Tekeytyy lakimieheksi ja huijaa ilman sangtiota?

Alavudellakin

Kuka tahansa voi tektyä lakimiheksi ja titteliä käyttäen alkaa huijamaan paisti virnaomsia niin myöskin tavan kasalaisia. homma menee jotekin vaikka näin. mainistoat mediassa ja kerrot kuin oikeudentuntoinen aj rehti olet ja aina heikoman ja soretun puolella ja jäät odotmaan kun kala käy pyydykseen murheitaan kertoen. kuutelet ja anan myötätuntoasi ja kerrot kuinka pätevä suunnitelma sinulla nimenomaan juuri tähän juttuun on. ja pyydät kalaasi lähettämään sinule aineistoa jossa luonnollisesti on sinun sotut yms tiedot ja näin konna lakimeis saa tuaan nuo tarpeelsiet tiedot ensi töikseen tarkistelee sinun luottotietosi ja väärentelee asiakirjoja ja hakee lainoja ja oman liiviinsä laittaa ja kun kalasi saa asian selville on myöhäistä onhan käytetyt tiedot kalan omat ja lakimies keksii alkaakin laskuttaa tekemästään työstään sepittäen mahdoliisn poliisn kuulsutelu tutkintakirjaan sitä sun tätä ja vaikka ja mitän.no niin nyt homma ihan päin persettä ja ketään ei kiinnsota ja kala maksaa kaiken ja ulvoo sinisilmäisyyttään ja on vaarassa joutua itse lain kanssa vaikeuksiin..
asianajo kunta ei tähän asiaa rahkeitaan käytä koska ei halua. he kokevat tapauksen olevan vähän niin kuin ammatillisesti velejyttä vaaliva.

lakimies ei ole lupalakimies eikä asianajajakaan vaan ihan pelkkä konna jonka tekemiset sallitaan aina sillon kun se asianomainen kalksi päätynyt on etunsa mukaan oikeassa joka johtaa siihen etä muut langettavat viranomaiset on tehneet väärin.

lakimies tekee ensin yli kymppi tonnin velat ja siten jos asiasta vinkuu lakimies esittääkin laskun kakskyt tonnia ja maksat. kas niin nyt sulla onkin velkaa kolkyt donaa ja korkojen korot ja uo maksut siihen päälle ja elämäsi on paskana koko loppu ikäsi.

luottoteidot meneet et saa asuntoa et saa muitakaan sopimuskai et kykne elämään normaalsiti vaan ajudut jonkun nurkiin ja maksat tai saat lähteä mieron tielle. päädyt hyväksi käyetyksi. ja mikään viranoaminen ei suojele.

Alun perinhän kalalla olisi ollut oikeus saada maksutonta oikeusapua, mutta lakimiehenä esiintyvä ei siitä kerro mitään eikä voikaan kun sehän ei takasi rikoshyötyä huijarille.

Lakimihenä itseään pitävä ei ole käynyt oikeustieteelistä koulua yhtään päivää eikä oikein muutakaan. kuka tahansa saa ja voi esintyä lakimiehenä ja väärenellä huolella asiakirjoja ihan kuinkas tykkää. ilman sangtioita.

Mutta ajapas taksilla ja et pystykkään maksamaan? se on petos jne.

1

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ImperialStormTrooper

      Kyllä se sanktio tulee, mikäli tuon kuvailemasi menettelyn saa kunnolla näytettyä toteen ja silloin puhutaan jo ainakin törkeästä petoksesta, mutta alkuun se vaatii sen rikosilmoituksen ko huijarista ja sitten alkaa selvitystyö, joka kestää sen oman aikansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe