Kaupungin vuokrataloja Hennaan?

asukkeja.hennaan

Kaupunki on nyt laittanut jo Hennaan niin paljon kiinni rahaa että sitä on hanketta on vietävä eteenpäin vaikka väkisin. Seuraavaksi alkaa massiivinen markkinointi jolla on tarkoitus saada aluetta tunnetuksi ja tonttikauppa käyntiin.
Saattaa kuitenkin käydä niin ettei markkinoinnistakaan huolimatta kauppa ala käydä. Silloin ollaan kusessa, miljoonia on uponnut Hennan pohjattomaan kaivoon. Viimeisenä keinona kaupunki tulee vetämään ässän hihasta ja se tarkoittaa muutaman vuokrakerrostalon rakentamista alueelle.
Tuo kerrostalojen rakentaminen maksaa pari -kolme miljoonaa euroa kappale jos rakennetaan noin 30 asunnon rakennuksia. Tuon rahoittamiseen on oikeataan vain 2 vaihtoehtoa ja ne ovat myydä jo omistuksessa olevaa tai ottaa lainaa.
Lainanotto ei ole järkevää. Paljon parempi vaihtoehto on myydä vaikkapa kaupungin omistamia vuokrataloja jollekin sijoitusyhtiölle. Se tietenkin takoittaisi että kiinteistöjä olisi myytävä ale hintaan ja uusi omistaja nostaisi vuokria 20-30% mutta mitäpä emme olisi valmiita tekemään Hennan eteen?

7

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • citykulttuurinihminen

      Muuta pois Orimattilasta jankuttamasta samaa junttiajatustasi päivittäin.Emme Orimattilassa ja Hennassa tarvita tuollaisia rehupuntteja.Moderni ja cityihmisten keidas tulee Henna olemaan.Muuta pois valittamasta jankuttamasta .Tämäei ole enään sinun kaupunkisi.

      • asukkeja.hennaan

        Kuulepas " citykulttuurinihminen"tai oikeammin joku böndeläinen. Orimattilassa ei ole koskaan asunut eikä tule koskaan asumaan yhtäkään " citykulttuurinihmistä". Täällä asuu vain aitoja maaseudunihmisiä jotka äänestävät kepua ja katsovat karsaasti kaikkea uutta, lisäksi täällä asuu duunariväestöä joka äänestää Perussuomalaisia ja omaa runsaati maalaisjärkeä.
        Itse olen Perussuomalaisten vankkumaton kannattaja. Täällä kuntavaaleissakin äänikuninkaat olivat perussuomalaisiaeikä mitään punaviherpiipertäjiä.


      • Pennalanhumu

        Sopii niitä kerros taloja sinne Hennaan rakentaa mutta ei sinne kukaan muuta. Järjettömin touhu mitä koskaan on ollut Orimattilalaisilla siis tämä Henna. Orimattilassappa osataan.


    • ruunanen

      Kerrankin järkeä jos Kaupunki rakentaa kerros taloja Hennaan. Sinne voidaan pakko siirtää keskustassa asuvia puli veivareita ja sossu pummeja pois häiritsemästä mukavien Kaupunkilaisten elämistä. Tätä me vaimon kanssa jo aiemmin mietimmekin olisi loistava idea!

    • maijavaan

      Hennakin on parempi satsaus kun tuo elinkeinoloinen LADEC, täysin kankkulan kaivoon koko panos menee, katsokaas mitä on saavutettu = 0

    • KalleJokinenmoi

      Menestyvä kunta tarvitsee mittavia investointeja tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaamiseksi.Henna on sellainen kultamuna joka kuoriuduttuuaan takaa kunnallemme lultaisen aikakauden.Kokoomus näkee kauemmas Kokoomuksella on paras zoomi.

      • kallenkannoilla

        Samaa olen mieltä taas. pelkurit saa lähteä Orimattilasta ja loput ruikuttajat olkoon hiljaa. Nyt munitaan ja iso kultamuna Hennasta. Äänestämme nykyisin kaikki Kokoomusta joten se näkyy myös kallupeissa. Sinisen Tuholaisten polkua emme kulje.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      152
      6409
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3868
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1995
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1488
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe