Kapiaisen ammattista eläkkeelle.

polkupyöräillen

Kapiaisen ammattista eläkkeelle jäänti ei näytä kaikilla menevän kuin Strömsössä.

19

1211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ReinoTuumanen

      Kapiaisia ei saisi lainkaan päästää eläkkeelle, änkevät siellä vaan taloyhtiöiden hallituksiin yms. luottamusvirkoihin normaali-ihmisten kiusaksi. Joutilaat vetävät kaksin käsin viinaa ja kyttäävät naapureiden tekemisiä koko hereilläoloaikansa. Ääriesimerkkinä eräs kapiainen joka alkoi vetämään maanpetoksellista pakolaisbisnestä. Ne tarttis pitää kiiruisina hautaan asti, mieluiten jotain yksinkertasta toimintaa joka innistuu kaavoihinsa kangistuneelta.

      Kapiaisissa luontaisia johtajia on todella harvassa, sinne tuntuu valikoituvan heikompi aines, ääntä kyllä lähtee, olisko se tuo kullinvertailu mikä miehen vetää tuolle alalle, siellähän sitä saa harrastaa.

    • työtnuorille

      Kyllä olemme isolla joukolla ihmeteleet että joku antaa työ tehtävänsä eläkkeellä olevien kapiaisten hoidettavaksi ja vievät samalla nuorilta ahneudessaan työ paikat

    • eeveepee

      pimmeetä työtä tekevet OHI VEROTTAJAN ON AHANEETA PORUKKAA EI MUUTA VOI SANUA ! 1 !

    • karukohtalo

      Ei tosiaankaan näytä jokusilla eläkkeelle lähtö onnistuvan kuin Strömsössä. Upseerin rouvan olosta nauttineelle tulee niin iso muutos kun "upseeri" jää eläkkeelle että pistää isännän pihalle..Kotirouvan elämään tämä on niin iso muutos että tavarat jakoon. Tasajaossa jää upseerille runkopolkupyörä mallia Saint. Ja rouvalle loput. Tämä siis ajaa monen upseerin takaisin työelämään...

      • KukapaEiLähtis

        Kuka helvetti jaksaa jotain kapiaisen suurta egoa kattella päivästä toiseen ku aikaisemmin surkimus on saanut purkaa olonsa tykäreihin ja ollut vielä kotoa poissa, nyt se purkaa sen läheisiinsä.


      • ämmällekyytiä

        Tässä tapauksessa nyt tämä kapiainen on täysi hiiri. Ämmä on vastaavasti täysi hirviö. Hiireyttä kuvastaa se että lähtee maksamastaan asunnosta pois .Rouva kun ei ole tehnyt työpäivää kymmeniin vuosiin. Hänen rahoillaan ei ole ostettu asuntoa ja autoja. Nyt vain kaikki kuuluu hänelle. Miksi tämä kapiainen antaa kaiken tämän tapahtua. Miksi hän ei mene kotiinsa ja nosta tätä papilijotti ämmää pihahalle. Hiiri mikä hiiri.


      • Kaikkienkaveriminna

        En kyllä ihmettele että ei " helenan" herkku enään kiinnostanut upseeria. Mutta kyllä on munaton upseeri kun ei saa akkaa pyytämään armoa ja anteeksiantoa.


      • ämmällelähtöjakova

        Palaa upseeri kotiisi ja tee perusteellinen siivous. Heitä akka niska ja perse otteella niin pikälle kun pystyt. Et ole ansainnut kohtaloasi.


    • Kapiaiset ovat yhteiskunnan elättejä ja sen pohjasakkaa jotka eivät koskaan ole tuottavaa työtä tehneet. Eläneet yhteiskunnan verovaroilla ja saavat siitä palkkioksi vielä hyvän eläkkeenkin.

      • Onhan_kai_Suomi

        vielä ainakin nimellisesti itsenäinen?
        Eikös palokuntakin pestata, mutta silti toivotaan että sitä ei tarvittaisi ? Loppuajanhan palokuntakin on täysin tarpeeton.


      • x-paroni

        Niin se vaan näyttää näissäkin kommenteissa olevan päällimäisenä,että kateus,tyhmyys ja tietämättömyys ohjailee kirjoittajien mielipiteitä.Hankkikaapa ittellenne vaikka elämä.


      • IsollaEläkkeellä

        Aivan. Kapiaiset ovat täysin turha kuluerä yhteiskunnalle. Esikuntavässyjä, joiden poissaoloa ei kukaan edes huomaisi.


    • eikade

      Älkää näitä kapiasia mollatko eräskin kertoi lehdessä jäävänsä 70 V eläkkeelle vaikka on nauttinut valtion eläkettä jo reilut 20 vuotta luultavasti lähettänyt eläke rahat näiltä vuosilta

      • upiniemenurho

        Juu,u , ja Porissa eräs evp.majuri A. Pekola tarinoi paikallisissa lehdissä ja jopa kansanopistossa niin hurjia NATO myönteisiä tarinoita, ettei siihen olisi pystynyt edes Hitlerin propakandapäällikkö Göebbels. Kyseisen kapiaisen voisi hyvin lähettää sotilasneuvonantajaksi (mentoriksi) Afganistaniin, eläkkeensä vastineeksi. Eräs toinen sotaurho A. Ehnrooth (Aatu vaan) ammutti tykistöllä Äyräpäässä vuonna 1944 omia miehiä pillerihumalassa, kun ukot antautuivat hävittyään taistelun, henkensä pitimeksi, kenelle ruumiista olisi ollut hyötyä silloisessa Suomessa, sodan jälkeen heitä kyllä tarvittiin elävinä rakentamaan uutta parempaa yhteiskuntaa ja maailmaa. Kyseinen kenraali kyllä jälkeenpäin leveili johtaneensa miehiään aina edestä esimerkillään, mutta silloin oli kyllä takana huumeiden vaikutuksen alaisena eikä Äyräpään kirkolla etulinjassa, missä tapeltiin tosissaan enää 27 miehen voimalla, muut olivat kuolleet tai haavoittuneet. Loistavan työuran hän kyllä teki sodan jälkeen armeijassa, hyvillä puhujan taidoillaan.


      • werqtoömbsrw

        Kas kun suomalaiset äänestivät joitakin vuosia sitten Marskin ja Ehrnroothin Suomen suosituimmiksi henkilöiksi. Marski oli ykkönen sitten Ryti, Kekkonen ja Ehrnrooth eli kaksi upseeria neljän joukossa. Sinne eivät päässet vihervassari "Taija" Halonen, eivät Sinisalot ja Saijonmaat ja vielä vähemmän peräkylän toyotamiehet ja friigårdit, saati muut velliperseet.
        Eli kyllä nyt upinniemenurho, eli yksi velliperseistä, veti vesiperän. Kyllä kansa tietää!


      • upinniemenurho

        Suomen kansa on helvetin tyhmää ja yksinkertaista joukkoa, sanoi jo presidentti Paasikivi aikoinaan. Samaan tulokseen tulivat J.V. Stalin Neuvostoliitosta ja presidentti Harry Truman USA:sta.


    • jaajuuvaan

      Moniko kpään lapsista on kapiaisten tekemiä?

      • superisä

        Kapiaisten lapsista on kapiaisten siittämiä noin 40 prosenttia. Valtaosa on siis minun ja muiden hurmurien aikaansaannoksia. Kapiaisilla on erektio-ongelmia ja siittiöt hyvin tehottomia. Myös hillitön alkoholismi ja muutamilla myös piilevä homoseksualismi antavat tilaa koko kylälle, varsinkin kun kapiaisten vaimot ovat tunnetusti halukkaita.


    • Valitettavaaon

      Moni kapiainen tuntee vetoa myös omaan sukupuoleen perheestä huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe