Aihe

antabus kysymys

sgsgsgsgs

jos haen työterveyslääkkärltä antabus kuurin niin meneekö siitä tietoa työpaikalle? tai vaikuttaako tuon kuurin hakeminen tulevaisuudessa johonkin? nyt kesällä lähtenyt korkki auki aika pahasti ja putki olisi pakko saada poikki.

lähinnä mietitytttää tuo että terveydessä on muutakin pientä alkoholista riippumatonta vaivaa niin tulkitseeko lääkäri jatkossa aina nuo vaivat tuon antabus kuurin hakemisen jälkeen siten että brenkun takia lääkärissä olen?

juon siis normaalisti kerran viikossa mutta nyt kesällä homma on lähtenyt ihan lapasesta. alkoholisti olen, sitä en kiellä. töistä en ikinä viinan takia pois ole ollut.

4

234

  Vastaukset

  • Onko sinulla mahdollisuutta käydä A-klinikalla hakemassa sieltä antabus-resepti? Nykyään voi tulla kaikennäköisiä yllätyksiä eteen, jos muuta vaivaa on ja esim. työterveys on vakuutuspohjainen.

  • En hakisi työpaikkalääkäriltä Antabus reseptiä. Eikä sitä reseptiä saa, ennen kuin verikokeista on todettu, että maksa on lyönnissä.
   A-klinikalle suosittelen myös.

  • Minä pyysin antabusreseptin työterveyslääkäriltä . Piti käväistä pari kertaa juttusilla ennenkuin hän kirjoitti. Kysyin miksi ei heti niin hän vastasi että halusi tutustua minuun vähän tarkemmin... Kävin sen jälkeen sairaanhoitajan vastaanotolla keskustelemassa mutta ei koskaan eikä missään vaiheessa tieto mennyt työnantajalle.. Minulle vakuutettiin että kyseessä on oma päätös. Asia on sitten erikseen kun ja jos työnantaja ohjaa päihehoitoon eli sinne työterveyshoitoon, silloin joutuu tarkkailun alaisuuteen ja sinulle määrätään päihdetukihenkilö .

  • Kävin työterveyshuollossa välillä muidenkin vaivojen takia eikä aina antabuksen vuoksi. Toki kysyttiin olenko ottanut lääkkeen ja pysynyt raittiina mutta, aina hoidettiin kipeä jalka, flunssa tai mikä nyt milloinkin sattui olemaan..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453