Aihe

STONDIS KOULUSSA

miksu14vee

Menen 8-lukalle ja mulla stondaa helposti. Miten sitä voi estää?

15

517

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • boy15

   Kyllä runkkaaminen auttaa vaikka aamulla heti kun heräät. Mulla ainakin auttoi 8-luokalla hyvin. Tytöt on koulus tiukois farkuis ja ainakin mua se kiihottaa. Mites muilla?

   • kasiluokka

    Oon kasilla ja toi aamulla runkkaaminen auttaa ehkä hetken aamulla ekoilla tunneilla, saattaa stondaa puolikovana mut ei sillee pahasti. Mut viimestää iltapäivällä alkaa stondaa taas tosi helposti. Matikan tunnit on pahoja ku ope pyytää laskeen tehtäviä taululle ja tytöt menee sit tekeen niitä. Siinä sit niitä farkkupeppuja katellessa alkaa joka kerta seisomaan ja sit pitää toivoo ettei kukaan huomais.


   • boy15
    kasiluokka kirjoitti:

    Oon kasilla ja toi aamulla runkkaaminen auttaa ehkä hetken aamulla ekoilla tunneilla, saattaa stondaa puolikovana mut ei sillee pahasti. Mut viimestää iltapäivällä alkaa stondaa taas tosi helposti. Matikan tunnit on pahoja ku ope pyytää laskeen tehtäviä taululle ja tytöt menee sit tekeen niitä. Siinä sit niitä farkkupeppuja katellessa alkaa joka kerta seisomaan ja sit pitää toivoo ettei kukaan huomais.

    Eipä sitä kai helposti muut huomaa. Laita jotku sopivan tiukat alkkarit. Millaisia peppuja ja farkkuja tytöillä on?


  • 15v.hyypiö

   Ajattele isovanhempia nii helpost laskee kovaki stondis

  • 1. Ajattele muita asioita ja tarvittaessa vastenmielisiä sellaisia.

   2. Käytä vaatteita, joissa se ei erotu, jos se sattuu tulemaan.

  • Kdkdksnns

   Se on aivan normaalia. Yläaste iässä tahattomia erektioita tulee useasti päivässä... sille vaan ei voi mitään:/ suurinpiirtein lukioiässä helpottaa
   Terveisin juuri vaivasta eroon päässyt:)

  • stondaaaaaaaa

   Mulla sama juttu paitsi että meen ysille. Harmaat kollarit ja bokserit nii huomaa helposti, etenki ku tytöt käyttää trikoita tai tiukkoja farkkuja jotka uppoo peppuvakoon nii semmosia katellessa mulla alkaa tosi helposti seisomaan. En tajuu miten joillaki kavereilla ei seiso vaikka tommoset herkkupeput pyörii ympärillä. Mut sit oon aatellu että ehkä se johtuu siitä että sitä ei vaan toiset huomaa, ku eipä ite ainakaa tuu toisten etumuksia kateltua. Eli oma vinkki on että älä kiinnitä ite asiaan huomiota niin ei muut huomaa sitä ainakaan jos ei oo ihan kivikovana vaa lähinnä semmonen puolistondis :)

   • 15vee

    Joo täälläkin tytöillä kireet farkut ja upeita peppuja. Kyllä seisottaa mullakin. Mulla vaan alla tiukat bokserit.


  • kalu13

   Laita se kalus ennen kouluun lähtöä oven saranapuolle ja ovikiinni

  • novoihelvetti

   ton ikäsellä kuulu edes stondaa vielä. Tuskin nyt kukaan haluaa tulla raskaaksi teinipojalle. Laita puuduttavaa geeliä siihen penikseesi. Tuskin sen ikäset tytöt edes ajattelee munaa, vaan hengailevat kavereiden kanssa. Oot tainu lukea liikaa iskän pornolehtiä.

   • 243433grfgwergwrg

    miks ei kuuluis stondaa? ootko joku vitun jälkeenjääny hintti?
    normaalia tuossa iässä.


  • drobblewobwob

   Nonii jätkät protip! Ku alkaa stondaa jossakin jossa se ei oo sopivaa, purkaa tai nipistäkää kättä tai jotan silleen et se vie teijän huomion muualle ku se vähän nippsee.
   Sen verran kovaa kuitenkin et oikeesti vähän sattuu mut ei kuitenkaan niin kovaa et tulee jälki, sit pitäkää kunnes homma hoituu.

  • tosi_0n

   Ei voi estää, pieni ei näy ja isoa ei tarvitse hävetä.

  • Anonyymi

   En käytä enään ikinä tiukkou farkkui 😒🤭😅

  • Anonyymi

   Itse auttaa just toi aamurunkkaus mut ei koko päivää. Ehkä ruokailuun asti mut sitten taas seisoo helposti. Itse oon oppinut kääntää ajatukset johonkin tosi tylsään niin välillä auttaa välillä ei. Joskus meen toistamaan runkkauksen koulun vessaan esim ruokailun aikana ja se ny auttaa lähes aina. Pahimpia tilanteita on se ku näkee hyvän näkösi tyttöi koulun käytävil tai luokassa mut välillä alkaa stondaa ilman mitään syytä. Itsekin olisin kiitollinen jos joku osais neuvoo miten tän sais enemmän pois koulupäivien ajaksi.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   16225
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5785