Julkkis personal trainer?

Välilevypoks

Onko nyt menossa jokin buumi, kun joka toinen julkkisbimbo pyrkii rahastamaan sillä, että hän tarjoaa bloginsa kautta tms. jotain kuntoilu/treeni/laihdutus
paketteja maksua vastaan?
En moiti sellaisia urheilijanaisia, joilla on vaikkapa Euroopan- tai Maailmanmestaruusmitali erityyppisistä Fitnesslajeista tai he ovat muuten treenanneet vuosia kovaa ja ovat sen lisäksi saaneet hyvän koulutuksen ja ihan oikean ammattipätevyyden muiden ohjaamiseen.

Salilla nimittäin voi rikkoa paikat aika helposti, jos painoja nostaa väärällä tavalla. Älkää missään tapauksessa tarttuko näiden selffieankkahuulibimbojen tarjouksiin, vaan kääntykää aina sellaisten Personal Trainereiden/Ohjaajien oppiin, joilla on vuosien kokemus ja jotka ovat päteviä ammattilaisia. Heitä löytyy kaikista kaupungeista.

54

1753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vesikävelyä

      Eräs väittää julkisesti , että
      rappustreenissä vain mielikuvitus on rajana ja kaikki mikä tuntuu hyvälle, niin anna mennä vain.
      - - - -
      Ei, ei, ei. Jopa rappusissa voi loukata itsensä. Ohjaajan tulee kartoittaa etukäteen oppilaansa lähtötilanne, ikä, mahdolliset sairaudet, fyysiset vammat/vauriot jne.
      ja niiden pohjalta laaditaan hyvä ja turvallinen treenimuoto. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. You see?

      • perseestäpyöreä

        Kv-rappaus on ammattilaisten treeniä.


      • olematon.järjenvalo
        perseestäpyöreä kirjoitti:

        Kv-rappaus on ammattilaisten treeniä.

        Noissa hommissa ei tarvita älyllisiä lahjoja, esim. Martina ja Sofia.

        "itseään trimmaa ja ei älyllä loista!"


      • Hahhahahaaha

        Juokse Helsingin Tuomiokirkon portaita ylös ja alas 4 tunnin ajan tasaisella sykkeellä ja vain viitenä päivänä viikossa, niin lupaan että tuloksia alkaa syntymään jo 8 viikon jälkeen.


    • Kvtreenit

      Nää Martsukat voisivat mielummin jakaa vinkkejä vaikka siitä, millaisia tatuointeja ei kannata ottaa. Sillä saralla on kokemusta ja koko keho täynnä näyttöjä.

      • Myllymaha

        Martinan linnatatskat ovat törkeät. Niitä ei voi puolustella.


    • Fuulaa

      Toi on helppoa rahaa ja sitten siinä myydään kaikkia oheistuotteita ja napataan sponsoreita mainosfyrkat. Näitä on paljon ja kummasti ne pärjää hommallaan. Kaikilla ei ole mitään koulutusta eikä varmaan tajua anatomiasta sun muusta.Maran valmennukseen en menisi, ei vakuuta millään tavalla.

      • Fuulaat

        Niinkö?


    • Personalrainerit

      Marko George Lönnqvist
      PersonalTraineriksi!!!

    • Queenstarba

      Teinipissikset varmaan maksavat mielellään 40 egee treenivinkistä, jollekin juorulehtikasvolle jonka ohjeista ei ole mitään todellista hyötyä?
      hah haha

    • Nohuh

      Itsellänihän on sellainen periaate, että käytän vain liikuntatieteiden maisteria personal trainerinani.

      Miksi maksaisin jollekin itseoppineelle tai pikakurssin käyneelle humpuukimaakarille siitä, että tämä käskee juomaan joka päivä kirkastettua voita. Kas kun ei pekonia ja munia joka aterialla?!

      Liikuntatieteiden maistereilla on yliopistosta maisterin tutkinto, eli muodollinen pätevyys hommaan. Kun katselee pikakurssin käyneitä hormonihiirivalmentajia, voi vain ihmetellä, kuka on valmis maksamaan heidän palveluksistaan.

      Oma valmentajana on TH Jyväskylästä, enkä paremmasta tiedä!

      • onmuitaparempia

        Ilmankos suosit häntä, koska et tiedä parempaa.


      • onoutojamakuja
        onmuitaparempia kirjoitti:

        Ilmankos suosit häntä, koska et tiedä parempaa.

        Ilmankoska nuolet Martsun persettä, koska et tiedä parempaa.


      • maisterieiolemitään

        Kukaan terve ei pidä minään maistereita,minulla se on semmonen tuttu maisteri liikuntapuolella että hoh hoijaa vaan,jumankauta että pösilömpää saa etsimällä etsiä,tämä kun aloitti varmuuden vuoksi statiinien syönnin 10 vuotta sitten olessaan hieman yli 30v,ja kun syö kaikkea muuta kuin terveellisesti,ei vaan tajua että pitäs laihduttaa sen 30 kiloa ja huudella sitten vasta pelolla.

        Katsokaa niitä maistereiden lihaksia ja kuinka liikunnalisia ne on,ne on monesti joko lihavia tai laihoja läskejä.


      • valintoja_valintoja
        onmuitaparempia kirjoitti:

        Ilmankos suosit häntä, koska et tiedä parempaa.

        Niin, kyllähän kouluttamaton seiskajulkkis on sentään parempi vaihtoehto kuin joku never heard liikuntatieteiden maisteri, eiks jeh?


      • MGLsuolreme
        valintoja_valintoja kirjoitti:

        Niin, kyllähän kouluttamaton seiskajulkkis on sentään parempi vaihtoehto kuin joku never heard liikuntatieteiden maisteri, eiks jeh?

        Marko Lönnqvist mr. Mediahuora-seiskajulkkis o faf ot ja eduookin koulima hieroja. Laskuttaa kkulemma uli 199/h


    • Djsjt

      On edesvastuuntonta valmentaa muita, ilman vuosien tuomaa kokemusta. Jos joku rikkoo väärillä ohjeilla vaikka selkänsä niin korvaako nämä bimbot?

    • Psyko_baatti

      Mutta kun Martina sentään treenaa OMALLA PIHALLA!

      Instassa fani hehkutti Martinaa sanoilla Vahva nainen ja toinen kommentoi ettei vahva nainen anna kumppanin nöyryyttää jatkuvasti pettämällä.
      Kommentti poistui pikaisesti.
      Jatkuva nöyryytys, riitainen suhde ja naurunalaisena oleminen on pieni hinta merkkilaukuista, "omasta pihasta" ja pikkutyttöjen fanituksesta.

      • työnsankari

        Martina todella joutuu tekemään "töitä koneella" 27/7 poistaakseen kriittisiä kommentteja Instasta.


    • Nadaaa

      Ei kai kukaan oikeasti osta jotain etähuuhaa valmennuksia?

      • Ldksjv

        Valitettavasti ostavat. Onhan niitä teini ikäisiä pissiksiä ja parikymppisiä naikkosia jotka mielellään heittävät rahaa juuri selfieankkakumitissihuuli "personal trainerille" jolla tosiaan on se esim kuukauden nettisivujen kautta käyty koulutus.

        Itse en luottaisi pätkääkään kenenkään julkkiksen tarjoamaan kunto paketteihin vaan juurikin ammattilaisen jolla on oikeasti kokemusta.

        Mutta on kai se naikkosten mielestä mukavaa somessa ylpeillä kuinka saivat ihanan treenin vaikkapa Martinalta :D


      • tavarat_ja_palvelut

        Jokainen saa tietysti tehdä rahoillaan, mitä lystää. Jos joku haluaa maksaa huonolaatuisesta hyödykkeestä, se on hänen asiansa. Tosin tässä pt-tapauksessa saattaa vanha sanonta "tyhmästä päästä kärsii koko ruumis" käydä kivuliaan konkreettiseksi.


    • Penkistäsata

      hahaha.
      Löytyykö teinejä, jotka ostavat noita puoskarivalmennuksia?

      • jkldjhtubs

        Kyllä heitä löytyy, nuoria tyttöjä, jotka ihannoivat esim. Martinaa. On ne instan kommentitkin aikamoista kehuskelua ja huudahduksia kuten oot ihana, kaunis, aa, mistä nuo housut, ehdinkö ostaa alennuksella vielä jne....Kriittisiä kommenttejahan ei juuri näy, kun tämä eräskin tekee sen vuoksi workia 24/24.


    • Slrbh

      Huijareita ja puoskareita riittää ja hölmöt maksavat aina heidän elintason.

    • xncvbqw
    • buahhaaha

      Sanokaa yksikin silikonibimbo, joka EI YRITÄ saada palkkaansa blogeilla, fitneksellä tai sponsoreilla?
      Kuka käy 08-16 päivätöissä?

      • töitänekin

        Mitäs vikaa siinä on, kun leipänsä tienaa näillä mainitsemillasi toimilla?


      • Approni

        Jotkut ihmiset menee aina sieltä, mistä aita on matalin. Koulut jääny käymättä, niin yritetään nyt kalastella rikasta miestä pistämällä peppukuvia nettiin.


      • Kggkl

        Maailma on muuttunut, nykyään elantonsa voi tienata näinkin. Ja siis ihan oikean elannon, joka tarkoittaa suht säännöllisiä tuloja. Tottakai se vaatii työtä.
        Ei kannata kuvitella et ne kaikki kuvat on siellä siks et yritetään iskeä rikas mies, firmat oikeasti maksaa rahaa siitä että niiden tuotteita mainostetaan. Suosittelen vaikka googlettamaan jos asia on outo.


    • RaivolehtiMara

      Jutalla ja Bullilla on ollut kymmeniä tuhansia valmennettavia, mutta ei Raivolehdellä, vaikka apinoikin ja ihannoi menestyvää Juttaa.

    • Lamppuja

      Martinan ainoa koulutus on kahden päivän liikuntaleiri, en todellakaan ikinä menisi tuollaisen ihmisen treeniin. Lisäksi se on aika plösö (ne käsittelemättömät kuvat paljasti totuuden) eli ei kovin hyvää mainosta omille tuotteilleen. Tähän kun lisätään Martinan aggressiivinen persoona ja väkivaltainen käytös niin ei mikään ihme et nää valmennukset myy huonosti.

      Sofian suosion ymmärrän, on upea kroppa ja oikeita saavutuksia. Uskon että on paljon nuoria tyttöjä jotka ihailee Sofiaa ja ostamalla Sofian treenin pääsevät vähän lähemmäksi Sofian elämää. Hyväkroppaiseen Sofiaan on kivampi samaistua kun väkivaltaiseen salarakkaaseen.

    • Digitsnine

      Lööppijulkkikset kuten Martina haluavat helppoa rahaa, ilman vastuuta tai sitoutumista. Myydään valmennuspaketteja tietämättä ostajaa tai ostajan terveydentilaa jne.
      Täysin huuhaa puoskarointia!

    • Khdsejk

      Martinan heavyweight 2.0 ohjelma julkaistu tänään! Nyt äkkiä kaivamaan luottokortteja ja pankkitunnuksia esiin!

    • 235penkistä

      Netin kautta myytävät yleiset valmennusohjeet ja jumpat ovat AINA puoskarointia, nimittäin pätevät personal trainerit eivät tämmöiseen sorru. Jokaisen asiakkaan lähtötilanne, terveys, ikä, tavoitteet, sairaudet jne. ovat aina yksilöllisiä ja kaikki asiat pitää kartoittaa jo ennen sitä ensimmäistä treeniä ns. henkilökohtaisen valmentajan kanssa. PT on aina läsnä salitreeneissä ja seuraa asiakkaan treenaamista vieressä, jotta liikkeitä ei tehdä väärin, liian raskailla painoilla jne.
      Jutta ja Bull osaavat asiansa, mutta Martinan kaltaiset wannabeet eivät.

      • kalliitasähköposteja

        Millä perusteella väität että Jutta ja Bull olisivat jotain terveysasiantuntijoita? Niillä netin kautta myytävillä samat laput kaikille ohjelmillahan Jutta on rahansa tehnyt ja Bull päässyt siinä samalla julkisuuteen rahastamaan.


    • Näinseonvaan

      Huijareita riittää ja alalle tulevat monet kouluja käymättömät entiset alastonmallit tms. joilla ei ole osaamista ja aikaa tai älyä käydä vuosia kestävää pätevää ammattikorkeakoulu-koulutusta.
      Rahankiilto silmissä tekevät kaikkensa, jotta saisivat asiakkaita.

    • Fittnesiii

      Martinan juhannusheila Hannes on valmistunut hiljattain personal traineriksi ja se varmasti harmittaa Martinaa, jolla ei pätevyyttä ole.

      • Maltina

        Stefan on myös personal trainee


    • OfficialPTKV

      Tammikuussa 2018 alkaa huikee huuhaa-kurssien mainostaminen ja myynti tyyliin "Kesäksi kuntoon". Nyt vain 29.90€ (normaali 69.90€).

      haha hah haha

    • Kieltolaki

      Nyt on osaamattomilla julkkisbimboilla kulta-ajat, sillä fanit maksavat tyrkyille 25-40 euroa kuukaudessa saamatta vastinetta rahoilleen.
      Hyvä Kusetusboomi päällä, rahaa tulee!

    • Harpie

      Nyt Armin Asikaisen kihlattu myös PT ja kovin on hauska katsella kun nyt on jo ennen ja jälkeen kuvia naisilta jotka ovat saanet tulosta aikaiseksi.
      Kyllä tää on kusetusta Martinalta ja muilta huuhailta

    • Surullinen.asia

      Hormonit veivät taas yhden PT:n liian aikaisin hautaan, surullista jos tästäkään asiasta ei oteta opiksi. Bodareita on kuollut ennen aikojaan jo aivan liikaa. Jokohan iltapäivälehdet nyt lopettaisivat sen kehuvan uutisoinnin niistä bodareista jotka hormoneita runsaasti käyttävät tai ovat käyttäneet ja silti esiintyvät jonain terveysasiantuntijoina.

    • Ninnannunnannuu

      Mistä voi ostaa (earlybirds äidilliset otteet voimatreenit?)

      Sellainen kiinnostais.

    • Jägger

      Jos Henna Kallinainen pitää "massakausi" treenejä jossain, niin menen mukaan. Näytöt puhuu puolestaan?

    • Puoskari

      Marakatti rahastaa tietämättä itse mitään ravinnosta tai valmennuksista?

      • samaasakkia

        Sano joku julkkis joka tietää.


    • Zazaz

      Kuka ostaa väkivaltaiselta juorulehtien draama-queenilta treenejä?

    • Anonyymi

      Juna meni jo, nettivalmennus ei tuota enää kenellekään mitään. Buumi, jossa Jutta rikastui meni jo.

    • Anonyymi

      NinnaNunna ja Martina eivät taida saada enää asiakkaita, joilla pärjäisi taloudellisesti?

    • Anonyymi

      Sofiallahan on ihan PT koulutuskin. Miten pitkiä tuollaiset koulutukset on, saman tapaan kuin esim. fysioterapeutilla vai tyyliin vain yksi vuosi? Kuuluuko siihen harjoittelujaksoja?

    • Anonyymi

      Easy money!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      3004
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1013
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      911
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      894
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe