Mies miksi tyttöily fetisissi

Saarabi

Mikä miestä kiihottaa pukea naiseksi?
Monesti kun katsoo näitä alaston seksikuvia niin niissä mies esiintyy naiseksi pukeutuneena ja jopa huomaa ette se on miehen fantasia.
Oma mieheni haluaa ja saa käyttää seksin kiihotteena minun stringejä, stauy.uppia, minnaria., rintsikoita ja mielellään meikkaan hänelle huulikiiltoa.

30

5655

4Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaipa siitä tulee tuhma ja tyttömäinen olo.

      • On-vain-oma-haavekuva

        Miten mies voi tietää ja tuntea "tyttömäisen olon"?


    • uiluilui

      Mä luulen että se on se häpeä kun alistuu pukeutumaan naiseksi. Toinen on että voi olla vähän bissehenkisyyttä ja toteuttaa sillä tavalla homopuoltaan. Ei sun kuitenkaan tarvitse pelätä että miehesi on kaappihomo:D

    • omaakivaaa

      En tiedä voiko omia fetissejä perustella sen tarkemmin miksi ne kiihottaa mutta nautin siitä erilaisuudesta ja pervomaisuudesta mitä siinä on. Mä en saa kiihotusta jos yksin puen naisten vaatteet vaan se vaatii naisen joka tekee sen minulle. Muistan vuosien takaa ekan kerran kun nainen puki minut naistarjoilijaksi ja leikittiin että hän iski minut kun palvelin häntä. Siinä leikkien lomassa hän totesi et sullahan on munat mä en ole tämmöistä ennen saanutkaan. Se kiihotti kun piti minua naisena ja miehenä ja pantiin olohuoneen pöydällä.

      Minulla on paljon erikoisia fetissejä ja luulen että se on vain minun luonne ja mitä sisimmältäni olen. Pääsee toteuttamaan itseään tavalla jota normaalisti ei pääse. Irtaantumaan miehen ruumiista maailmaan jossa ei ole rajoja.

      • En minäkään yksinpukeutumisesta kiihotu. Ehkä sit menen seksichattiin ja kerron totuudenmujkaisesti mitä on päällä.

        Kellekään en ole vielä päässyt tyttöilemään. Mieli kyllä tekis.


    • EiTiukkapipoisille

      Mahtaako tuo aina niin aitoa tyttöilyä olla? Omasta puolestani sanoisin, että nöyryytetyksi tuleminen on se mikä sìinä kiihottaa. Tyttöilypäivänä en saa laueta. Vaimo valvoo vessassa käynnitkin. Tyttönä luonnollisesti käyn pissalla istuviltani. Kalun pitää pysyä stringien sisässä. En saa myöskään liata niitä kiimatipoilla. Rikkeistä seuraa rangaistus, tyypillisesti piiskaa ja nurkassa häpeämistä. Seksi on useimmiten "lesboilua", tyydytän vaimon nuolemalla. Joudun anomaan straponia kontallani pelkät stayupit jalassa. Joskus sitä tuleekin, mutta useimmin vaimo ei viitsi ruveta jyystämään vaan tyytyy pilkkaamaan ja nimittelemään huoraksi.

      Varmaan tyttöilyt monia hämmentääkin. Meillä alistamisleikit alkoivat varmaan vaimonkin mielestä luonnollisemmin, siten että hän oli alistettava "tuhma narttu". Jossain vaiheessa sitten kokeiltiin toisinkin päin.

    • Juki48

      Olen mies joka on vuosia jo pukeutunut naisten seksikkäisiin asuihin tulee niin ihanan seksikäs ja kiihottavaa olo kun pukeutuu ja meikkaa sit peruukki ja reisisaappaat jalkaan alkaa kulli seisomaan ja kohta tulee vaimo kotiin ja alkaa yhteiset tyttöjen leikit tosi kiimaista

      • Zonne2222

        Mikä vaimoasi kiihottaa siinä että olet pukeutunut naiseksi? Mikä hänelle on ero sen välillä että olet välillä normaalisti mies ja välillä naiseksi pukeutunut?


    • mppemies

      Se vain kiihottaa ja tuntuu että tässä on jotain jännitystä.
      Fetissini tähän oli jo teininä, olihan se tosi kiihottavaa kun puki salaa systerin stringit, staupit, rintsikat, minihameen ja topin. Yleensä ne seksikkäämmät asut löytyi hänen huoneen salaisesta kätköstä.
      Vaimon kanssa meillä on tapana leikkiä asuilla ja erityisesti saan nauttia tästä.
      Olihan kerran jännitystä kun tuli heikkona hetkenä luvattua vaimon houkutuksesta hänen ystävien pollttari yllätykseksi ja kiihottihan se kun ensin vaimo meikkasi ja puin hänen ostamat vaatteet ja opettelin kävelemään korkokengillä. Pakkohan siinä oli vähän ottaa viiniä että pahin jännitys lähtisi. Yllätys oli yleisölle se kun striptease esitys alkoi peruukin pois heitolla. Ensin vähän hävetti kun tuntui että olen alistettu mies joka on pakotettu pukemaan naiseksi ja esiintymään naisten edessä, mutta lopuksi sain nauttia kiihottumisesta ja fetisissitäni.

    • Mielikuvitusta

      Niin miksi? Sitä minäkin olen miettinyt että mikä siinä kiihottaa. Ehkä se on ns. kielletyn/nolon asian aiheuttama adrenaaliryöppy. Näin minä olen pähkäillyt koska yksin ei pukeutumisjutut kiinnosta mutta unta olen asiasta usein nähnyt. Pitäisi ehkä löytää avarakatseinen ja asiallinen nainen että pääsisi kokeilemaan. Tähän asti asia on ollut mielikuvitusasteella, enkä tiedä edes rohkenisinko, mutta ajatus pyörii mielessä. Saattaapi jäädä mielikuvitusleikiksi.

    • kysytäännäinpäin

      No, mikä naista kiihottaa pukea naiseksi? Nyt vastaat, ettei nainen kiihotu pukeutuessaan naiseksi, vaan se nyt vaan kuuluu käyttää naisen vaatteita?
      Jokin siinä vaan naistakin kutkuttaa: Pukeutua liiveihin, mekkoon, sukkiksiin, korkeisiin korkoihin, meikata, laittaa hiukset, kynnet, koruja jne. Eikö naisenakin olisi helpompaa ja mukavampaa käyttää samaa venahtanutta T-paitaa, farkkuja ja crocseja?
      Eli mikä niissä naisen rooliasuissa viehättää??

      • Wesirajalla

        Ja saa vähän vilahtaa sieltä ja täältä, eikä haittaa tissien pullotus ja nännien nöpöttäminen.
        Mutta auta armias jos vähän kalun muodot erottuu housuista..., viime viikolla radiopopilla jaksoi eräs tunnettu naistoimittaja kauhistella lontoon kisojen "kikuleita", hohhoijaa.


    • Tykkään myös pukea naisten vaatteita varsinkin sukkia korsetteja ja korkkareita ja pitää niitä seksin aikana vaikka harvoin löytyy ymmärtävää naista. Dominan käsittelyssä parasta on tuntea itsensä "salaa" yllätetyksi naiselta näyttäväksi mieheksi jota sitten rangaistaan huorana strap-onilla.
      Kait se on osittain halu tuntea naisten hepenet päällä - ne kun ovat paljon miesten vaatteita mukavampia- ja toisaalta halu tulla alistetuksi lutkana.

    • Nyloneissa

      Kiihoittavaa pukeutua naisten alusasuihin, tuntuu päällä kiihoittavilta. Nyt myös asut päällä ja nestettä mukavasti mustissa nailoneissa ja pikkareissa. Kohta liivit vielä tiukan paidan alle :)

    • niinjanäin

      Käytän vaimoni hankkimia pikkuhousuja säännöllisesti, mutta pukeutuminen ja laittautuminen naiseksi liittyy meidän roolinvaihtoleikkiin. jossa vaimo pukeutuu ja varustautuu mieheksi.

      • M43-utelias

        Varustautuu mieheksi... Saat siis vaimoltasi sträppiä, kun harrastatte ajoittain roolienvaihtoa? ;-)


    • sukkanauha

      Mä aloitin sen puolivahingossa kun se tuntui kiihottavalta. Hetken päästä ymmärsin löytäneeni homoseksuaalisen puoleni ja olevani ainakin bi seksuaali. En ole pahoillani löydöstäni vaan koen sen rikastuttavan elämääni.

      • Aika moni on kokeillut salaa vaimon tai jonkun muun alusvaatteita.Niiden liukas pinta tuntuu kivalta kalussa.Helposti menee runkkaamiseksi peilin edessä.


      • Nyloneissa

        Transtäti on oikeassa, tulee helposti nailoneihin!


    • Minulta kyseli kirpparin täti samaa,miksi tyttöily.Vastasin että kun tälläydyn kurvikkaaksi (130-100-130 )perseväksi ja painavatissiseksi lyyliksi voin katsella itseäni peilistä ja runkata,onhan naisihanteeni todella leveälanteinen ja painavilla riipputisseillä varustettu kypsä nainen jota on pantu urakalla
      Siinä siis seisoin kirpparilla,110 e koon korseletissa ja juttelin siitä miten vaikeaa on löytää suurikokoisia liivejä.Kirpparin täti ihmetteli,oikeastiko tykkään kypsistä suurikoisista naisista ja vastasin että kun näen sellaisen vatsanpohjassa jysähtää ja seisokki on heti päällä .Hänellä jotenkin välähti silmissä ja hän kysyi onko hän juuri sellainen nainen...Johon minä lisäämään että harvoin näkee painavatissistä naista jolla on myös leveä herkkulantio.Kun keskustelimme-minulla seisoi-housuliivien alla näkyvasti suurista rintaliiveistä,hän todella yllätti minut nostamalla neuletta ja näyttämällä suuria enell-urheilurintaliivejään.Minun oli pakko sanoa että jos hän näyttää yhtään enempää minulta tulee...Tästä lähti sitten päiväkahvikutsu ja antoisa suhde ihanan kurvikkaan kypsän 60 v naisen kanssa.Mutta en ole silti luopunut tyttöilystä,olenhan bi ja se onkin jo toinen juttu

    • Kyllä se lähtee siitä kiihottuneesta mielentilasta. Jo se hetki kun on ostamassa tyttöily vaatteita. Se pieni ”häpeä” kun ostaa niitä kiihottaa. Sitten kun kotona pukee ekaa kertaa uudet esim. Uudet alusasut ja laukeaa. Olen aina kiihottunut eniten sukkahousuista ja stay-upeista.
      Tykkään myös seksistä erityisesti jos naisella on sukkahousut jalassa ja saan repiä ne ja tulla .
      En kuitenkaan koskaan ole ollut miehen kanssa eikä tämä minun kohdallani liity siihen. Nautin seksistä naisten kanssa mutta naisten alusvaatteiden käyttäminen on aina ollut minulle ”se” juttu.
      Vuosien varrella olen ostanut erinlaisia asusteita ja niitä on vain niin kiihottavaa käyttää välillä.
      Muita kellä samanlaisia tuntemuksia?
      Olis kiva vaihtaa ajatuksia aiheesta.

    • Itsellä alkoi tyttöily kun vahingossa ostin shemale porno videon.Huomasin,että shemalet kihottaa todella paljon.Kerran sitten kokeilin avovaimon korsettia,stayuppeja ja rintsikoita,voi että tuntu kiihottavalta.Jotenkin se on vaan kiihottavan näköstä jatuntusta sexyt alusasut päällä ja kyrpä kovana.Olen kertonut avovaimolle tästä "harrastuksestani".Hän hyväksyy kyllä,mutta ei halua nähdä mua asut päällä :-( .Olen kyllä haaveillut päästä kokeilemaan livenä toisen samanhenkisen kanssa.

      • Nyloneissa

        Samoin tuli kokeiltu nailoneita ja seisokki oli valmis ;) Onko m40cdloverilta tulossa uusia videoita? Katsellut ja kostunut!


      • Nyloneissa

    • Jooseppiiii

      Pelkät vekkihameet ja korot riittää minulle t.m50

      • Nyloneissa

        Liivit tiukan paidan alla on kiihoittavat ajellessa autolla ja kaupoilla käydessä. Päällystakki rennosti auki ja mustat liivit voivat näkyä valkoisen paidan alta ;)


    • Onhan tuossa pukeutumis- ja roolileikeissä on kyllä kovasti viehätystä..

      ja uskoakseni yleistymään päin.

    • Anonyymi

      En hae naisten asuilla seksikkyyttä, kiihottavuutta ja eikä mitään pornoon liittyvää, vain kun sellaisia asuja on mukava pitää yllä.

    • Anonyymi

      Minulla asufetismi alkoi jo hyvin nuorena. Olin tulossa vanhempieni kanssa mummolasta, missä olimme viettäneet lähes koko päivän. Matkalla äitini ehdotti, että jos vielä käväisisimme hänen sisarensa mökillä, kun siitä ei lisämatkaa kertyisi lainkaan. Niin sitten mentiin ja kahviteltiin. Minä touhusin omiani samanikäisen serkkulikkani kanssa ja lopulta tämä vahingossa, tai tahallaan tönäisi minut laiturilta ja kaikki vaatteeni kastuivat tietenkin. Ongelmana oli, että eihän minulla ollut minkäänlaisia varavaatteita mukana. Tätini ehdotti, että lainaisin serkkutytön asuja. Laitoin ensin kovasti hanttiin, mutta kaikkien painostuksesta minulla oli pian ylläni pikkuhousut, alusapaita, kukallinen paitapusero ja vaaleanpunaiset verkkarit, sekä hänen tennerinsa. Minusta otettiin paljon kuvia ja varsinkin kaikki naiset olivat ihastuksissaan. Tätini ehdotti siinä, että voisin jäädä heille yöksi ja he toisivat minut sitten kaupunkiin seuraavana päivänä. Oikeastaan halusin sitä itsekin. Kävin saunassakin serkkutytön kanssa ja illalla sain kauniin yöpaidan ja sellaiset ihanat vaaleanpunaiset liukkaat pikkuhousut. aamulla en halunnut edes riisua niitä, vaan menin aamiaiselle sellaisenaan. Tätini ja serkkuni kehuivat minua niin nätiksi ja sanoivat haluavansa nähdä minua useamminkin sellaisena. Poislähtiessä serrktyttöni ojensi minulle yhdet pikkareistaan, kun olin illalla tunnustanut hänelle, kuinka paljon pidin niistä. Varttuessamme leikimme usein asuleikkejä joko heidän luonaan, tai meillä. Olin jäänyt kiinni auttamattomasti ja siitä muodostui minulle niin vahva fetissi, että käytän aina alusasuina vain naisten asuja ja kotosalla pukeudun täysin naiseksi vaimoni avustuksella. Kaikki se on piristänyt seksielämäämme valtavasti.

    • Anonyymi

      Jaha, veikkaampa että naisten asuista ainakin ajoittain pitävistä on vaikea tehdä yleistystä, eli asuista pitäviä lienee monella eri profiililla.

      Jotkut haluavat viedä pukeutumisne hyvin pitkälle peruukkeineen ja meikkauksineen päivineen ja liikkua ns. ihmisten ilmoilla tuossa roolissa, sekä harrastavat tuota hyvin aktiivisesti. Osa on silti seksuaalisesti vain ns. heteroroolissa ja osa sitten bi-puolensa toteutuksessa.

      Jotkut tykkäävät kokeilla joitakin asuja silloin tällöin omissa oloisssaan, jossa rajojen ylistys, perusroolistaan poikkeaminen ja erilausuus tuntuu mielyttävältä ja kiihottavaltakin, jossa on samalla mukana jotakin "kiellettyä."

      Sitten joillakin harvoilla pareilla se kuuluu yhteisiin roolileikkeihin vaikka vain ajoittain, jolta osin halaisinkin kuulla tuosta nauttivien naisten fiiliksiä siitä miltä se heistä tuntuu. Joissakin ilmeisen hyvin harvoissa tapauksissa se on nainen, joka on houkutellut alkuun vastaan hangoittelevan miehensä leiikkiin mukaan.

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe