Tein abortin ja en kadu

Naurattaajutut

Tiedoksi näille palstan kiihkoilijoille. Tein abortin ja päivääkään enen ole asiaa murehtinut. Viiden viikon ikäinen alkio ei ole mikään vauva vielä. Abortti on Suomessa täysin laillinen toimenpide, joten miksi tuntisin jotain murhetta asiasta? Lähinnä naurattaa nämä palstan jutut. Söin pillereitä ja tulin raskaaksi, en halunnut tulla, joten abortti oli välittömästi oikea ratkaisu minulle. Päivääkään en ole asiaa surrut, enkä sure.

15

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedoksiprovotrollille

      Ketä oikein luulet huijaavas noilla säälittävillä vakuutteluillas? :DD kukaan ei usko kuitenkaan ja kaikki näkee ton loputtoman murhees viemäriin lapsen mukana survotusta omastatunnosta ja kiduttavasta syyllisyystraumasta, joka pakottaa sut jankkaan tänne noita naurettavia valheitas. Vaikka ei se mitään, sehän on ihan yleistä kaltasillas, ja sovitte tänne loistavasti varottaviks esimerkeiks kaikille niille joille ei oo vielä myöhästä olla päätymättä samaan onnettomaan kohtaloon. Tulevaisuutta ei voi tietää, vaikket vielä ois surru (tosin ilmiselvästi OLET), ei tarkota ettetkö suris ja katuis vielä katkerasti yks kaunis päivä. Vaikka sitten kun kaikkivoipaisissa ylijumal-harhoissaan haihatteleva lelliprinsessa keksiikin alkaa hinkua lapsia, ja niitä ei enää tulekaan....

      • Tiedätköihanvarmasti

        Toisin kuin kuvittelet niin minä olen ainakin tiennyt tulevaisuuteni jo kymmenen vanhasta asti etten lapsia halua koskaan ja hankkiudun vahingoista varmasti eroon.

        Usko tai älä mutta on ihmisiä jotka eivät tule lapsista onnelliseksi. Lapset eivät ole ainoa elämisen ehto ja onnen tuoja tässä elämässä eikä niitä kaikki tarvitse.

        Opiskelemiseen, työhön ja harrastuksiin saa kulumaan aikansa eikä sekään tahdo riittää, niin että kaikilla ei ole aikaa surra tai pyöriä koskaan missään katkeruudessa kuten kuvittelet jokaisen olevan jotain niin ressukoita ettei tiedä mitä elämältä haluaa. Vähättelet kaikki ihmiset vähä-älyisiksi ja sinä itse tiedät ihan kaiken toistenkin puolesta.


      • omanapastasontaa
        Tiedätköihanvarmasti kirjoitti:

        Toisin kuin kuvittelet niin minä olen ainakin tiennyt tulevaisuuteni jo kymmenen vanhasta asti etten lapsia halua koskaan ja hankkiudun vahingoista varmasti eroon.

        Usko tai älä mutta on ihmisiä jotka eivät tule lapsista onnelliseksi. Lapset eivät ole ainoa elämisen ehto ja onnen tuoja tässä elämässä eikä niitä kaikki tarvitse.

        Opiskelemiseen, työhön ja harrastuksiin saa kulumaan aikansa eikä sekään tahdo riittää, niin että kaikilla ei ole aikaa surra tai pyöriä koskaan missään katkeruudessa kuten kuvittelet jokaisen olevan jotain niin ressukoita ettei tiedä mitä elämältä haluaa. Vähättelet kaikki ihmiset vähä-älyisiksi ja sinä itse tiedät ihan kaiken toistenkin puolesta.

        "on ihmisiä jotka eivät tule lapsista onnelliseksi"

        Ei niitä sillonkaan tarttis tappaa, koska on aina muita jotka tulee.

        "Vähättelet kaikki ihmiset vähä-älyisiksi ja sinä itse tiedät ihan kaiken toistenkin puolesta. "

        Juu, ei suinkaan "mitenkään" mielipuolista tappaa omia jälkeläisiään :DD
        On se niin kiireistä nyt mutta sitten eräänä päivänä itketään yksinäisyyttä, unohdettuna paskavaipoissa jonnekin homeisen vanhainkodin nurkkaukseen... mutta ainakaan näistä ei jää mitään jälkiä tähän maailmaan.


    • Naurattaajutut

      Edelleenkään en kadu enkä tule katumaan. ;) Abortista on jo kauan aikaa ja sen voin kertoa, että lapsia en koskaan halua. Kaikkien ihmisten elämän tarkoitus ei ole hankkia jälkikasvua, itse olen onnellisempi ilman. Noin muuten en jaksanut lukea vastaustasi kokonaan.

      • onkonoinrankkaaXD

        Juujuu,
        vakuuttele vaan vimmasella raivolla, "uskotaan" :DD


    • LapsenÄäni

      Tiedoksi palstan kiihkoilijoille. Äitini surmautti minut mukavuusabortissa eikä hän kerro katuvansa lapsensa teilaamista. Äiti väittää, etten ollut vauva tai ihminen. Tässä hän erehtyy tai oikeammin yrittää johtaa itseäänkin harhaan vastoin parempaa tietoaan. Olin valinnut isäni ja äitini ja odotin kaunista elämää heidän kanssaan.

      Mukavuusabortti on legalisoitu muutama vuosikymmen sitten. Meitä suomalaisia abortoituja lapsia on tässä toisessa maailmassa jo 700 000. Kuljemme vanhempiemme mukana vaikka he eivät meitä näe.

      Äidillä on narsistisia piirteitä ja hänen on mukavuuksiensa keskellä vaikeaa ymmärtää muiden ihmisten, jopa oman lapsensa, arvo. Tätä olisin tullut hänelle opettamaan. Olisin tullut äidin avuksi sinä päivänä kun hän ikääntyneenä huomaa tavaran ja hössötyksien turhuuden ja tajuaa olevansa yksin ja elämänsä rauenneen tyhjiin.

      • Asiat.asiana

        KAIKKI abortitko ovat olleet turhia? Olet tullut tutkineeksi jokaisen abortin?

        Ota huomioon myös se, että eivät nämä ihmiset välttämättä yksin ole. Heillä voi hyvinkin olla jopa muita lapsia, abortista huolimatta.


    • eriisät

      Kyllä näiden edellä aborteja tehneet ovat tehneet oikean päätöksen eivät ole edes ansainneet lasta.Miksi tehdä lapsia jos ei edes pysty huolehtimaan itsestään liikaa on huostaanotettuja lapsia.,,Jos on jo 20ikävuoteen tehnyt kaksi lasta ja neljä aborttia mistä se kertoo?

      • TästäSeKertoo

        No se kertoo siitä, että ei typykkä ole osannut ehkäistä ja poju(t) eivät ole kehdanneet ostaa kondomeja.


      • jokumuuansaitsis

        Siis että kun joku ei oo ansainnu lasta niin on oikein tappaa lapsi?


      • Tietajavain
        jokumuuansaitsis kirjoitti:

        Siis että kun joku ei oo ansainnu lasta niin on oikein tappaa lapsi?

        Näytäppä lakipykälä jossa keskeytys määritellään tappamiseksi tai murhaksi :) Jäämme innolla odottamaan linkkiä lakiin ;)


      • änkkäjänkkä
        Tietajavain kirjoitti:

        Näytäppä lakipykälä jossa keskeytys määritellään tappamiseksi tai murhaksi :) Jäämme innolla odottamaan linkkiä lakiin ;)

        Mitä ihmeen lakipykäliä nyt tivaat?
        Normaaliälysille kun on itsestäänselvää ne biologiset ja lääketieteelliset faktat mitä vastaan ressukka tappelet vimmasella raivolla.
        Toisaalta ihan se palvomas lakikin puhuu sikiön SURMAAMISESTA.. että siitä vaan osottaan että surmaaminen tarkottaa jotain ihan muuta kun tappamista ;)


    • koivupuu55

      "Toisaalta ihan se palvomas lakikin puhuu sikiön SURMAAMISESTA..."

      Puhuu sillon kun tehdään laiton abortti. Onneksi siihen ei nykypäivänä ole mitään tarvetta.

      • säälittävääsaivartelua

        Niin että tismalleen sama teko onkin lakipykälien ulkopuolella tehtynä iiiiihan eri juttu???? Just joo ;DDDDDDDDDDDDDDD


    • TiedoksiVaanTeil

      Kun lapsi abotoudaan, niin häneen luotu koko elämä , persoona tuhoutuu.. Ja se on menetetty.. Ei vaan se keho (joka on silloin muodostumassa ), johon lapsen sielun on liitetty hedelmöityksessä yhteydessä. JA tuon sielun elämä täällä ajassa päättyy. Ei ole jälleensyntymistä vaan Ihmiselämä on Jumalan luomaa kerta elämää, uskot tai et.
      Ja ristiriitaista on et toinen lapsi keskosiässä tehohoidossa yritetään pelastaa ja toinen abortoidaan. ..

      On myös adoptio vaihtoehto, Jos ei pysty itse kasvattaan lasta.. antaa lapselle elämän.. Ja joillekin kauan kaivatun lapsen..

      Ja Facta on et monet kärsii masennuksesta ja syyllisyydestä abortin jälkeen... vaikka eivät ois kellekään kertoneet.. vasta vuosikymmenten jälkeen avautuneet asiasta.
      Syyllisyys ei lähde väittelemään siitä vaan kohtaamaalla Jeesuksen.
      Ja vaikka Jeesus antaa anteeksi abortin se ei tee sitä oikeaksi tekona..
      Ja monet on jälkikäteen elämän muututtua huomanneet etteivät saa enää niitä on ollu julkiksiebkin kohdalla lehdissä joskus.

      Ja totta kyllä on et(vaikken kirjoittajan äänensävystä pitäny, asiat asioina ,turha meuhkaaminen pois).. jos ei halua lapsia , niin vuonna 2017 pitää osata käyttää ehkäisyä., on jos jonkinlaista ehkäisyä, varmasti löytyy oma, jos ei halua kerran lapsia suojaamaton akti on sillon tyhmyyttä...jopa alaikäiset saa ehkäisyn , vaikka olenkin heidän kohdallaan odottamisen kannalla enkä seksielämän harrastamisen.. abortti ei ole ehkäisy..

      Lue Janne ja Minna Kujalan kertomus, yksi yö muutti kaiken,
      Janne tapaa jälkiehkäisyllä aborttoidun poikansa taivaassa, jossa käy yölliset näyssä, , hän ei tapaa alkiota, sikiötä, vauvaa vaan lapsen, hän tapaa Jeesuksen, vasta kuolleen uskovan äitinsä,
      Raamatun todellisuus tulee todeksi.....

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe