Kannabiksen laillistaminen

alkoholisti23

Arvoisat päättäjät, oletteko tulleet koskaan ajatelleeksi meitä kenelle alkoholi ei sovi, eli tulee riippuvuus/muuttuu agressiiviseksi? Mitä me teemme viikonloppuisin kun kun muut juovat alkoholia? Ei kukaan jaksa olla jatkuvasti selvinpäin ja pitkään selvinpäin olo alkaa nostamaan ainakin itselleni stressin ja vitutuksen pintaan. Eikä siinäkään ole mitään järkeä olla jatkuvasti tohtorin vastaan otolla kovan työ/muun stressin takia hakemassa rauhoittavia. Minun mielestäni kannabiksen myynti tulisi sallia alkoissa, ja vahvuuksia voisi olla mieto,medium,vahva ja nämä vahvuudet molemmilla lajikkeilla (Sativa/Indika) ja nämä syötävänä sekä poltettavana versiona . Samalla poistuisi se ongelma, että samasta paikasta ei saisi vahvempia/muita aineita, pois lukien alkoholi joka on kannabista paljon vahvempi aine. Samalla myös verotulot nousisivat, kun kannabis saataisiin laillisille markkinoille. Ja lopuksi fakta tietoa: alkoholin vieroitus oireet ovat paljon vaarallisemmat kuin heroiinin. Kannabis on terveellisempää kuin alkoholi, eikä aiheuta juuri mitään vieroitus oireita pitkänkään käyttö putken jälkeen. Toivon todella, että te arvoisat päättäjät otatte tämän asian kuuleviin korviinne. Terveisin raitistunut alkoholisti.

22

1743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mafiaalas

      Ottakaa päättäjät mallia Tanskasta, jos ei oma ns. "pohjoismainen" äly riitä.
      Sillä tuotteita kuitenkin käytetään, vaikka ilman lupaa. Ja pahinta on kun alaikäiset tekee niin, kun vielä on valheellista propagandaa haitallisuudesta.

    • silliviis

      Huumetestejä enemmän työpaikoille ja liikenteeseen, eihän alkoholinvaikutuksen alaisenakaan saa olle töissä/ratissa.

      • NukkuvaTiedustelija

        Älä viitsi, vai haluatko Orwellilaisen kyttäysvaltion? Juttelin nimittäin Kosmos festivaaleilla erään naisen kanssa ja hänet erotettiin koulusta sen takia että opettaja epäili hänen käyttäneen opiaatteja laajentuneiden pupillien takia. Siis koulusta saa kenkää pärstäkertoimella ja sekö on mielestäsi toivottava kehityssuunta?!? Lisää kyttäystä tänne eurostoliiton koillisimpaan haarakonttoriin byroslaviaan aka Sääntö-Suomeen!

        ps: Jos juon kaksi kaljaa ja puhallan alkometriin 0,4 promillea niin saan autoilla aivan vapaasti. Mikään laki ei sitä estä.


    • Huumeperuna

      Taas yks vanha juoppo kirjoittelemassa ilman aivoja. Hohoo, mikä hörhö. Mene töihin siellä unohtuu kyllä nuo huumeet!.

      • ALKOPERUNA

        Painu itse takaisin sinne vitun peräkammariin ja pysy siellä, vitun autisti, ja jos totta puhutaan tosta sun kirjoituksesta paistaa junttimaisuus/tietämättömyys aika rankasti läpi. Usko alkoholin vaikutukseen ja dokaa mun puolesta itsesi vaikka hengiltä.


    • 5346436

      Terve ihminen ei kaipaa mitään hermomyrkkyjä, ei alkoholia eikä kannabista. Vieroitushoitoon siitä jos selvinpäin on noin vaikeaa. Nytkin huomaa kuinka aiheutat vain kustannuksia yhteiskunnalle kun pakko vetää kaikenlaista kamaa jatkuvasti kun et jaksa selvinpäin olla. veronmaksajat saa sitten maksaa hoitosi. Tällaisia ongelmatapauksia tulisi paljon enemmän jos kannabis laillistettaisiin. Paras olisi jos nää huumehörhöt lähetettäisiin vain ulkomaille tai vaikka vankilaan lukkojen taakse.

      • VOIVOI123

        HEI VITUN VALOPÄÄ, KANNABIS EI OLE NEUROTOKSISTA, MUTTA ALKOHOLI ON MYRKKYÄ JOKA SOLULLE JA JOS SE KANNABIS OLISI NIIN VITUN VAARALLISTA, NIIN KERRO MINULLE SE, ETTÄ MIKSI SITÄ LAILLISTETAAN KOKOAJAN ERI PUOLILLA MAAILMAA? VITTU MÄ KOHTA RÄJÄHDÄN TÄN SAATANAN PERÄHIKIÄN AUTISTI/PERÄKAMMARIN POIKIEN JA MUIDEN TERVEESEEN KRITIIKITTÖMÄÄN AJATTELUUN KYKENEMÄTTÖMIEN IDIOOTTIEN KANSSA. JA VITUN IDIOOTTI KANNABIS EI AIHEUTA MAINITTAVIA VIEROITUS OIREITA. OO VITTU KESKENÄS VAIKKA KUIN RAIVORAITIS JA PIDÄ VAIKKA KAHDEN VUODEN PAASTO, KUN RUOKAKIN ON TERVEYDELLE HAITALLISTA. JA EI SUN OLE KANNABISTA PAKKO KÄYTTÄÄ VAIKKA SE LAILLISTETTAISIIN. PIDÄ HUOLI OMIST ASIOSTAS.


      • ehgoaghoe

        "Paras olisi jos nää huumehörhöt lähetettäisiin vain ulkomaille tai vaikka vankilaan lukkojen taakse. "

        Vittu paras olisi kun tuollasille kusipäille suoritettaisiin armomurha.


      • holionmyrkky

        Mitä vitun pohjois-koreaa haluat suomesta rakentaa. Tuntuu että päättäjien mielestä suomessa ei ole muuta kuin viina/sauna/puukko. HERÄTKÄÄ NYT JA VIISASTUKAA.


      • Kimjong

        Puhut asiaa, mutta hölmölässä kun eletään ja asutaan niin asiat ovat miten ovat. Asiasta kolmanteen Pohjois-Koreassa kannabiksen kasvatus ja käyttö on laillista. Tuli vain mieleen kun mainitsit ton pohjois-korean.


      • Kimjongtäällätaas
        Kimjong kirjoitti:

        Puhut asiaa, mutta hölmölässä kun eletään ja asutaan niin asiat ovat miten ovat. Asiasta kolmanteen Pohjois-Koreassa kannabiksen kasvatus ja käyttö on laillista. Tuli vain mieleen kun mainitsit ton pohjois-korean.

        Siis tarkoitus oli kommentoida tuota holi on myrkyn viestiä eikä tuota raivoraitista. Anteeksi kömpelyyteni suoli 24:sen immeiset


    • vittutääonpaskaa

      Joo, nyt mulle vittu riitti en enää kommentoi sanaakaan tänne saatanan aivovaurioisten "keskustelu" palstalle. Täällä kirjoittaminen on kuin yrittäisi kiville puhua paitsi siinäkin on enemmän järkeä. IHAN SAMA TEHKÄÄ VITTU MITÄ LYSTÄÄTTE, MULLE RIITTI. HYVÄSTI SUOLI24.

    • jghfdcfsda

      Kannabis pitäisi laillistaa niin olisi alkoholille miedompi ja vähemmän haitallinen vaihtoehto.

      • kannabis_psykoosi_iskee

        Rehelliset suomalaiset eivät halua laillistaa sakakäyttöä. Suosittelen päihteettömyyttä, se on kaikkein terveellisintä ja vähähaittaisinta jos sellainen kiinnostaa.


    • kannabis_psykoosi_iskee

      "Ei kukaan jaksa olla jatkuvasti selvinpäin ja pitkään selvinpäin olo alkaa nostamaan ainakin itselleni stressin ja vitutuksen pintaan. "

      Ei pidä sekoittaa asioita, ei se selvinpäin olo saa stressiä ja vitutusta aikaan vaan se itse päihteillä ja huumeilla hankittu riippuvuus siellä vaan ilmoittelee itsestään vitutuksen muodossa, pitää saada sitä VIINAA ja HUUMETTA.

      Kannattaisi ennemmin pohtia miten siihen omaan elämään saisi mielekästä sisältöä, ajankulua ja tekemistä kuin miettiä uusien vaihtoehtoisten päihteiden vaikutuksenalaisena nuppi sekaisin huumemaaimoihin pakenemista.

      Sekakäytön laillistamisen perään haihattelu on täysin turhaa ja hukkaan heitettyä aikaa, mitään hyvää se ei tähän maailmaan toisi. Tämä yhteiskunta ei sillä muutu paremmaksi että kannabishippi saisi heilua huumeissaan hulluna kuin hatuntekijä.

      • fyudshgtzd

        Se pajauttelu ja seksi on just sitä mielekästä sisältöä elämään.


      • Hnbpp

        Ainakin sulta näyttää toi pajauttelu ja runkkaminen sujuvan.


    • Kullio

      Tutkimusten mukaan jo yksi piipullinen kannabista voi aiheuttaa elinikäisen riippuvuuden.

      • Kannabisti

        Max 10 prosenttia kannabista käyttäneistä tulee riippuvaisiksi ja nämäkin henkilöt ovat psyykkisesti riippuvaisia, eivät tule fyysisesti riippuvaisiksi kuten nikotiinista ja alkoholista tullaan fyysisesti riippuvaisiksi.


    • Anonyymi

      Itselleni on ainakiin tullut hyvin selväksi tätä keskustelua seuratessani mitä puoluetta en tule äänestämään seuraavissa vaaleissa ja tuskin enää ollenkaan.Yllätys, yllätys, puolue on VIHREÄT.
      Helpompaa tällä poiskarsimis menetelmällä tuosta moninaisuudesta valita.Kiitos keskusteluista ja mielipiteistänne kaikille.😊

    • Anonyymi

      Kannabiksen lääkeviljelyssä ja tuottamisesessa enemmän on potentiaalia, laillistamisessa ei vielä. Suurempi asia olisi dekriminalisoida sen käyttö ja pienimuotoinen kasvatus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe