DNA TV hubi

Hubiton

Minulla on ongelmia sisäantennin kanssa. Jos hommaisin hubin niin pystyisinkö katsomaan sen kanssa kaikkia kanavia ilman antennia?

62

8538

  Vastaukset

  • Hubi ja sisäantenni ei kuulosta hyvältä yhdistelmältä.

   • Hubi tarvitsee toimiakseen virheettömän signaalin joko antenni/kaapeli tai IPtv. Sisäantennilla virheettömän signaalin saaminen on haastavaa ja suosittelenkin nopeaa laajakaistaa ja IPtv:tä.


   • Mikä on IPtv?


   • Iptv = Internet protocol tv eli laajakaistan kautta katsottavia suoria tv-lähetyksiä.


   • Telia / DNA
    Mitkä on suurimmat erot jo laitteissa
    Itse esim. maksan 19.90/kk taloyhtiösomimuksella 100Mb linjasta
    Siihen kuuluu modemi ja digiboxi
    Laitteisto on ikään kuin vuokralla eli sitä ei tarvitse ostaa omaksi ja jos jokin laite hajoaa saa välittömästi uuden tilalle ilmaiseksi jos ei ole itse laitetta hajottanut.
    Kaikki kanavat hyvällä kuvalaadulla IPTV netin kautta ja jos hankkii kovalevyn niin kaikki kanavat voi myös tallentaa toisin kuin kilpailijoilla.
    Ei ole siis riippuvainen antennista tai sen signaalin laadusta.
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    DNA taas myy sinulle kovaan hintaan Modemin ja Hubin ja linjan
    Maksat linjasta ja hubistan n 38€/kk ja sen lisäksi pitää vielä ostaa se modemi joko erissä maksaen tai kerralla jolloin niiden "valokutumodemiin" tulee n 150 euroa hinnaksi.
    Niiden vikaantuessa on liisterissä koska tahtovat aina laittaa laitteet ensin huoltoon jolloin olet ilman laitetta ja odottelet sitä huollosta.
    Kun kahden vuoden maksuaika jota yleensä DNA suosii menee umpeen on laitteisto jo niin vanhanaikainen ettei sillä ole juurikaan arvoa ja taas saat itse ostaa uudet kamat kun mallit tai tekniikka ovat taas muuttuneet.
    Lisäksi DNA vastoin EU ja suomen lakia "pakkomyy" sinulle omia modemimalleja koska muut ei heidän mielestä ole "hyväksyttyjä" heidän linjaansa vaikka laki muuta sanookin

    Viestintävirasto kertoo näin :
    Viestintäviraston tehtävänä on valvoa tietoyhteiskuntakaaren säännöksiä ja niiden perusteella annettuja määräyksiä. Lain mukaan teleyritys ei saa lähtökohtaisesti estää käyttäjää liittämästä yleiseen viestintäverkkoon lain vaatimusten mukaista telepäätelaitetta (246 §). Samoin niin sanotun EU:n verkkoneutraliteettiasetuksen (2015/2120) 3 artiklan mukaan internetyhteyspalvelun käyttäjällä on muun ohella oikeus käyttää valitsemiaan päätelaitteita.
    Tarkoittaa sitä että jos modemilla on EU hyväksyntä ja se on oikeaa tyyppia kyseiseen verkkoon se pitää saada sinne liittää.


   • Täysin paska laite. Tallennuksia ei voi katsoa kun dna: n kapasiteetti ei riitä. Aina tulee virheilmoitus videota ei voi toistaa. Johtuu dnan tuen mukaan siitä kun muutkin katsovat samaan aikaan. Täysi lelu siis


  • Tavallista TV:n katselua hubi ei juurikaan muuta paitsi sen että syyskuun alusta alkaen nelosen median kanavat siirtyvät IPtv:hen ja tavallisella antenniverkolla ei kanavia enää näe.

   • Eli hubilla voi siis katsoa IPtv:n kautta nelosen kanavia ilman kaapeli tai antenniverkkoa?
    Entä toimiiko siellä myös muut kanavat?


   • Ilmais kanavia eli kaikille vapaasti jaossa olevia ei voi toistaiseksi katsoa hubin kautta IPtv:llä.


   • Minulla on tabletti ja siinä DNA-tv ja näen kaikki kanavat ilman antennia.
    Miten se on selitettävissä?


   • iltatabu kirjoitti:

    Minulla on tabletti ja siinä DNA-tv ja näen kaikki kanavat ilman antennia.
    Miten se on selitettävissä?

    Netin kautta


  • Jos aikoo katsoa ip-tv:tä niin kannattaa valita jokin muu kuin dna. Muilla enemmän HD kanavia ilmaiskanavina. Muita esim. telia, elisa (viihdeboksi), watson, maxivision. DNA ei ole saanut mtv3,sub ja ava kanavien hd versioita ilmaisjakeluun toisin kuin muut operaattorit. Tässä maxivisionin ilmaiskanavat
   Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5, Kutonen, JIM, Fox HD, Frii, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
   Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

   • Paras nettitelkkarisysteemi on tällä hetkellä telian jossa kakki kanavat tulee hyvällä kuvalaadulla IPTV kautta ja jos ostaa 59 eurolla kovalevyn voi kaikki kanavat myös tallentaa
    Ei tarvitse mud´retia antennisignaakleista tai muista häiriöistä
    Lisäksi laite on todella edullinen kun 19.90 eurolla/kk saa modemin, 100mb linjan ja boxin jos on taloyhtiösopimus ja muistaaksenni 30 ja risat ilman tuota joka on todella halpa verrattunakilpailijan takkuilevaan hubiin tai elisan viihteeseen


  • Kävin eilen paikallisessa DNA kaupassa ostamaan tämän hubin ja en ole sitä saanut toimimaan. Käytössäni on Elisan adsl liittymä ja hubi herjaa että kun katsoo esim yleisradion kanavia niin signaali heikko ja kuvaa ei tule. Mistä tälläinen johtuu? Dna sanoi että hubia voi käyttää myös muillakin verkoilla kun Dna:n omalla.

   • Hei.

    Voit katsoa hubilla televisio kanavia minkä tahansa operaattorin kautta eli ei tarvitse olla meidän nettiliittymä. Oletko kiinnittänyt antenni/kaapeli johdon hubista antenni/kaapeli pistokkeeseen? Hubissa peruskanavat tarvitsevat siis antenni/kaapeli signaalin ja maksukanavat toimivat IPtv:n nettiyhteyden kautta. Mikäli olet kytkenyt kaapelit oikein ja silti herjaa heikkoa signaalia niin tarkistathan antenni/kaapeli signaalin. Signaalin on oltava virheetöntä jotta hubilla voidaan katsoa peruskanavia.


   • Eivät juuri anna palauttaa vaikka laitteeet ei toimisi kuten moni valittaa mutta
    Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.


  • Dna:ssa kusettivat minua sillä sanoivat että kaikkia kanavia voi katsoa netin kautta, mutta eipä voi. Lisäksi sovelluskaupassa on käsittämättömän vähän ladattavaa materiaalia ja muutenkin käyttöliittymä on surkea. Verkkotallennus ei toimi vaikka sen pitäisi sisältyä Dna-tv liittymään. Lisäksi kun joudun katsomaan antennin kautta niin häiriöitä tulee kuvaan.

   • Ei toimi minullakaan verkkotallenus. Laite näyttää kyllä sisäisen muistin, mutta ei pysty tallentamaan. Re-wiew painikkeet eivät reagoi mitenkään.


   • Niiden liikkeissä nyt puhutaan mitä sattuu ja yleensä joka liikkeessä eri lailla :)


   • vuosien-kokemuksella kirjoitti:

    Niiden liikkeissä nyt puhutaan mitä sattuu ja yleensä joka liikkeessä eri lailla :)

    Kuka tarvitsee tollasia epämääräisiä hubeja kun halvemmallakin saa tosi monipuolisia ja jopa satelliittivastaanopttoon kykeneviä monitoimilaitteita j a näitä saa 3 hubin hinnalla :)
    https://www.satshop.fi/digiboksit/ferguson-ariva-4k-combo.html  • taitaa olla tämä hubi tuotu markkinoille kiireellä ja keskeneräisenä.
   Ilmeisesti edes DNA:lla ei ole tarkkaa tietoa miten se toimii.

   • Onko se niinku juosten kustu.


  • Minäkään en ole saanut verkkotallennusta toimimaan ja olin asiasta yhteydessä Dna:han ja sieltä sanottiin että verkkotallennus onnistuu kyllä kunhan tilaa noin 3 euron arvoisen lisätallennus paketin jonka jälkeen Dna-tv:n kuukausimaksu olisi 10.90 euroa.

   • DNA TV hubilla 21,90 e/kk. Liittymän avaus 3,90 €. Sisältää DNA TV -liittymän TALLENNUKSELLA (6,90 e/kk) sis. DNA TV -sovelluksen, videovuokraamon ja tallennuksen.


   • Dna lupaa että verkkotallennus kuuluu hintaan, mutta ilmeisesti se ei sitten kuulukkaan..... Onkohan kukaan saanut tallennusta toimimaan 6.90 euron hintaan...... Asiasta kannattaisi tehdä reklamaatio ja vaatia selvitystä asiaan. Tosin en tiedä että onkohan tässä sellainen koukku eli ne jotka ovat ottaneet hubin netillä niin heillä on tuo verkkotallennus käytössä.


  • DNA kauppaa TV-Hubin esitteessä suurta tallennuskapasiteettia lupauksella "Jopa 4000 h tallennustilaa". Jos aikoo kerätä arkistoa, niin erillisen kovalevyn hankinta on välttämätöntä. Tuo alla mainittu totuus on jotenkin päässyt unohtumaan hubin markkinoinnissa?

   https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-tallenteiden-poistuminen-3062017-alkaen/ kertoo, että "Muistutamme, että DNA TV -sovelluksella tehdyt verkkotallennukset ovat katsottavissa kaksi vuotta tallennushetkestä lähtien". Nyt loppukesästä vapautui DNA:n pilvestä tallennustilaa, kun joidenkin asiakkaiden suurella vaivalla keräämät leffa-arkistot päätyivät bittitaivaaseen.

   • Koko verkkotalennus on huijausta ja toimii ainoastaan pilvipalvelun kautta. Jos siis haluatte tallentaa hubille oikeita tv-lähetyksiä niin erillinen kovalevy on hankittava.


   • Verkkotallennus toimii kyllä kunhan sitä osaa käyttää. Dna-tv valikosta valitaan asetukset ja sieltä verkkotallennus. Ilmestyy ikkuna jossa hubi pyytää lupaa laitteen tallennuskapasiteetin käyttöön. Tämän jälkeen verkkotallennus aktivoituu ja kohteet näkyvät valikossa. Valitaan haluttu Tv-kanava joko kirjainten tai selauksen avulla ja painetaan kaukosäätimen Re-wiew painikkeista REC-painiketta ja tallennus alkaa.


   • Sun ohjeilla ei toimi verkkotallennus. Mitään lupa pyyntöä ei tule vaan joku ihmeen lakiseloste joka kataa hubin.


  • Hei.

   Verkkotallennus 6.90 sisältyy Dna-Tv:n hintaan. Tallentaa voit tabletilla,puhelimella ja tietokoneella sekä katsoa verkkotallennuksia hubin kautta TV:ssä. Verkkotallennus 10.30 sisältääkin sitten tallennuksen suoraan hubin kautta sekä mahdollisuuden saada kanavat samanaikaisesti myös Tv-kortille.

  • Hubi ollut käytössä nyt viisi päivää ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Käytössä Dna:n kaapeliverkko ja mitään häiriötä ei tule vaikka naapurissa remontoidaan.

  • Mulla on Chromecaster, onko sekin hubi?

   • Chromecast toimii muuten samalla tavalla kuin hubi, mutta siinä ei ole sovelluskauppaa. Voit peilata tabletiltasi cromecastin kautta netti-Tv kuvaa Dna-Tv:n kautta televisio ruudullesi.


  • Kun käynnistin hubin niin näytölle tuli lakiseloste ja kun sen avaa niin tulee valtava määrä lakeja ja sääntöjä joita Dna valvoo ja niiden rikkomisesta voi seurata rangaistus tai Dna:lla on laitteen ulososto mahdollisuus.

   • Ota huomioon että Dna:lla on oikeus valvoa hubin käyttöä 48 kuukautta eli määräaikaisen sopimuksen loppuun asti ja asiakkaan on noudatettava Dna:n sääntöjä ja lakeja tai he voivat muuten jopa sulkea sopimuksen tai lukita laitteen.


   • Dna voi myös halutessaan poistaa hubilla tehdyt verkkotallennukset kahdenvuoden päästä ja tekevätkin sen kyllä.


   • Isovelivalvoo kirjoitti:

    Ota huomioon että Dna:lla on oikeus valvoa hubin käyttöä 48 kuukautta eli määräaikaisen sopimuksen loppuun asti ja asiakkaan on noudatettava Dna:n sääntöjä ja lakeja tai he voivat muuten jopa sulkea sopimuksen tai lukita laitteen.

    Hiukan perustietoa niin asiakkaille kuin niille jotka vastaavat asiakkaille asiakaspalvelussa
    Otteita mainonnasta:
    http://www.kuluttajaliitto.fi/tietopankki/ostaminen-ja-kuluttajansuoja/markkinointi-ja-mainonta/
    Mainonta ei saa olla totuudenvastaista eikä harhauttavaa. Markkinoinnissa ei saa jättää olennaisia tietoja antamatta. Markkinoinnissa ei myöskään saa käyttää aggressiivisia menettelyjä.
    Markkinoinnin lainmukaisuutta valvoo Kuluttaja-asiamies.
    ---------------------
    Kaupan purku:
    https://www.laki24.fi/irom-irtaimenkauppa-kaupanpurku/
    Jos kaupan kohteessa on virhe, eikä sitä saada korvattua tai muutoin korjattua ostajalla on vielä mahdollisuus kaupan purkamiseen. Kaupan purku on hyvä mieltää viimesijaiseksi keinoksi tilanteen korjaamiseksi. Yleensä kaupan purku aiheuttaa ostajan ja myyjän suhteiden viilentymistä ja muita haitallisia vaikutuksia. Näin ollen on usein paljon parempi, jos riita saadaan sovittua jotakin toista menettelyä noudattaen.
    Kaupan kohteen virheellisyyden tulee olla niin olennaista, ettei sen korjaaminen, hinnanalennus tai vahingonkorvaus riitä korvaukseksi. Ensimmäinen keino virheen poistamiseksi on tavaran korjaaminen, uuden tavaran toimittaminen tai hinnanalennus. Jos ostajalla kuitenkin on edellytykset purkaa kauppa, niin hänen tulee antaa myyjälle purkuilmoitus, jossa yksilöidään tarkasti purkamisen perusteet. Tällaista purkuilmoitusta edeltää luonnollisesti reklamaatio. Purkuilmoitus tulee tehdä myyjälle kohtuullisen ajan kuluessa. Ostajalla saattaa joskus olla mahdollisuus vaatia kaupan purkamisen jälkeen vielä vahingonkorvausta. Kaupan purkuun tähtäävien toimien suunnittelu on tehtävä hyvissä ajoin ja hyvin huolellisesti. Etukäteen valmisteltu suunnitelma auttaa tekemään järkeviä ratkaisuja neuvoteltaessa myyjän kanssa.
    ............................
    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=celex:31999L0044
    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX:32011L0083&qid=1403274218893
    ------------------------
    Myyjä vastaa tuotteen virheestä
    https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Uutiset/2017/viikon-vinkki-myyja-vastaa-tuotteen-virheesta/
    Myyjällä on lakisääteinen virhevastuu tuotteen virheestä. Takuu on puolestaan myyjän, valmistajan tai maahantuojan ostajalle antama vapaaehtoinen lisäetu.

    Myyjän vastuu tuotteen virheestä ei automaattisesti pääty takuun loppumiseen. Tuotteen viasta voit siis valittaa myyjälle takuuajan päätyttyä.

    Tuotteen virhe voi tarkoittaa teknisen vian lisäksi esimerkiksi sitä, että tuote ei vastaa annettuja tietoja, sen kestoikä on lyhyempi kuin voi odottaa tai käyttöohjeet ovat puutteelliset.
    -----------------------------
    Tavaran vika tai puute
    https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/tavaran-vika-tai-puute/
    Tavarassa on virhe, jos sen laji, määrä, ominaisuudet tai pakkaus ei vastaa sovittua. Alennuksella myytäviä tuotteita koskevat samat säännöt kuin normaalihintaisia tuotteita.
    Mikä tahansa vika tavarassa ei ole myyjän vastuulle kuuluva virhe. Jos muuta ei ole sovittu, tavarassa on virhe esimerkiksi silloin, kun
        tavara ei sovi käyttöön, johon se on tarkoitettu.
       tavara ei vastaa tietoja, joita siitä on etukäteen annettu.
        tavara kestää lyhyemmän aikaa kuin perustellusti voi odottaa.
        tavara ei ole pakattu asianmukaisella tavalla sen säilyttämiseksi tai suojaamiseksi.
        tavaralle ei ole annettu riittäviä asennus- ja käyttöohjeita suomen- ja ruotsinkielellä.
        tavara ei täytä turvallisuusvaatimuksia.
    ...................................
    Tavaran korjaaminen tai vaihto
    https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/tavaran-vika-tai-puute/korjaaminen/
    Jos korjaaminen tai tavaran vaihtaminen ei onnistu, virhe voidaan hyvittää hinnanalennuksella tai kauppa voidaan purkaa. Hyvitykseksi ei tarvitse hyväksyä liikkeen lahjakorttia tai muuta tuotetta kauppahinnan palautuksen sijasta.
    Kuluttajalla on myös oikeus korvaukseen vahingosta, jonka tavaran virhe on aiheuttanut.
    Kauppahinnan pidätys
    Jos kuluttaja ei ole maksanut kauppahintaa kokonaan, hänellä on oikeus pidättää kauppahinnasta virhettä vastaavan osa kunnes virhe on korjattu tai muuten hyvitetty. Muu osa kauppahinnasta on kuitenkin maksettava sopimuksen mukaisesti.
    ---------------------------
    Myyjän sopimusrikkomukset
    Virheellinen tavara
    http://virtual.vtt.fi/virtual/pkrh/riskilajit/sopimus-ja-vastuuriskit/sopimusrikkomukset/myyjan-sopimusrikkomukset.html
    Mitä myyjän olisi pitänyt tietää tavarasta
    Esim. joidenkin operaattorien laiteiden kohdalla myyjällä on satoja todisteita ja valituksia mm. omilla palstasivuillaan siitä ettei laite ole virheettä toimiva
    Jos virheen seuraamuksista ei ole sopimuksessa sovittu, ne määritellään kauppalain mukaan:
        Myyjä vastaa virheellisen tuotteen korjaamisesta tai toimittaa uuden tuotteen virheellisen tilalle
        Ellei virheellistä tuotetta korjata tai korvata toisella, ostaja voi vaatia hinnanalennusta tai alennuksen sijaan kaupan purkua, jos virhe on olennainen
        Muiden seuraamusten lisäksi ostaja voi vaatia vahingon


  • Irtisanoin juuri DNA:n maksukanavat. Kevään muutoksen myöntä niitä ei ole saatu näkyviin, vaikka kaikki on uusittu (tv, kortit, antenni jne.).
   Nyt olisi pitänyt maksaa 65,- €/kk, että saisi tv:n näkyviin, koska hubi+kanavapaketti on ainoa mahdollisuus!
   Hieno uudistus! Kannattaisi DNA:n maksaa Digitalle, että laittaa tuon kanavapaketin kaikkiin lähettimiin. Nyt säästää ja kanavat katosivat näkyvistä.

  • täytyy muuten ihmetellä että eikö ihmiset lainkaan seuraa markkinoita muuten kuin uskomalla lehtimainoksiin?
   Esim. tuo hubi on "kivikauden" ajan tekniikkaa eikä edes toimi ja halvemmalla saa todella kovia laitteita joilla näkee vaikka satelliittien ja netin kautta kuten tämäkin

   https://www.satshop.fi/digiboksit/vu-duo2.html
   Nopea ja ominaisuuksiltaan paras HD-digiboksi. Nyt saatavissa SatShop.fi:n valmiiksi suomalaisten tarpeisiin muokkaamalla imagella. Erinomainen, luotettava ja monipuolinen digiboksi. Erinomainen kuvanlaatu. 2-4 sisäistä ja 3 ulkoista viritintä. Nämä Enigma2-digiboksit ovat olleet hankalia ottaa käyttöön. Nyt meidän valmiiksi suomalaisten tarpeisiin säädetty imagemme takaa helpon käyttöönoton. Voit tallentaa niin montaa kanavaa kuin haluat. Voit muokata laitteen asetuksia ja toimintaa lähes loputtomasti, jotta laite toimii juuri kuten sinä haluat. Voit jakaa katselukortit lähiverkossa kotitaloudessa toisille digibokseille. Voit myös hallita, kauko-ohjata ja tehdä tallennuksia netin yli PC:llä, Macilla, Android-laitteilla, iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla. Myös maksulliset lähetykset voi siirtää salaamattomana tietokoneelle verkossa. Voit jopa katsoa lähetyksiä muulla laitteella verkon yli vieläpä samalla, kun joku muu katsoo toista kanavaa digiboksilla.

  • Sanoin myös irti kaikki kanavapaketit, hubin mukana tuli nettiliitymä jota piti käyttää että näkyy kanavat. Muuta toimii meidän modeemilla. Ei ole ollut mitään käyttöä On avaamattomana ollut jo viime elokuusta asti, Ja sitä Ei kuulemma voi poistaa Koska On määräaikainen. Mutta oli kyllä viimeinen sopimus DNA n kanssa.

  • DNA hupi oli järkyttävä pettymys-, älkää hommatko. Aikaisemmin meillä oli Elisa viihde. Tallennan paljon ohjelmia. Elisalla näki mitkä oli jo katottu ja pystyi poistamaan kaukosäätimellä. Hubilla ei voi tallentaa kuin kännykällä samoin poistamaan kännykällä. Ohjelmia voin tallentaa vain kaksi samaan aikaan. Kesken ohjelman ei voi aloittaa tallennusta jne . Voi itku ja kahden vuoden määräaikainen:(

   • Maxivision toimii, saakohan boksin jo osamaksulla?


  • Nyt sillä hupilla ei näy edes normaalit maksuttomat antennikanavat. Kun soitin sinne, niin ne sanoivat että he ovat tehneet muutoksia. Nyt pitäisi maksaa 19,90e niin voisi katsoa ilmaisia antennikanavia. Melkoinen yllätys kun veinasinin ottaa sen käyttöön mökillä. Eli tämä hupi on täysin asiakkaiden vedätys. Minulle ne itse tarjosivat sitä TV-kortin tilalle. Kun ne menetti digitan palvelut. Olen sitä mieltä. Että tässä olisi todella, joukkokanteen paikka.

  • Täysin paska laite, ei toimi yhtään..

  • pistäkää viestiä jos joku haluaa myydä hubin oman kovalevyn nissinenjoel (a) Gmail .com

  • Ei toimi, jos sopimus katkaistaan yllättäin.

  • EI tän jälkeen enää koskaan DNA:lle. Kun sopimus on päättynyt.

   • Laitoin TV-Hubin pari kuukautta sitten ja heti alkoi ongelmat.
    Vika 1. Elokuvia ei voinut tallentaa ( vika ilmeni milloin sattui ).
    Vika 2. Tallennettuja elokuvia ei näy "Verkkotallenteet" luettelossa.
    Vika 3. Minulla on neljä maksukanavaa, ne eivät näkyneet.
    Olin pari kertaa yhteydessä tukeen. Laite resetoitiin ja otettiin pistoke irti seinästä ja takaisin niin laite alkoi toimimaan.
    Nyt minulle on vika selvinnyt. Jos boxin sammuttaa ja käynnistää kaukosäätimestä niin laite ei toimi ( joskus toimii). On sammutettava ja käynnistettävä seinäpistokkeella tai laitteen takaa. Tällöin ohjelma alkaa pyörimään alusta saakka, ja toimii.
    Laajakaistamodeemi on oltava päällä ennen TV Hubin käynnistämistä.
    Ihmettelen ohjelman vikaa, miksi maksukanavat eivät näy ja ohjelmia ei voi tallentaa, mikä yhteys näillä on (ohjelma moka ).
    Maksukanavista ei voi tallentaa elokuvia, se on estetty.
    DNA:lta ehdotettiin, että voisin laittaa katkaisijalla olevan jatkojohdon.
    Onkohan tässä syytä kerrakseen sopimuksen purkamiseksi ?


  • Hommasin HUBIN 4.9 ...kaikki mahdolliset ongelmat. Toimii ajoittain.

   • Suoraan sanoen perseestä kun on niin epävarma. Toimiessaan ok.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suoraan sanoen perseestä kun on niin epävarma. Toimiessaan ok.

    Järkyttävän huono.
    Tallennus ei toimi, laite ei käynnisty kuin joka toisella yrityksellä, kuva pätkii tai käynnistyksen jälkeen ruutu mustana.
    Verkkoon tallennus ei toiminut kohta 3 vuoteen kunnolla ( joka kolmas kertaa saattaa onnistua useimmiten ei) aina luvataan uusia päivityksiä jotka korjaavat vanhan ongelmat mutta ei onnistu.
    DNA omilla sivuilla kommentointi suljetaan kun ihmiset valittaa ongelmista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Järkyttävän huono.
    Tallennus ei toimi, laite ei käynnisty kuin joka toisella yrityksellä, kuva pätkii tai käynnistyksen jälkeen ruutu mustana.
    Verkkoon tallennus ei toiminut kohta 3 vuoteen kunnolla ( joka kolmas kertaa saattaa onnistua useimmiten ei) aina luvataan uusia päivityksiä jotka korjaavat vanhan ongelmat mutta ei onnistu.
    DNA omilla sivuilla kommentointi suljetaan kun ihmiset valittaa ongelmista.

    Puhuu asiaa. Minulla samoja ongelmia. Ohjelma käy taustalla, kuva ei liiku. Ei saa yhteyttä modeemiin. Kun soittaa Dna:lle tulee samoja selityksiä, buuttaa modeeni+hub-laite. Mun mielestä tää lähtee pian maatakiertävälle radalle. Jukka Länsimäeltä.


  • Ihan paska ei suostu aukeamaan jumittaa vaan
   Ei totte säädintä
   Jotenkin pitäs päästä eroon koko laitteesta

   • DNA tv-hubi on niin surkea laite, että ainoa verkko jossa siitä on hyötyä, on kalaverkon painona. Aivan täyttä paskaa.


  • Jäätävää paskaa...

  • Pysykää kaukana Klaukkalassa toimivasta SatShopista, Suomen satelliittikauppa Oy.
   Surkeat digiboksit, kokeilu jää asiakkaan maksettavaksi ja rahoja ei palutetta.

   • Jos paikkakunnalla on sateliitti ja antennikauppias , jonka kautta voi saada bokseja, niin ne liikkeet yleensä laittaa laitteen toimimaan myös.


  • Kuopiossa kaupunkialueella en oo keksiny mitään vikaa DNA Hubista. Käytössä ollu 2vuotta ja päivittävät vaan paremmaksi koko ajan. Nyt tuli uus ohjelm valikko ja rajaton tallennus .

  • Tuo purkki on vaikuttanut ihan kelvolliselta Android TV:ltä mitä oon viikon pyöritellut. Elisa viihde, Areena, Netflix, Viaplay lähinnä käytössä. Kake on hyvä. Lisäksi langattomat wifi-kuulokkeet toimii hienosti ja napista saa pausen ym. Myös cast on pelittänyt mitä lähinnä musaa siirtänen ja jotain Netflix kokeilin kanssa (ainoa miinus ettei puhelimen iLuuri 8 volume toimi).

   Jos jollain olis DNA tunnukset ja vois littää mun laitteen pääsisin käyttää myös digibokseja, johon ei pääse ilman. Teknisestä tuesta kerrottiin et jos on sopimus voi liittää toisen laitteen, mutta ei pääse sopimuslaitteen tallennuksiin ym käsiksi .Tuo nyt eniten harmittaa muo kun tarvisin DVB-T2 viritintä ekä viitsis toista boksia sen takia hankkia. Meniskö sitten ihan sarjanumerolla (619283024337) tai mac koodilla (78:65:59:E6:A1:01)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   6517
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   3233
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2116
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   347
   1832