Ihmettelen kun tämä tieto katoaa?

kummallistatouhuaon

Täältä? Nyt jo toistamiseen? Eihän tässä ole mitään vihamielistä, rasistista, ym.
Conor McGregor ja Mayweather ottavat kohta yhteen ja McGrecor on sparrannut tätä varten huipulla kauan nyrkkeilleen ammattinyrkkeilijä Paulie Malignaggin kanssa ja nyt Mcgregor antoi
Malignaggille kyytiä sparrikehässä,
Tarkoitus on vain osoittaa, että tämä vapaaottelija toisenlaisista väittämistä huolimatta osaa myös nyrkkeillä, ei muuta. On täällä nyt "paskempiakin" aloituksia jotka saavat olla?
https://www.youtube.com/watch?v=tC03F5OYq_Q

28

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HUMALJOELLA

      Malignaggi kuuluu samaan kategoriaan kuin esim. Adrien Bronenr, omaa "ison egon" ja tuollainen ottaa kunnian päälle tosi rankasti kun saa selkäänsä kehässä. Mitään työntämisiä ei ollut ja muutenkin Malignaggi oli ottavana osapuolena koko ajan.
      https://www.youtube.com/watch?v=eXm6Tc-lEq0

    • odofofd

      Mitää työntämisiä näy. Luulen, että Miljoonamoneyllä alkaa yöunet lyhenemään sitä mukaan kun ottelu lähestyy.
      Conorilla on itseluottamus tapissa. Joku sanoo että paljonkohan Paulielle maksettiin kaatumisista, ottikohan hän tuon kovan suorankin naamatauluunsa maksusta? Tuskin,
      Silti uskon, että Floyd kiemurtelee kehässä pistevoiton.

    • 4750967855

      Jos yhtäkään nyrkkeilystä mitään tajuaa, niin katsellessaan tuon videon,tajuaa yhä selvemmin sen, kuinka ylivoimainen Floyd Mayweather tulee ottelussa olemaan. Joko hän leikittelee voittoon, tai sitten päästää Conorin unten maille. Päätös ottelun kulusta, tulee olemaan täysin Floydin hanskoissa.

    • eipyyhkiminenauta

      Ruikulipaskat housuissa on paha nekkailla.

    • kunnonnyrkkeilijä

      No olisi kuvitellut että Malignaggi suorastaan leikittelee Mcgregorin kanssa kehässä ja
      napsii kuonoon sitä miten tahtoo, onhan se otellut sentään mm. Shawn Porteria, Danny Carciaa, Adrien Broneria, Vjatjeslav Sencenkoa, Amir Khania ja Miguel Cottoa vastaan.

      • 5685484568

        Häviten kaikille muille, paitsi Vyacheslav Senchenkolle.


      • Ettänäintaas
        5685484568 kirjoitti:

        Häviten kaikille muille, paitsi Vyacheslav Senchenkolle.

        Hävisipä lisäksi muuan Ricky Hattonille TKO:lla. Jonka taas Mayweather voitti äärimmäisen helposti ja kehätuomarin keskeytyksellä.


    • höööööööpölöpö

      Tosiasia on ettei Malignaggi pärjänny, mitäs sitä kiertelee. Tuskin se ny teeskenteli.
      Tässä on yllätysmahdollisuus Mcgerorilla. Olen seurannut Mayweatherin juttuja , hän on alkanut hermoileen koska hänellä on pelissä voittamaton lista. Kohta rytisee.

    • jjnjnb

      Pointti oli se, että Malignaggi on otellut pitkään maailman huippuja vastaan, eli on täysin huippuammattilainen.
      Voittanut mm. Lovemore Ndoun, Juan Diazin, Rocky Martinezin, Jose Miguel Cotton ja jopa Jab Judahin. 38 voittoa ja 8 tappiota. Turha vähätellä hänen taitojaan, sai vaan selkäänsä sparrissa.

    • titiyyyy

      On kuulema itsekin myöntänyt että jäi altavastaajaksi ja sanoi että ehkä myöhemmin olisi päässyt juonesta kiinni? No, tuon sanominen nyt ei auta kehässä yhtään.
      Tämä tietö oli ammattinyrkkeily.net foorumilla.

      • raharatkaisee

        Näköjään sitä voidaan kenet vaan ostaa.


    • Trumpster

      36 minuutin sparrista on nähty reilut 10 sekuntia ja fanipoitsut ulvovat vakuuttuneina siitä, etteivät nyrkkeilijät osaa nyrkkeillä :))

      Hienoa kyllä Conorilta edes tuokin, että ainakin kymmenen sekuntia dominoi. En olisi uskonut, myönnän.

    • Trumpster

      https://www.bloodyelbow.com/2017/8/15/16148230/video-white-mcgregor-vs-malignaggi-one-way-beating-conflicting-reports-from-camp-floyd-mayweather

      Vaikuttaa siltä, että sparri oli melko tasainen tai Malignaggin voitto. Uskottavimmalta vaikuttaa, että Malignaggi vei alussa, mutta koska on huonossa kunnossa, hävisi viimeiset erät. Eli McGregorilla ei edelleenkään pitäisi olla mitään mahdollisuuksia huippuluokan nyrkkeilijää vastaan oikeassa ottelussa, Mayweatherista nyt puhumattakaan. Näemme näytöksen, kuin härkätaistelun.

      • 67675ytyy

        Maaliskuussa ei ainakaan ollut huonossa kunnossa, eikä kunto nyt muutamassa kuukaudessa
        mene ihan kuralle. Tässä viimeinen matsi, tosin hävisi ulottuvalle kovalle Eddingtonille.
        https://www.youtube.com/watch?v=gFYAIh39g5g


    • eerwfewfewf

      Huvittavaa luin että jos conor innostuu potkaisemaan moneytä päähän niin menetää ainakin 90% palkiostaan tuskin se nyt sentään niin innostuu muita pieniä rikkeitä varmasti tulee jos ottelu kestää jokun aikaa.

    • bgbggfgf

      Conor aloitti nyrkkeilyn 12 v ja voitti nuorten Irlannin mestaruuden, tässä lainaus Wikipediasta.
      "McGregor aloitti nyrkkeilemisen 12-vuotiaana Crumlin Boxing Clubissa Phil Sutcliffen valmennettavana, joka oli nyrkkeilyn urallaan kahdesti Olympialaisissa. Hän harjoitteli salilla muun muassa yhdessä Dean Byrnen ja Jamie Kavanaghin kanssa, jotka myöhemmin siirtyivät Freddie Roachin valmennettavaksi. McGregor saavutti Irlannin mestaruuden nuorten tasolla[16], mutta siirtyi vapaaottelun pariin ollessaan noin 16-vuotias. Muutettuaan perheensä kanssa länsi-Dublinin hän jatkoi edelleen nyrkkeilyn parissa sparraten Celtic Warrior salilla".

      Ei hänen tarvi välttämättä sortua vääriin liikkeisiin, kyllä nyrkkeily onnistuu oikeinkin hyvin, sitäpaitsi vapaaottelussa nyrkkeillään lähes joka matsissa. Ja hän on treenannut sitä vapariurallaan varmaan joka treeneissä. Silti uskon, Mayweatherin voittavan, vaikkakin yllätyksiä on nähty kyllä ennenkin ammattinyrkkeilyssä, Mayweather tuntuu olevan aika hermo pinnassa tällä hetkellä.
      Malignaggin naamataulu oli kyllä sparrin jälkeen sen näköinen että taisi saada montakin iskua tauluunsa.

    • keitatyrmääsut

      mitä sekoilet täällä? Mikä on naamataulu, mistä sellaisen olet kopsannut?

    • Boksari

      Eihän sparritreenit mitään matseja ole. Sparreissa harjoitellaan otteluun menevän heikkouksia, eikä siellä voitoista otella. Onhan Mike Tysonkin käynyt kanveesilla sparrimatsissa täysin nimettömälle miehelle, ja Tyson oli silloin kuitenkin liki parhaimmillaan.

      Eihän kukaan otteluun valmistautuva maksa sparrivastustajalleen siitä, että hän tulee täysillä, yrittäen vetää otteluun valmistautuvan pihalle, jäisi nimittäin viimeiseksi harjoitusvastustaja pyynnöksi. Eli ei herra Conor todellakaan sparrissa mitään kovaa vastaan panevaa kaveria vastaan saanut. Maksetulle harjoitusvastustajalle nyt vain sattui käymään niin, että joutui käymään perseellään.

      Ottelut ovat sitten täysin toinen juttu. Esim. Joshua kun putosi ammattilaisurallaan ensimmäistä kertaa Klitshkoa vastaan todella raskaasti kanveesille, niin itse kyllä mielessäni ajattelin, että se on siinä. Eipähän vaan ollut, vaan tuli, ja otti lisää vöitä uumallensa.

      • Pahuusz

        Ei Joshuan putoaminen todella raskas ollut muuten kuin miehen painon puolesta korkeintaan. Väsymyksestä johtui eniten, pää ei mennyt tillintallin siitä, mikä nähtiin kyvystään väistellä Klitshkon jatkoyritelmiä, jotka tosin olivat surkeaa, pelokasta töpöttelyä.
        Mutta en olisi itsekään uskonut Joshuan siitä vielä piristyvän. Ajattelin, että iso mies on sitten puhki loppumatsin ajan. Vaan huikea kunto miehellä on.


      • lapsellistahöpötystä
        Pahuusz kirjoitti:

        Ei Joshuan putoaminen todella raskas ollut muuten kuin miehen painon puolesta korkeintaan. Väsymyksestä johtui eniten, pää ei mennyt tillintallin siitä, mikä nähtiin kyvystään väistellä Klitshkon jatkoyritelmiä, jotka tosin olivat surkeaa, pelokasta töpöttelyä.
        Mutta en olisi itsekään uskonut Joshuan siitä vielä piristyvän. Ajattelin, että iso mies on sitten puhki loppumatsin ajan. Vaan huikea kunto miehellä on.

        Vai putosi Joshua väsymyksestä eniten?
        Vai Klitskon jatkoyritelmät surkeaa pelokasta töpöttelyä?
        Taidat ollakin ainoa joka näkee asian tuolla tavalla, hurja koukku ylösnousun jälkeen jonka Joshua onnekkaasti sai väistettyä olisi lopettanut matsin Klitskon voitoksi. näin sanoivat
        kommentaattorit ja näkeehän sen kun matsin katsoo.
        Missä sinä pelokasta surkeaa töpöttelyä olet katsonut?
        Paras ja kovin raskaansarjan matsi aikoihin.


      • PAHUUSZ
        lapsellistahöpötystä kirjoitti:

        Vai putosi Joshua väsymyksestä eniten?
        Vai Klitskon jatkoyritelmät surkeaa pelokasta töpöttelyä?
        Taidat ollakin ainoa joka näkee asian tuolla tavalla, hurja koukku ylösnousun jälkeen jonka Joshua onnekkaasti sai väistettyä olisi lopettanut matsin Klitskon voitoksi. näin sanoivat
        kommentaattorit ja näkeehän sen kun matsin katsoo.
        Missä sinä pelokasta surkeaa töpöttelyä olet katsonut?
        Paras ja kovin raskaansarjan matsi aikoihin.

        No siksihän Joshua juuri sai väistettyä, kun ei ollut päästään pökkyrässä, vaan vain väsynyt edelliserän rynnistyksestään. Saman on Joshua sanonut ja sen näki myös kehonkielestään.

        Yksi ohi lyöty koukkuko nyt sinusta oli oikein hurja yritys tyrmätä?
        Klitta itsekin myönsi, että olisi pitänyt siinä kohtaa pystyä parempaan, mutta fanipoika ei näe, ei kuule.


    • kissaajahiirtä

      Eipä ole matseja mutta yksi nimeltä mainitsematon tunnettu valmentaja sanoi, että sparrien pitää
      olla niin kovia välillä että polvet notkuu. Muuten ei saa tuntumaa koviin otteluihin, Vetihän Conor
      Malignaggia suoraan lättyyn ja kovaa tuossa sparrissa ja olihan sen naama sen näköinenkin että oli
      kunnolla sparrattu. Mitä se hippasleikki auttaa kun valmistaudutaan kovaan matsiin. Suojat on päässä ja alapäässä ettei loukkaannu. tässä nyt yksi esimerkki kovasta sparrista.
      https://www.youtube.com/watch?v=TuFVtbxeoFU

      • 854563434

        Tässä olikin 2 nyrkkeilijää vastakkain, ei Conor, joka ottaisi noilta kummaltakin nyrkkeilykehässä niin turpaansa, että ei edes muistaisi, missä on.

        Ensi viikonloppuna voin taas karjaista keuhkojeni täydeltä, kun Conor on ottanut kunnon selkäsaunan Mayweatherilta. MITÄ MINÄ SANOIN!


    • nukkuunjo

      Tosiasiassa maailmalla puhuttiin että tuo Klitschko/Joshua matsi oli erittäin hyvä ja yllättävän kovatasoinen, etukäteisveikkaukset ennustivat että nuori kova Joshua pieksee "vanhan raakin" vuorenvarmasti. Toisin kävi, ei tarvi Klitschkon hävetä viimeistä matsiaan. "Surkea, pelokas töpöttely "on kyllä ihan mielikuvitustuotetta tältä Klitsckon antifanilta.

      • Pahuusz

        Vajakkina et osaa nähdä asiaa kuin mustavalkoisena. Se oli upea matsi , 2000-luvun upein raskaassa, ja molemmat miehet ylittivät itsensä. Silti ratkaisuhetkellä pappa töpsötteli ja hukkasi mahdollisuutensa. Tietysti siinä kohtaa hän ei ehkä uskonut Joshuan siitä enää piristyvän, joten osittain tämä oli jälkiviisasta. Joka tapauksessa heikosti kävi ja hyvin harvoin nyrkkeilyotteluissa näkee yhtä passiivista hyökkäämistä toisen käytyä lattiassa ja ollessa aivan puhki. Toisaalta ehkä se oli perusteltua siksikin, että Klittakin tiesi, että Joshua oli vain väsynyt, ei puolipimeänä yläpäästään.


      • kumparelaskua
        Pahuusz kirjoitti:

        Vajakkina et osaa nähdä asiaa kuin mustavalkoisena. Se oli upea matsi , 2000-luvun upein raskaassa, ja molemmat miehet ylittivät itsensä. Silti ratkaisuhetkellä pappa töpsötteli ja hukkasi mahdollisuutensa. Tietysti siinä kohtaa hän ei ehkä uskonut Joshuan siitä enää piristyvän, joten osittain tämä oli jälkiviisasta. Joka tapauksessa heikosti kävi ja hyvin harvoin nyrkkeilyotteluissa näkee yhtä passiivista hyökkäämistä toisen käytyä lattiassa ja ollessa aivan puhki. Toisaalta ehkä se oli perusteltua siksikin, että Klittakin tiesi, että Joshua oli vain väsynyt, ei puolipimeänä yläpäästään.

        Oli vain väsynyt? Ei noin aikaisessa vaiheessa saisi huipulla väsyä.
        Kummasti sitä "väsymystä" ei sitten ollutkaan ottelun jatkuttua?


    • konttauskilpailu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe