Fiktiivinen puoliksi

Kertomusniin

Tapasin nuoruudenrakastettuni sattumalta netissä. Jaarittelua ensin niitä näitä, kunnes sanoin suoraan haluavani häntä yhä ja yhtä paljon, kuin teininä. Ei mennyt kauaa, kun hän istui sohvallani ja söi leipää. Tarjosin mehua. Nousimme seisomaan ja hän alkoi riisua minua. Ensin paita ja sitten rintaliivit. Hän suuteli rintojani ja samalla aukaisi housun napit. Hän työnsi sormen klitorikseen ja hieroi hitaasti sitä. Aloin kehrätä. Vein hänet makuuhuoneeseen ja menimme sängylle. Alastomana hän suuteli minua pitkään ja laskeutui kohti vatsaa ja lopulta tunsin kielen pimpissäni. Hän liikutteli kieltä ympäri ja ylös ja alas. Lopulta pehmeä hyväily tuotti tuloksen ja laukesin samalla levittäen jalat aukinaisiksi niin että orgasmi tuntui pehmeältä ja täydellisen sykkivältä hänen yhä nuollessa pehmeästi pimppiäni pitkään. Huokailin ja voihkin estoitta levittäessäni jalkoja yhä leveämmäksi, josta hän vain innostui ja sanoi hiljaa, haluatko naida?? Nyökkäsin ja puristin jalat hänen ympäri samalla kun hän liukui sisääni. Saimme rytmistä kiinni todella helposti, milloin seuraava etappi oli yhteinen orgasmi. Huohotin ihanassa flow- tilassa ja nopean tempon tuottamassa kliimaksissa. Täysin tyytyväisenä oloon nukahdin hänen kylkeensä. Seuraavana aamuna hän herätti minut ja alkoi taas suudella ja nuolla pimppiäni, mikä tuotti taas pehmeän ja ihanan täydellisen sykkivän laukeamisen, jota hän pitkitti levittämällä sormilla häpyhuulia niin että klitoris työntyi eteen. Hän keskittyi nuolemaan sitä. Huohotin ja samalla aloin itkeä pelkästä helpotuksesta ja täyttymyksestä. Hän nuoli keskittyneesti pimppiäni kauan. Itkin koko ajan orgasmissani ja hoin että hän on ihana. Hänen kieli oli pehmeä ja tuntui lämpimältä. Uin flow-tilassa 20 minuuttia ja itkin. Lopulta tunsin hänen työntyvän sisääni. Kiedoin jalat hänen ympärilleen ja hän ratsasti päälläni laukan nopeudella keinahdellessani mukana. Lopuksi laukesimme yhtäaikaa hänen valuttaessa spermansa sisälleni. Nukahdin taas hänen viereensä.
Toistimme käsittelyn useita kertoja lyhyen ajan sisällä. Keksin, että kun hän levittää kahdella sormella häpyhuulia niin nuoleminen tuntuu paremmalta. Myös jalkojen huomattava aukinaisuus auttaa. Hän hieroi varovasti häpykukkulaa sormella, sitten kielellä. Sitten peniksen vuoro. Taas nopeasti. Rytmistä sain kiinni helposti.
Huokailin vielä kauan tapahtuneen jälkeen. Ainakin tiesin, että lapsuuden ystävä oli ajatellut minua jo kauan. Voin saada rauhan.

0

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kyllä suoraan

        Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
        Ikävä
        69
        1782
      2. Voisitko nainen kertoa mulle

        Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
        Suhteet
        164
        1449
      3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

        Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
        Ikävä
        88
        1252
      4. Perustele miksi hän ei

        Ole sopiva sinulle
        Ikävä
        121
        1226
      5. Miehelle naiselta

        Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
        Ikävä
        49
        1140
      6. Mikä oli nainen

        Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
        Ikävä
        74
        915
      7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

        Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
        Maailman menoa
        240
        891
      8. Miksi sinulla, nainen

        On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
        Ikävä
        105
        862
      9. Olen syvästi masentunut

        En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
        Tunteet
        99
        795
      10. Mitä vastaat jos

        Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
        Ikävä
        36
        674
      Aihe