neotetrojen kuoleminen

badgall

ostin neontetroja vuosi sitten ja niitten kaveriksi taistelukalan. ensimmäinen tetra kuoli viime talvena ennen joulua ja sen jälkeen niitä on kuollut sitten neljä muutakin. enää on yksi tetra jäljellä ja ajattelin ostaa sille kaveriksi uusia tetroja, voiko niin tehdä? mutta asia keskittyy nyt siihen miksi kaikki tetrat kuolivat. niiden maha pullotti todella usein ja myös kasvit kuolivat. taistelukala eli tarpeeksi oitkän elämän ja sen kuoleman jälkeen ostin kolme monnia eikä niilläkään ole ollut ongelmia. onko akvaarion hapensaannissa ongelma vai johtuuko muusta. haluasin tietää ongelmista ennen kuin hankin uudia kaloja jos niitä voi edes hankkia.

2

69

  Vastaukset

  • Antamillasi tiedoilla ei voi sanoa mitään eikä antaa mitään neuvoja. Jotain pitäisi tietää akvaariostasi.

   Mitkä ovat vesiarvot? Oletko koskaan mitannut mitään arvoja? Kuinka useasti vaihdat vettä ja kuinka paljon kerralla. Millainen suodatus jne jne.......

   Mitä ravinteita annat kasveille? Muista että hanavedessä kasvit ei kasva.

  • Jep, vesiarvot sun muut olisi hyvä kertoa ja akvaarion kokokin olisi kiva tietää

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Tunnistatko tulevaa romutransua?! Kuvat julki Markus Kuotesahon lapsuudesta ja nuoruudesta – ”Ne on kuvia minusta, eli rumia ovat!”
  • Vanha suola janotti! Suhdekriisissä rypevän Suvi Pitkäsen ex-poikaystävä tunnetaan raakasuklaarakastajana – yhdistetty aikaisemminkin julkkiskaunottariin!
  • Niko Saarinen laittoi TikTok-videosta saamansa 200 euron palkkion hyväntekeväisyyteen - Nikon fanit reagoivat hurjalla tavalla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   62
   3626
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   250
   2221