Hierojalla

ljsaunaan

Olen 42-vuotias nainen, naimisissa ja hiukan rehevä. Kerran kuussa käyn hierojalla. Hierojani on noin 50-v mies ja ihan komea. Olen hiukan ihastunut hierojaani ja minua kiihottaa se että hierojani näkee vilauksen isoista joskin roikkuvista rinnoistani. Aluksi vilautin vain hetkisen, nykyään annan hänen nähdä ne pidemmän aikaa, ehkä jopa puoli minuuttia ennen hierontaa ja saman verran hieronnan päätyttyä. Viimeksi hieronnan päätteeksi nousin istumaan hierontapenkille niin päin, että hierojani näki varmasti paljaat isot rintani. Hetken mielijohteesta, ehkä senkin takia että jalkovälini oli hiukan kostunut, esitin että päästä huimaa. Hoiperrellen yritin nousta seisomaan. Hierojani säntäsi paikalle ja otti minusta kiinni. Painoin alastoman yläruumiini häntä vasten ja hiljaa laskeuduin takaisin penkille. Pidin kiinni hierojani vyötäröstä ja painoin rintani hänen etumustaan vasten. Käänsin katseeni ylöspäin ja sanoin ”meinasi oikein taju lähteä, olisitko antanut tekohengitystä jos olisi ollut tarve”? Nostin rintakehää ja hierojani silmien edessä näkyi rintani joiden nännit lievästi turvonneina osoittivat ylöspäin kuin, no sanotaan vaikkapa miehen kalu kun se tietää pääsevänsä tunneliin.

Hierojani katsoi minua, tai ainakin rintojani tai ehkä hän katsoi naamaani vaikka mieli teki katsoa vallan muualle. Hän vastasi ”tuskin sinulta sentään taju olisi mennyt, mutta jos olisi mennyt niin olisin antanut tekohengitystä”. Katsoin häntä, hymyilin ja nousin ylöspäin pitäen katseeni kiinni hänen ruskeissa silmissään. Päästyäni pystyyn, kuiskasin ”kiitos” ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten. Suutelin varovaisesti ja painoin samalla kehoni häntä vasten. Suutelin yhä kiihkeämmin ja hän vastasi suuteluuni juuri siten kuten toivoin. Hänen kätensä laskeutuivat takapuolelleni ja painoivat minun alapäätäni hänen jalkoväliään vasten. Tunsin hänen kovettuneen kalunsa hierovan jalkoväliäni juuri oikeasta kohdasta. Laskin housuni nilkkoihin ja tunsin kuinka hierojani puristeli kiihkeänä paljaita pakaroitani ja painoi etumuksensa yhtä voimakkaammin jalkoväliäni vasten. Nautin tilanteesta täysin. Annoin käteni laskeutua hierojan vyötärölle ja otin kiinni hänen housuistaan. Vedin housuja noin 20 cm alaspäin ja työnsin käteni välittömästi hänen kovettuneelle kalulle. Hieroin sitä ja työnsin kalun pään pimpsaani vasten. Tuntui ihanalta. Olisin ottanut sen sisään välittömästi. Tästä asennosta se ei kuitenkaan onnistunut. Hierojani otti kiinni oikeasta jalastani ja nosti polveni kohti kattoa. Ohjasin kalun sisälle kosteaan jalkoväliin. Tuntui ihanalta, hierojani kalu työntyi vuorostaan sisällä, vuorostaan ulos. Viimeksi olin saanut vierasta miestä kahdeksan vuotta sitten. Ei siinä, etteikö omakin kelpaisi mutta kyllä vieras kiihkeä muna pikaisen iltapanon voittaa. Voihkin nautinnossa, pyysin ”kovempaa”. Hierojani vastasi ”ei pysty tässä asennossa, vaihdetaanko”. ”Vaihdetaan, haluatko ottaa takaapäin”, vastasin. Hierojani käänsi minut ympäri, painoi yläselkäni alaspäin ja työnsi kätensä pakaroiden välistä kosteaan pimpsaani. Otin kiinni hierontapenkistä ja pyllistin takapuoltani ylöspäin. Hetken päästä hierojani työnsi kalunsa takaapäin sisääni ja silloin alkoi pyytämäni ”kovempi” vaihe. Voihkin ja huusin ”ihanaa, tuntuu ihanalta”.

Tätä kesti muutaman minuutin, sitten tunsin kuin hierojani laukesi sisääni. Hän veti kalunsa pois sisältäni, käänsi minut ja alkoi imeä nännejäni. Samalla hän hieroi jakoväliäni. Nautin tästä täysin rinnoin. Voihkin ja voihkin kunnes laukesin. Hierojani nousi pystyyn, halasin häntä ja suutelin sen mitä hengästyneenä pystyin. Kuiskasin hänelle ”varataanko ensi kerralle pidempi aika”.

Tänään on taas hierontapäivä. Voi olla, että saan vierasta miestä. Jos en, niin mieheni saa hieronnan jälkeen kotiin niin kiimaisen naisen ettei housut pysy pitkään jalassa.

14

18384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pimpinhalusavosta

      ..hiukan rehevä??? annas yhteys tietosi, niinn??? olen 60v, mies

    • Kiksejä

      Olen 64 vuotias mies ja käyn kerran kuukaudssa hieronnassa ja aina naishierojalla, mutta en ole koskaan uskaltanut tehdä mitään vaikka salaisesti toivon edes jotain pientä hiplausta edes. Kyllähän hierojan kyynärpää koskee penikseeni etureisiä hieroissa ja se tuntuu kivalta. Olisiko jossain vantaalla sellainen naishieroja joka voisi mennä pitemmällekkin.

      • Anonyymi

        64 vuotias mies ei käytä sanaa hiplaus, eikä käy tällaisilla palstoilla.


    • Wwfg

      Älä unta näe että joku hieroja nainen vielä tietojaan tänne laittaa. On meitä joka lähtöön.

      • pottukukko

        ..ja osa jää ilman...


    • ljsaunaan

      Olen käynyt edelleenkin kuukausittain samalla hierojalla. Seksi muutti tilannetta niin, että riisuudun ennen hierontaa täysin estoitta aivan alasti ja hierojakin uskaltaa katsoa paljasta pintaa avoimemmin. Itse hieronta tapahtuu edelleen kuten aikaisemmin. Tosin aivan lopussa hieroja vetää pyyhkeen pois takapuoleni päältä ja hieroo myös ne. Se on taivaallista, pakarat kaipaavat oikeastikin hierontaa ja ovat useamman päivän hellät käsittelystä. Täytyy myöntää että jalkoväli kostuu siinä käsittelyssä, jalat alkavat erota toisistaan siinä toiveessa että hieroja näkisi jotain minne haluan hänen kalunsa sukeltavan.

      Hieronnan päätyttyä nousen istumaan hierontapöydän takapäähän. Jalat kohtuullisesti levällään, ei mitään kiirettä mennä pukeutumaan tai edes peitellä paljasta kehoani. Annan hierojani katsella paljasta eturuumistani ja samalla katselen ja arvailen hänen etumustaan, joko siellä ollaan kovana vai vasta menossa kovaksi. Nousen seisomaan, astun lähemmäksi hierojaani ja vien käteni hänen etumukselle. Koskettelen ja hieron, viimeistään nyt siellä tuntuu rautatanko joka saadaan veltostumaan vain laskemalla paineet jakoväliini. Hyväilen ja kysyn, ”pitäisikö tälle tehdä jotain”. Vastaus on aina positiivinen. Käännän selkäni hierojalle, kumarrun ja lasken käteni hierontapöydälle. Hieroja työntää kätensä pakaroideni välistä pilkistävälle kostealle jalkovälilleni. Kuulen kuinka hän avaa housunsa vetoketjun. Hetken päästä hänen kalunsa työntyy sisääni. Tunne on mahtava, tätä olen odottanut koko päivän, toivottavasti hänkin. Voihkin nautinnosta kun kalun tahti kovenee ja lopulta se laukeaa sisääni. Nousen seisomaan, käännyn ja nostan vasemman jalan hierontapöydän päälle. Halaan hierojaani, suutelen häntä. Kiihkeän syleilyn tuoksinnassa hierojani käsi hyväilee jalkoväliäni koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Lopulta laukean äänekkäästi ”ihanaa” toistaen, olen tyydytetty nainen, täysin estoton. Suutelen hierojaani kiihkeästi, tunnen kuinka hänen kädet puristelevat pakaroitani ja tissiäni. Pimeässä mielessäni toivoisin, että mieheni astuisi hierojan ovesta sisään, näkisi alastoman kiimaisen vaimonsa vieraan miehen syleilyssä spermaa valuen. En pääse ajatuksissani tätä pidemmälle, on aika pukeutua ja mennä kotiin tietäen että kuukauden päästä saan taas tuntea ihanan huuman.

      Kotona kerron kuinka hellä takapuoli on hieronnasta. En tiedä kiihottaako se miestäni, vai tunteeko hän mustasukkaisuutta siitä että olen paljastanut takapuoleni toiselle miehelle. Mieheni tietää, että menen hierontaan ilman rintaliivejä. Hän ei voi tietää pääseekö hierojani näkemään isot tissini, mutta arvannee että minä saatan jopa haluta hierojan näkevän ne. Olen äitini tyttö. Äitini on aina tykännyt keimailla vieraiden miesten edessä ilman rintaliivejä. Kyllä miehenikin on nähnyt useasti äitini kaula-aukosta todella paljon. Ja pari kertaa äidilläni on ollut niin läpinäkyvä paita, että mielikuvitusta ei juurikaan tarvita ja nännitkin ovat erottuneet selvästi. Muistan kerran, noin 15 vuotta sitten, kun lähdimme äitini luota kotiimme. Miehelläni seisoi kun oli joutunut/saanut katsoa vanhemman naisen tissejä oikein urakalla. Ja pöydällä oli ollut pari äitini nuoruuden kuvaa, niissä ei ollut edes läpikuultavaa paitaa tissien suojana. Silloin olin mustasukkainen. Eihän kuvat voineet jäädä vahingossa pöydänkulmalle? Nyt itse paikkojani vieraalle miehelle esitelleenä huomaan kuinka kiihottavaa se on. Ja isäni oli varmasti mustis kun äitini tissit olivat muille miehille kuin tarjottimella. Se kiihotti varmasti äitiäni, ehkä jopa isääni. Ihan samalla tavalla minua kiihottaa kun mieheni on hiukan mustis. Jos tietäisin varmasti että häntä tilanne kiihottaa, kertoisin että hellien pakaroiden lisäksi hellä pimppini on täynnä spermaa. En tiedä mitä tapahtuisi, pitäisi varmaan kysyä äidiltäni miten isäni suhtautui kun vieraat miehet näkivät paljasta pintaa? Veikkaan että äitinikin on saanut ainakin joltain esittelyä seuranneelta mieheltä lastin jalkoväliinsä. Toivottavasti ei minun mieheltäni.

    • KonduktööriKyrpäKalle

      Joskus minulla kävi hieronnassa venäläinen nainen. nautti ilmeisesti erityisesti hieronnasta ja kiihottuikin sillä hierontapaperissa oli märkä läntti pimpin kohdalla hieronnan jälkeen. Kyllä osa naisista hieronnassa kiihottuu ja ehkä hieman häpeääkin luonnollista asiaa. Jotkut eivät millään halua tulla tästä syystä mies hierojalle. - joko itsensä takia tai miehiensä takia..Saattoihan se märkäläntti olla tietysti kustakin. Venäläisnaisten erityisesti olen huomannut kiihottuvan mieshierojan käsittelyssä . Mahdollisesti kulttuurieroja?

      • matushkat

        No just joo. Ei ole paperi pimpin kohdalla kun pimppi on 20 senttiä ylempänä kuin paperi. Jos pimpistä tulisi kosteutta paperiin niin sitä täytyisi tulla valumalla.
        Sitä paitsi, venäläiset ei kastu suomalaisista. Ne on niin ylpeitä että tuhahtelee vaan.


      • AndreiPanokkio

        no valumallahan sitä on tullut eikä se 20 cm ylempänä ole. olen sitä paitsi puoliksi venäläinen


    • Anonyymi

      Mulle hieronta on erottisia haluja nostava tapahtuma.
      Kalevalaisessa jäsenkorjaus hieronnassa aloin saamaan orgasmeja joita en voinut peitellä. Samoin toinen tapaus oli luontaishieronnassa jossa hieroja kuljetti kämmeniään noin sentin päässä pakaroiltani.
      Orgasmeilla ei meinanna tulla loppua. Vaikka yhdyntää ei ollutkaan.
      Miehelleni kun kerroin tapahtuman hän kiihottui valtavasti ja kannusti käymään.
      Myöhemmin pomoni sai nauttia kanssa siitä kun ihastuin häneen.
      Olin hänen kanssaan suhteessa vanhempi mies.
      Muistan reilun tunnin orgun kun hän nai mua viagran voimalla ei lauenna vaan seisoi.
      Mä sain koko ajan huusin vikisin itkin 😂😂
      Se oli ihanaa...nyt käyn tavan urheilu hierojalla jolla on kookas ja joka on nuorempi. Ikää kun on ei joka kerta jaksa mut silloinkun mieli tekee saan muutakin. Ei sitä lähellä kuuttakymppiä jaksa aina.
      Kunnioitan hierontaa ammattina vaikka hierojat väittää ettei seksiä ole hieronnassa mut joka kaupungissa löytyy näinkin hierojia.
      Ainakin itäsuomesta.

      • Anonyymi

        Hei itä-suomen nainen. Kerrotko lisää kalevalaisesta ja miten se tuntui


    • Anonyymi

      "Olin hänen kanssaan suhteessa vanhempi mies. "

      olitko nainen vai mies-----jäi epäselväks

      • Anonyymi

        siru-ukko64 se oli, joten ei jää sukupuoli epäselväksi. vanha tyttöilevä papparainen.


    • Anonyymi

      Hei kiva että sait hieronnasta sitä mitä halusit kun.itsekkin olen 50v.mies hieroja.isolla m

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe