Moottorirata ja 12-tien uudet tuulet

puolukkamaatmenivät

En ole nähnyt paikallisissa lehdissä aiheesta uutisointia enkä asukkaiden mielipiteitä, vaikka isoja mullistuksia tien levennys ja uusi tie aiheuttaa.
Varmaan muutto- ja paljon muuta harmia muillekin kuin tien varren pysähdyspaikan kioskille, joka joutuu siirtymään moottoriharrastuksen vuoksi laajennettavalta tiealueelta. Kioskille nyt juttu merkinnee myös lisää asiakkaita. Sekään ei ole varma, sillä kai sinne moottoriradalle tulee haukkapalan myyjiä, jotka vievät osan asiakkaista radan tuntumaan.
Majoitukset ja tulot siitä näkyvät menevän Kouvolan kassaan. Kotimajoitusta voidaan toki tarjota hurjapäitä katsomaan tuleville moottori"urheilun" ystäville.

Iitissä eletään kuin ei koko rataa olisi tulossakaan, vaikka se Iitin maisemaa kovin kourii ja kaikki häiriöpuoli koskee Iittiä.
Varmaan kyrsii sitäkin ihmistä, joka osti valtatien varresta äskettäin omakotitalon. Nyt kaiketi jää tien alle se tontti?

9

378

  Vastaukset

  • Kaksi miljoonahanketta, joilta eivät puutu kuin ne miljoonat. Vaan hyvin suunniteltu on kai puoliksi tehty? Radan rahoitusvaikeudet ovat kaikkien tiedossa, mutta niiltä halutaan onnellisen hypetyksen keskellä ummistaa silmät. Sen sijaan VT12 suunnitelmia on hiottu jo vuosikymmeniä ja valtion kirstu suorastaan tursuten pullistelee ylimääräisiä tiemiljoonia, joten tämä lienee enää toteuttamista vaille valmis? Uskoo ken tahtoo.

  • Vaihdetaan motocross radaksi. Siltähän se nyt näyttääkin.

   • Onko rata-alueella tapahtunut kovinkaan paljon tämän vuoden aikana?


  • Ei ole mitään tapahtunut. Rahat loppu ja velkaa 2.6 miljoona euroa. Siitä voit päätellä ajetaanko motogp kisoja vuonna 2019 tai edes 2020. Kyllä tämä kupla puhkeaa vielä jossain vaiheessa kunnolla.

  • Iitissä ajetaan sarjan ensimmäinen sorarata kisa, aivan mahtavaa.

  • Onkos nyt Marras- joulukuussa mitään tapahtunut kymiringillä ? Helmikuussaahan piti alkaa ne puolustusvoimien ajot siellä ? Kuka tietää ?

  • Yleensä omistajat, mm. Iitin kunta vastaavat omien hankkeidensa rahoituksesta. Onneksi Lehtinen (E) muisti mainita, että "persaukisia ei kaivata mukaan; eli Kouvola ei kelpaa kaveriksi.
   Luulisi nyt tulevasta Päijät-Hämäläisestä ökykunnasta löytyvän miljoonat ratahankkeeseen kuten sellutehtaaseenkin. Kiristellään vain asukkaiden vyötä. Missäs Suhonen on kun ei ole kannattamassa näitä "kunnan kärkihankkeita"?

  • Alpo Suhonen toimi ja teki valtuustoaloitteen, joka säästää kuntalaisten verorahoja rutkasti.
   Kuulin uutisen radiosta ja ajattelin, että juuri tällaista aloitteellisuutta kuntalaiset valtuuteluiltaan odottavat kaikkialla Suomen kunnissa. Hyvä Suhonen ja Onnittelut Iitti! Jatkakaa samaan malliin!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   79
   2288
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2195
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   161
   1953
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   90
   1790
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1213