Väsyttää mutten saa unta

TosiVäsynyt

Oon kärsiny jo pidemmän aikaa unettomuudesta, väsyttää ihan törkeesti mutta en vaa nukaha. Nytkin kello on noin 5.50 aamulla enkä oo nukkunu yhtää. Aamulla näytän aina ihan zombilta, väsynyt en aamulla kuitenkaa enää oo. Ärstyyää vaa kun en jaksa liikkuu ja jos en oo nukkunu yhtää (yleensä saan nukuttua vähä) ni kädet ja jalat tuntuu puutuneilta. Ja nyt kun koulut alkaa ni en tuu ehtii bussiin vaa jodun kävelee 2km ja lähtee kouluun seskalta.

Isoin ongelma on, että en voi käyttää mitää lääkettä joka vois auttaa unettomuuteen koska tää johtuu siitä et mul on kauheen epukava olo jos yritän nukuu. En saa kunnon asentoo, peitto sattuu, puristaa ja kutittaa. Varmaa ei oo mut mulla on ollu pienestä asti aistiyliherkkyyden oireita, joten varmaan se sit on ongelma... Oon yrittäny kaikkee, mut en vaa saa unta. Ja en oo nukkunu konnol koko kesän aikana... Kellään vinkkei miten voisin vihdoin nukkuu? Ja varmaa tuli kirjotusvirheitä kun näkö on väsymykestä sumee... D: APUA!

2

107

Vastaukset

  • Hei TosiVäsynyt

    Kuinkahan voit, koulu on jo alkanut.... Ihan varmasti olet tosi väsynyt. Tietääkö äitisi nukkumisongelmastasi? Ellei, kerro ihmeessä, saman tien. Käy kouluterveydenhoitajalle ja kerro tilanteestasi myös hänelle. Apua on saatavilla uniongelmiin. Väsynyt ihminen ei jaksa oikein mitään, ajatus ei kulje, toiminta hidastuu ja olo on huono, ärtymiskynnys madaltuu eikä koulunkäynti tosiaan suju. Ei sinun tarvitse kärsiä vaivastasi. Mene ihmeessä etsimään apua.

    Tsemppiä sinulle,
    Pirkko-pappi

    • Äitisi? Eikö isät osaa auttaa? Lenkille perhana, ulos liikkumaan. Tee piha töitä. Jos asut kerrostalossa, käy keräämässä roskia puistossa tai urheilukentällä. Saat ulkoiltua ja tehtyä hyvää. Nouse aamulla aikaisin, älä nuku pitkään, se auttaa unen saamista illalla.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.