Ikävä lapsia kohtaan jos äideillä on ykkössijalla vai oman kroppansa muotoilu, rannoilla makaaminen, yletön glamourelämä, juorulehtien palstoilla keikkuminen, oikean työnteon vieroksuminen, muotivaatteilla ja -hepeneillä pröystäileminen ja rikkaan elättäjän bongaaminen!

    • eiauta

      Mites kun tuo JM kertoi Seurassa masennuksestaan, eikä Maisan kanssa lomailukaan auttanut, niin miten tämmöinen muovilla tehty nainen ei sitten kiinnostanutkaan miestä. Luulis että Maisa olis vähän stripannut ja heilutellut meloonejaan, niin olis äijä toipunut.

    • Rauhallisestivain

      Pois alta jahavat tullooo!!! Kyllä niin kipeetä on mutta kaikilla olkoon mielipiteensä. Miksi tämä ärsyttää eniten juuri naisia? Tiedän muutaman ihmisen jotka laittaneet vähän silikonia tai rintoja on kohotettu syystä tai toisesta, en tuomitse, itsekkin laittaisin jos tarvetta olisi. Nykyään ihan tavalliset naiset käyvät palauttamassa rintansa entiselleen useammankin imetysrundin jälkeen.
      Nämä julkkikset nyt haluavat näytellä itseään ja siitä vaan, on mitä ihmetellä. En nyt kuitenkaan lähtisi huorittelemaan ketään ja toivomaan lapsettomuutta.Huomaavat sitten joskus mitä haittaa on isoista rinnoista.

    • Suolaa.haavoihin

      Strippaus ja rinnat ei poista masennusta jos niin luulet. Kait huomaat että lähtee lapasesta?

      • järkikäteen

        Niin , hyvä kun edes sinä huomasit, kannattaa mennä heti ammattiauttajalle, kun masennus iskee , eikä muovihinkkien väliin. Tuommoinen ihminen ei voi auttaa läheistään, jota kiinnostaa vaan omat isot tissit ja niiden paljastelu.


      • muovimisu

        Minä en luullut, että jättisilarit poistaa masennuksen, vaan JML. Lue Seurasta, ihan itse herra on avautunut.


    • Painovoimaa

      Maisa kuumentaa tunteet ja varsinkin ne tissit. No onhan ne isot joo mutta voi hieman painaakkin ja ajan mittaan niska-hartia-selkä särkyjä kyllä luulis tulevan. Vaaveja vaan Maisalle ja JM:lle, ei niiden onni keltään pois oo, ainahan voi olla seuraamatta niiden elämää ja raha ei rakkautta tuo, sitä ei kantsi kadettaa.

    • DubaihinVaan

      Kummasti se Latvalan masennus paheni kun Axlin pornovideokohu tuli julkisuuteen ja Maisulihan on niissä videoissa päätähtenä ja kauimmiten salarakkaana itteensä p. . . . . nettamassa! Ja rahaa on jo muovitissille ropissut siitäkin epsodista vaikka on ollut tietoinen Axlin videoinnista. Rahaa paloi oikeuskuluihin myös sivullisella, jotka toivottavasti saa takaisin? Näin tämä bimbo kietoi Jatsan tissiensä lumoihin, että toinen raukka oli menettää kokonaan mielenterveytensä! Luulis nyt jo häpeevän tuokin akka tekosiaan edes Jartsan ja sukulaistensa vuoksi? Ja toivottavasti äijä tulis järkiinsä ja edes pitäisi kahta kumituppia ettei edes lapsia siunaantuisi! Nytkin Maisuli olisi kuulemma halunnut muutaman viikon lomalle toisen rahoilla, mutta tulevat rallit esti aikeen. Lähtisi niillä "työllä" tienatuilla euroilla sen kämmppiksensä kanssa joka myös asuu Jartsan ostamassa talossa sinne rannalle makaamaan? Vaikka taas Dubaihin jossa kuulemma tienaa kaikista parhaiten ☺.

    • Y.S.L

      Pitäähän se tämänkin tyrkyn elari pulla äkkiä hommata.😉

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe