Viljelijät viekää maisemaa rumentavat paalit pois

toisten kotien lähettyviltä, liika iso vaikutus ihmisten näkymiin teijän paaleilla, rumia!!
Ilmoita


Itse vien mahdollisimman nopeesti heinäpaalini pois maisemasta- omille tiluksilleni. Haluan arvostaa muidenkin elämää.mutta huomannu saman ilmiön-harmittaa itsekkyys
Ilmoita
tärkeä mutta arkaluonteinen aihe nostaa keskustelupalstalle1 hyvä kun joku tämänkin ottaa esiin. monelle iso harmi jokapäiväseen elämään viljelijöiden itsekkyydestä toisia kohtaan
Ilmoita
hyvä aihe¤
Ilmoita
no nyhän on oikein asjaa forumilla, kuka ny haluaa ikkunansa eteen toisen rehupaaleja ei kukaan hävekkää!!
Ilmoita
eivät komista näkymää heinäpaalit
Ilmoita
helevettii mun talon viärest noi
Ilmoita
itse hoidan aina siis AINA niin pian kuin kerkeen kaikki paalit pois mitkä olen toisten ihmisten maisemaan järjestäny.
Ilmoita
Kyllä on ollut ilo silmälle kun alikorpilahden uusi viljelijä vie paalinsa mitei heti pois. Ennen paalit mädäntyivät metsänreunoille.
1 VASTAUS:
Kyllä on ollut ilo silmälle kun alikorpilahden uusi viljelijä vie paalinsa mitei heti pois. Ennen paalit mädäntyivät metsänreunoille.

ooooooo

metsänreunoillakin paremmin menee mutta ihmisten ikkunoiden ja talojen lähellä helvetillisttä
+Lisää kommentti
Eikö ne pallit jokatapauksessa jossai vaihees pidä sinne navetalle siirtää että kandeeko odottaa mahdollisten lintuvaurioiden syntyä. Hämeessä joku oli vienyt paaliläjän viereen vareksille ruokaa. Nokkivat samalla muovit rikki.tämmöst tälläkertaa
Ilmoita
Loistava aloitus,olen samaa mieltä sillä n 800-1000kg painavat rehupaalithan voisi vaikkapa laittaa ilmaan leijumaan:) sinusta vielä tulee ainaki insinööri ei muuta kuin lisää loistavia kirjoituksia:)
Ilmoita
"Loistava aloitus,olen samaa mieltä sillä n 800-1000kg painavat rehupaalithan voisi vaikkapa laittaa ilmaan leijumaan:) sinusta vielä tulee ainaki insinööri ei muuta kuin lisää loistavia kirjoituksia:) "

Miksi ei sillä samalla voimalla, jolla on paalit tehty, voi niitä siirtää muuallekin? Vai onko tämänkin laiskan vastaajan karja ympäri vuotta märehtimässä paalien ympärillä?

Silkkaa karjankasvattajan laiskuutta ja piittaamattomuutta, Kyllähän ne elukat osaavat mennä pelloille paaleistakin syömään, kun talvella tarpeeksi nälkä tulee..
Ilmoita
En ihmettele. Varmaankin perhos pallit leijjuu, mitenkähän joku voi olla niin typerä et kuvittelee jonkun tarkoittaneen paalien itsekseen navetalle leijailevan. Varmaankin taikaseinälle tuleva raha on pappien lisäks iskostanu moisia ihmeitä turbon päähän.
Ilmoita
yhren vanhuksen tuvan lähelle on läjätty useempaa kerrokseen noita valkoisia kauheita , röyhkeys jussiilla , ne luuloo olevansa ku jotka voi tehdä mitä haluaa muut olokoon hiljaa ja "nauttikoon paalimaismista. jonnein mettänreunoille huomiojen muiden ihmisten maisemat-hävekkää olette ilkeitä, jos jätätte paalinne muiden maisemiin lojumaan!
Ilmoita
Samoja asioiat juuri keskusteltiin, jättääkö maajussi nuo tuonne, koko kesä niitä katteltu, ja toivottu pikaista hakemista.
Ilmoita
näkymät tielläkin liikujilla aivan piloilla maaseutukin arvokasta asuinseutua ja ei saa kukaan "terrosrisoia noin paljoo muita.silmä pökkää vain muovipaaleihin ei näy kaunista rauhallista laajaa maisemaa.
Ilmoita
sama itku jokaisen maaseutupitäjänm palstalla. eikö heinäpaali kuulu maalla elämiseen ja maanviljelijä ilmeisesti säilyttää sitä omalla maallaan niinkuin parhaaksi näkee. onko tässä jotain erityistä huomautettavaa? vähän niinkuin kaupunkilaiselle sanoisi että älä laita nuita vaatteta näyteikkunaan kun toinen yrittää vaatteita myymällä elantoaan hankkia.
Ilmoita
tekkee maiseman kamalaksi minunki mielestä, kaunis aukea maalaisnäkymä poissa

ajaessa tiellä katse kiinnittyy noihin
käs pystyyn heti kenen mielestä parantaa näkymää
Ilmoita
No kuka noista nyt pitääei sellaista tonttua ny olekaan.
Ilmoita
Viekää tosiaan omiin nurkkiinna noi silmäänpistävät muovipaalit-tärkeä aihe, kiitos asian esiin ottaneelle henkilölle!
Ilmoita
Ei ne mitään heinäpaaleja ole. Ne ovat traktorinmunia. Keväällä niistä kuoriutuu päältä ajettavia ruohonleikkureita. Keski-ikäisenä ovat traktoreita ja vanhuksena tiehöyliä.
Ilmoita
Kyllähän se on helvetti ihmiselle , jos paali ikkunasta tuijottaa.
Todellinen helvetti, tuskin kukaan voi kuvitella hirveämpää kohtaloa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Viljelijät viekää maisemaa rumentavat paalit pois

toisten kotien lähettyviltä, liika iso vaikutus ihmisten näkymiin teijän paaleilla, rumia!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta