Myyntimies avautuu

Aimosonni

Suomalaiset ihmiset. Mikä meitä vaivaa? Miksi me vihaamme myyntiä ja myyjiä? Myös hyvät myyjät torpataan lähtökohtaisesti. Puhelinmyyjä kaikista hirvein, sillä ei ole mitään arvoa. Teen itse hyvää vuorovaikuttavaa myyntiä. Silti, päivittäin, koen tilanteen, jossa mennään kivikaudelle. Osataan meinaan kuulkaas olla törkeitä. Olisi kohteliasta muistaa että se myyjäkin voi olla koulutettu ja ihminen.

14

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikäsuavaivaa

      Puhelinmyyjä ei ole myyjä vaan terroristi joka myy tarpeetonta lähinmä dementoituneille ikäihmisille. Jokaiden hyvä puhelinmyyjä jonka tiedän valehtelee puheissaan, jättää asioita kertomattta tai suurentelee hyötyjä.

      Ps. Jos oot puhelinmyyjä mee oikeisiin töihin.

      • Yritysmyyjä

        mikä on oikeaa työtä , fyysinen työ? Menisit sitten itse oikeisiintöihin jos sellainen jossain on olemassa. Kaikki työ on jollain tapaa keksittyä.
        t: yritysmyyjä


    • Tavaraaliikaa

      Mitä tekemistä koulujen käymisellä tai käymättömyydellä on sen kanssa millasta kohtelua myyjä ansaitsee? Tämä ihan sivuhuomiona...
      Oikeasti, itse ainakin myönnän suhtautuvani nuivasti myyjiin, varsinkin puhelin sellaisiin. Ehkä johtuu siitä että rahaa ei liiemmin ole / myyjät eivät kunnioita sanaa "ei" tuppaa myös ärsyttämään / jo lähtökohtaisesti olen kulutusvastainen sillä maailma hukkuu roskaan / jos tarvin jotain, osaan etsiä tarvitsemani usein ilman myyjääkin. .. jne...eli onhan näitä syitä.

      • tätäonpuhelimessamyynti

        Eräässä puhelinmyyntilafkassa sanottiin et jatka niin kauan kunnes asiakas kyllästyy ja tilaa että pääsee musta eroon.


    • Laatuasiakas

      Myynti on häirintää. Jos itse haluan että minulle myydään niin itse menen pyytämään palvelua ja myyntiä. Puhelimella tehtyä myyntiä tai ns. ovelta ovelle myynti on henkilökohtaista häirintää . Kaupassakin riittää että myyjiä on paikalla ja ovat valmiita palvelemaan ja myymään jos heiltä sitä pyydän. Ei siis tarvitse tulla myymään ja palvelemaan ennen kun olen antanut myyjälle luvan / hyväksynän alkaa myymään ja palvelemaan .

    • jojooo

      samaa paskaa

      • saakelintora

        tuttuni erehtyi aikoinaan puhelinmyyntihommiin.kertoi että firmassa määräykset oli että ensimmäisen ei sanan jälkeen ei vielä saanut lopettaa vaan vasta toisen ei sanan jälkeen oli mahdollista luovuttaa mutta ei ollut suotavaa vaan vaikka asiakas olisi 3 kertaa kieltäytynyt niin piti vaan jatkaa kunnes asiakas lopetti puhelun.koska silloin tällöin pitkä myyntityö aina tuottaa tuloksen


    • bdpignsdp

      Riippuuhan se siitäkin mitä myy. Olipa sitten puhelinmyyjä, verkostomarkkinoijamyyjä tai vanhan ajan ovelta ovelle-myyjä. Suomessa on huono taloustilanne, eikä ihmisillä useinkaan ole rahaa, kuin välttämättömimpään. Harvempi normaalijärkinen ihminen sitä paitsi ostaa jonkin ylihinnoitellun tuotteen, jos saman asian ajavan saa halvemmalla marketista, luontaistuotekaupasta, apteekista tai muusta liikkeestä. Entinen jo eläkkeellä olevan työkaverini yritti sinnikkäästi kaupitella minulle lähes 900 euron laitetta. Osamaksullakin voi kuulemma maksaa. Sanoin, että samoilla toiminnoilla olevan toisenmerkkisen laitteen saa hyvinvarustelluista tavarataloistakin päälle sadalla eurolla. Siihen päättyi se "ystävyys". En ole enää vastannut mihinkään yhteydenottoihinsa, enkä vastaa. Häntä ei ollenkaan huolettanut se, ettei minulla ole tällä hetkellä mitään tuloja, kun etsin uutta työtä. Ymmärrän vielä, jos myydään lehtiä, joita on aiemmin tilannut, tai jotakin tosi harvinaista tuotetta, jota ei yksinkertaisesti saa kaupoista.

      • vanhustenhuijausta

        Puhelinmyynti ei ole myyntiä kun siinä kusetetaan ja jätetään asioita kertomatta. Yli 30e maksavia tuotteita ei pitäisi myydä puhelimessa.


    • Anonyymi

      KTI-Laskutuksessa on epäpätevä ja vittu-maisia myyjiä

    • Anonyymi

      Ei tarvii soitella ja tunkea ihmisten yksitiselämään tyrkyttämään tuotteita ja palveluja joita ei ole vailla.

    • Anonyymi

      Myynti on pitkälti tuputtamista

      • Anonyymi

        Pitäs tutkinta tehdä kaikenmaan "kampanjoista" mitä niiden takana on. Pelkkää sanahelinää johtoportaan rikastuttamiseksi loppujen lopuksi. Psykologiaa käytetään apuna kun tiedetään kuinka vaikkapa ostetuilla tiedoilla puhelun ensitöiksi säikäytetty kohde käyttäytyy, Varsinkin kun esiintyy luottamusta herättävänä, väärällä statuksella, sitten äkkiä liirumlaarunit ja syötti jos nappais. Rehti, moraalin omaava ei tuota tee.
        Mitään puhelinasiointia ei kannata olla edistämässä, ei ne konttorin puutteesta säästyvät kulut kuluttajalle eli maksumiehelle siirry. Rahat pois ja sitä enemmän mitä enemmän on välikäsiä.


    • Anonyymi

      Monet pakkomyyjät niin ständilllä kuin puhelimessakin pilaavat kaikkien myyntimiesten maineen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe