Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vuoden saastuttaja tittelin

startstopstopstart

ansaitsee raision kaupunki. jokaisessa risteyksessä liikennevalot, ja aivan varmasti valo vaihtuu punaiseksi kun risteystä lähestyy, vaikkei muita autoja näy missään. iltaisin, ja viikonloppuisin täysin turhaa palavat valot saastuttavat järkyttävästi, kun autot joutuvat turhaan pysähtymään. pääristeys on ainoa jossa valot ovat tarpeen iltaisin ja viikonloppuisin.

10

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurista_mallia

      Raision kannattaisi ottaa mallia Naantalista jossa ei liikennevaloja ole.

      • Turha_vaiva

        Liikennemäärät Raisiossa ovat huomattavasti isompia, kuin Naantalin uinuvassa muumikylässä. Isoja yhdistelmiä ja tankkiautoja pörrää jatkuvana virtana Raision risteyksen läpi. Öin ja päivin. Pieni koristeellinen liikenneympyrä ei sellaisia jättiautoja pystyisi nielemään isoja määriä kerrallansa. Naantalin liikenneympyröissä hurauttaa suht harvakseltansa henkilöautoja ja silloin tällöin jokunen paikallisbussi. Toki ovathan ne liikenneympyrät näyttäviä taideteoksia. Esimerkkinä Paikkarin Kaanaantien risteysympyrä.


    • edesvastuuseen

      tosiaan, iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin on törkeää saastuttaa ilmastoa pakokaasuilla, ja kaikki tämä täysin turhaan. yhtään kolaria se ei estä, aina lähes autiolla tiellä.

      • Oletpahaihminen

        Mitäpä jos lopetat sen törkeän saastuttamisen sitten senkin saastuttajarattijuoppo. Kenelläkään täysjärkisellä ei ole mitään asiaa liikenteeseen autolla iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin. Oletko kuullut sellaisesta liikennevälineestä kuin POLKUPYÖRÄ? Ei haittaa yhtään liikennevalot,
        promillet eikä saasteesi. Itse ainakin tykkään ajaa pyörällä silloin kun kadut on autiot, juurikin iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin.


    • pahaihminenkö

      kävellen lähden, kunnes yön pimeinä tunteina satun näkemään polkupyörän. jatkan matkaani polkien kohti veronmaksajien kustantamaa vuokra-asuntoani kohti. perille päästyäni, avaan sosiaalihuollon minulle antaman tietokoneen. aamu jo sarastaa, kun näppäilen myynti-ilmoituksen myydään hyväkuntoinen polkupyörä.

    • arvostelijaariittää

      On nähty keskusta-alueen kolariherkkyys ja hurjat tilanteet. Monia syitä varmaan pitää liikennevalot aina päällä. Öisin kuvitellaan, että muita ei ole liikkeellä niin nopeudet nousevat hurjiin lukuihin juuri risteysalueella.
      Kaikkein kaahareimmat nuoret paahtavat Raisiossa.
      Rekkaliikenne ei oikein varmaan sujuisi liikenneympyröissä. Joitain järjestelyjä tulee varmaan vaatimaan keskusta-alua. Liian paljon rekkoja ja meteliä kun keskusta on asutettu.
      Maan alle ehkä rekkaliikenne saatava.

    • RaisMock

      Ikuisuuskysymys! Vastaan taas: ja toisen käden tietona siis, eli jonkun muun jo aikaa sitten kertomana: Raision äärimmäisen ärsyttävät liikennevalot (nimenomaan Nesteentiellä) on ajastettu palvelemaan vain ja ainoastaan Nesteen h-i-t-a-a-s-t-i liikkeelle pääseviä öljyrekkoja. Toki kannattaa asiassa lähestyä raisiolaispoliitikkoja, he kun niin välittävät äänestäjistään!:)

      • kiirekii

        On kyllä tärkeää että ne hitaat öljyrekat pääsevät menemään. Etkö voisi ajaa jotain muuta kautta jos hermoon noin kovin ottaa? Minä en ole edes huomannut että valojen ajastuksessa vikaa. Sen verran muuta minusta tärkeämpää ajateltavaa.


    • vihreäväiski

      hesen ja kukkatalon risteyksissä ei mene rekan rekkaa. valot vilkulle iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin. täysin typerän ,ja turhan saastuttamisen on loputtava, jos ei tänään niin viimeistään huomenna.

    • vihreäväiski

      tai ylihuomenna, olenpa mina näppärä, äidin pieni spermalinko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe