Miten meni koulukuljetukset niinku omastamielestä?

Konsulttisössii

Kyllä on taas sössitty koulukuljetukset ammattitaidottomien tunareiden toimesta. Huomaa, että päätöksiä on tehneet henkilöt, joilla ei ole ollut hommaan minkäänlaista pätevyyttä. Ei niitä päätöksiä ole ainakaan siltä pohjalta tehty, että olisi ajateltu koululaisten etua. Ja herääpä kysymys, että missäköhän kohdassa ne säästöt syntyy? Ettei todellisuudessa vaan tulis kalliimmaksi, kuin entinen systeemi? Vai miten voi olla mahdollista, että esim. 2 autoa suhaa samalla lenkillä, toinen ottaa kyytiin talojen A, B, E oppilaat ja toinen sitten hieman myöhemmin C ja D talojen oppilaat? Eikö saman voisi hoitaa yksi vähän isompi auto? Ja sama iltapäivällä, osa lapsista seisoo pysäkillä n. ½ tuntia, ennen kuin taksi käy heidät noutamassa ja lähtee ajamaan taas osin samaa reittiä kuin hetki sitten. Kunhan kelit huononee, niin taitaapa käydä niin, että sallitut aikarajat paukkuu, ja silloin voivat asioista päättävät tahot olla aivan varmoja, että siitä ei selvitä olkapäiden kohautuksella... Olisiko mitenkään mahdollista vaan todeta, että homma ei toimi ja palata mahdollisuuksien mukaan entiseen systeemiin? Koululta Mika voi varmaankin antaa neuvoja ja ohjeita, miten hommat saadaan toimimaan, jos hänelle vaan annetaan se mahdollisuus. Ai niin, mutta silloinhan jonkun virkamiehen arvovalta voisi kärsiä... Mutta kumpi on tärkeämpää, lapset vai arvovalta?

5

279

  Vastaukset

  • Aloitus herättää säälin tunteet kyläyhteisön päätöksien sorvaajista . Miksi tyhmyyden pitää tiivistyä juuri tuollaisiin "portaisiin" . Päätetään vaikka ei ole tietoa & taitoa ymmärtää kokonaisuutta .

   • Ottakaa hyvät ihmiset yhteys kunnan päättäjiin. Virkamiehiin nähden esimiesasemassa ovat Kunnanhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajat. Heidän tehtävänsä on pistää virkamiehet hommiin. Kunnanhallituksen puhjeenjohtaja ennen vaaleja uhosi kaikenlaista, saapa nähdä onko sanojensamittainen, valtuustonpuheenjohtajalta ei paljon voi odottaa.


  • menkää jousa koneelle katsomman mallia miten sorvataan onnistuneesti

  • Kuljetukset sorvasi kunnanjohtajan kaveri. Jälki sen mukaista.

  • Kunnanjohtajalla ei monia kavereita taida ollakaan. Kantakaa kakaranne kouluun ,siinä se !

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732