Yksi ei kuulu joukkoomme

Me Hua Hinin Ystävät, ilmoitamme kohteliaimmin ja anteeksipyytäen tämän palstojen trollin lerrpan, jota yleisesti kutsutaan persläpilerpaksi nykyään, ala-arvoisia juttuja Pattayan ja Hua Hinin osioissa. Hänhän aloitti tuntemattomien ihmisten nimittämisen resuperseiksi, joten aivan ansaitusti on hankkinut tuon persläpilerpan kutsumanimen.
Kuten kaikki lukijat ymmärtävät, ei kaltaisensa olio voi harrastaa Thaimaan matkailua, muutoin kuin mielikuvituksessaan, joka sangen vilkkaasti liikkuukin ympäri Thaimaata.
Lentämisestä hän ei tiedä hölkäsen pöläystä, on jostain lukenut lentokapteeneista ja nopeasti ominut itselleen tuon arvonimen, joka todellakin on Tasavallan Presidentin myöntämä arvonimi, tosin usein kansan suussa lentokoneiden päälliköitä kutsutaan myös lentokapteeneiksi.
Todellisuudessa persläpilerppa on hyvin syrjäytynyt yksilö, joka tarvitsee jatkuvaa psykiatrista apua ja Kelan sekä Sossun huolenpitoa, pysyäkseen elävien kirjoissa.

Tämän me Hua Hinin Ystävät, haluamme saattaa julkisesti kaikkien lukijoiden tietoon.
4
Ilmianna
Jaa

116 VastaustaKiitos Hua Hinin Ystäville tästä lentokapteeni lerpasta(siis persläpilerpasta) kertovasta asiatotuudesta.
1
Ilmianna
Jaa
Kukaan ei tuota Persläpi-Lerppaa täällä Hua Hinissä tunne. Ei todellakaan kuulu joukkoon iloiseen.
1
Ilmianna
Jaa
Aloitus ja 2 vastausta Maijalta.

Mitä jos kekkaisit jotain ihan omaa sen sijaan, että kopioit ME PATTAYALAISET EMME HYVÄKSY MAIJAN KÄYTÖSTÄ EMMEKÄ TUNNE HÄNTÄ.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kappas vaan, persläpilerppakin kommentoi itsestään kertovaa totuutta, mutta tapansa mukaan höpöttää aivan eri asiaa, kuin asiasta tietävät Hua Hinin Ystävät.
Kommentoi
2
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onhan toi nyt ihan selvää laitos kamaa etkä sinä ole juurikaan parempi.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa intoutui eilen ennennäkemättömään vauhtiin kirjoitustouhuissaan, todennäköisesti hoivakodissa eivät saaneet syöttääkään googlematkailijaa, niin luja vauhti oli päällänsä.
1
Ilmianna
Jaa
Sama kaiku on askelten persläpilerpalla tänäänkin, usealla nimimerkillä monia, monia oksennuksia palstoille ylenantanut, vaikka vietätte vielä aamupäivää siellä Suomessa, jossa persläpilerppakin asuu.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa ei ole ehtinyt vastaamaan pitkään aikaan, syynä ei suinkaan ole, että akku olisi äidin puhelimesta loppu, vaan se, että persläpilerppa on tähän aikaan päivästä leipäjonossa Hesassa, sieltä saa ilmaista ruokaa ja pullojenkeruulla taskurahaa kaljan ostoon.
Ei ole vanhusrahjuksella asiat lainkaan huonosti, apetta on taas huomiseen asti ja toisessa paikassa on leipäjono huomenna, tyhjiä tölkkejä ja pullojakin löytyi vakiroskiksista, niin jonkun kaljankin saa ja sillä kauempana asuvalla rikkaalla herrasväellä jää monesti viinipullon pohjia ja viikonloppuisin jopa viskiä, konjakkia ja likööreitä, juhlien jälkeen usein samppanjaakin roskikseen vietynä.
On sillä lerpalla herran päivät, jaksaa taas illalla kirjuutella.
1
Ilmianna
Jaa
Aamulla varhain jo lähtenyt leipäjonoon, siksi ei persläpilerppa ole kirjoitellut useammin.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa, joka on myös Chiang Main persläpilerppa ja monilla kymmenillä muilla nimimerkeillään on kaiken tämän trollailun aloittanut jo vuosia sitten...

Laitanpa tähän saatteeksi alle, ilman persläpilerpan keksimän Maijan apua totuuden persläpilerpasta!

Niin se tämäkin aamu jälleen avautui lerpan ystävällismielisellä ja kanssaihmisiä kunnioittavalla aloituksella ja jatkuu edelleen...

Hänellä sitä, tuota sielunkauneutta aina löytyy lämminhenkisistä vastauksistaan!

Voiko kauniimmin sanoin enää aamua aloittaa?

"Tyylikkäällä" kerronnallaan yrittää uskotella kirjoittelevansa totuuden, vain totuuden, mitään siitä poisottamatta ja mitään siihen lisäämättä!

Uskokoon ken haluaa...

Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sangen ikävää, että hullu miekkamies on taas päässyt avohoitoon.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Ilmankos täällä palstalla kirjoittelevat reppanat, reperseet, hullu miekkamies ym. Heillä raukoilla ei ole muuta tekemistä kuin parjata toisia.
Tässä herää kysymys, pitääkö heitä tosiaan hoitaa yhteiskunnan varoilla?

Mielenterveysongelma on räjähtämässä käsiin - yhä useammat jäävät vaille hoitoa.
Mielenterveys- ja päihdeongelmaa hoidetaan vieläkin liian harvoin samanaikaisesti, sanoo 25 vuotta päihdepalvelujärjestelmän parissa työskennellyt kehittämispäällikkö Airi Partanen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL).

- Mielenterveyspalvelut keskittyvät mielenterveyteen, päihdepalvelut päihdeongelmiin. Molempien ongelmien samanaikaisen hoidon yhdistävä vaihtoehto on jäänyt tästä puuttumaan, Partanen toteaa elokuussa 2017.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me Hua Hinin ystävät olemme pahoillamme, että tämä persläpilerppa on tänäänkin, tapansa mukaa Googlematkaillut Pattayalle aamusta asti ja todennäköisesti jatkaa matkailuaan iltamyöhään lukuisilla nimimerkeillään.
Tällaista monisuuntaisen mielenhäiriön omaavaa hoitokodin asukkia on todella vaikeaa saada vaimennettua, me Hua Hinin Ystävätkin olemme ilmoittaneet jo kymmeniä kertoja hoitaville lääkäreille ja hoitokotiinsa asiasta, mutta kertovat, että tämä Googlematkailu voi olla hyvää terapiaa äijärahjukselle, hänen mielikuvituksensa saa laukata lento kapteenista, varakkaaksi talojen ja condojen omistajaksi, jolloin hän unohtaa toisen henkeen ja terveyteen kohdistuvat seikat. Vähäisistä ruuminvoimistaan huolimatta lääkärit epäilevät hänen tuhdista ylipainostaan ja alamittaisesta varrestaa huolimatta kykenevän jopa raivostuessaan varastamallaan keittiöveitsellä iskemään kaikkia näkemiään hoitolan toisia asukkaita, jopa kuolettavasti.
Joten lääkärikollegio on harkinnut parhaaksi vaihtoehdoksi, hänen nopeaa menehtymistään odotellessa, sen että sallivat Googlematkailun ja Pattayakateutensa jatkuvan edelleen.
Tämän päätöksen olivat tehneet ihmishenkiä suojellakseen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Iltalehdessä oli juttua lerpasta:

"narsistilla on taipumusta tuntea, että häntä loukataan ja kritisoidaan silloinkin, kun sellaista ei tapahdu"
-Kuulostaako tutulta erään "aviomiehen" toiminnalta?

"Narsistit tekevät puheissaan selväksi, että he ovat hyvin tietoisia ihmisten eri statuksista eli arvoasemista. He viittaavat usein omaan tai muiden ihmisten statuksiin tai siitä kieliviin tunnusmerkkeihin, kuten rikkauteen tai korkeaan asemaan"
-Kuulostaako edelleen eräältä "aviomieheltä"?

"Narsisti asettaa ihmisiä, paikkoja ja muita asioita hierarkkisesti matalasta korkeaan arvostamansa piirteen mukaan"
-Lerppa puhunut aina ylä ja alakastista, resuperseistä ja reppanoista.

"narsisteilla on tapana tehdä jatkuvaa paremmuutta ja asemaa koskevaa vertailua ihmisten, paikkojen ja muiden asioiden välillä"
-Lerppa kertoo painivansa eri sarjassa ja kaikki muut ovat rattajan poikia resuperseitä.

"Narsisti näkee maailman vain omasta perspektiivistään. Maailmankuva on tältä osin hyvin samanlainen kuin aivan pienten lasten"
-Aivan kuten Lerpan maailmankuva.

"Narsisti voi suuttua asioista, joita useimmat ihmiset pitäisivät vähäpätöisinä. Raivon ja vihan voimakkuus voi vaikuttaa tilanteeseen nähden täysin ylimitoitetulta"
-Lerppa aviomiehen "kostomotiivi" ja huutaminen isoilla kirjaimilla.

"Mahtailevuus ja itsensä korostaminen yhdistettynä jonkun toisen väheksymiseen on yksi narsistin tavoista reagoida, kun joku saa hänet tuntemaan itsensä vähempiarvoiseksi tai epäonnistuneeksi."
-Lerppa kertoo naureskelevansa rattajan pojille uima-altaalla ja polttelevansa sikareja.

"Narsisti sanoo ja tekee muita ihmisiä loukkaavia asioita, mutta ei näytä välittävän aiheuttamastaan mielipahasta.
Jos häntä huomauttaa tästä, hän saattaa joko vähätellä sanomisiaan ja tekemisiään tai käydä vastahyökkäykseen."
-Lerppa päivystää ja vaanii josko joku jotakin sanoo että hän pääsee kostamaan ja kiusaamaan.

"Narsistin itsetunto ei ole tarpeeksi vakaa, jotta hän voisi myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. Hän ei kestäisi sitä häpeän määrää"
-Lerpan muuntuminen Thain Aviomieheksi oli yritys päästä eroon mulkerolerpan roolista, mutta se vain pahensi asiaa kun lerpan molemmat mulkeropersoonat ryhtyivät mahtailemaan, päivystämään, haukkumaan Pattayaa ja Thaimaata ja solvaamaan sen turisteja.

Lerppa on kuin sipuli. Kun Lerpasta kuorii yhden mulkkukerroksen pois niin alta löytyy yhdeksän uutta mulkkukerrosta ja naristilerppa on vieläpä ylpeä niistä.

Kaikki johtuu vaikeasta lapsuudesta ja huonosta itsetunnosta. Lerpalla vain on väärät keinot ja väärä osoite sen pönkittämiseen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Me Hua Hinin Ystävät toteamme tämän Iltalehden asiakertomuksen olevan kirjoitettu persläpilerpasta. Todennäköisestin itsetuntonsa saa aikamoisen nosteen, kun on aivan valtakunnalliseen julkaisuun päässyt, valitettavasti oikea kuva puuttui äijäraasusta, ilmeisesti eri mahtunut leveyssuunnassa kameran linssiin ja jäi ilmn kuvaansa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerppa on eilen alkuyöstä ollut kovin kiihottuneessa tilassa, oksentanut Maijaa kymmenille palstoille, ihme, että eivät joutuneet pakkopaitaan rahjusta laittamaan.
Kait noista oksennuksistaan saa riittävästi oksennettuaan orkun...
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvää huomenta Maija.
Ei nyt aivan orkkua mutta toki hymyä.
Sinähän olet kopiointikäytännön itse ottanut käyttöösi ja nyt se ei olekaan soveliasta muille.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oletko laskenut montako Maija viestiä olet skrivannut palstoille. Jo se pelkästään todistaa kuinka sairas olet.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei minua haittaa lainkaan sinun näkemyksesi minun sairaudesta Maija.
Olen lukuisia Maijaviestejä laatinut ja lisää tulee tasan tarkkaan niin kauan kuin sinäkin jatkat.
En ole laskenut mutta laskemattakin sinä voitat 100 nolla, joten laskeppa omat kirjoittelusi jo olet lukumäärästä kiinnostunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
OriginalPohjoisesta kirjoitti:
Ei minua haittaa lainkaan sinun näkemyksesi minun sairaudesta Maija.
Olen lukuisia Maijaviestejä laatinut ja lisää tulee tasan tarkkaan niin kauan kuin sinäkin jatkat.
En ole laskenut mutta laskemattakin sinä voitat 100 nolla, joten laskeppa omat kirjoittelusi jo olet lukumäärästä kiinnostunut.
Älä puhu paskaa vanha lehmä. Sinä trollaat joka tapauksessa vaikka yksinäsi, kuten on nähty. Haastat sujuvasti riitaa itsesikin kanssa, vastailet itsellesi, kannustat itseäsi, kehut itseäsi, ruokit itseäsi ja innostut kuin ilmapallo jos saat muiltakin huomiota kuin itseltäsi.

Sun on turha selitellä syitä trollaamisellesi kun ainoa syy on että olet maaninen ja psykoottinen nettitrollaaja Suomesta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerppa Lek Faista ja Chiang Maista päivän jälleen oksentanut palstoille. Koskahan Suomen viranomaiset tuon äijärahjuksen saattavat suljetulle lopullisesti?
Ei pitäisi Hiekkaharjuun antaa nettipuhelinta hgullun käsiin.
1
Ilmianna
Jaa
Kuulinpa mielenkiintoisen musiikkiesityksen, joka kertoi kahdesta lerpasta, toinen Lek Faiasta(Hua Hinin läheisyydessä) ja toinen Chiang Maista, molemmat todellisia rahamiehiä, ainakin itse väittävät olevansa.
Niin! Luojahan ei kiellä suuria ajattelemasta...

Ai, se musiikkiesitys, jonka kuulin oli taannoin, kun Hiekkaharjussa pistäydyin viemässä köyhäinapua, siellä oli vastaanottamassa lyhyenläntä, tosi vatsakas resuisissa vaatteissa ja risoissa kengissä keikaroiva vanha äijäriepu, joka esitteli itsensä majuri lentokapteeniksi, kättelemään en tohtinut alkaa, koska niin likaisia ja haavoja täynnä olevia käsiä saa todella harvoin nähdä. Toiset paikallaolijat kutsuivat häntä lerpaksi, joka mielestäni sopi hyvin äijäraasulle.
Voi se musiikkiesitys, en aivan kaikkea muista siitä, mutta ainakin alku meni näin:

Kaksi vanhaa lerppajätkää istuu tummetessa illan
Huahin hiljaa on ja tuntuu tuoksu herkkä ladyboyillan
Toinen imee pikku nysää, jolla ikää paljon lie
Toinen puree palliansa muistot Chiang Maihin vienee
Muistatkos - leidipojat hurjimmat ennen, laskettiin
nysälllä vaan
Toinen on hiljaa niin kauan ja vastaa: nyt ei ne leidareit hyväksy Pattiksel lainkaan
vain Huassa rauhas olla saa...
Ilmianna
Jaa
Vihdoinkin meille Hua Hinin Ystäville on selvinnyt palstoilta tämä kaksoislerppojen tilanne, jossa molemmat persläpilerpat, satuilevat milloin mitäkin palstoille, todellisuudessahan heitä on vain yksi, mutta mielenhäiriönsä aiheuttaa tämän kahtiakautumisen palstoilla ja rikkautensa perustuu molemmilla uuteen menestyvään liiketoimintaan:

Onko tämä nyt se kuuluisa Yhtyneiden Lerppojen Asianajotoimisto, olivat kuulemma käyneet yhtymässä Hua Hinissä ja Chiang Maissa, todeten yhtymisten jälkeen molempien paikkakuntien olevan aivan liian pieniä toiminnalleen ja niinpä päätyivät Pattayalle perustamaan haaraliikkeensä, joka Hua Hinissä ja Chiang Maissa tarjoaa vain ladyboille palveluksiaan, mutta Pattayalla vain heteroille, koska siellä asiainhoitajana on Chiang Maista oleva hammaslääkäri, joka viikoittain pistäytyy Harrikalla katsomassa olisiko ensimmäinen asiakas jo ovella. Chiang Maissa ja Hua Hinissä on jo pientä ruuhkaa asiakkaista, kuulemma molemmissa oli käynyt jo pari ladyboyta kysymässä paljonko palveluistaan maksetaan.

Ossaa ne jotkut hoetaa noo pisneshommat hyvinnin kunnol.
Ilmianna
Jaa
Lerpat, Maijat niin kuin muut resuperseetkin ovat huahiniläisen venäläis mafian keksimiä taruolentoja joita vastaan pitää taistella suoltamalla hometaloja ja muita turisti kusetuksia puoltavaa propagandaa foorumit täyteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Selvityksen perusteella persläpi-reppana on Pattayan rakkaista ystävistä on mafiapomo, kun hänen mielenterveyden rippeetkin saadaan tatamiin, niin taistelu on hyvällä mallillaan, siis jatketaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
MaijaTatamiin kirjoitti:
Selvityksen perusteella persläpi-reppana on Pattayan rakkaista ystävistä on mafiapomo, kun hänen mielenterveyden rippeetkin saadaan tatamiin, niin taistelu on hyvällä mallillaan, siis jatketaan.
Kannatetaan Maijalle huoneenlämpöä, eli sitä saa mitä tilaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerpat vauhdissa jälleen, aamusta asti, mutta se ei meitä Hua Hinin ystäviä haittaa, asuvathan he Suomessa ja hajunsa ei yllä tänne saakka, me yritämme saada pahoin saastunutta rantaamme kuntoon, vaikka ei se onnistu, kuten tiedämme ja jellyt valloittavat täällä kaikki rannat, joten uimaan ei rannoilla voi päästä, mikäli joku uskalsi näillä myrkkyrannoilla sitä aiemmin yrittää, niin todennäköisesti monesta eri syystä löysi itsensä paikallisesta sairaalasta. Öljymyrkytykset, huumeneulat, rikotut pullot ja muut lasinsirut ja eläinten ulosteet ovat niitä tavanomaisia sairaalareissun aiheuttajia. Osa potilaista on saanut sydänkohtauksen, saatuaan rannalla laskun, joka yllättäen nousikin yli tuplaksi. Moni on kuollut myös myrkytyksiin, laskeehan kaupungin viemäri mereen, tänne muutoinkin saastuneiden rantojen viereen. Nyt aikani ei riitä kaupungin rotta asioista ja turistivainoista, sekä pahasta, näkyvästä prostituutiosta kertomaan, ladypoikatilanteen voi parhaiten päivittää lerppa, joka köyhyydestään huolimatta pyrkii heitä riisipussilla lahjomaan mukaansa. Joka tapauksessa rakkaan kaupunkimme HIV ja muutkin sukupuolitautitilastot ovat päässeet Aasian kärkipaikalle. Homeisia talojamme kaupataan jo jokapuolella läheisyydessäkin neljäsosalla ostohinnoista, mutta ymmärrettävää, että kauppa ei käy, yhtenä syynä lie myös homeen ja heikon rakennuslaadun lisäksi myrkyllisten käärmeiden ja vesikauhuisten koirien, unohtamatta rottalaumoja, sekä malaria- ja denguehyttysten valtava invaasio erityisesti pientaloalueilla.
Kaikesta huolimatta me Hua Hinin ystävät jaksamme pysyä täällä kauhun ja pelon kaupungissa.
Ilmianna
Jaa
Se on päivä jälleen kulunut persläpilerpan, kirjoitusten merkeissä!
Hänen Maijafobiansa karkaa päivä, päivältä, yhä uskomattomimpiin kertomuksiin...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
ChiangMaiAviomies
22.8.2017 19:12
Maija 2010 Totuustarkkailija on kertonut ylikaiken vihaavansa epärehellisiä ihmisiä ja sen johdosta itse pysyy vain ja ainostaan totuudessa.

Maija niin 2010 ja Soi nimimerkeillään on kertonut minun ajaneen Harrikalla Chiang Maista Hua Hiniin ja sieltä vielä Phukettiin, sekä ovat tietoisia myös ajoajasta.

Teen ehdotuksen:

Maija sinisellä nimimerkillään kopioi vastaukseensa kirjoituksen johon yllä olevan väitteensä perustaa ja myös tekstitehtailun eliminoimiseksi kertoo selkosanoin mistä teksti on luettavissa alkuperäisenään.
Vastaukseksi ei riitä että kukin voi lukea keskustelusarjoja tai jotain sinne päin.

Mikäli väitetty teksti löytyy, lupaudun vaieta tällä palstalla loppuelämäkseni.

Mikäli ei löydy Maija lupautuu poistumaan palstalta niin ikään.

SOPIIKO MAIJA ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ChiangMaiAviomies kirjoitti:
ChiangMaiAviomies
22.8.2017 19:12
Maija 2010 Totuustarkkailija on kertonut ylikaiken vihaavansa epärehellisiä ihmisiä ja sen johdosta itse pysyy vain ja ainostaan totuudessa.

Maija niin 2010 ja Soi nimimerkeillään on kertonut minun ajaneen Harrikalla Chiang Maista Hua Hiniin ja sieltä vielä Phukettiin, sekä ovat tietoisia myös ajoajasta.

Teen ehdotuksen:

Maija sinisellä nimimerkillään kopioi vastaukseensa kirjoituksen johon yllä olevan väitteensä perustaa ja myös tekstitehtailun eliminoimiseksi kertoo selkosanoin mistä teksti on luettavissa alkuperäisenään.
Vastaukseksi ei riitä että kukin voi lukea keskustelusarjoja tai jotain sinne päin.

Mikäli väitetty teksti löytyy, lupaudun vaieta tällä palstalla loppuelämäkseni.

Mikäli ei löydy Maija lupautuu poistumaan palstalta niin ikään.

SOPIIKO MAIJA ?
Tämän keskustelun aloittajana ja ylläpitäjänä en voi vastata ChiangMaiAviomiehen esittämään ehdotukseen, koska en tunne Maijaa, enkä siten voi toimia edes välittäjänä asiassa ja pyydänkin ChiangMaiAviomiehen lopettamaan asiattomat kirjoitukset tähän topicciin.
Paljon parempi, kun pysyt siellä persläpilerpan suoltamissa paskapuhekeskusteluissa, joita pienissä aivoissanne suoltuu jatkuvasti, aamusta iltaan...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuaHininYstävät kirjoitti:
Tämän keskustelun aloittajana ja ylläpitäjänä en voi vastata ChiangMaiAviomiehen esittämään ehdotukseen, koska en tunne Maijaa, enkä siten voi toimia edes välittäjänä asiassa ja pyydänkin ChiangMaiAviomiehen lopettamaan asiattomat kirjoitukset tähän topicciin.
Paljon parempi, kun pysyt siellä persläpilerpan suoltamissa paskapuhekeskusteluissa, joita pienissä aivoissanne suoltuu jatkuvasti, aamusta iltaan...
Arvoisa keskustelun aloittaja ja ylläpitäjä !!!!!!!!!!
Kenet tunnet ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuaHininYstävät kirjoitti:
Tämän keskustelun aloittajana ja ylläpitäjänä en voi vastata ChiangMaiAviomiehen esittämään ehdotukseen, koska en tunne Maijaa, enkä siten voi toimia edes välittäjänä asiassa ja pyydänkin ChiangMaiAviomiehen lopettamaan asiattomat kirjoitukset tähän topicciin.
Paljon parempi, kun pysyt siellä persläpilerpan suoltamissa paskapuhekeskusteluissa, joita pienissä aivoissanne suoltuu jatkuvasti, aamusta iltaan...
Keskustelun aloittajalle ja ylläpitäjälle eli itse itsensä kanssa bablagaa vääntävälle, huomaatko mitään yhtäläisyyttä ylläpitosi ja alla olevan kanssa ?

HuaHininYstävät
22.8.2017 20:17
meenukkuu kirjoitti:
Näin on 2010 kirjoittelee lerpalle 16 vuorokaudessa foorumin kautta, ja sitten ylistää omaa ylivoimaansa 20min vuorokaudessa . On se pojat kova kaveri, ja sisukas...... Ei ihme että on miljonääri ja konserninjohtaja. Tyhmiä olivat 2010 kaksi exää kun ryhtyivät lihomaan, menettivät tuollaisen kultakimpaleen?
Näytä lisää
cherokeeyankies ja meenukkuu ovat yksi ja sama lerppa, joka todellakin, kuten Vuodesta2010 kertoi, on 16 tuntia vuorokaudessa palstoilla viihtyvä rahjus, jonka uskomattomat seikkailut ja saavutukset, vieläpä valtavat omaisuusmassat ovat ennenkuulumattomia.
Uskokoon lerpan juttuja, ken tahtoo!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me Hua Hinin Ystävät vastaamme kirjoituksistamme, eikä meistä kukaan ole lerppojen Maija, me kuitenkin arvostamme 2010:n, joitakin hänen lerpoista kirjoittamiaan totuuksia!
Olemme myös todella ylpeitä tuosta lerpoille keksimästämme, heitä hyvin kuvaavasta persläpierppa nimestä. Olemme myös alkuperäisen lerppa nimityksen keksijöitä, ehkäpä sen aloittajakäyttöönottaja, toki silloin aikoinaan eri nimimerkillä.
Ilokse4mme voimme todeta, että suuri joukko muitakin, kuin me kaksinimimerkkiä, ovat saaneet näistä perslöpilerppojen jutuista tarpeekseen ja ovat aktiivisesti osallistuneet heidän arvosteluunsa, mitä hienoimmilla sanankäänteillä...
Ilmianna
Jaa
Suurta juhlaa jälleen persläpilerpoilla, ovat saaneet Chiang Mai-Hua Hin-Pattaya "kolmiota" Harrikalla päästellä aamusta iltaan, kymm enen minuutin välein pysähtyen, palstoille kuulumisia kertomaan.
Iloksemme olemme havainneet, että meidän samanhenkisten lerppojen vastustajien joukko on laajentunut jatkuvasti ja tällä emätrolli persläpilerpalla on pitänyt todella kiirettä, että on pysynyt vauhdissamme matkassa mukana.
Lie siellä Hiekkaharjussa ollut säpinää, onko ehtinyt edes päivittäisiä pullonkeruureissujaan tehdä?
Lie ruokapuoli raukalla jäänyt myös vähille, tai toisaalta onhan siinä leipäjonossa aikaa kirjoitella osamaksulla naapurin nimiin hankitulla(luottotiedot kun lerpalta lopahtivat jo vuosia sitten) ikivanhalla Noikialaisella.
Luojahan ei kiellä suuria haaveilemasta ja niinpä lerppa on hyödyntänyt tämänkin mahdollisuuden, esiintymällä monilla hienoilla ammateilla ja suurien omaisuusmassojen haltijana, kymmenillä nimimerkeillä, pilaten Hua Hinin maineenkin lopullisesti.
Se on lerppa se!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No kerroppa kuin suuri joukko teitä pattayan rakkaita tällä hetkellä on, että me perslävetkin tiedetään ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me Hua Hinin Ystävät, ihmettelemme valtavan paljon, mistä yhtäkkiä palstakirjoittajaksi ilmestyi ChiangMaiAviomies1, itsensä nimennyt henkilö???
Vuosien saatossa emme ole hänestä kuulleet aiemmin mitään ja nyt olemme jatkuvasti saaneet lukea hänen asiattomuuksiaan!
Tavat ovat aivan samat, kuin lerpan, jolla on satoja muitakin nimimerkkejä, joita en ala tänne lisäämään, kaikki palstalaiset ovat niistäkin jo liikaa saaneet "nauttia".

Niin tämä lerpan kanssa vähintäänkin, omakehultaan, yhtä varakas henkilö, jolla on peräti hammaslääkäri vaimona, on tullut yhtäkkisesti palstoille kirjoittelemaan, valitettavasti vain riitaa haastaen. Kuvittelisi noinkin korkeastikoulutetun vaimon saaneen kirjoittajan osaavan sivistyneesti esiityä palstoilla, mutta ei, ei todellakaan.

Tiedättekö muuten, että mikäli Thaimaassa hammaslääkärin tutkinnon suorittanut henkilö muuttaa Suomeen, hän joutuu 5-6 vuotta opiskelemaan yliopistossa Suomessa, laillistaakseen tutkintonsa siten, että voi toimia täälläkin hammaslääkärinä.

Niin kysymykseesi viitaten, ehkäpä olet havainnut tänäänkin meitä olevan paljon suurempi joukko, kuin sinä ja ystäväsi lerppa, jotka olette kuitenkin sama henkilö piste
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Sinäkin niin sivistyneesti..... ja tiedoksi että ei vaimoni sinne palelemaan ole koskaan edes haaveillut, eli ei tarvitse laillistaa ammattitaitoansa siellä.

SINUN AVOVAIMOSI KOULUTUS JA AMMATTI ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"että voi toimia täälläkin hammaslääkärinä".

TÄÄLLÄKIN, TÄÄLLÄKIN, TÄÄÄÄÄÄÄÄLLÄKIIIIIIIIIIN.

Mukava että Hua Hinin ystävät on täälläääääää........suomessa.......hohhooooooooooo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ChiangMaiAviomies1 kirjoitti:
Sinäkin niin sivistyneesti..... ja tiedoksi että ei vaimoni sinne palelemaan ole koskaan edes haaveillut, eli ei tarvitse laillistaa ammattitaitoansa siellä.

SINUN AVOVAIMOSI KOULUTUS JA AMMATTI ?
Minä, joka olen yksi Hua Hinin Ystävistä ja kirjoittajista, olen avioliitossa ja vaimoni on yliopistosta valmistunut ammattiinsa, sellaisesta yliopistosta, jonka todistus on suoraan riinnastuskelpoinen muiden maiden yliopistojen vastaaviin!
Huutamalla, kuten ChiangMaiAviomies1, asioita ja kysymyksiä palstoilla, ei saa kuin halventavia katseita aikaan.
Ilmeisesti Thaimaan tuntemuksesi ja sen käytöstapojen oppimisesi on pahasti kesken.
Siellä huutavia öykkäreitä katsotaan ylen ja pimeällä voi vastaantulijat antaa sopivan opetuksen, käytöstapoja osaamattomalle farangille...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
YksiHuaHininYstävistä kirjoitti:
Minä, joka olen yksi Hua Hinin Ystävistä ja kirjoittajista, olen avioliitossa ja vaimoni on yliopistosta valmistunut ammattiinsa, sellaisesta yliopistosta, jonka todistus on suoraan riinnastuskelpoinen muiden maiden yliopistojen vastaaviin!
Huutamalla, kuten ChiangMaiAviomies1, asioita ja kysymyksiä palstoilla, ei saa kuin halventavia katseita aikaan.
Ilmeisesti Thaimaan tuntemuksesi ja sen käytöstapojen oppimisesi on pahasti kesken.
Siellä huutavia öykkäreitä katsotaan ylen ja pimeällä voi vastaantulijat antaa sopivan opetuksen, käytöstapoja osaamattomalle farangille...
🛫🛬🛫🛬🛫🛫🛬 Hupsista täällä.
Käytöstapoja persläpi hutsuttelu opetetaan ilmeisimmin missä ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
YksiHuaHininYstävistä kirjoitti:
Minä, joka olen yksi Hua Hinin Ystävistä ja kirjoittajista, olen avioliitossa ja vaimoni on yliopistosta valmistunut ammattiinsa, sellaisesta yliopistosta, jonka todistus on suoraan riinnastuskelpoinen muiden maiden yliopistojen vastaaviin!
Huutamalla, kuten ChiangMaiAviomies1, asioita ja kysymyksiä palstoilla, ei saa kuin halventavia katseita aikaan.
Ilmeisesti Thaimaan tuntemuksesi ja sen käytöstapojen oppimisesi on pahasti kesken.
Siellä huutavia öykkäreitä katsotaan ylen ja pimeällä voi vastaantulijat antaa sopivan opetuksen, käytöstapoja osaamattomalle farangille...
"Siellä huutavia" hupsista taas olen suomessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ChiangMaiAviomies1 kirjoitti:
🛫🛬🛫🛬🛫🛫🛬 Hupsista täällä.
Käytöstapoja persläpi hutsuttelu opetetaan ilmeisimmin missä ?
Topiccimme aloittaja, aloituksessaan sen toi selkeästi ilmi ja hyvä niin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näitä tähdenlentoja, tänne "matkailupalstalle" ovat luoneet, liiankin useat persläpilerpan keksimät hahmot, esim. OtaHanuriinPoju, ym. ym., jotka jonkin aikaa meuhkattuaan häipyvät yhtäkkiä, kuin ovat tulleetkin...
Luultavasti samoin käy tälle kuvitteelliselle hammaslääkärin aviomiehelle, joka ei koskaan julkaise mitään matkailujuttuja, vaan ainoastaan haastaa riitaa, varhaisesta aamusta, myöhäiseen iltaan, kellonajoista voi hyvin päätellä, että Suomessa asuvasta kahelista on kyse!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Asiaa, asiaa!
Kiitos ystävä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuaHininYstävät kirjoitti:
Asiaa, asiaa!
Kiitos ystävä!
Me Hua Hinin rakkaat ystävät olemme paljon rakkaampia kuin Pattayan rakkaat ystävät.
Tosin me mielellämme rakastelemme keskenämme, kun emme ole palstalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
RakasHuanYstävä2010 kirjoitti:
Me Hua Hinin rakkaat ystävät olemme paljon rakkaampia kuin Pattayan rakkaat ystävät.
Tosin me mielellämme rakastelemme keskenämme, kun emme ole palstalla.
Nämä persläpilerpan, siis Chiang Main hammaslääkäristä haaveilevan kuvittelulerppailijan jutut, tiedämme mielipuolen kirjoittamaksi, joten älkäämme niistä välittäkö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
persläpilerpanjutut kirjoitti:
Nämä persläpilerpan, siis Chiang Main hammaslääkäristä haaveilevan kuvittelulerppailijan jutut, tiedämme mielipuolen kirjoittamaksi, joten älkäämme niistä välittäkö.
Voit Maija jättää haaveilusi minun vaimostani ja pidättäydy nyt vain ihan maltillisesti sen 3 kuukautisesi kanssa niin kauan kuin hän ei ymmärrä järkiintyä ja poistua takavasemmalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhtyneet persläpilerpat Hua Hinistä ja Chiang Maista ovat päästäneet olemattomat taiteilijanlahjansa valloilleen, terrorisoiden palstoja illasta lähtien.
Ilmeisesti mielisairaalapaikoista on huutava pula koska yhtä ihmisriepua eivät saa otettua suljetulle hoitoonsa, vai onnistuiko pakenemaan koko laitoksesta?

Persläpilerppojen päivää saamme viettää jatkuvasti, kunnes saavat suljettua lopullisesti suljetulle, tai ylläpito poistaa hullun palstoilta.
Ilmianna
Jaa
Mierlenkiintoista nähdä, kauanko lyhtyneiden lerppojen siis persläpilerppojen, Hua Hinistä ja Lek Faista, kestää tänään, meneekö iltaan asti?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo MIERLENKIINTOISTA LYHTYNEIDEN.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Alkoivat hamehommiin jo toisella topicilla, sopiikin hyvin, imagoonsa.
Sateekaariväkeä Hiekkaharjusta, kuten muistamme vanhoilta ajoilta.
Ilmianna
Jaa
Palsta on hullun lerpan tölväilyjä täynnä, se jos mikä on lerpan eloa!
Lisää egoa rahjuksen rintaan, kun kukaan ei kunnioita paskapuheitaan, niin saa ainakin nautinnon näistä tölväilyistään.
Montakohan orkkua saivatkaan yhteensä, Hua Hinin ja Chiang Main lerpat?
Illemmalla ovat taas yhtyneet lerpat samaksi persläpilerpaksi, jona aamulla heräävät, alkaakseen eriytymisen ja suunsoiton uudelleen.

Onnea vain, herkälle yhdessä olollenne, nähkää kauniita unia, päivän päätteeksi Hammaslääkärivaimosta ja Hua Hinin huoravaimosta, voitte ennen nukkumaanmenoa vielä vaikkapa vaihtaa vaimoja, ennen kuin sulaudutte jälleen yhdeksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Orkkunsa kullakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
OrkkuMaija2010 kirjoitti:
Orkkunsa kullakin.
Lerpat käyttävät kaikkia keinoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
lerpanlaki kirjoitti:
Lerpat käyttävät kaikkia keinoja.
Kaikkia keinoja ? Kuka säännöt luonut ?

Otsikossa todetaan että yksi ei kuulu joukkoomme.

Sekä Pattayan rakkaat väittävät että Maijaa ei ole olemassa.

KUKA ON TÄMÄ PASSIN MAIJA ?

http://aijaa.com/iDhCyI

http://aijaa.com/EiGAsU
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
MaijaVexVexVaan kirjoitti:
Kaikkia keinoja ? Kuka säännöt luonut ?

Otsikossa todetaan että yksi ei kuulu joukkoomme.

Sekä Pattayan rakkaat väittävät että Maijaa ei ole olemassa.

KUKA ON TÄMÄ PASSIN MAIJA ?

http://aijaa.com/iDhCyI

http://aijaa.com/EiGAsU
Ne on minun passistani nuo leimat. Mainitsin myös että Vietnamin leimat puuttuivat noilta sivuilta ja mode poisti sen sivun kuvan. Nimeni ei ole Maija vaan olen mies.
En ole nimimerkki 2010, en Soi mikään, en Tuusulan iskäkään, mutta asun siellä yhdessä kaupungissa jonka usein mainitset ja nimimerkissäni on arviolta Thaimaan vierailujeni määrä.
Postitin nuo kuvat passista vastineeksi siihen, kun Senor Lerppa väitti kaksi vuotta että kirjoittelijat eivät oikeasti ole koskaan käyneet Thaimaassa vaan ovat peräkammarin poikia. Siltä osin ainakin käsittääkseni todistin asian että olen käynyt.
Peräkammarissa olisi mukava asua, mutta muutin pois kotoa jo vuonna 1983 ja en tosin asunut peräkammarissa ennen sitäkään, vaan omakotitalon yläkerrassa omassa huoneessa.
En nyt ihan ymmärrä mitä asiaa ajat takaa postittelemalla minun passini leimoja kerta toisensa jälkeen?
Seuraavaksi olen Thaimaassa Lokakuun puolivälistä vuoden loppuun saakka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onpa viime kirjoitukseni jäleen lerppa laittanut palstoille kymmeniä viestejä, joilla osoittaa tyhmyytensä ja sen, että ei asu Hua Hinissä ja vielä vähemmän Lek Faissa.
Tänään on hieman rauhoittunut, onkohan ylläpito laittanut bannin, todellakin aiheesta, rahjukselle?
Ilmianna
Jaa
Niin syyskuinen sunnuntaiaamupäivä on alkanut jälleen lerppojen suurhyökkäyksellä, etenkin palstojen suurtuhooja, persläpilerppa Chiang Maista on ollut äänessä, alkaakohan pian toinen minänsä persläpilerppa Hua Hinistä sotkea mukaan.
Haaveilisivat vain ilman julkisia kommenttejaan kellarialivuokralaiskämpässään, vuoroin Thaimaan lomailusta ladypoikien kera, vuoroin Harrikka-ajeluita ja veneen omistamisesta. Sitten olisi iltasella jälleen mukava pistää nukkumaan ja huomata jälleen kasvaneensa yhdeksi ihmiseksi.
Niin pääsisivät asialliset kirjoittajat kertomaan Thaimaan matkailusta, nyt sellainen on täysin poissuljettua lerpan ansiosta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Resuperse matkailu avartaa, etkö tiedä että täällä on hyvin laadukas 4g verkko, joten vittuilla voi halvalla ja nopeasti... paikasta riippumatta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
32NumBall kirjoitti:
Resuperse matkailu avartaa, etkö tiedä että täällä on hyvin laadukas 4g verkko, joten vittuilla voi halvalla ja nopeasti... paikasta riippumatta...
Totta turiset persläpilerppa, palstojen pilaaja, siellä Hiekkaharjussa on ollut pidempään 4G -verkko kuin Thaimaassa, saat olla onnellinen siitä, ehdit enemmän naputella kännylläsi saastaa palstoille.
Olet muuten aika jakomielitautinen, koska vastaat 4g verkoista, kun kyse on ollut teidän kahden hullujen haaveista, vuoronperään saastaa Chiang Main ullun kanssa jaatte.
Odota rauhassa iltta, silloin viimeistään myöhemmin vaivutte yhteen sulautuen ihania unia Thaimaasta katsomaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hienoa resuperse sittenhän sinä voit käydä hiekkaharjussa useamminkin kun on nettiyhteydet kunnossa, minulle asialla on huomattavasti vähemmän vaikutusta...

Reppana ei minun tarvitse sulautua mihinkään taloni 14 ikkunasta näkyy thaimaa 24/7, muuten hienoa näkyyhän sinun s sarjan mersun ikkunasta, hiekkaharju...

minun maisemani on hienommat varmasti... se on tänään maanantai ja kello hieman yli yhdeksän aamulla, aurinko paistaa ja lämmintä, tähän aikaa aamusta ei tarvitse vielä edes ilmastointia... pitäisi pakata hieman vaateita kassiin ja lähteä ajelemaan kohti bangkokkia...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tervetuloa, tervetuloa uudet Persläpilerppaklubit avattu Hua Hinin Lek Faihin ja Chiang Maihin Suomalaisille.
Niissä voitte kokea ladypoikien villiä viihdyttämistä ja Hua Hin on Aasian paras ladyboy paikka ja sieltä asiantuntija apua Harlikalla on suomalainen, thaimaalaisen hammaslääkärin aviomies, hakenut uuteen klupiin. Lek Faissa klupia pyörittää tunnettu lento kapteeni lerppa(persläpilerppojen johtaja) ja Hua Hinissä Harrikalla ajava haamuveljensä.
Molemmat ovat jokapäiväisiä Thaimaan matkailijoita, jotka Hiekkaharjusta käsin päivittäin vierailevat Thaimaassa googlen avulla. Yötä vasten matkailuintonsa lopahtaa, koska joku tunti on nukuttava, näillä himomatkaijoillakin. Nukkumisen yhteydessä yhtyvät yhdeksi ja samaksi persläpilerpaksi, jonka olette ikäväksenne saaneet jo kymmenillä eri nimimerkeillä tuntea, usean vuoden ajan.
Lääkärien kymmnistä varoituksista huolimatta, ovat sosiaaliviranomaiset vieläkin antaneet maksusitoumuksen kännykän ylläpitoon, internetoikeudella.
Perslerppaklubien jäsenilmoittautumisia ottaa vastaan Hiekkaharjussa OtaHanuriinpoju niminen persläpilerppa, jota voitte kysellä paikallisen kapakin ohella lähimmältä poliisilta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Minä toimin tämän uuden klubin itseoikeutettuna puheenjohtajana ja tulen testaamaan uudet jäsenet "pohjaa"myöten onko heistä minun, originaali persläpilerpan, apulaiseksi.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Uudetklubit kirjoitti:
Minä toimin tämän uuden klubin itseoikeutettuna puheenjohtajana ja tulen testaamaan uudet jäsenet "pohjaa"myöten onko heistä minun, originaali persläpilerpan, apulaiseksi.
Ei ole mikään uusi asia MAIJA.

Olethan sinä ITSEOIKEUTETTUNA toiminut jo vuosikausia 24/7.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lämpimät onnittelut lerpoille hienosta asiasta.
Ilmianna
Jaa
Ei taida klubinsa oikein menestyä, ovat siksi paljon möhlineet kaikkialla, palstoja myöten ja sitäpaitsi kuka uskaltaa tuonne Hiekkaharjuun, persläpilerppojen pesäpaikkaan mennäkään?
Ilmianna
Jaa
Se on taas aamulla alkanut lerpanpäivät, ilmeisesti Chiang Main persläpilerpan johdolla tuli lukuisa joukko postauksia. Toki Hua Hinin persläpilerppa kantoi jo aiemmin kortensa kekoon.
Olette varmaan havainneet, että Hua Hinin lerppa herää aikaisemmin ja antaa Chiang Main lerpan vielä vetää sikeitä, sitten illalla puolestaan toisinpäin.
Se on sitä multilerppojen yhteistyötä se.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näin tämä matkailupalsta pysyy aina ja iankaikkisesti Maija 2010 tahtomalla tasolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ah, niin paljon, todella paljon ovat sankarimme Lekfaista ja Chiang Maista tänäänkin saaneet palstatilaa ja vielä on aikaa jäljellä.
Ilmianna
Jaa
Niin tänäänkin ollaan jo iltapäivässä, persläpilerppojen suosiollisella johtamisella, heillä sitä sanan miekkaa on tarjolla jatkuvasti, aamusta iltaan, joka päivälle.
Erityisen ansioitunut on Chiang Main persläpilerppa, joka jaksaa uskomattoman paljon viihdyttää ja yöllä kahden jälkeen thaimaanaikaa vasta lopettaa, mahtaa siinä ladyboyvaimonsa joutua tosi lujille, kun hnuriarmastaan näkee vai vilaukselta yön hetkenä.
Ei ole helppoa tuo lerppojen elämä, ei totisesti.
Hiekkaharjussa joutuvat sossun tuella elämään ja jakautumaan aikaisin aamusta kahdeksi ja illalla jälleen yhtymään.
Toivottavasti sossu kustantaa edes puhtaat vaatteet molemmille.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Maijattelun kestotilaus jälleen vastaanotettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Klo 11:07-18:00. Syyskuinen Tiistai- päivä 2017, Thailand, Chiang Mai.

Olen tehnyt kyseisenä ajanjaksona 59 kpl maijakirjoitusten nostoja pattiksen palstalle ja raapustanut niiden lisäksi muutaman uuden aloituksen, vastaillut itselleni ja vastaillut minuun kohdistuviin epäilyksiin sekä muiden kommentteihin yhteensä 89 kertaa vajaassa viidessä tunnissa. Se tarkoittaa että tänään paukahtaa 300 kirjoitusta rikki! Heheh! Se tarkoittaa 130 000 kirjoitusta vuodessa! Eiks oo aika hyvin? Heheh?

Minulla EI OLE MITÄÄN ONGELMIA, enkä leiki mitään KOSTAJAA. MINULLA ON KAIKKI HYVIN!

Minulla on kädet täynnä töitä ravintolakonsernissani, kukkabisneksissäni, harrasteissani, perhe- ja sukupuolielämässäni, merellä, tatuointishopissani ja jengikavereideni kanssa HD:llä kurvaillessa Thaimaan auringon alla että MITEN TE KUVITTELETTE että olisin MUKAMAS neljän seinän sisällä maleksiva nettihöperö? YMMÄRRÄTTEKÖ ETTEI MULLA OLE AIKAA SELLAISEEN MISTÄ MINUA SYYTÄTTE?

MINÄ EN OLE OMITUINEN KOSTAJA ENKÄ MIKÄÄN VAMMAINEN TROLLAAJA SUOMESSA, MUTTA JOS TROLLAAMISEENI EI VASTATA, TAI JOS VASTAATTE VÄÄRIN, TAI JOS VASTAATTE OIKEIN, TAI JOS MINÄ VASTAAN ITSELLENI VÄÄRIN, NIIN SITTEN KIIHDYTÄN TAHTIA REPPANAT!

YMMÄRRÄTTEKÖ? KIIHDYTÄN TAHTIA! Myös jos asutte Thaimaassa tai käytte Thaimaassa, niin raivostun ja sanon maijaksi. Jos teillä on työpaikka ja rahaa, olette maijoja. Jos teillä on nainen niin olette valehteleva vuokramorsian-maija ja tulee bakteereja niin että tuntuu!!!

Jos saatte liiton korvauksia tai maataloustukia niin kuulutte vihani piiriin, maijat!!! Jos ajatte motskarilla niin olette maijamaijoja! Se jolla on toimiva erektio on supermaija!!! Normaalipainoiset ihmiset ovat myös maijoja ja tosi inhottavia sellaisia!!! Varmaan hiki haisee kuitenkin pallomahassa täh???

Elämänne muuttuu kammottavaksi kun kutsun teitä maijaksi. Olen nääs niin älykäs. Tokalla luokalla jo havaittiin että olen yliälykäs lapsi ja minut siirrettiin suoraan tukioon, MUTTA MUISTAKAA ETTÄ SITÄ SAATTE MITÄ TILAATTE JA SITTEN... mikä se sana olikaan joka kuulosti hienolta... ai niin MERIITTI ja toinen oli toi sana minkä opin juuri... MIELENTERVEYSKUNTOUTUJA! Heheh!?

Kuka väitti etten osaa yhdys sanoja? Osaan pas! Olin nääs lento kentällä Tikka koskella töissä kolme kymmentä vuotta lento kapteenina ja insinööri majurina.
Ilmianna
Jaa
Persläpilerpat jälleen vauhdissa, Chiang Maista kajahtaa hullun huuto ja Hua Hinistä vastataan ulvomalla.
Illalla havahtuvat jälleen ja niin HDpersläpilerppa ja LekFaipersläpilerppa jälleen sulautuvat yhteen, aamulla sitten erotakseen.
Hiekkaharjussa tähän ovat jo kaikki muutkin pummit tottuneet, voivat haaveillessaan thaimaanmatkailusta kysyä toiselta tietoja Pohjoisthaimaasta ja toiselta alempaa, nopeasti googlaavat ja asiantuntevasti, omasta mielestään vastaavat, kertoen ajankin väärin, puhumattakaan muista tiedoistaan.
Lerpanpäivää, lerpanpäivää, lerpanpäivää vaan...
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Laita Maija vielä toinen aivopieru, niin toiveesi toteutuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nyt Hua Hinin ja Chiang Main persläpilerpoille annetaan , mitä ovat tilanneet...
Ilmianna
Jaa
Onnea lerpoille kestotilauksesta.
Ilmianna
Jaa
Vihdoinkin persläpilerpalle on alettu antamaan takaisin, hänen omalla tyylillään!
Suurkiitokset kaikille kirjoittajille, jotka olette esittäneet omat näkemyksenne persläven kirjoituksista.
Kiitos vielä!
Ilmianna
Jaa
Kuvottavaa kielenkäyttöä. Aivan uskomatonta on se ja yhä edelleen, ettei näitä ruokottomuuksia kirjoittavia häiriköjiä saada kuriin. Olen täältä ollut pois pitkään juuri tästä syystä, mutta nyt ajattelin palata katsomaan mitä tänne kuuluu.

Ei ole tilanne muuttunut. En ole mikään tietokonenikkari, mutta voisiko joku sellainen "viisas" kertoa onko mahdollistakaan tätä häiriköinnistä saada aisoihin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kysy ihmeessä asiaa lerpalta, joka on kaiken pahan alku ja juuri.
Heti kun lerppa pysyy poissa HD veljensä kera, kaikki palutuu normaaliksi ja saamme kirjoitella Thaimaanmatkailusta, ilman vajakin viestejä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me Hua Hinin Ystävät, olemme todella huolissamme lerpan terveydentilasta, hänhän on todella pahasti jakutunut kahtia HD lerpan kanssa, ei todellakaan tiedä kumpana pitäisi milloinkin esiintyä, tuo lienee niitä pahenevia jakomielitaudin oireita, syvän dementian ohella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Me Pattayalaiset olemme huolissamme siitä, kun lerppa käy kuudesti vuodessa pikkupoikia metsästämässä HD:n kanssa täällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerpanpäivää saamme viettää tänään, kuten kaikkina muinakin päivinä...
Ilmianna
Jaa
Onko tuo lerppa joku perverssi yksilö, joka saa palstojen häiriköinnistä sukupuolisen nautintonsa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä on
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Se on sitten lerpalla vauhti päällä, taitaa huidella Chiang Mait ja Lek Fait kaverinsa kanssa Rusinantius keppihepallaan, kunhan ei vain vinyylihampulääkärivaimo tipahtaisi kyydistä ja satuttaisi itseään, kun suutarikin meni jo kiinni.
Ilmianna
Jaa
Uusi päivä jälleen menossa ja joku ahkera kynämies on monistanut minun aikoinaan aloittamani lerpanpäivän vieton ja todella vauhdikkaasti.
Eipä silti persläpilerppahan aloitti jo varhain aamusta höyryämisensä:

"33NumBall
23.9.2017 4:53
Hienoa resuperse juuri noin, sinä kirjoitustaidoistasi päätellen olet lopettanut koulun 15 vuotiaana, ja elelet valtion ja kotikuntasi varoilla siis mikä muuttuu, ainoastaan se että sinä elät tulonsiirroilla minä taas en vaan tienaamallani eläkkeellä, jonka käytän ostovoimana ulkomailla... tässä tapauksessa thaimaassa."

Hua Hin on niinkin ikävä paikka, että siellä ei voi viihtyä ilman nettitrollailua ja valehtelua aamusta iltaan.
Eilen jo persläpilerppa tunnusti, että ei ole lentäjä ja ihmetteli kauheasti, kun lentokapteeni sanan olin kirjoittanut lento kapteeni, erikseen, unohtaen täysin itse kirjoittaneensa sen ensimmäisenä erikseen, moukka. Tietenkin aloin piruuttani kirjoittamaan sen samoin lerpan tavoin ja moniaita kertoja.

Näin ne päivät palstoilla jatkuvat lerpan tahtiin, kaksoisveljensä Chiang Main lerpan kera, mutta kyllä meitä lerpoista huolestuneita ja vastineen antajia on myös huomattavasti isompi joukko, kuin nuo kaksi raihnasta, dementiaa kärsivää lerppavanhusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
8 VASTAUSTA:
Reppana Hua hinissä on erinomaiset nettipalvelut, wifit on lähes joka paikassa... 100/30 kuitu maksaa 660b kk, 20 gt mobiili 340b, nopeudet erinomaisia joten vittuilla sinulle resuperseelle voi ihan mistä tahansa...

ja resuperse palvelin 12 v. kapteenina, ennen eläkeikää ylensivät majuriksi, ilmeisesti vielä muutaman vuoden päästä everstiluutnantiksi jolloin eläke vielä nousee... mielikuvituksesi on tehnyt minusta lento kapteenin,olen kertonut olevani teknistähenkilökuntaa, lentolupakirja minulla toki on... olet sinä resuperse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ahkera Kynämies tässä heipat sun lerpoilles.
Oletko aloittanut lerpanpäivän viettosi aivan yksityisinä juhlinasi, vai saako osallistua ?

Mulla on Thaimaalainen ajokortti, pitääks teidän pelata Autoliiton käännöksillä.

Sinulle Hua Hinin ystävä, mene vuokraamaan vihreä hyönteisen näköinen, minä maksan.

http://www.bangkokpost.com/news/general/1194961/russian-killed-two-foreigners-hurt-in-big-bike-crash
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
AhkeraKynämies kirjoitti:
Ahkera Kynämies tässä heipat sun lerpoilles.
Oletko aloittanut lerpanpäivän viettosi aivan yksityisinä juhlinasi, vai saako osallistua ?

Mulla on Thaimaalainen ajokortti, pitääks teidän pelata Autoliiton käännöksillä.

Sinulle Hua Hinin ystävä, mene vuokraamaan vihreä hyönteisen näköinen, minä maksan.

http://www.bangkokpost.com/news/general/1194961/russian-killed-two-foreigners-hurt-in-big-bike-crash
Tiedätkö poliisi teki bangkokissa ratsian yhteydessä kyselyn tunnistaako autojen kuljettajat liikennemerkkejä, testissä oli 10 merkkiä rastiruttuun tyylillä, 80 % tunnisti merkit väärin tai eivät ollenkaan, vaikein oli stop merkki, sitä luultiin yleisesti pysäköintialue kieletty tai alkaa...
Minulla on jopa kaksi thaiajokorttia, omat autolle ja mopolle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
33NumBall kirjoitti:
Tiedätkö poliisi teki bangkokissa ratsian yhteydessä kyselyn tunnistaako autojen kuljettajat liikennemerkkejä, testissä oli 10 merkkiä rastiruttuun tyylillä, 80 % tunnisti merkit väärin tai eivät ollenkaan, vaikein oli stop merkki, sitä luultiin yleisesti pysäköintialue kieletty tai alkaa...
Minulla on jopa kaksi thaiajokorttia, omat autolle ja mopolle.
Mulla myös kortit mutta esitinkin enemmälti kysymyksen Maijalle, jolle kaikenmailman kortit tärkeitä ja hänhän opettaa Korealaisia kakaroitaan ajaan mopolla, sekä esiintyy HondaKurkoAkselina motopalstalla, ollen

LENNONVALVOJA SEKÄ L E N T O K A P T E E N I ............
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Joo, tuo maijahan on toki kaikkien asioiden erikoisasiatuntija, lieneekö oikeesti kiinteistöalla, he usein kuvittelevat moisia... mäkin oon joskus moisia itsekin kuvitellut, mutta olin silloin 15 vuotias, nyt huomaan vain sen että en tiedä mistään mitään...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
AhkeraKynämies kirjoitti:
Mulla myös kortit mutta esitinkin enemmälti kysymyksen Maijalle, jolle kaikenmailman kortit tärkeitä ja hänhän opettaa Korealaisia kakaroitaan ajaan mopolla, sekä esiintyy HondaKurkoAkselina motopalstalla, ollen

LENNONVALVOJA SEKÄ L E N T O K A P T E E N I ............
Kaksi persläpilerppaa jälleen liikkeellä, toinen valehtelee olevansa Hua Hinistä, vaikka todellisuudessa on Lek Faista, omien juttujensa mukaan ja vielä suurcondon omistaja Bangkokissa, todellisuudessa netistä katsonut vesi kielellä condojen myynti-ilmoituksia. Tässä nyt vain pieni osa saavutuksistaan, en ala niitä enempää luettelemaan, palstatila loppuisi kesken ja aivan riittävästi olemme jo kyhäelmistään saaneet tietoa. Tuntemattomien ihmisten haukkuminen resuperseiksi, on myös mielipuuhiaan, saaden siitä oikeutetusti kutsumanimeensä lerppa, korotuksen persläpilerpaksi.
Toinen on myöhemmin alkanut esiintymään palstoilla, aivan yhtä hulluilla kirjoituksilla, Chiang Main lerppana, tunnetaan nykyisin. Hankkinut myös lerppanimeensä persläpietuliitteen. Kehui hammaslääkärivaimollaan aluksi ja siitä arvostelua saatuaan alkoi huutamaan pastoilla ja huuto jatkuu edelleen. Kehuu omistavansa myös vaikka mitä, mm Phuketissa huvilan ja ison veneen, voi olla tottakin, myyvät myös Thaimaassa huvilatelttoja ja kumiveneitä.

On näillä kahdella herralla rahamiesten puheet, todelliset rahamiehet ovat hiljaa omaisuuksistaan, ei tarvitse kehua, kuten nämä kaksi öykkäriä päivästä päivään tekevät ja häiriköinnillään sekoittivat koko palstan.
En alennu heistä, enkä heidän vaimoistaan enempää tällä kertaa kirjoittamaan, mutta säälin heidän vaimojaan todella syvästi, että joutuvat tuollaisten yhteiskunnan hylkiöiden kanssa elämään.
Ilmeisesti molemmilla on vielä ollut Maija nimiset vaimot, jotka ovat ajoissa antaneet kelvottomille, kyvyttömille aviosiipoilleen lähdöt ja siksipä ovat vieläkin pahemmiksi narsisteiksi kehittyneet ja Maija sanan haluavat nykyisin lähes jokaiseen tekstiinsä.

Toivotan molemmille persläpilerpoille antoisia keskusteluhetkiä palstoilla, koska sehän on ainoa ajanvietteenne.
Haaveilla toki saatte kaikesta Thaimaahan ja varallisuuteenne liittyvästä, kauniine thaivaimoinenne, sanohaan vanha sananlaskukin:
Luoja ei kiellä suuria haaveilemasta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuaHininYstävät kirjoitti:
Kaksi persläpilerppaa jälleen liikkeellä, toinen valehtelee olevansa Hua Hinistä, vaikka todellisuudessa on Lek Faista, omien juttujensa mukaan ja vielä suurcondon omistaja Bangkokissa, todellisuudessa netistä katsonut vesi kielellä condojen myynti-ilmoituksia. Tässä nyt vain pieni osa saavutuksistaan, en ala niitä enempää luettelemaan, palstatila loppuisi kesken ja aivan riittävästi olemme jo kyhäelmistään saaneet tietoa. Tuntemattomien ihmisten haukkuminen resuperseiksi, on myös mielipuuhiaan, saaden siitä oikeutetusti kutsumanimeensä lerppa, korotuksen persläpilerpaksi.
Toinen on myöhemmin alkanut esiintymään palstoilla, aivan yhtä hulluilla kirjoituksilla, Chiang Main lerppana, tunnetaan nykyisin. Hankkinut myös lerppanimeensä persläpietuliitteen. Kehui hammaslääkärivaimollaan aluksi ja siitä arvostelua saatuaan alkoi huutamaan pastoilla ja huuto jatkuu edelleen. Kehuu omistavansa myös vaikka mitä, mm Phuketissa huvilan ja ison veneen, voi olla tottakin, myyvät myös Thaimaassa huvilatelttoja ja kumiveneitä.

On näillä kahdella herralla rahamiesten puheet, todelliset rahamiehet ovat hiljaa omaisuuksistaan, ei tarvitse kehua, kuten nämä kaksi öykkäriä päivästä päivään tekevät ja häiriköinnillään sekoittivat koko palstan.
En alennu heistä, enkä heidän vaimoistaan enempää tällä kertaa kirjoittamaan, mutta säälin heidän vaimojaan todella syvästi, että joutuvat tuollaisten yhteiskunnan hylkiöiden kanssa elämään.
Ilmeisesti molemmilla on vielä ollut Maija nimiset vaimot, jotka ovat ajoissa antaneet kelvottomille, kyvyttömille aviosiipoilleen lähdöt ja siksipä ovat vieläkin pahemmiksi narsisteiksi kehittyneet ja Maija sanan haluavat nykyisin lähes jokaiseen tekstiinsä.

Toivotan molemmille persläpilerpoille antoisia keskusteluhetkiä palstoilla, koska sehän on ainoa ajanvietteenne.
Haaveilla toki saatte kaikesta Thaimaahan ja varallisuuteenne liittyvästä, kauniine thaivaimoinenne, sanohaan vanha sananlaskukin:
Luoja ei kiellä suuria haaveilemasta...
Näin villalanka ja kauko-ohajaus taas sai Maija-Huan-Ystävän käyttämään korkeatasoista ajatus- ja kirjoitusaikaansa.
Minulle kylläkin jäi epäselväksi mikä on Maijan todellinen ongelma.
Pitääkö tämä heppunen todella tätä matkailupalstaa jossa yx sun toinen heittää mitä sattuu, OMANAAN ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuaHininYstävät kirjoitti:
Kaksi persläpilerppaa jälleen liikkeellä, toinen valehtelee olevansa Hua Hinistä, vaikka todellisuudessa on Lek Faista, omien juttujensa mukaan ja vielä suurcondon omistaja Bangkokissa, todellisuudessa netistä katsonut vesi kielellä condojen myynti-ilmoituksia. Tässä nyt vain pieni osa saavutuksistaan, en ala niitä enempää luettelemaan, palstatila loppuisi kesken ja aivan riittävästi olemme jo kyhäelmistään saaneet tietoa. Tuntemattomien ihmisten haukkuminen resuperseiksi, on myös mielipuuhiaan, saaden siitä oikeutetusti kutsumanimeensä lerppa, korotuksen persläpilerpaksi.
Toinen on myöhemmin alkanut esiintymään palstoilla, aivan yhtä hulluilla kirjoituksilla, Chiang Main lerppana, tunnetaan nykyisin. Hankkinut myös lerppanimeensä persläpietuliitteen. Kehui hammaslääkärivaimollaan aluksi ja siitä arvostelua saatuaan alkoi huutamaan pastoilla ja huuto jatkuu edelleen. Kehuu omistavansa myös vaikka mitä, mm Phuketissa huvilan ja ison veneen, voi olla tottakin, myyvät myös Thaimaassa huvilatelttoja ja kumiveneitä.

On näillä kahdella herralla rahamiesten puheet, todelliset rahamiehet ovat hiljaa omaisuuksistaan, ei tarvitse kehua, kuten nämä kaksi öykkäriä päivästä päivään tekevät ja häiriköinnillään sekoittivat koko palstan.
En alennu heistä, enkä heidän vaimoistaan enempää tällä kertaa kirjoittamaan, mutta säälin heidän vaimojaan todella syvästi, että joutuvat tuollaisten yhteiskunnan hylkiöiden kanssa elämään.
Ilmeisesti molemmilla on vielä ollut Maija nimiset vaimot, jotka ovat ajoissa antaneet kelvottomille, kyvyttömille aviosiipoilleen lähdöt ja siksipä ovat vieläkin pahemmiksi narsisteiksi kehittyneet ja Maija sanan haluavat nykyisin lähes jokaiseen tekstiinsä.

Toivotan molemmille persläpilerpoille antoisia keskusteluhetkiä palstoilla, koska sehän on ainoa ajanvietteenne.
Haaveilla toki saatte kaikesta Thaimaahan ja varallisuuteenne liittyvästä, kauniine thaivaimoinenne, sanohaan vanha sananlaskukin:
Luoja ei kiellä suuria haaveilemasta...
Resuperse tuo pohjoisen miehen vertaus sinusta villalanka kauko-ohjauksesta on erinomainen, käytätkö kaiken vapaa-aikasi miettien minun ja pohjoisen miehen tekemisiä ja sitä mitä olemme elämässämme saavuttaneet, ilmaisesti sinä et mitään, kun tarjoilet noita itse keksimiäsi roolimalleja ja selität itsellesi ettei joillakin voi olla sitä mihin sinulla ei ole mahdollisuuksia,

jos olin sinun iässä roikkunut tälläisellä mitättömällä palstalla, olisin varmasti samanlainen persaukinen reppana kuin sinä olet, eli aikansa kutakin, mitä luulet kummalta resuperse loppuu ennemmin resurssit sinulta vai minulta jauhaa täällä paskaa... se en varmasti ole minä, siitä voit olla varma...

Siispä esitän sinulle kysymyksen, mieti ennenkin vastaat mitään...

Miksi näet minut, pohjoisen miehen sinun vihollisina, tai oikeastaan kaikki jotka suhtautuvat negatiivisesti pattayaan, olen varma että et ole edes pahemmin siellä käynyt, täällä roikkumalla et tee rahaa mistään, ja olet tätä harrastanut jo varovaisesti arvioiden kymmenen vuotta... Varmasti et omista mitää suomesta etkä thaimaasta, siis ei pattayan syvenevä ahdinko ole sinulta pois, mitenkään....

yhden kerran olen tänään sinua ajatellut, kun katselin yhtä elokuvaa... siinä todettiin kuinka helvetin sekaisin pillu saa "miehen"... silloin tulit mieleen, et ole tuota enempää minulle arvokas... enkä tuhlaa ajatuksiani sinuun et ole sen arvoinen.. .

Näen ainoan motiivin pattayan rakkauteesi, vuokramorsiamet... oletat lapsellisesti että mies joka ei pidä pattayasta, on lerppa... se vahvistaa juuri sinun motiivisi, reppana.

En ole koskaan väittänyt olevani rahamies, sekin on sinun mielikuvitusta, ostamani condo bangkokista on ollut erinomainen sijoituskohde, mutta en ole yhtään sen suurempi rahamies kuin vajaa 60 vuotias suomalainen työputken tehnyt mies, toki minulla oli maksettu omakotitalo reimarissa jyväskylässä, kun tulin tänne myin sen... ja niillä rahoilla ostin talon hua hinistä, condon bangkokista ja ok talon si rachasta, ja vielä jäikin.... sukanvarteen...

Pystyn elämään täällä niin että vuokratuotoilla pärjään mainosti, hyvä jos thaimaan kiinteistöjen arvo nousee en siihen usko juurikaan, tästä omasta talosta maksoin suhteessa liikaa kun ostin omalla tavalla sian säkissä, ihan hieno... mutta ei kovin hyvin tehty, nyt seitsemän vuotta vanha, oli ihan uusi... käyttövesijärjestelmä meni uusiksi, koska muoviputket eivät oikein kestä, sekä talo maalattiin uudelleen pari vuotta sitten...

Ja niinkuin aina olen sanonut talolla ei ole juurikaan arvoa, mutta tontti on kallis... uuden huoneen rakentaminen maksaa korkeintaan 600 euroa, uima-allas suunnilleen saman... tai hieman lisää... tonnilla lähtee varmasti...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Viestejä tullut siihen tahtiin ettei Numba ole väliin päässyt, seuraako itkupotkuraivari
Ilmianna
Jaa
Kuten lukuisista viesteistä saamme lukea, on persläpilerppojen päivä alkanut jälleen todella vauhdikkaasti...

Kokenut kaiken tietää ja vaivainen kaiken kokee, sopii kuin nakutettu lerppoihin!!!
Toivottavasti ottavat motokseen em. lisäksi tämän häneen hyvin sopivan lauseen :
Lerppa vaivansa nuolkoon...

Niin se tämäkin aamu jälleen avautui lerpan ystävällismielisellä ja kanssaihmisiä kunnioittavalla aloituksella...

Hänellä sitä, tuota sielunkauneutta aina löytyy lämminhenkisistä vastauksistaan!

Voiko kauniimmin sanoin enää aamua aloittaa?

"Tyylikkäällä" kerronnallaan yrittää uskotella kirjoittelevansa totuuden, vain totuuden, mitään siitä poisottamatta ja mitään siihen lisäämättä!

Uskokoon ken haluaa...

Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, ovat ottaneet kaksoisveljensä Chiang Maista mukaan. viihdyttämään meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.
Ilmianna
Jaa
Minä olen se lienenkö kymmenes Maijasi, joka en lainkaan pidä kirjoituksistasi persläpilerppa ja siksipä laitan tämän pienen kertomuksen laulunpätkän kera teistä ystävyksistä tännekin:

Kuulinpa mielenkiintoisen musiikkiesityksen, joka kertoi kahdesta lerpasta, toinen Lek Faiasta(Hua Hinin läheisyydessä) ja toinen Chiang Maista, molemmat todellisia rahamiehiä, ainakin itse väittävät olevansa.
Niin! Luojahan ei kiellä suuria ajattelemasta...

Ai, se musiikkiesitys, jonka kuulin oli taannoin, kun Hiekkaharjussa pistäydyin viemässä köyhäinapua, siellä oli vastaanottamassa lyhyenläntä, tosi vatsakas resuisissa vaatteissa ja risoissa kengissä keikaroiva vanha äijäriepu, joka esitteli itsensä majuri lentokapteeniksi, kättelemään en tohtinut alkaa, koska niin likaisia ja haavoja täynnä olevia käsiä saa todella harvoin nähdä. Toiset paikallaolijat kutsuivat häntä lerpaksi, joka mielestäni sopi hyvin äijäraasulle.
Voi se musiikkiesitys, en aivan kaikkea muista siitä, mutta ainakin alku meni näin:

Kaksi vanhaa lerppajätkää istuu tummetessa illan
Huahin hiljaa on ja tuntuu tuoksu herkkä ladyboyillan
Toinen imee pikku nysää, jolla ikää paljon lie
Toinen puree palliansa muistot Chiang Maihin vienee
Muistatkos - leidipojat hurjimmat ennen, laskettiin
nysälllä vaan
Toinen on hiljaa niin kauan ja vastaa: nyt ei ne leidareit hyväksy Pattiksel lainkaan
vain Huassa rauhas olla saa...
Ilmianna
Jaa
Palstojenpilaajalerppojen merkeissä tämäkin päivä mennyt, aikaisesta aamusta alkaen ja edelleen jatkuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Nukuitko samassa sängyssä kuin Vuodesta2010 kun aktivoiduitte päivittäiseen aivopierentään samaan aikaan ?????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KaikkienYstävä kirjoitti:
Nukuitko samassa sängyssä kuin Vuodesta2010 kun aktivoiduitte päivittäiseen aivopierentään samaan aikaan ?????
Persläpilerppa, jälleen palstahäirikkönä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Suurkiitokset viestiketjuun tuli juuri sadas viesti.
Tämä osoittaa selvästi, kuinka tarpeellinen tällainen lerpoista kertova ja arvosteleva osio on.
Onnittelut sadannesta kirjoituksesta nimimerkille onsiinähulluhäirikkö.
Tuohon nimimerkkiin koostuukin kokonaisuudessaan totuus lerpasta ja kaltaisestaan, ilmeisesti siamilaisesta kaksoisveljestään, HD:stä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Onko kaikki kotona, muumit, inkkarit ja mustanaamio, entä Indiana Jones.

Olen hyvä hyville ja paha pahoille, varsinkin paniikkihäiriöisille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KaikkienYstävä kirjoitti:
Onko kaikki kotona, muumit, inkkarit ja mustanaamio, entä Indiana Jones.

Olen hyvä hyville ja paha pahoille, varsinkin paniikkihäiriöisille.
Kappas vain, siamilainenkaksoisveli jälleen äänessä, sujuuko klupiasiat hyvin, lammasten parissa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eilinen päivä oli jälleen kahden addiktin juhlaa, varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, häiriköivät palstaa. Teemana oli hyvin usein Maija-addiktio, joka oli vallannut etenkin huumeita jatkuvasti ajattelevan Chiang Main HD lerpan. Mikä oudointa, hän jaksaa palstoilla häiriköidä hienosti suomenaikaan, aamusta iltamyöhään. Outoa, koska ei ole sopeutunut thaimaanaikaan. Minä kyllä sopeudun mainiosti käytännössä jo parissa päivässä.
Tänä aamuna olemme jo saaneet havaita addiktiohäiriköiden olevan liikkeellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Onko tällaista bablagagaa matkailupalstalle jauhava ihan täyspäinen ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onko PääSmurffia näkyny ?

Vai onko se lähteny Mustanaamion, Sven Duufvan ja Indiana Jonesin kanssa gaykaupunginosaan Soin ja kalakavereiden luo leukoja vetään, kun ensin antoi itse itselleen suikkarin ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

No mutta Hörhöhän se siinä avautui koko aivokapasiteetillaan ja ennenkaikkea sydämensä tunteella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HuumeHörhöMaijalle kirjoitti:
No mutta Hörhöhän se siinä avautui koko aivokapasiteetillaan ja ennenkaikkea sydämensä tunteella.
Persläpilerppa, siis entinen OtaHanuriinPoju, Zap..., tuhatnimimerkki jälleen äänessä, kirjoitatko Chiang Maista vai Hua Hinistä, vaiko peräti Hiekkaharjun kapakasta, vai äitisi Sika-Amalian luota?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Arvoisa Kopikissa.

Oudoksun asennettasi suuresti kun pidät itseäsi arvossa arvostella tuolla tavalla itsellesi tuntemattomia ja hieman korjaan, mutta sitä ennen.......

En pakoile, keskustelen mielelläni kun olet itsellesi valinnut pysyvän nimimerkin, sekä olen jopa ehdottanut että avaat oman keskustelun meidän välillemme, mutta asiaan:

En vielekään ole Lerppasi, enkä Lerpaksesi muutu.

En ole katkera kenellekään, se on sinun rakentamaasi, minä olen palstalla kouluttamassa sinulle ymmärrystä käytöksestä. (Homottelu, huorittelu, mielisairaalatasoinen teksti ja minun nimelläni tekemäsi avaukset).

En ole sanaakaan valehdellut.

Mikäli tahdot asianmukaista keskustelua kanssani, kerron että se ei onnistu tuollaisella tavalla mitä tuohon oksensit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vaikee keskustella kusipäämaijan kanssa ku sen oksennukset poistuu koko ajan.
Onko ongelmaa itsehillinnässä kun on paniikki päällä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Niin on jälleen palstoilla varhaisesta aamusta alkaen auennut persläpilerppojen päivä.
Siamilaiset kasoisveljekset ovat olleet vuoron perään vauhdissa Maija-addiktio on jälleen yksi pääteemojansa, tavanomaiseen tapaansa.
Eilen näytti tätä topicia kohtaan suurta mielenkiintoa Chiang Main lerppa, joka peräti usealla viestillä saastutti viestiketjua, no se on aivan normaalia vakavasta mielisairaudesta, addikstiosairauden ohella kärsivällä lerpalla.
Pitää toivoa, että hammaslääkärivaimonsa jaksaa katsella kauan ja pitkään, miestä jonka päätehtävä on moittia Pattayaa ja toisia palstoille kirjoittavia henkilöitä. Toisaalta Hiekkaharjun viihtyisässä ilmapiirissä vinyylivaimoille on kehittynyt kerrassaan loistava kyky sietää miestensä oikkuja, vaieten tavalliseen tapaansa.
Vielä jos saa Siamilaisen kaksoisveljensä ja Rusinantius keppihevosensa pidettyä rauhallisena on elonpäivät Chiang Main HD:llä seesteisen miellyttäviä, vaikka sairaudet pahenevat, vauhdilla jatkuvasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko tänään piikki- vai nappipäivä?

Huomaatko omassa kirjoituksessasi moittivasi palstalle kirjoittavia henkilöitä ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käväisin tuolla Hiekkaharjun Bucciksessa kysymässä missä täällä on se Citymarket, josta OtaHanuriinPoju aina kirjoittaa, nykyisin NumBall nimimerkillä usein ja myös ChiangMainHD:nä, toki monilla kymmenillä muillakin, portsari kysyi heti tarkoitatko sitä vanhaa paksua heppua, joka risoissa vaatteissa aina käy tuossa vieressä. Hänen Cittarinsa on tuon viereisen K-Marketin takapiha, jossa roskalaatikot sijaitsevat. Toisinaan lerppa saa joltain pummattua jutuillaan kaljan ja päästän hekeksi sisään. Aiemmin kertoi Hua Hinistä paljon tarinoita, mutta nyttemmin on niiden hieman ehtyessä alkanut Chiang Mai tarinoinnin, Pattayayaa tuntuu vihaavan, ei ole milloinkaan Thaimaassa käynyt, mutta tosi kova sepittämään valheellisia juttuja sieltä. Mies on rahaton ja elää Sossun ja Kelan tuilla ja tietoa Thaimaasta kerää Sossun hankkimalla kännykällä, jota tarvitsee pahan skitsoferiansa ja addiktioidensa hallinnassa, lääkärien suosituksesta.
Tällaista tietoa sain lerpasta ja päätin valaista palstalaisille myös asiaa, niin ymmärtävät ehkäpä paremmin häiriintynyttä lerppariepua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvin taas villalanka toimii tänään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aamuyöstä Hua Hinin Rottakuningas, persläpilerppa, aloitti jälleen palstahäiriköintinsä, jokapäiväiseen tapaansa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samoin kävi tänäänkin.
Itse aloittaa aina palstanpilaamiset ja sitten yhdessä Chiang Main lerpan kanssa kauhistelevat trollaajia ja uhittelevat ikuista kostoa, koskaan eivä myönnä itse olevansa palstakaaoksen tosiasiallisia syylisiä!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yksi ei kuulu joukkoomme

Me Hua Hinin Ystävät, ilmoitamme kohteliaimmin ja anteeksipyytäen tämän palstojen trollin lerrpan, jota yleisesti kutsutaan persläpilerpaksi nykyään, ala-arvoisia juttuja Pattayan ja Hua Hinin osioissa. Hänhän aloitti tuntemattomien ihmisten nimittämisen resuperseiksi, joten aivan ansaitusti on hankkinut tuon persläpilerpan kutsumanimen.
Kuten kaikki lukijat ymmärtävät, ei kaltaisensa olio voi harrastaa Thaimaan matkailua, muutoin kuin mielikuvituksessaan, joka sangen vilkkaasti liikkuukin ympäri Thaimaata.
Lentämisestä hän ei tiedä hölkäsen pöläystä, on jostain lukenut lentokapteeneista ja nopeasti ominut itselleen tuon arvonimen, joka todellakin on Tasavallan Presidentin myöntämä arvonimi, tosin usein kansan suussa lentokoneiden päälliköitä kutsutaan myös lentokapteeneiksi.
Todellisuudessa persläpilerppa on hyvin syrjäytynyt yksilö, joka tarvitsee jatkuvaa psykiatrista apua ja Kelan sekä Sossun huolenpitoa, pysyäkseen elävien kirjoissa.

Tämän me Hua Hinin Ystävät, haluamme saattaa julkisesti kaikkien lukijoiden tietoon.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta