Hennan kaksi varattua tonttia

marttivarttipurkki

Hennasta on varattu kaksi tonttia ei myyty.Pikkulinnut lauloivat että ne varaukset olisivat pilaa eli joku randomi netissä täyttänyt tuon varauslomakkeen.Onko kellään tietoa pitääkö paikkaansa.

55

746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ketunretale

      Kyllä niitä Hennun tontteja voi varata- eri asia sitten ostaa. Haiskahtaa homma sillä yleensä tuossa vaiheessa jo pyydetään kiinnostunuttakin mukaan että olet ensimmäinen ja annatko haastattelun että miksi juuri Henna kiinnostaa. Väitän että on pluffia nuo kaksi varustakin- ei olla tosissaan.

      • Raaka.Rane

        Hennun tontteja? Voiko Hannun tonttejakin varata?


      • ketunvitkale

        Raaka.Rane taidat olla Hennan miehiä kun tahallisesti väännät asiaa väärään suuntahan. Tiedät kyllä mitä ketun retale tarkoitti.


    • Valot.päälle

      Se nyt vaan on niin ettei tuollaisilla keskellä " ei mitään" olevilla tonteilla ole minkäänlaista kysyntää. Nykyihminen muuttaa hyvien pavelujen äärelle ja Hennassa niitä palveluja ei ole, eikä tule. Että sinne tulisi edes pieni kauppa asukkaita olisi oltava muutamia tuhansia. Ja se taas tarkoittaisi aivan " helvetinmoisen" rakennusbuumin alkua. Siinä ei riitä joku omakotitalo vaan tarvitaan kymmeniä kerrostaloja joita ei varmaan tule.
      Herätkää nyt jo!

      • Kuparinenmies

        Minä nukun edelleen ja unelmiin Hennasta ja sen ilmiömäisestä kasvusta metropoliksi vihreiden puistolehmusten suhistessa Hennabulevardilla punaviinin tuoksussa joka bistroista ja trattorioista tupsahtaa ilmaan.Olenhan virkamies Orimattilasta.


    • Velihopeinen
      • Huolestunut_verovelvolli

        Nuo varaukset eivät taida olla mitenkään sitovia ja niitä voinee tehdä huvin vuoksikin?


      • eisaahuijata

        Eivät ole sitovia vaan varaus purkautuu, jos ei tehdä kauppoja.
        Kyseessä siis huijausvaraus että saadaan näyttämään että olisi kiinnostusta.


      • venytetäänjavenytetään
        eisaahuijata kirjoitti:

        Eivät ole sitovia vaan varaus purkautuu, jos ei tehdä kauppoja.
        Kyseessä siis huijausvaraus että saadaan näyttämään että olisi kiinnostusta.

        Ja varaajan nimi pysyy salassa?


      • loskanenpappu
        venytetäänjavenytetään kirjoitti:

        Ja varaajan nimi pysyy salassa?

        Varaajan nimi pysyy salassa. Vasta, kun tehdään kauppoja, niin se on julkistettavaa tietoa.


    • Huolestunut_verovelvolli

      A) Kuka tai ketkä ovat Henna-hankkeen alulle panijoita ja milloin?

      B) Ketkä tästä hankkeesta jotakin hyötyvät?

      Kiitos vastauksista jo etukäteen.

    • W.Wanker

      Panijoista en tiedä kun olen harras kristitty mutta b-kohtaan vastaus olisi rakennusfirmat. Mutta SRV lähti hankkeesta pois. Ei tarpeeksi hyvä kohde heille. Ennakoivat kiinnostuksen puutteen. 15 000 asukkaan kaupungista tulisi rahakas ja pitkä työmaa. Mutta kun ei tuonne niitä muuttohalukkaita löydy. Ihmiset haluaa palvelut heti (kauppa, koulu...). Hennassa ei ole mitään valmiina.

    • einaurata

      Siinä vaiheessa kun SRV jätti paatin, niin olisi kaupunkin pitänyt viheltää peli poikki.
      Typeryys jatkuu ja Orimattila on saanut ikioman Sunny Henna Centerin.

    • rockingtonight

      Henna-hankkeesta hyötyjiä ovat ainakin konsultit ja suuunnittelutoimistot, maarakennusliike/-liikkeet, aseman urakoinut rakennusliike, kaikenlaiset hankkeen ympärillä pyörivät johtajat ym. mitä kaupungin puolesta siinä on ollut ja on edelleenkin mukana sekä tietenkin maata myyneet.
      Jos ja kun joku muuttaa maaseudulle, niin silloin hän hakee suurta tonttia. Nämä hennan tontit ovat lähinnä vitsi maallemuuttajalle.

      Todennäköisesti tulee käymään niin että 10 vuoden kuluttua orimattilalla on " aavekaupunginosa" henna jossa on rapistuva junaseisake ja muutama tie/kuja muistuttamassa joidenkin suuruudenhulusta suunnitelmasta joka ei oikein saanut ilmaa siipein alle. Hanke olisi voinut lähteä lentoon 80-luvun lopun hulluina vuosina jos rata olisi silloin tehty ja heti oltu liikkeeellä, mutta nykymaailmassa tuo ei myy.

    • K.Repolainen

      Näytti Orimattilan sanomatkin koettaneen piilottaa uutisen sisäsivuille. Eikös sielläkin ole toimittajia Hennan kannattajia? Sipiläinen? Ei ole kaupunkikaan halukas tiedottamaan asiasta?

      • olanexttra

        Itselleni ei tule olan sanomia ja mietinkin että miten kyseinen taho on asian uutisoinut. Netistä näkyy ilmaiseksi vaan etusivu ja siellä ei ollut mitään hennasta. Olan sanomat liputtaa varsin avoimesti hennan puolesta. Toista on Olan Extra joka kertoo asioista totuudenmukaisesti ja on jutuissa järki päässä.


    • Eihennalle
      • juurikinniiiinnn

        Asiaa kirjoitat.


    • Olalainen77

      Tuo on vale ettei hennaa olisi jo markkinoitu. Haet sanoilla lahti region ja henna niin siellähän on painettu esite hennasta ja aluetta on esitelty jatkuvasti muissakin regionin esitteissä. Ei siinä auta vaikka laitat miljoonan markkinointiin kun tuonne ei halua kukaan muuttaa!

      • no.thanks.henna

        Se on juuri niin. Kun tuollaisella hennalla ei ole tilausta, niin sillä ei ole tilausta. Siinä ei mikään auta. Nyt vaan on tehtävä se mikä, eli ajettava hanke alas ja koetettava minimoida tappiot.

        Se että miten hanke ajetaan las ja miten minimoidaan tappiot on sitten toinen juttu. Tontit ei mene kaupaksi - siis sieltä ei saa rahaa " kotiinpäin" millään ilveellä. Jatkossa ei mitään investointeja enää hennaan.


      • vanhavennamo

        Samaa mieltä mutta saappa tuo näkemys myös Orimattiilalaisten päättäjien kalloon. Kokoomuksen iki oma Henna se on ja kepulit ja temarit myötäilee.


    • Tätiheinämaalta

      Voin arvata miten homma jatkuu. Seuraavaksi aletaan mättämään rahaa tolkuttomasti "markkinointiin" että saatais asukkaita tuonne. Kiva nähdä myös kuinka "täynnä" nuo hennan bussit tulee olemaan. En tosin ymmärrä sitä että jos jollakin tarvetta käyttää julkista liikennettä että miksi se ei mene sillä bussilla Helsinkiin vaan kiertää Hennan kautta ensin bussilla ja sitten junalla.

      • NYT.ALKAA.RIITTÄÄ

        Noissa busseissa ei tule olemaan päivässä yhteensä sataakaan matkustajaa - edestakaisin matkustamassa. Jos leikitään että sata matkustajaa on jokapäivä( myäs la ja su) niin se tekee vuodessa 36500 matkaa ja me maksamme verovaroista 250000 euroa vuodessa tuolle linjalle niin se tekee matkustajaa kohden verovaroin kustannettua 6,80 euroa. Kallista tulee meille veronmaksajille olemaan tuo joidenkin linja-autonkäyttö.
        Jos olasta lähtee helsinkiin omalla autolla niin siihen menee tunti ja risat että on keskustassa. Jos linja-autolla menee niin se on 1 tunti ja 40 minuuttia. Jos olasta menee hennaan ja sieltä junalla helsinkiin aikaa kuluu vähintään 1 tunti ja 20 minuuttia.

        Olasta hennan kautta helsinkiin ei ole millään mittarilla järkevää kulkea. Ei ajallisesti eikä rahallisesti.


    • Maiharirotsi

      Kohta alkaa samanlainen ryntäys kun aikoinaan oli kultaryntäys Klondikeen.

      Klondiken kultaryntäys oli vuosina 1896–1898 tapahtunut kullankaivuusta kiinnostuneiden joukkovaellus Kanadan Yukonin erämaan Klondiken alueelle. Samanlainen " ryntäys" tullaan kokemaan Hennaan kunhan vaan markkinointi alkaa ja ihmise saavat tietoa tuosta ihmeellisestä puutarhakaupunginosasta.

      Muutamien kymmenien vuosien kuluttua Orimattilan Sanomissa muistellaan Henna huumaa seuraavalla tavalla.
      Ryntäys Hennaan alkoi, kun helsinkiläinen vihreän atteen kannattaja ja pitkän linjan hippi Augustus Hippendahl ja hänen kommuunikaverinsa vihreän aatteen kannattaja A. Koijärvi lukivat netistä että nyt on radanvarrella uusi ja ihana alue jossa vihreät arvot on huomioitu ja jota Hennaksi kutsutaan. Tieto tästä levisi kulovalkean tavoin vihreää aatetta kannattaviin piireihin ja alkoi ennen näkemätön tonttien varausbuumi.
      Todellinen ryntäys Hennaan alkoi ja Z - juna stadista muuttajia toi. Taloja nousi alueelle ja harjakaisia vietettiin lauleskellen 60- luvun hippilauluja.

      • täyttäpotaskaa

        Huumori on ihan hyvä mauste mutta ei sovi tähän sekoiluun pätkääkään kun on kyse yhteisistä rahoistamme. Joku tolkku pitäisi jo tulla kun ei tontitkaan mene kaupaksi. Järhen köyhää touhua vuonna 2017. Herätys Orimattilaiset.


      • Jalasmökki.hennaan
        täyttäpotaskaa kirjoitti:

        Huumori on ihan hyvä mauste mutta ei sovi tähän sekoiluun pätkääkään kun on kyse yhteisistä rahoistamme. Joku tolkku pitäisi jo tulla kun ei tontitkaan mene kaupaksi. Järhen köyhää touhua vuonna 2017. Herätys Orimattilaiset.

        Markkinointia ei ole vielä ollut käytännössä lainkaan. Kun oikea markkinoinnin tehoisku alkaa ja tietoisuus Hennasta alkaa levitä, niin tonttikauppa alkaa käydä. Vuonna 1989 muistaakseni tehtiin liki 200 omakotitaloa orimattilaan muita rakennuksia. Nuo 80-luvun lopun lukemat tulevat olemaan aperia kun ennätyksiä tuolla saralla ensi ja seuraavana vuonna Hennassa murskataan.
        Seuraava vaihe Hennassa tulee siis olemaan massiivinen markkinointi jossa tultaneen käyttämään nimekkäitä mainostoimistoja ja markkinoinnin huippuammattilaisia. Se maksaa, mutta mikäs tässä maailmassa olisi ilmaista?


      • eijärjenhäivää

        Selvästi jonkun kokomustan mielipide. Tavallinen kansalainen ei edes osaa ajatella noin typerästi.


    • lyödään.lekkeriksi

      Hippendahl ja Koijärvi tulevat olemaan kovia nimiä orimattilan historiassa. Näille miehille tullaan Hennan pystyttämään uudisraivaaja patsaat. Nämä vanhan koulukunnan ( Old school) pitkänlinjan hippiaatteen ovaavat vihreitä äänestävät ja maahanmuuttoon positiivisesti suhtautuvat pitkätukkaiset kirpparikuteissa kulkevat miehet jotka hakevat ravintonsa metsistä, roskiksista ja kauppojen 50% alennusmyynneistä pelastavat orimattilan. Heissä ja heidän lajitovereissaan on potentiaalia ja orimattilan pelastus.

    • Tässä_totuus

      Ei markkinointiin rahaa laiteta, tai laitetaan jos siihen voi käyttää kaivinkoneita ja hiekkarekkoja.
      Niille kuntien rahat nykyään menevät

    • Saatanan.tunarit

      Mitä vitun näpertelyä tämä Hennan "markkinointi" on? Jätetty pääkaupunkiseudulle tekemättä markkinointi? Kenen se piti tehdä? Aikaa on kuitenkin joissain Henna-paidoissa poseerata teemalla "isoja tekoja"?Kai tuossa joku luuli että t-paidat on hyvä markkinointikikka? Pääasia että on hauskaa vaikka asiat menee perseelleen? https://m.facebook.com/profile.php?id=100007490864971#

    • kaik.menee.hyvin

      Markkinointi alkaa oikein todenteolla. Siitä oli tänään Olan Sanomissa juttua. Tuo kaksi varattua tonttia on parempi kun ei yhtään. Kaksi varausta on erinomaisen hyvä alku menestykselle joka on aivan nurkan takana. Täällä on nyt vaan sellaisia elämäänsä pettyneitä ja kaikessa epäonnistuneita kommentaattoreita jotka yrittävät mustamaalata hanketta kaikin keinoin. Se mustamaalaaminen ei kuitenkaan ole onnistunut sillä hennahanke etenee kun juna. Valtuusto on siunannut hankkeen, eikä siitä enää voi perääntyä. Se nyt vaan on niin että riskejä on otettava jos haluaa onnistua. Saattaa olla että lähivuosina kaupungin on näytettävä muille mallia ja rakennettava hennaan yksi - kolme vuokrakerrostaloa että saadaan hankkeelle hartioita ja vankkaa pohjaa. Muutamalla kerrostalolla sinne saataisiin jo mukavasti populaatiota 100-200 henkilön verran. Se taas toisi lisää rakentajia ja sen jälkeen vain taivas olisi rajana. Henna on mahtava mahdollisuus joka tulee onnistumaan ja tuo uusia veronmaksajia paikkakunnalle runsaasti.Älkää olko pessimistejä hankkeen suhteen. Sillä on hyvä johto ja homma etenee!

      • perusjallu

        Selvästi kokoomuslaisen kannatus puheenvuoro. Mikä inva näkemys!


      • orkkarit.myyntiin

        Kaikkein parasta olisi laittaa vaikkapa oriontornit myyntiin ja niillä rahoilla sitten rakentaa hennaan uusia vuokra-asuntoja. Orintorneista saisi myynnissä yhteensä noin 10 miljoonaa euroa ja sillä rakentaisi hennaan neljä kerrostaloa joissa olisi liki 100 asuinhuonestoa. Näihin taas muuttaisi noin 200 uutta asukasta ja siitä se lähtisi - henna saisi ilmaa siipensä alle. Sanokaa minun sanoneen niin kaupunki rakentaa hennaan vuokrakerrostaloja ja saattaa rahoittaa sen myymällä keskustasta kokonaisia kerrostaloja.


      • Viisasmiesolasta

        He heh mikä stupido.Mikä firma jotain 30v vanhoja oriontorneja ostaisi.Jos niin hintakin olisi minimaalinen.Kaikki nuo vuokratuotot olisivat pois kaupungilta kun investointi on kuljetettu.Älä ehdottelee talous asioita kun että ymmärrä mitään.Minä sen sijaan tiedän.Olen itseoppinut taloustieteen asiantuntija.


      • toinenviisasmies

        Joo, kyllä on järjen juoksussa parantamisen varaa jos kuvittelee jostain Orion torneista saatavan rahaa. Kuka ne ostaisi, heh heh..


      • vieläviisaampi
        toinenviisasmies kirjoitti:

        Joo, kyllä on järjen juoksussa parantamisen varaa jos kuvittelee jostain Orion torneista saatavan rahaa. Kuka ne ostaisi, heh heh..

        Jos hinta on 1000 euroa neliö niin sijoitusyhtiö ostaa ne alta aikayksikön ja kunnan kassaan kilahtaa ihan mukavasti rahaa. Oriontornit on hyvässä kunnossa ja remonttihuolia ei tule pitkiin aikoihin. 2-2,5 miljoonaa per torni saa niistä aivan varmaan. Myynti tulee kyllä tarkoittamaan vuokrannousua.


    • Veltto.Hennanen

      Taisi olla ennemminkin joogapuoluelaisen kommentti. Henna nousee ilmaan ajatuksen voimalla.

    • Hekki-Konna

      Ensiksikin: Viherväki ei sitä Hennaa ole tyrkyttänyt. Hennasta on tehty päätös kunnissa (Ola, Mlä, Klä) vuonna 2003 jota varmasti on edeltänyt joltinenkin mielikuvitustyö. Voisi kuvitella että työ on lakanut jo ennen kuin radalle on saatu rahoitus (joka ratkesi vuonna 2002.
      Kevyestikin kuvitellen Hennaa on kaavailtu kunnan puitteissa 20 vuotta.
      Montako vihreää oli tuolloin Olan valtuustossa? Montako hippiä pyöri Erkonkadun kioskin kulmilla? Eiköhän sovita että siellä olivat hiipimässä lähinnä maanomistajien etua ajavat Tero Mölsä sekä naapurikuntien parlamentaarikot. Viimeisenä vaikuttajana ja rahoituksen vääntäjänä keskelle korpea tämä tunnettu orimattilalaispolliisi Jokinen. Näillä hemmoilla ei ole tajua että Orimattilalla on stadin kulmilla vetovoimaa saman verran kuin kunnon konilla.

    • Hekki-Konna

      Vihreä kaupunki?
      Polkupyörällä palveluihin vai perätikö ratikalla ajellen? Hei! Hennan asemalta on matkaa pikkuteitä Karkkulaan, tielle 164 noin 6 km ja siitä Ola Cityyn yli 10 km. Toista kautta Lahteen pääsee ensin Luhtikylään 8-10 km ja Launeen palveluihin motaria pitkin kokonaismatkaa kertyy 25km. Siitä äitikulta sykelillä sievästi jääkapin täydentää piltti tarkalla istuen? Tokihan nuo tiet siitä levenevät vaan eivät ainakaan valtion rahalla ja ihan heti.
      Autoileville ja junalla kulkeville se lähiö on suunniteltu. Vuokra-asuntokohteenahan sen kohtalona on toimia koska kukaan rahalla varustettu ei sinne korpeen lähde. Vuokra-asuntokohteena siitä on syntymäåssä Orimattilan oma Jakomäki. Siellä jaetaan kuntalaisten veromarkkoja huonosti poikiviin kohteisiin. Oikeammin ne ovat voromarkkoja koska ainoa ajatus joka tuosta tulee mieleen, on että koetetaan ottaa Lahden eteläisiltä kaupunginosilta niiden kasvusta mikä kyetään. Tällä tavoin tehdään kestävää maakuntapolitiikkaa.

    • KalleJokinenmoi

      Mitä häh? Onko Hennassa jotain vikaa

      • kallenkannoilla

        Terve Kalle kiva kun otat sinäkin kantaa kun Henna on kait oma ideasi. Täällä Hennaa on riepoteltu ja raiskattu enemmän kuin mitään muuta koko Suamessa. Voisitko sanoa nyt pari mestarin sanaa ettei porukat vallan sekoo.


      • KalleJokinenmoi

        Terve terve.Hyvältä näyttää.Tässä tulee kunnon pöhinä. Hennaan.Rahaa vaan lisää niin kuntalaiset haluavatkin satsata.Kiitos .


    • Tiluliluliivaan

      Hennassa rakennetaan linkin mukaan jopa 300-400 asuntoa vuodessa. Tämähän on mennyt täysin idioottimaisuuksiin. Heitellään lukuja hatusta "positiivisuuden ilmapiirissä". Kivahan se olisi jos näin kävisi mutta mitään todellisuuspohjaa näillä jutuilla ei ole. Kuka tälläisia tekstejä suoltaa? http://www.hennaan.fi/yrittaminen/yrittajaksi-puutarhakaupunkiin

      • titityyyyyyyyy

        Kuka tuollaisen 300-400 asuntoa vuodessa arvion on tehnyt? Hänellä on todellisuudentaju täysin hukassa. Tontit ei kiinnosta ketään, eikä minkäänlaista muutakaan kiinnostusta aluetta kohtaan ole. Jos sinne jokin asuinrakennus tehdään niin se tulee olemaan kunnallinen vuokrakerrostalo ja maksajina toimivat taas veronmaksajat.


    • KalleJokinenmoi

      Henna rakenruu vauhdilla.On satsattava rahaa mm.markkinointiin.Olen tyytyväinen että kuntalaiset ovat valmiita verotuksellusesti satsaamaan Hennaan.

      • rahaalöytyy

        Kallen kannoilla ollaan täälläkin ja vapaa ehtoisen Henna veron olemme monet valmiita maksamaan. Orimattilalaiset on nyt innokkaina mukana Hennaa rakentamassa ja tukemassa. Tulevaisuus koko kaupunkin kannalta on suorastaan loistava. markkinointi rahaa aion antaa Hennan puolesta muutaman tonnin.


      • niinonmeilläkinrahaa

        Tonni irtoaa meiltäkin Hennaan kun vaan on se niin hieno juttu. Koska kaupunki alkaa keräämään vapaa ehtoista Henna veroa?
        On tosi hienoa rakentaa Orimattilalaista unelmaa!


    • Veikkovajaa

      Lehdessä mainittu että tulos hyvä kun Pennalassakin asiat käynnistyivät hitaasti. Samanlainen pöljä lausunto kuin että renkomäkeläiset tulisivat Hennan asemalle Lahden sijaan. Eihän nämä kaksi aluetta ole vertailukelpoisia! Ei Pennalaan olla rakentamassa "15 000 asukkaan kaupunkia". Hennalla paljon korkeammat tavoitteet jolloin tulostenkin pitää olla eri luokkaa. Aika hitaasti se 15 tuhannen asukkaan kaupunki kasvaa 2 tonttivarauksella.

    • kallenkannoilla

      Tuo on loistava tulos että jopa kaksi varausta saatiin Hennan tonteista. Nyt vaan sitten pitää heti rakentaa sinne päiväkoti, koulu ja liikunta keskus. Palvelujen pitää olla kunnossa ja silloin saadaan sinne uusia tontti varauksia varmaan kaksi uutta. Hyvältä näyttää siis,.

    • juotinen

      Onko saatu lisää tontin varaajia Hennasta? Kävimme porukalla paikan päällä katsomassa ja nyt on pakko sanoa ettei se nyt niin hyvältä näytä. Siinä on jotkut hiekka montutkin lähistöllä ja junat pitää meteliä. En ostaisi tonttia sieltä enkä ottaisi edes ilmaisena.

      • Raksa-Rane

        Ei ole tullut varaajia ostajista puhumattakaan. Hennassa tosiaan on soranottoa varten kuoppa veressä, junat ja moottoritie pitää meteliä. Ei palveluja ei yhtään mitään. On vain joidenkin suuruudenhullu unelma joka ei tule toteutumaan.


      • Uuvattiedustaja

        Miksi kuoppa on veressä?Haudataanko sinne hevosia?


      • kuoppiatarvitaan
        Uuvattiedustaja kirjoitti:

        Miksi kuoppa on veressä?Haudataanko sinne hevosia?

        Ei hauvata hevosii vuan sitten aekanaan tehhään siihen kuopaan vanhojen valtuutettujen hautuumaa.


    • Yksityiseltätontti

      Pisteenä i:n päällä on Hennan tonttien koko jota voi verrata perseenaluseen. Slummialueella ollaan talot toisissa kiinni. Kuka halvatun pölvästi keksi postimerkin kokoisia tontteja sinne kaavoittaa? Perinteistä kokoomus politiikkaa, enemmän tontteja on enemmän rahaa liittymismaksuista, koska tonttien neliöhintahan on sama. Haja-asutus alueelta saa 500m2 tontin hinnalla 10 ha. Kumman valitsisit? Haja-asutus alueella ei ole edes niitä typeristä typerämpiä kaavasääntöjäkään.

    • Kouluensinhennaan

      Järvikunnan koulu on heti siirrettävä Hennaan niinkuin alkuperäinen kassakaapissa oleva suunnitelma on. Silloin lapsiperheet ostavat tontteja Hennasta kuin kaljaa kaupasta. Siitä se nousu lähtee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2809
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      376
      2664
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2200
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1838
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1783
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1774
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1708
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1482
    Aihe