Snellmanin puistosta tullut räkälä

vihainen.kansalainen

Olisi niin kaunis paikka, mutta puisto sotketaan paskasakin ym juoppojen toimesta. Penkit raahataan, roskat levitellään. Aamuisin viikonlopun jälkeen puistosta löytyy mm. huumeneuloja nurmikolta. Tuo Paunuhuone on kanssa yksi syöpä, kun siinä soitetaan terassilla niin paskasakki kerääntyy kaljoineen rettelöimään puistoon. Kuka puuttuisi asiaan oikein kovalla kädellä?!?

Ensinnäkin, hommatkaa sinne kiinteät penkit joita EI VOI raahata ympäriinsä. Enimmät nurmikolla istujat saa kuriin esim. istuttamalla lisää puita ja kukkia.

28

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • idyllitakaisin

      Kyllä, ja penkkejä pitäisi olla enemmän. Nykyiset harvat ovat nuorison käytössä ja vanhuksilla ja esim liikuntaesteisillä ei ole levähdys ja virkistyspaikkaa puistoissa.
      Tupakointi ja juopottelu puistoissa pitäisi kieltää. Missään kaupunkialueella ei saa raitista ilmaa. Kaikilla ei ole kesämökkiä tai mahdollisuutta matkustaa maaseudun rauhaan.
      Enpä tiedä voisinko enää asua kys puiston tai esim Väinölänniemen kerrostaloissa rupusakin ja tupakansavun takia.

    • Ratkaisu_ongelmaan

      Joku trolli se jaksaa pahoittaa mieltään koko ajan. Kuule mitä jos muutat Huitsin Nevadaan. Ei täällä ole pakko asua. Ehkä niin ihannoimastasi Oulusta, Jyväskylästä tai Joensuusta löytyy rauhallisempi kivenkolo.

      • äitykkä

        Miksi pitää sotkea,ei tarvitse olla mikään trolli kun kirjoittaa tästä sotkemisesta.


    • en_ole_botti
      • olenroBOTTI

        Eikä edelleenkään tehdä mitään asian parantamiseksi.


    • 345645

      Mikä helvetin Paunuhuone?

      • jhgå

        Vihje: vaihda yksi kirjain. Vai onko liian vaikea?


    • köyhät_saatana

      Kuopiossa on todella paljon köyhä. Nimenomaan köyhät nillittävät aina tuosta toisten juhlimisesta ja kaljan juonnista kun itse eivät voi kuin katsella vierestä. Vittu jos mulla olis valtaa niin perustaisin maailmaan ihan oman pläntin köyhille ja laittaisin ne keskenään sinne.

      • elämästä_ei_tiedä

        Suattaa kopsahtaa joskus omaan nilkkaan tuollainen retostelu.


    • enoleropotti

      Minua ei haittaa pätkääkään, jos kunnon kansalaiset istuvat muutamana kauniina kesäviikonloppuiltana Snellun puistossa piknikillä pussikaljoineen tai viineineen. Päin vastoin, sitä on jopa ilo katsella, kun tavallisilla kaupunkilaisilla on käytössään tällainen kaunis paikka, jossa voi pitää hauskaa asiallisesti ja ketään häiritsemättä.

      Sen sijaan paljon suurempi murheenkryyni kuopiolaisille on Sankaripuisto, josta on jostain syystä annettu tulla narkkareiden ja ammattijuoppojen temmellyskenttä, kenenkään siihen puuttumatta. Kaiken lisäksi paikka on myös hautausmaa sankarihautoineen ja kauniine hyvin hoidettuine kukkaistutuksineen. Sankaripuisto voisi olla todella viihtyisä kaupunkilaisten virkistyspaikka, mutta eihän siitä uskalla kukaan täysjärkinen kohta kävellä läpikään joutumatta törmäämään kaiken maailman pummaajiin ja muihin sekoileviin mölyäjiin, jotka päivystävät siellä 24/7 ihan jokaisena vuodenaikana.

      • dfhy4564

        Kun lähdetään tuolle linjalle niin pitäähän sitä puliukoilla ja pirinisteilläkin olla joku paikka missä nähdä kavereita ja harrastaa omaa toimintaansa.


      • Tilatetsinnässä
        dfhy4564 kirjoitti:

        Kun lähdetään tuolle linjalle niin pitäähän sitä puliukoilla ja pirinisteilläkin olla joku paikka missä nähdä kavereita ja harrastaa omaa toimintaansa.

        Toivottavasti he löytävät itselleen ne omat kerhotilat joista SS ja Radio Kuopio ovat uutisoineet, niin saataisiin sekin porukka pois kaduilta ja puistoista häiriköimästä.


      • Epäilysherää
        Tilatetsinnässä kirjoitti:

        Toivottavasti he löytävät itselleen ne omat kerhotilat joista SS ja Radio Kuopio ovat uutisoineet, niin saataisiin sekin porukka pois kaduilta ja puistoista häiriköimästä.

        Saattaa olla vuokrien saanti jokseenkin kyseenalaista, jos joku tuolle tamppaajaporukalle erehtyy tilat vuokralle antamaan!


    • tavallinen_ihminen

      Alkaa sataa vettä ja inhottavat juopottelijat Valkeiselta, Snellmanin puistosta ja Satamasta joutuvat nelisnurkkaiseen koko loppukesäksi. Pääsee vihdoin ja viimein lenkkeilemään lasten ja koirien kanssa ilman että tulee huonoja vaikutteita!

      • tavallinen_ihminen

        Sinun kopiointiyrityksesi meni tällä kertaa pieleen. En katsos koskaan ole hereillä kello 8 aamulla. Mutta jos koet saavasi nautintoa toisen nimimerkillä pelleilystä niin sen kun, eihän tuossa varsinaisesti mitään rikosta ole tapahtunut.


    • IlIlIlIlIl

      Voisiko Kuopion poliisi vahtia vähän tarkemmin esim. Snellmanin puistoa ja Valkeisen rantoja, joissa nuoriso kokoontuu sotkemaan paikkoja, ryyppäämään viinaa ja käyttämään huumeita? Koskaan ei näy poliisia paikan päällä näissä paikoissa. Tietääkö poliisi edes, että tuollaista menoa harrastetaan?

    • kyllästynyt.rymyyn

      Poliisimiehet pitäisi laittaa Snellmanin puiston ja Valkeisenlammen sisääntuloreiteille päivystämään ettei kukaan mene puistoihin istumaan kaljojen kanssa. Jos tällaista yritetään niin poliisi voi ottaa kaljat pois. Tämä olisi oikea malli toimia.

      • xcgfddsw

        No voi hellanlettas sentään...


    • voi.surkeaa.surkeaa

      Mitä tuolla katukuvaa olen seurannut, niin missään muussa tuntemassani kaupungissa Suomessa ei ole niin paljon onnettomassa kunnossa lojuvia juoppoja ja narkkareita sekä jatkuvaa juhlintaa harjoittavaa nuorisoa kuin täällä. Poliisi ei puutu, päättäjät ovat voimattomia. Eilen oli haalarikansaa Vänärillä tavallisen ulkoilevan ihmisen riesana. Sokokselle tai Vihtoriin ei uskalla päivisin kulkea kun narkkarit ovat valloittaneet kaikki sisäänkäynnit. Täällä pitää kohta liikkua yksityisen turvallisuuspalvelun seurassa!

    • am.pm

      Puiden kaatamisen jälkeen tuo on kyllä todellinen räkälä. Kuin sodan jäljiltä

    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • kuopion_kansalainen

      Taitaa remontti jatkua koko kesän, en usko että tuosta äkkiseltään saavat puistoa kuntoon. Toivottavasti siitä tulee kaunis sitten kun on valmis. Yksi asia mitä erityisesti näin valistuneena kaupunkilaisena toivon on, että puistoon hankitaan penkit, joita ei voi raahata ympäriinsä. Jokakesäinen riesa on esim. sunnuntai-ilta-auringossa istuskelijalle se, kun penkit on raahattu, rikottu, poltettu, paskottu ja roskattu viikonloppuiltaisin. Tämä on nuorisoraggareiden syytä. Toivottavasti kaupungin puistotoimistossa on herätty asiaan ja hommataan uudistuneeseen puistoon myös asianmukaisesti valvontakamerat sekä tietysti kiertävä vartija, joka häätää asiattomasti käyttäytyvät ihmiset pois kaupungin virkistysalueilta. Olen puhunut.

    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • Anonyymi

      Ärsyttää jo valmiiksi. Kohta on jokapaikka täynnä juopottelevaa ja metelöivää nuorisoa. Alkoholisoituneet teinit kun eivät mitenkään voi pysyä erossa aineistaan ja vaikka juuri on vietetty kuukauden vaput ja koulunpäättäjäiset, niin meno sen kun jatkuu. Tämä sakki tietenkin toivoo näitä kuumia seksihelteitä, jotta voidaan tavallisille ihmisille oikein esitellä omaa ''varallisuuttaan'' joka nykyisen nuorison keskuudessa tarkoittaa lähinnä sitä kenellä on isoin lasti kaljaa puiston nurmikolla.

      Ainiin, nythän täällä on olut- ja rokkijuhlia lähes joka viikonloppu aina syyskuulle asti... Eikö mitään muuta keksitä?

      Ughhh, olen puhunut.

    • Anonyymi

      Jota tapahtuu ympäri kaupunkia, poliisi sanoi, että he ovat havainneet asian mutta eivät näe aihetta jokaiseen tapaukseen puuttua. Minusta kuitenkin alkoholin juominen julkisilla paikoilla on halveksuttavaa ja vain suomalaisen räkälä-tasoisen sakin touhua.

    • Anonyymi

      Mitäpä mieltä kuopiolaiset olette uusitusta puistosta? Itse en ole vielä käynyt, mutta kuvien perusteella näyttää melko aukealta paikalta. Itse tykkäsin aikoinaan siitä juuri sen varjoisuuden takia, isot vehreät puut olivat ihania, onko ne kaikki kaadettu ja miksi?

    • Anonyymi

      Mistä räkäsakki saa lisää kaljaa kapakasta tultuaan??? Tuo pitäisi ehdottomasti kieltää, ja porukka välittömästi kotiin kaupungilta. Puisto menee pilalle juuri kun se saatiin kuntoon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe