Aihe

Alkoholiriippuvuus vie järjen

Kohtuukäyttäjät

Yksi elämä, yksi maksa, yksi haima ja yhdet aivot. Jokainen lyhyen elämän päivistä on ainutkertainen. Silti jotkut mieluummin ryyppäävät koko elämänsä aikaiseen lokaan ja hautaan aiheuttaen suunnatonta kärsimystä läheisilleen ja lapsilleen.
Lopulta vain sen takia, että alkoholi vie pois tärinät, ahdistuksen ja muut vieroitusoireet , että tuntevat olonsa normaaliksi hetken ajan, kuin aikaan ennen ensimmäistäkään ryyppyä.
Parasta hoitoa päihderiippuvaiselle olisi varhaisessa vaiheessa kaiken rahallisen ja muun tuen lopettaminen. Kodittomana ja rahattomana juoppona voisi järki palata ennen ensimmäistä kohtalokasta haimatulehdusta ja yhteiskunnalle kalliita sairaalahoitoja.
Mitä nopeammin juoppo kokisi totaalisen pohjakosketuksensa sitä nopeammin hän saattaisi tajuta raitistua. Kaikki päihdehoitoklinikat vain pitkittävät juopon uraa, mahdollistaen ryyppäämisen sisätautiosaston letkuihin saakka yhteiskunnalle mahdollisimman kalliilla tavalla. Vain juopon oma ymmärrys ja tilansa tajuaminen voi raitistaa. Kaikki muu on kuin kaivoon kannettua vettä.

5

171

  Vastaukset

  • Koditon ja rahaton juoppo se vasta juokin. "Kaikki meni" ei mitään väliä OTETAAN.

   • Kaikkihan lähtee omasta halusta. Seuraavaksi tulevat apuvälineet oman halun toteuttamiseen. Mitään salatiedettä nämä asiat eivät ole. Toista ei kiinnosta paskaakaan juomisen lopettaminen ja toinen haluaa ponnistella kaikkensa juomattomuuden eteen.


  • Jokaisella on oma pohja. Ei välttämättä kaikki ole vielä mennyt. Joillakin järki tulee päähän ennen sitä.

  • Kun kerran kaikki ei-alkoholistit ovat vakaasti, faktapohjaisesti ja täydessä ymmärryksessä sitä mieltä, että kaikki vain katuojaan eikä mitään hoitohyysäystä, niin miksei tätä sitten toteuteta? Tai alkakaa vaikka joukolla jahdata juoppoja päihdeklinikoiden edustalla ja hakata niitä kuoliaaksi.

   Alkoholismi-palstalla ihmiset jakavat joko a) halveksuntaa, b) vihaa tai "empaattisimmat" c) epätoivoa. Tapu-tapu!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453