Johanna Tukiaisen keikka 12.8.2017

Missä on Johannan tän illan esiintyminen?
Olisin menossa katsomaan, vaan minne?
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Lähet jonnekkin Artjärven lähelle. Sitten vaan seuraat hajua...
Ilmianna
Jaa
Liian huono hajuaisti, ei saa vainua ja en tiedä millaista hajua pitäis seurata.
Eikö kellään oo tietoa?
Ilmianna
Jaa
Pitäisi kai olla 60 km Artjärveltä jossain Kärkölässä. Onko se siellä ja joko on päässyt perille? Hääpukuako tänään esitellään ja kuka mahtaa olla taustatanssijana.
Ilmianna
Jaa
Tunkki on Turussa kapakassa jonkun paattisulhasen kanssa. Ei tietoa ryccikö keikan vai oliko sitä oikeasti buukattukaan.

Happy days are here again!
Ilmianna
Jaa
Valehtelee että erehtyi kuukaudesta, keikka on esni kuussa. 12 päivä on tiistai syyskuussa ja silloin kukaan keskellä viikkoa ei mene tätä ilmestystä katsomaan. Jauhaa paskaa niin kuin ennenkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tunkki ilmoitti 12.8. illalla:
"Luulin, että keikkani on tänään, mutta se onkin syyskuussa kuten useampi muu juttu" (Fb). Toisin sanoen, hän löysi paluulaivalta jonkun hoidon, jolta saa paremmin rahaa kuin keikalta olisi saanut (Kärkölän keikka jääköön siis), ja niinpä Tunkki jäi Turun satamaan pörräämään viikonlopuksi epämääräisten remmien mukana, hoitona.

Turun näädät, seuratkaa tilanteen kehittymistä toimialueellanne ja pliis, raportoikaa meille muillekin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yöllä kapakassa laulamassa karaokea, missäs koirat ovat? Varmasti eivät kapakassa ja Art-järvellä ei tiedetty edes tuksun keikasta. Missä on yllätys esiintyjä jota tuksu hehkutti? Yllätys esiintyjä ei tiedä itsekkään kuka on. Pää täynnä kolmiolääkkeitä ja pirunkusta niin jälki on sitten tälläistä. Loput luetaan taas seiskasta ja hämmästellään että mitenkäs nyt näin,,,,
Ilmianna
Jaa
Onko karvaranne ilmoittanut tunkille että yhtään lippua ei myyty,pizzeria aivan tyhjä että ei tarvitse tulla. Tunkki ilmoitti nyt että keikka onkin Syyskuun 12 päivä joka on Tiistai ja silloin ei kukaan lähde katsomaan tunkkia. Vai vetikö jurrit laivalla ja Turussa ulos paatista. Missä ne koirat on nyt?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jospa se jätti koirat muorille aikomuksena palata taas toiselle rannalle. Rakkaudesta se ei ymmärrä mitään. Hokee häitä ja rakasta juuri tavattuaan satunnaisen seuralaisen. No, sehän on ihan Tunkkia ja muutenkin, kun pää on sekaisin. Kyllä sen keikkailut on keikkailtu. Joku yksitttäinen haahuilu voi olla. Ei ymmärrä sitäkään, että keksityillä keikoilla se karkottaa viimeisetkin "asiakkaat", jos vielä tilaisuuden saisi. Kyllä Tunkin loppusuora häämöttää terveydenkin osalta ja tuota menoa se on liukas ja lyhyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joku mannen näköinen Hymy-keskustelun mukaan kiittänyt Tunkkia illasta.
Ilmianna
Jaa
Seiska 4.10.2012

Näin Johanna Tukiainen tilittää pissakohusta!

Jollaksen tsaaritar Johanna Tukiainen on erittäin tuohtunut netissä leviävästä kuvasta, jossa hän on kusella Tampereen rautatieaseman laiturilla.

Tukiainen oli jo eilen illalla niin ärtynyt, että pyysi Seiskaa poistamaan artikkelin, tuloksetta. Tänään hän purki tunteitaan Facebook-profiilissaan:

- Huvittavaa sinällään, että se oli muuten Tampereen rautatieasema illalla kun yritin etsiä jonkun pusikon johon nopeasti pissata ja huomenna meillä on Julian kanssa keikka juuri Tampereella.......:) Jos olisin mennyt junan vessaan, en olisi päässyt takaisin Helsinkiin, ihme älypäitä päällä on, junan vaihtoon oli pari min aikaa joten en ehtinyt edes mitään portaita mennä alas niihin euron vessoihin.......hih. Outoa että joku "Turun yöelämä" herjaa nyt täysillä, eikö muuten Tampere ja Turku ole aina kilpailleet keskenään, Helsinki ei liity asiaan......? Jos ymmärsin oikein. Ja se oli btw nro 1.hätä, ei nro2. Olisi pitänyt vaan pissata sen kuvan ottajan päälle, ihme porukkaa koko tää maa täynnä, varmaan nää lokakuun sateet ja harmaus vielä lisää kaunaa......hmmm.......hahahah
Ilmianna
Jaa
Ei ole Barbie-lylleröltä jäänyt mikään projekti ryssimättä tänäkin vuonna. Rupee jo kyllästyttämään. Ei jaksa enää pöyristyä.
Ilmianna
Jaa
Pitääkin mennä katsomaan tuo "Miami"leffa.Osaavat kuulemma liikkua sulavasti,eri mitä huojuminen ja hyrrääminen ollut,eikä seinille kiipeilyä.Tuksun jutut ei kiinnosta pätkääkään,oppisi edes pitämään mölyt mahassaan.Kaikki miamijuttunsa ovat olleet deliriumia ja aineiden aikaansaannosta.Itse kertoi että oli sekoitellut kaikkea,mitälie.Jos oikeasti uskossa esiintyminen olisi toisenlaista.Joku neuvoi syömään terveellisesti,ulkoilemaan sekä nukkumaan,suosittelen myös.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Johanna Tukiaisen keikka 12.8.2017

Missä on Johannan tän illan esiintyminen?
Olisin menossa katsomaan, vaan minne?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta