DNA TV hubi

Hubiton

Minulla on ongelmia sisäantennin kanssa. Jos hommaisin hubin niin pystyisinkö katsomaan sen kanssa kaikkia kanavia ilman antennia?

62

21699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hubahubahuba

      Hubi ja sisäantenni ei kuulosta hyvältä yhdistelmältä.

      • Dnaalainen

        Hubi tarvitsee toimiakseen virheettömän signaalin joko antenni/kaapeli tai IPtv. Sisäantennilla virheettömän signaalin saaminen on haastavaa ja suosittelenkin nopeaa laajakaistaa ja IPtv:tä.


      • tietämätön-

        Mikä on IPtv?


      • dhjs

        Iptv = Internet protocol tv eli laajakaistan kautta katsottavia suoria tv-lähetyksiä.


      • vanhakettula1

        Telia / DNA
        Mitkä on suurimmat erot jo laitteissa
        Itse esim. maksan 19.90/kk taloyhtiösomimuksella 100Mb linjasta
        Siihen kuuluu modemi ja digiboxi
        Laitteisto on ikään kuin vuokralla eli sitä ei tarvitse ostaa omaksi ja jos jokin laite hajoaa saa välittömästi uuden tilalle ilmaiseksi jos ei ole itse laitetta hajottanut.
        Kaikki kanavat hyvällä kuvalaadulla IPTV netin kautta ja jos hankkii kovalevyn niin kaikki kanavat voi myös tallentaa toisin kuin kilpailijoilla.
        Ei ole siis riippuvainen antennista tai sen signaalin laadusta.
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
        DNA taas myy sinulle kovaan hintaan Modemin ja Hubin ja linjan
        Maksat linjasta ja hubistan n 38€/kk ja sen lisäksi pitää vielä ostaa se modemi joko erissä maksaen tai kerralla jolloin niiden "valokutumodemiin" tulee n 150 euroa hinnaksi.
        Niiden vikaantuessa on liisterissä koska tahtovat aina laittaa laitteet ensin huoltoon jolloin olet ilman laitetta ja odottelet sitä huollosta.
        Kun kahden vuoden maksuaika jota yleensä DNA suosii menee umpeen on laitteisto jo niin vanhanaikainen ettei sillä ole juurikaan arvoa ja taas saat itse ostaa uudet kamat kun mallit tai tekniikka ovat taas muuttuneet.
        Lisäksi DNA vastoin EU ja suomen lakia "pakkomyy" sinulle omia modemimalleja koska muut ei heidän mielestä ole "hyväksyttyjä" heidän linjaansa vaikka laki muuta sanookin

        Viestintävirasto kertoo näin :
        Viestintäviraston tehtävänä on valvoa tietoyhteiskuntakaaren säännöksiä ja niiden perusteella annettuja määräyksiä. Lain mukaan teleyritys ei saa lähtökohtaisesti estää käyttäjää liittämästä yleiseen viestintäverkkoon lain vaatimusten mukaista telepäätelaitetta (246 §). Samoin niin sanotun EU:n verkkoneutraliteettiasetuksen (2015/2120) 3 artiklan mukaan internetyhteyspalvelun käyttäjällä on muun ohella oikeus käyttää valitsemiaan päätelaitteita.
        Tarkoittaa sitä että jos modemilla on EU hyväksyntä ja se on oikeaa tyyppia kyseiseen verkkoon se pitää saada sinne liittää.


      • Erehtynyt

        Täysin paska laite. Tallennuksia ei voi katsoa kun dna: n kapasiteetti ei riitä. Aina tulee virheilmoitus videota ei voi toistaa. Johtuu dnan tuen mukaan siitä kun muutkin katsovat samaan aikaan. Täysi lelu siis


    • Petri_Wirtanen

      Tavallista TV:n katselua hubi ei juurikaan muuta paitsi sen että syyskuun alusta alkaen nelosen median kanavat siirtyvät IPtv:hen ja tavallisella antenniverkolla ei kanavia enää näe.

      • tietämätön-

        Eli hubilla voi siis katsoa IPtv:n kautta nelosen kanavia ilman kaapeli tai antenniverkkoa?
        Entä toimiiko siellä myös muut kanavat?


      • Hubiaahha

        Ilmais kanavia eli kaikille vapaasti jaossa olevia ei voi toistaiseksi katsoa hubin kautta IPtv:llä.


      • iltatabu

        Minulla on tabletti ja siinä DNA-tv ja näen kaikki kanavat ilman antennia.
        Miten se on selitettävissä?


      • Anonyymi
        iltatabu kirjoitti:

        Minulla on tabletti ja siinä DNA-tv ja näen kaikki kanavat ilman antennia.
        Miten se on selitettävissä?

        Netin kautta


    • jokumuukuindna

      Jos aikoo katsoa ip-tv:tä niin kannattaa valita jokin muu kuin dna. Muilla enemmän HD kanavia ilmaiskanavina. Muita esim. telia, elisa (viihdeboksi), watson, maxivision. DNA ei ole saanut mtv3,sub ja ava kanavien hd versioita ilmaisjakeluun toisin kuin muut operaattorit. Tässä maxivisionin ilmaiskanavat
      Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5, Kutonen, JIM, Fox HD, Frii, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
      Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

      • Datamaanikko

        Paras nettitelkkarisysteemi on tällä hetkellä telian jossa kakki kanavat tulee hyvällä kuvalaadulla IPTV kautta ja jos ostaa 59 eurolla kovalevyn voi kaikki kanavat myös tallentaa
        Ei tarvitse mud´retia antennisignaakleista tai muista häiriöistä
        Lisäksi laite on todella edullinen kun 19.90 eurolla/kk saa modemin, 100mb linjan ja boxin jos on taloyhtiösopimus ja muistaaksenni 30 ja risat ilman tuota joka on todella halpa verrattunakilpailijan takkuilevaan hubiin tai elisan viihteeseen


    • Hubin-ostaja

      Kävin eilen paikallisessa DNA kaupassa ostamaan tämän hubin ja en ole sitä saanut toimimaan. Käytössäni on Elisan adsl liittymä ja hubi herjaa että kun katsoo esim yleisradion kanavia niin signaali heikko ja kuvaa ei tule. Mistä tälläinen johtuu? Dna sanoi että hubia voi käyttää myös muillakin verkoilla kun Dna:n omalla.

      • Dna-asiakaspalvelu

        Hei.

        Voit katsoa hubilla televisio kanavia minkä tahansa operaattorin kautta eli ei tarvitse olla meidän nettiliittymä. Oletko kiinnittänyt antenni/kaapeli johdon hubista antenni/kaapeli pistokkeeseen? Hubissa peruskanavat tarvitsevat siis antenni/kaapeli signaalin ja maksukanavat toimivat IPtv:n nettiyhteyden kautta. Mikäli olet kytkenyt kaapelit oikein ja silti herjaa heikkoa signaalia niin tarkistathan antenni/kaapeli signaalin. Signaalin on oltava virheetöntä jotta hubilla voidaan katsoa peruskanavia.


    • Käyttökokemuksia_riittää
      • atomifysiikkaa

        Eivät juuri anna palauttaa vaikka laitteeet ei toimisi kuten moni valittaa mutta
        Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.


    • Nytsenostin-ja_petyin

      Dna:ssa kusettivat minua sillä sanoivat että kaikkia kanavia voi katsoa netin kautta, mutta eipä voi. Lisäksi sovelluskaupassa on käsittämättömän vähän ladattavaa materiaalia ja muutenkin käyttöliittymä on surkea. Verkkotallennus ei toimi vaikka sen pitäisi sisältyä Dna-tv liittymään. Lisäksi kun joudun katsomaan antennin kautta niin häiriöitä tulee kuvaan.

      • Werkkotallennus

        Ei toimi minullakaan verkkotallenus. Laite näyttää kyllä sisäisen muistin, mutta ei pysty tallentamaan. Re-wiew painikkeet eivät reagoi mitenkään.


      • vuosien-kokemuksella

        Niiden liikkeissä nyt puhutaan mitä sattuu ja yleensä joka liikkeessä eri lailla :)


      • hewipappa
        vuosien-kokemuksella kirjoitti:

        Niiden liikkeissä nyt puhutaan mitä sattuu ja yleensä joka liikkeessä eri lailla :)

        Kuka tarvitsee tollasia epämääräisiä hubeja kun halvemmallakin saa tosi monipuolisia ja jopa satelliittivastaanopttoon kykeneviä monitoimilaitteita j a näitä saa 3 hubin hinnalla :)
        https://www.satshop.fi/digiboksit/ferguson-ariva-4k-combo.html


      • hewipappa

    • arvelevainen

      taitaa olla tämä hubi tuotu markkinoille kiireellä ja keskeneräisenä.
      Ilmeisesti edes DNA:lla ei ole tarkkaa tietoa miten se toimii.

      • sanokansmuutanii

        Onko se niinku juosten kustu.


    • Tallennustilaa

      Minäkään en ole saanut verkkotallennusta toimimaan ja olin asiasta yhteydessä Dna:han ja sieltä sanottiin että verkkotallennus onnistuu kyllä kunhan tilaa noin 3 euron arvoisen lisätallennus paketin jonka jälkeen Dna-tv:n kuukausimaksu olisi 10.90 euroa.

      • eiköpidäpaikkaansa

        DNA TV hubilla 21,90 e/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Sisältää DNA TV -liittymän TALLENNUKSELLA (6,90 e/kk) sis. DNA TV -sovelluksen, videovuokraamon ja tallennuksen.


      • Neanterilainen

        Dna lupaa että verkkotallennus kuuluu hintaan, mutta ilmeisesti se ei sitten kuulukkaan..... Onkohan kukaan saanut tallennusta toimimaan 6.90 euron hintaan...... Asiasta kannattaisi tehdä reklamaatio ja vaatia selvitystä asiaan. Tosin en tiedä että onkohan tässä sellainen koukku eli ne jotka ovat ottaneet hubin netillä niin heillä on tuo verkkotallennus käytössä.


    • Arkistoja_ei_kerätä

      DNA kauppaa TV-Hubin esitteessä suurta tallennuskapasiteettia lupauksella "Jopa 4000 h tallennustilaa". Jos aikoo kerätä arkistoa, niin erillisen kovalevyn hankinta on välttämätöntä. Tuo alla mainittu totuus on jotenkin päässyt unohtumaan hubin markkinoinnissa?

      https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-tallenteiden-poistuminen-3062017-alkaen/ kertoo, että "Muistutamme, että DNA TV -sovelluksella tehdyt verkkotallennukset ovat katsottavissa kaksi vuotta tallennushetkestä lähtien". Nyt loppukesästä vapautui DNA:n pilvestä tallennustilaa, kun joidenkin asiakkaiden suurella vaivalla keräämät leffa-arkistot päätyivät bittitaivaaseen.

      • Dna-huijaa

        Koko verkkotalennus on huijausta ja toimii ainoastaan pilvipalvelun kautta. Jos siis haluatte tallentaa hubille oikeita tv-lähetyksiä niin erillinen kovalevy on hankittava.


      • Älkää-jaksako

        Verkkotallennus toimii kyllä kunhan sitä osaa käyttää. Dna-tv valikosta valitaan asetukset ja sieltä verkkotallennus. Ilmestyy ikkuna jossa hubi pyytää lupaa laitteen tallennuskapasiteetin käyttöön. Tämän jälkeen verkkotallennus aktivoituu ja kohteet näkyvät valikossa. Valitaan haluttu Tv-kanava joko kirjainten tai selauksen avulla ja painetaan kaukosäätimen Re-wiew painikkeista REC-painiketta ja tallennus alkaa.


      • Ei-muuten_toimi

        Sun ohjeilla ei toimi verkkotallennus. Mitään lupa pyyntöä ei tule vaan joku ihmeen lakiseloste joka kataa hubin.


    • Dna-asiakaspalvelu

      Hei.

      Verkkotallennus 6.90 sisältyy Dna-Tv:n hintaan. Tallentaa voit tabletilla,puhelimella ja tietokoneella sekä katsoa verkkotallennuksia hubin kautta TV:ssä. Verkkotallennus 10.30 sisältääkin sitten tallennuksen suoraan hubin kautta sekä mahdollisuuden saada kanavat samanaikaisesti myös Tv-kortille.

    • Eitusinatavaraa

      Hubi ollut käytössä nyt viisi päivää ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Käytössä Dna:n kaapeliverkko ja mitään häiriötä ei tule vaikka naapurissa remontoidaan.

    • kaikkinäkyysillä

      Mulla on Chromecaster, onko sekin hubi?

      • Naughtydog

        Chromecast toimii muuten samalla tavalla kuin hubi, mutta siinä ei ole sovelluskauppaa. Voit peilata tabletiltasi cromecastin kautta netti-Tv kuvaa Dna-Tv:n kautta televisio ruudullesi.


    • Sääntöjä-sääntöjä

      Kun käynnistin hubin niin näytölle tuli lakiseloste ja kun sen avaa niin tulee valtava määrä lakeja ja sääntöjä joita Dna valvoo ja niiden rikkomisesta voi seurata rangaistus tai Dna:lla on laitteen ulososto mahdollisuus.

      • Isovelivalvoo

        Ota huomioon että Dna:lla on oikeus valvoa hubin käyttöä 48 kuukautta eli määräaikaisen sopimuksen loppuun asti ja asiakkaan on noudatettava Dna:n sääntöjä ja lakeja tai he voivat muuten jopa sulkea sopimuksen tai lukita laitteen.


      • Isovelivalvoo

        Dna voi myös halutessaan poistaa hubilla tehdyt verkkotallennukset kahdenvuoden päästä ja tekevätkin sen kyllä.


      • lakiasiaa
        Isovelivalvoo kirjoitti:

        Ota huomioon että Dna:lla on oikeus valvoa hubin käyttöä 48 kuukautta eli määräaikaisen sopimuksen loppuun asti ja asiakkaan on noudatettava Dna:n sääntöjä ja lakeja tai he voivat muuten jopa sulkea sopimuksen tai lukita laitteen.

        Hiukan perustietoa niin asiakkaille kuin niille jotka vastaavat asiakkaille asiakaspalvelussa
        Otteita mainonnasta:
        http://www.kuluttajaliitto.fi/tietopankki/ostaminen-ja-kuluttajansuoja/markkinointi-ja-mainonta/
        Mainonta ei saa olla totuudenvastaista eikä harhauttavaa. Markkinoinnissa ei saa jättää olennaisia tietoja antamatta. Markkinoinnissa ei myöskään saa käyttää aggressiivisia menettelyjä.
        Markkinoinnin lainmukaisuutta valvoo Kuluttaja-asiamies.
        ---------------------
        Kaupan purku:
        https://www.laki24.fi/irom-irtaimenkauppa-kaupanpurku/
        Jos kaupan kohteessa on virhe, eikä sitä saada korvattua tai muutoin korjattua ostajalla on vielä mahdollisuus kaupan purkamiseen. Kaupan purku on hyvä mieltää viimesijaiseksi keinoksi tilanteen korjaamiseksi. Yleensä kaupan purku aiheuttaa ostajan ja myyjän suhteiden viilentymistä ja muita haitallisia vaikutuksia. Näin ollen on usein paljon parempi, jos riita saadaan sovittua jotakin toista menettelyä noudattaen.
        Kaupan kohteen virheellisyyden tulee olla niin olennaista, ettei sen korjaaminen, hinnanalennus tai vahingonkorvaus riitä korvaukseksi. Ensimmäinen keino virheen poistamiseksi on tavaran korjaaminen, uuden tavaran toimittaminen tai hinnanalennus. Jos ostajalla kuitenkin on edellytykset purkaa kauppa, niin hänen tulee antaa myyjälle purkuilmoitus, jossa yksilöidään tarkasti purkamisen perusteet. Tällaista purkuilmoitusta edeltää luonnollisesti reklamaatio. Purkuilmoitus tulee tehdä myyjälle kohtuullisen ajan kuluessa. Ostajalla saattaa joskus olla mahdollisuus vaatia kaupan purkamisen jälkeen vielä vahingonkorvausta. Kaupan purkuun tähtäävien toimien suunnittelu on tehtävä hyvissä ajoin ja hyvin huolellisesti. Etukäteen valmisteltu suunnitelma auttaa tekemään järkeviä ratkaisuja neuvoteltaessa myyjän kanssa.
        ............................
        http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=celex:31999L0044
        http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX:32011L0083&qid=1403274218893
        ------------------------
        Myyjä vastaa tuotteen virheestä
        https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Uutiset/2017/viikon-vinkki-myyja-vastaa-tuotteen-virheesta/
        Myyjällä on lakisääteinen virhevastuu tuotteen virheestä. Takuu on puolestaan myyjän, valmistajan tai maahantuojan ostajalle antama vapaaehtoinen lisäetu.

        Myyjän vastuu tuotteen virheestä ei automaattisesti pääty takuun loppumiseen. Tuotteen viasta voit siis valittaa myyjälle takuuajan päätyttyä.

        Tuotteen virhe voi tarkoittaa teknisen vian lisäksi esimerkiksi sitä, että tuote ei vastaa annettuja tietoja, sen kestoikä on lyhyempi kuin voi odottaa tai käyttöohjeet ovat puutteelliset.
        -----------------------------
        Tavaran vika tai puute
        https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/tavaran-vika-tai-puute/
        Tavarassa on virhe, jos sen laji, määrä, ominaisuudet tai pakkaus ei vastaa sovittua. Alennuksella myytäviä tuotteita koskevat samat säännöt kuin normaalihintaisia tuotteita.
        Mikä tahansa vika tavarassa ei ole myyjän vastuulle kuuluva virhe. Jos muuta ei ole sovittu, tavarassa on virhe esimerkiksi silloin, kun
            tavara ei sovi käyttöön, johon se on tarkoitettu.
           tavara ei vastaa tietoja, joita siitä on etukäteen annettu.
            tavara kestää lyhyemmän aikaa kuin perustellusti voi odottaa.
            tavara ei ole pakattu asianmukaisella tavalla sen säilyttämiseksi tai suojaamiseksi.
            tavaralle ei ole annettu riittäviä asennus- ja käyttöohjeita suomen- ja ruotsinkielellä.
            tavara ei täytä turvallisuusvaatimuksia.
        ...................................
        Tavaran korjaaminen tai vaihto
        https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/tavaran-vika-tai-puute/korjaaminen/
        Jos korjaaminen tai tavaran vaihtaminen ei onnistu, virhe voidaan hyvittää hinnanalennuksella tai kauppa voidaan purkaa. Hyvitykseksi ei tarvitse hyväksyä liikkeen lahjakorttia tai muuta tuotetta kauppahinnan palautuksen sijasta.
        Kuluttajalla on myös oikeus korvaukseen vahingosta, jonka tavaran virhe on aiheuttanut.
        Kauppahinnan pidätys
        Jos kuluttaja ei ole maksanut kauppahintaa kokonaan, hänellä on oikeus pidättää kauppahinnasta virhettä vastaavan osa kunnes virhe on korjattu tai muuten hyvitetty. Muu osa kauppahinnasta on kuitenkin maksettava sopimuksen mukaisesti.
        ---------------------------
        Myyjän sopimusrikkomukset
        Virheellinen tavara
        http://virtual.vtt.fi/virtual/pkrh/riskilajit/sopimus-ja-vastuuriskit/sopimusrikkomukset/myyjan-sopimusrikkomukset.html
        Mitä myyjän olisi pitänyt tietää tavarasta
        Esim. joidenkin operaattorien laiteiden kohdalla myyjällä on satoja todisteita ja valituksia mm. omilla palstasivuillaan siitä ettei laite ole virheettä toimiva
        Jos virheen seuraamuksista ei ole sopimuksessa sovittu, ne määritellään kauppalain mukaan:
            Myyjä vastaa virheellisen tuotteen korjaamisesta tai toimittaa uuden tuotteen virheellisen tilalle
            Ellei virheellistä tuotetta korjata tai korvata toisella, ostaja voi vaatia hinnanalennusta tai alennuksen sijaan kaupan purkua, jos virhe on olennainen
            Muiden seuraamusten lisäksi ostaja voi vaatia vahingon


    • Jarmis34

      Irtisanoin juuri DNA:n maksukanavat. Kevään muutoksen myöntä niitä ei ole saatu näkyviin, vaikka kaikki on uusittu (tv, kortit, antenni jne.).
      Nyt olisi pitänyt maksaa 65,- €/kk, että saisi tv:n näkyviin, koska hubi kanavapaketti on ainoa mahdollisuus!
      Hieno uudistus! Kannattaisi DNA:n maksaa Digitalle, että laittaa tuon kanavapaketin kaikkiin lähettimiin. Nyt säästää ja kanavat katosivat näkyvistä.

    • Aapo-apostoli

      täytyy muuten ihmetellä että eikö ihmiset lainkaan seuraa markkinoita muuten kuin uskomalla lehtimainoksiin?
      Esim. tuo hubi on "kivikauden" ajan tekniikkaa eikä edes toimi ja halvemmalla saa todella kovia laitteita joilla näkee vaikka satelliittien ja netin kautta kuten tämäkin

      https://www.satshop.fi/digiboksit/vu-duo2.html
      Nopea ja ominaisuuksiltaan paras HD-digiboksi. Nyt saatavissa SatShop.fi:n valmiiksi suomalaisten tarpeisiin muokkaamalla imagella. Erinomainen, luotettava ja monipuolinen digiboksi. Erinomainen kuvanlaatu. 2-4 sisäistä ja 3 ulkoista viritintä. Nämä Enigma2-digiboksit ovat olleet hankalia ottaa käyttöön. Nyt meidän valmiiksi suomalaisten tarpeisiin säädetty imagemme takaa helpon käyttöönoton. Voit tallentaa niin montaa kanavaa kuin haluat. Voit muokata laitteen asetuksia ja toimintaa lähes loputtomasti, jotta laite toimii juuri kuten sinä haluat. Voit jakaa katselukortit lähiverkossa kotitaloudessa toisille digibokseille. Voit myös hallita, kauko-ohjata ja tehdä tallennuksia netin yli PC:llä, Macilla, Android-laitteilla, iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla. Myös maksulliset lähetykset voi siirtää salaamattomana tietokoneelle verkossa. Voit jopa katsoa lähetyksiä muulla laitteella verkon yli vieläpä samalla, kun joku muu katsoo toista kanavaa digiboksilla.

    • Jampe1000

      Sanoin myös irti kaikki kanavapaketit, hubin mukana tuli nettiliitymä jota piti käyttää että näkyy kanavat. Muuta toimii meidän modeemilla. Ei ole ollut mitään käyttöä On avaamattomana ollut jo viime elokuusta asti, Ja sitä Ei kuulemma voi poistaa Koska On määräaikainen. Mutta oli kyllä viimeinen sopimus DNA n kanssa.

    • nohuoh

      DNA hupi oli järkyttävä pettymys-, älkää hommatko. Aikaisemmin meillä oli Elisa viihde. Tallennan paljon ohjelmia. Elisalla näki mitkä oli jo katottu ja pystyi poistamaan kaukosäätimellä. Hubilla ei voi tallentaa kuin kännykällä samoin poistamaan kännykällä. Ohjelmia voin tallentaa vain kaksi samaan aikaan. Kesken ohjelman ei voi aloittaa tallennusta jne . Voi itku ja kahden vuoden määräaikainen:(

      • erissa

        Maxivision toimii, saakohan boksin jo osamaksulla?


    • Pettynythupiin

      Nyt sillä hupilla ei näy edes normaalit maksuttomat antennikanavat. Kun soitin sinne, niin ne sanoivat että he ovat tehneet muutoksia. Nyt pitäisi maksaa 19,90e niin voisi katsoa ilmaisia antennikanavia. Melkoinen yllätys kun veinasinin ottaa sen käyttöön mökillä. Eli tämä hupi on täysin asiakkaiden vedätys. Minulle ne itse tarjosivat sitä TV-kortin tilalle. Kun ne menetti digitan palvelut. Olen sitä mieltä. Että tässä olisi todella, joukkokanteen paikka.

    • Jebut

      Täysin paska laite, ei toimi yhtään..

    • JoelN

      pistäkää viestiä jos joku haluaa myydä hubin oman kovalevyn nissinenjoel (a) Gmail .com

    • nappi-ankka

      Ei toimi, jos sopimus katkaistaan yllättäin.

    • nappi-ankka

      EI tän jälkeen enää koskaan DNA:lle. Kun sopimus on päättynyt.

      • Ohjelmavika

        Laitoin TV-Hubin pari kuukautta sitten ja heti alkoi ongelmat.
        Vika 1. Elokuvia ei voinut tallentaa ( vika ilmeni milloin sattui ).
        Vika 2. Tallennettuja elokuvia ei näy "Verkkotallenteet" luettelossa.
        Vika 3. Minulla on neljä maksukanavaa, ne eivät näkyneet.
        Olin pari kertaa yhteydessä tukeen. Laite resetoitiin ja otettiin pistoke irti seinästä ja takaisin niin laite alkoi toimimaan.
        Nyt minulle on vika selvinnyt. Jos boxin sammuttaa ja käynnistää kaukosäätimestä niin laite ei toimi ( joskus toimii). On sammutettava ja käynnistettävä seinäpistokkeella tai laitteen takaa. Tällöin ohjelma alkaa pyörimään alusta saakka, ja toimii.
        Laajakaistamodeemi on oltava päällä ennen TV Hubin käynnistämistä.
        Ihmettelen ohjelman vikaa, miksi maksukanavat eivät näy ja ohjelmia ei voi tallentaa, mikä yhteys näillä on (ohjelma moka ).
        Maksukanavista ei voi tallentaa elokuvia, se on estetty.
        DNA:lta ehdotettiin, että voisin laittaa katkaisijalla olevan jatkojohdon.
        Onkohan tässä syytä kerrakseen sopimuksen purkamiseksi ?


    • Anonyymi

      Hommasin HUBIN 4.9 ...kaikki mahdolliset ongelmat. Toimii ajoittain.

      • Anonyymi

        Suoraan sanoen perseestä kun on niin epävarma. Toimiessaan ok.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suoraan sanoen perseestä kun on niin epävarma. Toimiessaan ok.

        Järkyttävän huono.
        Tallennus ei toimi, laite ei käynnisty kuin joka toisella yrityksellä, kuva pätkii tai käynnistyksen jälkeen ruutu mustana.
        Verkkoon tallennus ei toiminut kohta 3 vuoteen kunnolla ( joka kolmas kertaa saattaa onnistua useimmiten ei) aina luvataan uusia päivityksiä jotka korjaavat vanhan ongelmat mutta ei onnistu.
        DNA omilla sivuilla kommentointi suljetaan kun ihmiset valittaa ongelmista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkyttävän huono.
        Tallennus ei toimi, laite ei käynnisty kuin joka toisella yrityksellä, kuva pätkii tai käynnistyksen jälkeen ruutu mustana.
        Verkkoon tallennus ei toiminut kohta 3 vuoteen kunnolla ( joka kolmas kertaa saattaa onnistua useimmiten ei) aina luvataan uusia päivityksiä jotka korjaavat vanhan ongelmat mutta ei onnistu.
        DNA omilla sivuilla kommentointi suljetaan kun ihmiset valittaa ongelmista.

        Puhuu asiaa. Minulla samoja ongelmia. Ohjelma käy taustalla, kuva ei liiku. Ei saa yhteyttä modeemiin. Kun soittaa Dna:lle tulee samoja selityksiä, buuttaa modeeni hub-laite. Mun mielestä tää lähtee pian maatakiertävälle radalle. Jukka Länsimäeltä.


    • Anonyymi

      Ihan paska ei suostu aukeamaan jumittaa vaan
      Ei totte säädintä
      Jotenkin pitäs päästä eroon koko laitteesta

      • Anonyymi

        DNA tv-hubi on niin surkea laite, että ainoa verkko jossa siitä on hyötyä, on kalaverkon painona. Aivan täyttä paskaa.


    • Anonyymi

      Jäätävää paskaa...

    • Anonyymi

      Pysykää kaukana Klaukkalassa toimivasta SatShopista, Suomen satelliittikauppa Oy.
      Surkeat digiboksit, kokeilu jää asiakkaan maksettavaksi ja rahoja ei palutetta.

      • Anonyymi

        Jos paikkakunnalla on sateliitti ja antennikauppias , jonka kautta voi saada bokseja, niin ne liikkeet yleensä laittaa laitteen toimimaan myös.


    • Anonyymi

      Kuopiossa kaupunkialueella en oo keksiny mitään vikaa DNA Hubista. Käytössä ollu 2vuotta ja päivittävät vaan paremmaksi koko ajan. Nyt tuli uus ohjelm valikko ja rajaton tallennus .

    • Anonyymi

      Tuo purkki on vaikuttanut ihan kelvolliselta Android TV:ltä mitä oon viikon pyöritellut. Elisa viihde, Areena, Netflix, Viaplay lähinnä käytössä. Kake on hyvä. Lisäksi langattomat wifi-kuulokkeet toimii hienosti ja napista saa pausen ym. Myös cast on pelittänyt mitä lähinnä musaa siirtänen ja jotain Netflix kokeilin kanssa (ainoa miinus ettei puhelimen iLuuri 8 volume toimi).

      Jos jollain olis DNA tunnukset ja vois littää mun laitteen pääsisin käyttää myös digibokseja, johon ei pääse ilman. Teknisestä tuesta kerrottiin et jos on sopimus voi liittää toisen laitteen, mutta ei pääse sopimuslaitteen tallennuksiin ym käsiksi .Tuo nyt eniten harmittaa muo kun tarvisin DVB-T2 viritintä ekä viitsis toista boksia sen takia hankkia. Meniskö sitten ihan sarjanumerolla (619283024337) tai mac koodilla (78:65:59:E6:A1:01)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe