Teatteria koko Theresen tapaus

Säännöt

Therese Johaugin doping tapaus on yhtä teatteria. Ei hän oikeasti ole edes pahoillaan. Kyseessä oli TAHALLINEN doping aineen käyttö ja tämä heidän selitys ei mene läpi. Tästä dopingin käytöstä tulee tulla sääntöjen mukainen rangaistus. Lajilta on jo mennyt uskottavuus. Jos Johaugin rangaistusta ei pidennetä, päättävät tahot kertovat itsestään kaiken. Raha ratkaisee, petos on ok, saa huijata, millään ei ole väliä. Ihmisiä saa vedättää, ihan sama. Näinhän nämä doping pellet ja vääriä rangaistuksia antavat tahot ajattelevat. Kaikki on yhtä sirkusta. Mikä maailma!!!

166

3644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukauskooNorjaan

      Vain suonmaalaiset douppaa, norskit vain parantavat menestystään DDRn ainein. Ilman etukäteen tiedotettua testausta ei norjalaisia ole testattu kuin Sundbyn ja Johaugin kertaerehdyksissä, joista ei juuri rangaistuksia ole jaettu.

    • huomautus-

      Varoitus olisi riittänyt tuollaisesta inhimillisestä erehdyksestä, noita sattuu. Johaug ei ole mikään tietoisesti huijaava ja valehtelija, niinkuin suomalaiset silloin aikoinaan.

      • TotuusSattuuQ

        Kaikki doping on tästä eteenpäin aina jollain tavalla "inhimillinen erehdys" jos tuolle linjalle lähdetään. Johaugin tuomin tarkoitus oli nimenomaan painottaa että säännöt ovat sääntöjä ja on urheilijan vastuulla katsoa että hän ei sääntöjä riko. Vaikka doping-aineen ottoa ei voitaisikaan näyttää tahalliseksi. rangaistavaa on huolimattomuus sääntöjen noudattamisessa eli sen tarkistamisessa että käytety lääke ei ole kiellettyjen aineiden listalla.


      • fghoweb
        TotuusSattuuQ kirjoitti:

        Kaikki doping on tästä eteenpäin aina jollain tavalla "inhimillinen erehdys" jos tuolle linjalle lähdetään. Johaugin tuomin tarkoitus oli nimenomaan painottaa että säännöt ovat sääntöjä ja on urheilijan vastuulla katsoa että hän ei sääntöjä riko. Vaikka doping-aineen ottoa ei voitaisikaan näyttää tahalliseksi. rangaistavaa on huolimattomuus sääntöjen noudattamisessa eli sen tarkistamisessa että käytety lääke ei ole kiellettyjen aineiden listalla.

        Mutta tämä rangaistus on täysin kohtuuton, sehän on lähes samanlainen ankaruudeltaan, kuin suomalaisten hiihtäjien saamat. Heidät sentään todistettiin huijareiksi täysin pitävästi, Johaugia ei ole pystytty millään muotoa, ei pienintäkään todistetta siitä, että olisi yrittänyt huijata ja käyttää filunkia. Silti median käynnistämä ja ylläpitämä järjetön ajojahti jatkuu, varsinkin Suomessa.


    • mILLITÖNvALEHTELIJA

      heh heh

      Tänään tuo nähdään, kuka on toiminut "inhimillisesti"

    • rasvaleirillä

      Sääntöjen mukainen 2–4 vuoden rangaistus muuttuui 18 kk:ksi.
      Johaug on parhaillaan harjoittelemassa Italian Seiser Almissa josta saa sitä huulirasvaa. Apteekissa asioivat taustajoukot on mukana.

    • perusfactaa

      faktat:

      Jouhaugin pitoisuudet 3 -5 kertaiset verrattuna 2 ja 4 vuotta saaneisiin pyöräilijöihin, jotka käyttivät tapletteja.

      Huulien kautta tehty Trofodermin ei imeytä Klostebolia.

      Teresen kertoma käyttö oli päättynyt yli veikko ennen testiä. Klostebol poistuu 2ssa päivässä.

    • mahsgeter

      Oleteko huomaneet että kaikissa kansainvälisissä urheiluliitoissa istuu norjalaisia, ruotsalalisia ja toisia germaaneja kaikissa vaikutusvalataisissa asemissa? Näissä liitoissa ei istu slaaveja tai suomalais-ugrilaisia vaikuttajia valta-asemissa. Germaaneilla on taatusti kulttuurinen yhtiestyö keskenään missä autetaan toisiaan ja vastustetaan ulkopuolisia.
      Germaanit maksaa eniten heitten taloudesta romaanien kanssa. Afrikkalaiset maksaa vähiten miksi heistä käryy dopingrikoksista eniten. Germaaneja ja romaaneja ei tarkisteta yhtä rajusti koska he ovat nettomaksajia. Slaavit maksaa vähemmän kun laänsimaat ja heitä kyörätään dopingista ihan vimmasti.
      Ruotsalainen taho oli mukana perustamassa Wadan ja toimii sen kärjessä. Enemmistöllä Wadan vaikuttajilla on germaaninen tausta ja he on kirjoittanut säännöt, muun muassa että sairaat urheilijat saa käyttää lääkkeitä salamaisesti jos he hakee luvan. Kukaan ei tiedä kuinka monta eliittiurheilijoita käyttää salaisia lääkkeitä jonkun sairauksen vuoksi. Vain Wada tietää. Voiko Wada anta enemmän salaisia lupia germaaneille ja roomaneille kun afrikkalaisille, suomalaisille, slaaveille ja n.e.? Jos astmaalääkkeet on salaisia niin kuinka monet käyttää niitä? Jos sydänlääkket on salaisia niin kuinka monet käyttää? Verilääkkeitä?

    • puolueeton

      Norjalaisille kateelliset saivat välivoiton. Johaugin on syytä ja myös pitää tehdä valitus syrjivästä kohtelusta. Pienestä erehdyksestä saa melkein saman tuomion, kuin oikeat ja tosissaan huijanneet venäläiset, suomalaiset, ym.

      • Torsk-Ski-Tröll

        Norjassa lajiliitot ajoivat Johaugin tapausta uusintakäsittelyyn.

        Edes Norjan rehellinen urheilu ei usko enää hiihdon sotkupesään.

        McLaren selvittämään heti Norjan haisevaa lantakasaa.


    • vuosisadanmatkustaja

      Norjalla on kansallinen dopingohjelma, on ollut jo vuosia. Naurettavaa, että uskotaan höpinää jostain huulisalvasta. Eihän Stig Wetzellin banaanijuttuakaan uskottu. Kun suomalaiset kärysivät Lahdessa, norjalaiset ja Suomen media ajoivat Mika Myllylän kuolemaan. Johaug jatkaa miljonäärinä ja norjalaisten marttyyrinä; hyvin on roolit opetettu ja opittu.

    • simo21

      Johaugin tiimillä oli viikko aikaa keksiä selitys kärylle. Keksivät sitten huulirasvatarinan. Eihän se kovin hyvä ole ja täynnä reikiä. Näitä reikiä sitten yritetään paikata itkuisilla esiintymisillä ja hiihtäjäkollegoiden "järkytyksillä."
      Huulirasvasadulla yritetään suunnata median huomio pois itse aineesta.
      Jos alettaisiin keskustella Clostebolista, Johaugin ja norjalaishiihtäjien järjestelmällinen doping tulisi kirkkaana esiin.
      Clostebol nimihän on verrattain uusi, mutta aine on vanha tuttu.
      Se kehitettiin DDR:ssä 60-ja 70-lukujen vaihteessa nimenomaan naisurheilijoille. Silloin se tunnettiin nimellä Megagrivesit mono.
      Googlatkaa ja lukekaa. Toimittajat myös ja aivan erityisesti. Loppuu naurettava jollotus huulirasvoista.
      Kyseessä on norjalaisten suuri doping-kuvio, johon tuli nyt ensimmäinen iso kolhu.

      • mielipide-

        Suomalaisten suuri "sankari" J.Isometsäkin jakelee lausuntojaan jatkuvasti asiasta. Siinäpä oikea rehellinen karpaasi.
        Johaugia vastaan hyökätään täysin suhteettomasti, media kiihottaa kostonhimoisia ja typeriä suomalaisia, sairasta touhua.


      • nimppi

        No, mikä sinun iso svekosankari on? Käyttääkö sveijot salaisia astmalääkkeitä Wadan luvalla?


    • LäheltäSeuraanJaTunnen

      Aika harva norjalainen tähän Johaug selityksiin uskoo, uskovat sitten riehuvat somessa sitäkin enemmän joka näyttää että koko vuononmaa uskoo raukka Johaug neitoa. Media takoo kun rauta on kuumaa ja media tarvitsee samoja sponsoreita ja mainostajia kuin Johaug, joten jutut on myös sen mukaisia. Se raha ei ole mitään pikku rahaa joka siinä pelissä pyörii.

      • tiwömn

        Juurikin niin; media yllyttää reppanafanaatikkoja yhä pahempiin hyökkäyksiin erehdyksen tehnyttä urheilijaa vastaan. Ei uskois et suomalaiset toimittajat ovat näin epäoikeudenmukaisia oman työpaikkansa säilymisen puolesta. Kaikki roska ja törky ja vääristely pistetään isoilla otsikoilla, et saadaan myytyä lehteään ja juttujaan. Sikamaista, ja erittäin epäurheilijamaista, täytyy sanoa.


    • Luistaa

      Johaug kyllä pärjää, vaikka ei olis pyyhkässy huuliansa kyseisellä rasvalla. Suomalaisia ottaa pattiin, kun ei kule ja sillä selvä.
      Toivottavasti Therese kestää tämän panettelun ja lyttäämisen. Urheilijan osa on hirveän vaikea tänä päivänä. Sitä ei voi käsittää, eikä kuvitella minkälaisessa myllytyksessä Therese on ollut. Sohvalta voi laittaa viestejä, haukkua, alistaa, nälviä, aivan mitä vain. Menkää haukkujat ite kokeilemaan, kun ette edes tiedä mitä haukkua ja miksi. Puhtaat suomalaiset. Tsemppiä Therese, sinä näytät vielä, olet vahva ja uskot unelmaasi.

      • TorskpåTorsk

        Norjalaiset pitäisi sulkea pois koko kansainvälisen hiihtoliiton kisatoiminnasta.

        Jakavat rahaa doping-tuomion saaneelle.

        Suomessa doopparit lynkataan kansan toimesta.


    • Etteivaanleidari

      Onko Teresen sukupuoli testattu, vaikuttaa transgeeniseltä.

    • Jääpalakone
    • tasapuolisuus--

      Suomen medialle vihje; ei kaikki ole samanlaisia huijareita, kuin suomalaiset karpaasit.

    • oijhihl
      • lylynly

        Suomalaisia tietoisesti ja tahallisesti kiellettyjä keinoja käyttäneitä hiihtäjiä:
        Janne Immonen, Jari Isometsä, Mika Myllylä, Tero Similä, Harri Kirvesniemi, Juha Lallukka, Milla Jauho, Virpi Kuitunen, Outi Kettunen, Kaisa Varis, eikä tuossa ole vielä kaikki.
        Norjalaisia huijareita ei löydy, vahinko on eri asia, kuin tahallinen, tietoinen huijaus ja valehtelu, siihen ovat suomalaiset syyllistyneet, ikävä kyllä.


      • erw34

        Suomalaiset hiihtäjät käyttivät hemoheshiä, eli sokeri- ja suolavettä. Siinä heidän dopinginsa, ei edes kiellettyjen aineiden luettelossa. Kiinni jäätyään tunnustivat. Mika Myllylä kirjoitti anteeksipyyntökirjeen koko kansalle, masentui ja siitä johtuen kai alkoholisoitui ja kuoli.

        Johaug veti steroideja ja hätävalheena keksi huulirasva-hälynpölyn eikä tunnusta mitään, kiukkuilee kun ei pääse kisaamaan, on muka epäreilua.


      • iuytwe
        erw34 kirjoitti:

        Suomalaiset hiihtäjät käyttivät hemoheshiä, eli sokeri- ja suolavettä. Siinä heidän dopinginsa, ei edes kiellettyjen aineiden luettelossa. Kiinni jäätyään tunnustivat. Mika Myllylä kirjoitti anteeksipyyntökirjeen koko kansalle, masentui ja siitä johtuen kai alkoholisoitui ja kuoli.

        Johaug veti steroideja ja hätävalheena keksi huulirasva-hälynpölyn eikä tunnusta mitään, kiukkuilee kun ei pääse kisaamaan, on muka epäreilua.

        Valehtelet ja tiedät sen. Kova paikka kestää totuus? Ei kestänyt karpaasitkaan totuutta, kiinnijäätyään esim. lehdistötilaisuudessa Isometsä jatkoi valehtelua kirkkain silmin.


    • keposesti
      • NappariOnVarmasti

        Paino taitaa olla 15 kg ja hyppää ekaan vetoon. Toki hattua täytyy nostaa, viides toisto ei mene niin avustaja auttaa tekemään loppuun. Tuosta palautuminen vaatiikin rajua dooppausta.


      • paljastavaa
        NappariOnVarmasti kirjoitti:

        Paino taitaa olla 15 kg ja hyppää ekaan vetoon. Toki hattua täytyy nostaa, viides toisto ei mene niin avustaja auttaa tekemään loppuun. Tuosta palautuminen vaatiikin rajua dooppausta.

        Miksi olet noin katkera? Peilin eteen, poika.


      • tiedonLähteet

        Leokolla vihreä on 50 kg, Gymstikin lelu on 10 kg

        Mutta ei tuo kuntosali selitä sitä, että Terese ei hapotu. Kyllä siellä taitaa vilunkipelit olla jo vuosikymmeniä olleet käytössä.

        Eikös noi vanhat hiihtäjät kerro, että kaikki vilunkimetoditieto tuli Norjasta. Nyt ei enää tule, kun kaikki osaaminen on siellä "Statoilin kassakaapissa".


      • tietoapukkaa
        tiedonLähteet kirjoitti:

        Leokolla vihreä on 50 kg, Gymstikin lelu on 10 kg

        Mutta ei tuo kuntosali selitä sitä, että Terese ei hapotu. Kyllä siellä taitaa vilunkipelit olla jo vuosikymmeniä olleet käytössä.

        Eikös noi vanhat hiihtäjät kerro, että kaikki vilunkimetoditieto tuli Norjasta. Nyt ei enää tule, kun kaikki osaaminen on siellä "Statoilin kassakaapissa".

        "Taitaa vilunkipelit olla käytössä." "Eikös noi vanhat hiihtäjät kerro." Kuulemma, huhu ja mutu on kieroilijan faktaa....


      • VilunkiVittu

        LEUANVEDON sm-KISOISSA tulos olisi ollut NOLLA hyväksyttyä suoritusta.

        Jokainen veto jäi vajaaksi ja ensimmäisessä hypättiin.


    • kivaakatsottavaa

      Toi on kyllä Leokon kymppi. Ei mikään kummonen suoritus, Björkkä ottaa tolla lisäpainolla 15 toistoa, ainakin, Krista melkein samat.

      Viime syksynä, kun Mari Laukkasta epäiltiin kaikentietävissä hiihtopiireissä liian heikoksi Lahden MM-sprinttiin, julkisti hän leuanvedon 20 kg;n lisäpainolla.

    • syytönomastamielestään

      Urheilutoimittaja Mats Holmin sanoin:

      Therese Johaug ei ole mikään apina. Jopa apinoilla on enemmän oikeudentajua.

      • oikeustasapuolisuus

        Jos tekee virheen, erehdyksen, onko muka yhtä syyllinen, kuin Isometsä ja muut kierot?


    • TummelitHuuliin

      Tarastikin painottaa, että on hyvä, että huijari on poissa lajin piiristä. Huulirasva on totaalinen huuhaa-peitetarina kielletyille aineille.

      • tujgvn

        Suomalaisten kateus on mustaa ja syvää.


      • VIKINGolikintelevisio
        tujgvn kirjoitti:

        Suomalaisten kateus on mustaa ja syvää.

        Norjassa itseironia on tuntematonta, mutta positiivisyys voittaa kaiken.

        Suomalainen mies ja norjalainen aviopari haaksirikkoutuivat
        autiolle saarelle. He pärjäsivät saarella hyvin mutta sitten parin päivän kuluttua suomalaisen rupesi tekemään mieli naista
        kunnolla. Rouva vaikuttikin aika innokkaalta mutta miten
        norjalaismiehen saisi tieltä? Viimein suomalainen keksi. Hän
        kiipesi korkeaan palmuun ja alkoi huudella alas:
        -Lopettakaa se nussiminen, lopettakaa se nussiminen!
        -Eihän me nussita, mehän ollaan kymmenen metrin päässä toisistamme, huusi norjalainen takaisin. Mutta suomalainen siihen:
        -Älä selittele, tuolta palmusta näkee ihan selvästi että te nussitte! Suomalainen tuli alas ja sanoi norjalaiselle:
        -Kokeile vaikka itse. Norjalainen mietti vähän aikaa ja kiipesi sitten palmuun. Siinä samassa suomalainen meni norjalaisrouvan luo ja alkoi tehdä temppujaan. Norjalaismies totesi:
        -Tottahan se puhui. Ihan selvästi nuo näyttää nussivan tuolla alhaalla!


    • EiMissäänMuualla

      Teresen hehkutus jatkuu norjalaisissa urheilumedioissa ja Asko sekä muutkin turskasponsorit vaan lisäävät yhteistyötä. Hiihtoliittokin maksaa tukea.

      Voi jeesus sentään mikä taulapäinen huijarikansa.

      • rekjvc

        Huijarikansa valtion avulla Venäjä, suomalaiset myös huijasivat "rehelliset" karpaasit eturivissä.
        Norja ei, norjalaiset ei.
        Pitää ymmärtää ero tahallisen dopingin ja vahingon välillä.


    • juksefolket

      hö hö häh häh,

      Dopingtestaus kehittyy, mutta miksi käryjen määrä pysyy aina samana. Turskat eivät luovuta sitä viimeisintä osaamistaan testaajille. Kyseessä on eräs maailman suurimmista huijauksista.

      ps turskanjuksaus on norjalainen perinne

      • salaliittoa

        höhhähhöh...ja kuussakaan ei ole oikeasti käyty, höhhähhö...


      • odotellaanihmettä

        Saisi wadakin aloittaa harrastamaan turskanjuksausta, niin tulis käryjä


    • rahallaSAAa

      Ihme, jalkapallossa tuli Klostebolkäry ja tuomio on heti 4 vuotta, pienemmin pitoisuuksin.

      Taitaa olla vain valheesta kiinni, paljonko sitä tuomiota tulee,,ja norjalaisten rahoista..

    • uuttavetovoimaa

      Urheilussa pitää olla draamaa. Se takaa lajin suosion.

      Itse kisaaminen ei enää riitä suurelle yleisölle, pitäisi se pissiminenkin tuoda osaksi lajia ihan TV-ruutuihin. Ihan joka lajissa.

    • systemat-skojare

      Jaahas, nyt Menegele (Bendiksen) on alkanut kouluttaa muita Mengeleitä (maajoukkueen lääkärit ja fysioterapeutit). Lisäksi Benin dik on päässyt takaisin norjalaisen huippu-urheilun lääketieteelliseen johtoon.

      Eikö turskilla ole minkäänlaista häpyä ? Suomessa tuollainen huijari ei enää pääsisi kouluttamaan muita huijaamaan.

      Miksi norjalaiset eivät langeta toimitsijakieltoja ?

      • hkiyc

        Katkera, kun suomalaiset ei pärjää? Itke vaan, jos helpottaa.


      • MielenkiintoisetAjat
        hkiyc kirjoitti:

        Katkera, kun suomalaiset ei pärjää? Itke vaan, jos helpottaa.

        No eihän tälle turskalaisten hölmöilylle voi kuin nauraa.

        Vaan naurattaakohan kohta norjalaisia enää ollenkaan, kun vanhojen näytteiden uusintatestit aloitetaan?

        Ilmeisesti näytteitä, ainakaan osaa, ei ole saatu tuhottua laimennusainein niinkuin Lahessa tehtiin.


      • dkeinb
        MielenkiintoisetAjat kirjoitti:

        No eihän tälle turskalaisten hölmöilylle voi kuin nauraa.

        Vaan naurattaakohan kohta norjalaisia enää ollenkaan, kun vanhojen näytteiden uusintatestit aloitetaan?

        Ilmeisesti näytteitä, ainakaan osaa, ei ole saatu tuhottua laimennusainein niinkuin Lahessa tehtiin.

        Karpaasit pilasivat suomalaisten hiihtomaineen, kaiken kukkuraksi myös naisissa löytyi näitä karpaasihenkisiä. Nimiä ei viitsi laittaa, kaikki tietävät keitä olivat nämä tieten tahtoen dopingia käyttäneet.
        Lahden toisella puolella Ruotsissa ja Norjassa ei sensijaan ole jääty kiinni tietoisesta kiellettyjen aineiden käytöstä, ja se on näköjään kova paikka katkerille karpaasihenkisille.


      • muistisi-valikoi
        dkeinb kirjoitti:

        Karpaasit pilasivat suomalaisten hiihtomaineen, kaiken kukkuraksi myös naisissa löytyi näitä karpaasihenkisiä. Nimiä ei viitsi laittaa, kaikki tietävät keitä olivat nämä tieten tahtoen dopingia käyttäneet.
        Lahden toisella puolella Ruotsissa ja Norjassa ei sensijaan ole jääty kiinni tietoisesta kiellettyjen aineiden käytöstä, ja se on näköjään kova paikka katkerille karpaasihenkisille.

        Samat aineet oli kaikilla, Lereimin vaimo vain sotki näytteet.


    • OiaikojaOitapoja

      Huawei ei ole vetäytynyt doping-tuomion saaneen Theresen tukijaryhmästä. Myös suuri norjalainen kauppaketju jopa lisää rahallista tukea käryterolle.

      Eikö norjassa päde doping-sanktiot kun paikallinen liittokin maksaa yhä tukea veronmaksajien kassasta. Suomessa vastasvasta tempusta pääsee maksamaan tuet takaisin ja sakkoja.

      • ymmärrys-

        Suomessa onkin huijattu tietoisesti ja valehdeltu vielä kaupanpäälle, sellaisesta pitää kieltoa tullakin ja kunnolla.
        Johaugille sattui vahinko, se on aivan eri asia, kuin tahallinen filunki.


      • vahinkojasattuu
        ymmärrys- kirjoitti:

        Suomessa onkin huijattu tietoisesti ja valehdeltu vielä kaupanpäälle, sellaisesta pitää kieltoa tullakin ja kunnolla.
        Johaugille sattui vahinko, se on aivan eri asia, kuin tahallinen filunki.

        Vahinko tapahtui Johaugin taustajoukoille. Eivät maksaneet italialaisille, jotka testasivat ennakkoon varoittamatta.

        Toivottavasti testit jatkuvat, käryTeroa ei kaivata enää urheilun piiriin.


      • roistokarpaasit
        vahinkojasattuu kirjoitti:

        Vahinko tapahtui Johaugin taustajoukoille. Eivät maksaneet italialaisille, jotka testasivat ennakkoon varoittamatta.

        Toivottavasti testit jatkuvat, käryTeroa ei kaivata enää urheilun piiriin.

        No, mutta muista nyt kuitenkin, et norjalaiset eivät ole suomalaisia, jotka rikkovat tahallaan oman sauvansa (Immonen) että voisivat keskeyttää kisan, koska valmentaja huusi ladun varressa Isometsän kärynneen.


    • teatteriatulossa

      Norjassahan on nyt teatteri parhaimmillaan. Kun muut lajiliitot alkoivat painostamaan hiihtopuolta, kostavat hiihdon johtohenkilöt nyt yleisurheilulle edustuslaskuja koskevalla epäselvyys kampanjalla.

      Norjan hiihdolla voi olla vielä karmea tulevaisuus, jos joku sisäpiiristä alkaa puhua.

      • paljastuksia

        Hahhah...kuulentokin on lavastettu, odotamme et joku sisäpiiristä alkaa puhua....


    • Gjeitust

      Johan Northug uhkasi liittyä Vennäin joukkueeseen. Maksoivat heti suun kiinni ja edustuspaikat järjestyi jonon ohi ilman näyttöjä.

      Niin kauan kun rahoa turskeilla riittää, Mengelet häärää täysillä ja Naton ihmiskokeet vie mitalit. Vain hallinnolliset virheet tuovat turskakäryn.

    • kenhyötyäsaa

      Hauska tuo Norjan trollaaja, puolustelee dopin-rikkomuksiin syyllistyneitä syyttelemällä Karpaaseja, jotka taisivat sentään olla sieltä puhtaammasta päästä, ainakin jos norjalaisiin verrataan.

      Vaan Norjassa tuo trollaaminen vasta kovaa onkin. Se kohdistuu urheilutoimittajiin ja tavallisiin kansalaisiin. Osa alkaa uskoa, kun aina hoetaan samaa. Valtaosa kansasta karsastaa yhä enemmän, koska toiminta on niin läpinäkyvää.

      • trkpcw

        Katkerat suomalaiset yrittävät tehdä toisistakin samanlaisia paatuneita valehtelijoita, kuin Isometsä ja kumpp.
        Ei onnistu, hei.


    • katsePeiliin

      Voiko tätä uskoa ?

      Nyt Norjassa vaaditaan julkaistavaksi niiden minet, jotka Teresaa testasivat. Antavat ilmeisesti maahantulokiellon. Voi turskalandiaa, muu maailma jo häpeää puolestanne.

      • rtfgoav

        Just niin, peili käteen itkupilli. Häpeällistä yrittää tehdä norjalaisista douppaajia, sitä olivät suomalaiset oikein porukalla, ja huomaatko kuinka itänaapurin huijareita saadaan jatkuvasti kiinni ja kilpailukieltoon? Häh?


      • oikeamielisyys
        rtfgoav kirjoitti:

        Just niin, peili käteen itkupilli. Häpeällistä yrittää tehdä norjalaisista douppaajia, sitä olivät suomalaiset oikein porukalla, ja huomaatko kuinka itänaapurin huijareita saadaan jatkuvasti kiinni ja kilpailukieltoon? Häh?

        Vielä koittaa aika, ko torslandin pahat teot tulevat ilmi.

        Tämä trollaaja, joka yrittää vierittää turskain synnit suomalaisten niskaan pitäisi laittaa säkkiin ja samaan hautaan Mika Myllylän viereen, ainakin kellumaan turskamerelle.


      • hyihitto-
        oikeamielisyys kirjoitti:

        Vielä koittaa aika, ko torslandin pahat teot tulevat ilmi.

        Tämä trollaaja, joka yrittää vierittää turskain synnit suomalaisten niskaan pitäisi laittaa säkkiin ja samaan hautaan Mika Myllylän viereen, ainakin kellumaan turskamerelle.

        Sinä olet vääristelijä, ja totuus on kova paikka näköjään kestää.


    • vainjäävuorenhuippu

      Suomessa talviurheilu, etenkin hiihto, on positiivisessa nosteessa ja edustushiihtäjät saavat kansalta kunnioituksen, myös muiden lajien joukosta.

      Norjassa näin ei ole. Siellä muiden lajien edustajat vaativat koko sotkun selvittämistä, koska koko urheilun sara on saanut negatiivisen, ei nosteen, vaan laskun. Kaikki epäilevät ja joillakin on jopa sisäpiiritietoa.

      Toivottavasti WADA käy myös Norjan kimppuun ja puhdistaa lajin lopullisesti.

      • kygttbf

        Keksit omiasi, epätoivoista on, norjalaiset on rehellisiä. Suomalaiset saa hävetä vielä kauan noita tyyppejä jotka töppäs oikein kunnolla huijaamalla ja valehtelulla.


      • Norskitdooppaa
        kygttbf kirjoitti:

        Keksit omiasi, epätoivoista on, norjalaiset on rehellisiä. Suomalaiset saa hävetä vielä kauan noita tyyppejä jotka töppäs oikein kunnolla huijaamalla ja valehtelulla.

        Eikös norskit pyrkineet peittelemään käryjä, Sundby salattiin liki 2 vuotta. Ja Juuhaugan selitys on täysin naurettava. Lisäksi Björndaali kärysi jo ameriikan olympiassa, se peitettiin täysin, vain ruskikäryt kerrottiin.


      • eiluista
        Norskitdooppaa kirjoitti:

        Eikös norskit pyrkineet peittelemään käryjä, Sundby salattiin liki 2 vuotta. Ja Juuhaugan selitys on täysin naurettava. Lisäksi Björndaali kärysi jo ameriikan olympiassa, se peitettiin täysin, vain ruskikäryt kerrottiin.

        Eikös, juukos kuulemma...hohhoijaa.


    • suomiensyytä

      Norjassa on rahaa ja siten myös valtaa, omistavathan öljysäätiöt maailman pörssiosakkeista enemmän kuin Yhdysvaltalaiset sijoitussyndikaatit. Hiihto ylläpitää norjalaista ylemmyydentunnetta.

      Jos Norjan hiihto romahtaisi doping-skandaaleihin, romuttuisi pohja koko maailman valtaomistuksilta. Siksi siis muuta maailmaa syyllistetään, jopa norjalaisten omista mokista, joiden ei pitänyt olla mahdollisia. Tämä selittää myös trollauksen, jota tällekin palstalle harrastetaan. Trollaajan tarkoituksellisesti tietäen tai jopa tämän itse tiedostamatta.

      • Etuskoitsekään

        Etköhän nyt vähän liioittele. Norjan miljardöörit ei edes pasko kohti hiihtäjiä, etenkään v. 2001 Lahden huijareita.


      • EPOenemmänkuin
        Etuskoitsekään kirjoitti:

        Etköhän nyt vähän liioittele. Norjan miljardöörit ei edes pasko kohti hiihtäjiä, etenkään v. 2001 Lahden huijareita.

        Viittaatko tähän Dählien näytteiden jälkitestien tuloksiin ? Hemoglobiinithan oli yli sallittujen, mutta näytteet laimennettiin testeihin kelpaamattomiksi Lereimin vaimon toimesta.

        Tuo temppu oli härskimpi kuin mitä Sotshissa testiin russakoille.


      • j7h6l

        Trollaaja haukkuu norjalaisia aiheetta, ja sitten yrittää syyttää puolustajia trollaamisesta, taktiikka selvä ja lapsellinen.
        Isometsä, Myllylä, Immonen, Kirvesniemi, Similä, Jauho, Varis, Kuitunen, jne. siinä niitä sankareita muutama.
        Suomessa jäätiin kiinni ja opittiin, venäläiset ei kai opi koskaan.


    • enpäolisiuskonut
    • vievätpallipaikat

      Petteriä uhkaillaan pienestä suunsoitosta, vaan Teresaa tuetaan, vaikka kärysi doopeista. Kyllä on vinoa hommaa. Kyllä taas Rukalla buuataan, kun norskit nousee lavalle.

      • paremmatpärjää

        Heh, kateelliset vauhdissa....


    • TunnustaaVihdoinkin

      Tällä viikolla NRK2 näyttää dokumentin, jossa Therese tunnustaa kärynsä ja sen taustat.

      • wdfrtgk

        Suomalaisten iltalehtien "tunnustus" otsikot vääristelee taas kerran.
        Voi raukkaparkoja, epätoivo on syvää.


      • turskatHäpäisevätLajin
        wdfrtgk kirjoitti:

        Suomalaisten iltalehtien "tunnustus" otsikot vääristelee taas kerran.
        Voi raukkaparkoja, epätoivo on syvää.

        Niinpä, ei uskalla Teresa tehdä tunnustusta, Se on samantien maan alle lähtö edessä, jos niin tekisi. Ja miksi tekisi, rahantuloa ei voi estää, turskissa hanat aukaistaan käryämällä. Muualla maailmassa, missä sääntöjä noudatetaan, alkaa ristin tienuu työläisen arjessa.


      • kutbn
        turskatHäpäisevätLajin kirjoitti:

        Niinpä, ei uskalla Teresa tehdä tunnustusta, Se on samantien maan alle lähtö edessä, jos niin tekisi. Ja miksi tekisi, rahantuloa ei voi estää, turskissa hanat aukaistaan käryämällä. Muualla maailmassa, missä sääntöjä noudatetaan, alkaa ristin tienuu työläisen arjessa.

        Suomalaisten pitäisi tunnustaa olevansa vain pirun kateellisia, norjalaisilla ei ole tunnustettavaa, he urheilevat, eivät douppaa.


    • Lakivastaannorskit

      Onkohan yhteisten sääntöjen noudattaminen kateutta vai oikeudenmukaisuutta?

      Tämä palsta on suomalainen, mutta norjalaisten temput ovat kirvoittaneet mielet kautta maailman.

      • jkfefb

        Järkyttävää ylireagointia ja tuomitsemista suomalaisilta, kun Johaugille sattui selvästikin huolimaton erehdys ja vahinko huulirasvan kanssa, se on aivan eri asia, kuin takavuosien suomalaishiihtäjien systemaattinen dopingin käyttö.
        Tämän eron huomaavat kaikki, paitsi jotkut asennevammaiset suomalaiset jotka ilkeilevät ja vääristelevät kakaramaisesti.


    • hyväalku

      Tänään ei turskatytöt ottaneet hörppyä astmapullosta, björkka jopa karsiutui.

      • nro10

        Varo katkeruutesi kanssa, se syö.


      • piikkiturskat

        Oliko sitten flunssaa tai mitä Maaritilla päällä, mutta karsinnassa kehkot vinku nousun päällä niin, että luulin sian karanneen hankeen. Jäikö Statoilin muovipussi nyt jo tullessa, yleensähän se löytyy vasta Rukan kisojen jälkeen roskakorista tienpenkasta.


      • ffknyw
        piikkiturskat kirjoitti:

        Oliko sitten flunssaa tai mitä Maaritilla päällä, mutta karsinnassa kehkot vinku nousun päällä niin, että luulin sian karanneen hankeen. Jäikö Statoilin muovipussi nyt jo tullessa, yleensähän se löytyy vasta Rukan kisojen jälkeen roskakorista tienpenkasta.

        Joo, mistähän sulle löytyis oikea elämä? Virtuaalifantasioissaan sekoilu ei ole hyvä pitemmän päälle.


      • ennemminjamyöhemmin
        ffknyw kirjoitti:

        Joo, mistähän sulle löytyis oikea elämä? Virtuaalifantasioissaan sekoilu ei ole hyvä pitemmän päälle.

        Se voi vielä ottaa koville, kun totuus tulee ilmi


      • paljastavaa

        Johaug vahingossa ja huolimattomuuttaan lääkitsi kipeitä huuliaan väärin määrätyllä lääkkeellä, ja katkerat vääristelijät yrittävät tehdä siitä jotain tahallista huijaamista ja dopingin käyttöä. Lapsellista touhua, ja kummaa asennevammaisuutta, kyllä on jotkut tyypit lähes sairaan kateellisia menestyville norjalaisille, pieni virhe tulee hiihtäjälle, niin alkaa hirveä median johtama ajojahti.
        Hohhoijaa.


    • rillumareita

      Hyvin huijasivat turskat taas rukalla. Testeihin tuotiin liisterisuksia ja niitä suomalaisetkin kävivät ihmettelemässä. Itse kisoihin mentiin pitopohjilla, Kalla tuon toki arvasi. Lopputulos on luettavissa tuloslistalta.

      • rifjvn

        Huonot häviäjät valittaa aina.


    • purkaavihansa

      Saapa nähärä, missä lyönnissä tyttö on pannan jälkeen. Voipi olla että Bjökka lopettaa, jahka Juuhaukka alakaa taas iskeä.

      • kilkankalkan

        Joo, pura vihasi vaan tänne, eikä muualle.


      • Prophylactilla
        kilkankalkan kirjoitti:

        Joo, pura vihasi vaan tänne, eikä muualle.

        Kyllä tuohon Tertsuunkin voisi purkautua


    • SeisotaanLoppuunAsti

      Tämän päivän Kauppalehdessä on hieno artikkeli hiihdon sponsoroinnista. Tärkein viesti sisällössä on kuitenkin doping-pykälä. Tuet peruuntuu aina käryn jälkeen. Selityksillä ei ole merkitystä. Naurettava "enpä huomannut enkä kysynyt" ei missään tapauksessa tuo tukia takaisin.

      Norjassa käytäntö vaikuttaa olevan päinvastainen, tuet kasvavat, kun käry käy. Onkohan jossain jotain korjattavaa asenteessa ?

      • sötuzm

        Kyrö, Vähäsöyrinki ym. tulee taas mukaan valmennukseen, löytyyköhän pian taas ampulleja huoltoasemalta? Hyvä Suomi.


      • NorskHydronKaapissa
        sötuzm kirjoitti:

        Kyrö, Vähäsöyrinki ym. tulee taas mukaan valmennukseen, löytyyköhän pian taas ampulleja huoltoasemalta? Hyvä Suomi.

        Siellähän ne on ollu koko ajan. Statoil ei tee enää muovipusseja, vaan kassakaappeja.


      • KuinJänömetällä
        NorskHydronKaapissa kirjoitti:

        Siellähän ne on ollu koko ajan. Statoil ei tee enää muovipusseja, vaan kassakaappeja.

        Mikä on tämä norjalaistenkin keskusteluissa esiintyvä Statoilin kassakaappi?

        Liittyykö se jotenkin geenitekniikkaan ?


      • vainitsetietävät
        KuinJänömetällä kirjoitti:

        Mikä on tämä norjalaistenkin keskusteluissa esiintyvä Statoilin kassakaappi?

        Liittyykö se jotenkin geenitekniikkaan ?

        Tuo asia on hieman vaikeaselkoinen selittää lyhyesti. Jotain voi päätellä Norjan asettaman selvityskomitean loppulausunnosta:

        Jos jotain metodia käytetään, pitää se olla kaikkien muidenkin maiden käytössä ainakin tieteellisellä tasolla. Asiaa mihin viitattiin ei kerrottu.

        On tullut ilmi, että Norjassa pystytään toteamaan ja hoitamaan Mykoplasma pois alta kuukaudessa, jopa viikossa. Suomessa tuo vie ainakin puoli vuotta, yleensä puolitoista.

        Mitä muuta heillä on, siitä ei ole suoranaista näyttöä. Siksihän tälläkin palstalla on vaadittu puolueetonta, vaikkapa McLarenin komiteaa, selvittämään norjalaisten tekemisiä.


      • suomfin

        Norjalaiset ovat parempia hiihtäjiä, kuin suomalaiset, siinä selitys.
        Charlotte Kalla näytti äsken, et jos lahjoja riittää, voi voittaa myös norjalaiset, Björgen putosi Kallan rutistaessa voittoon.
        Suomalaisten lahjat ei vaan riitä, yksinkertaista ja totta.


      • KolarinTyttölöi
        suomfin kirjoitti:

        Norjalaiset ovat parempia hiihtäjiä, kuin suomalaiset, siinä selitys.
        Charlotte Kalla näytti äsken, et jos lahjoja riittää, voi voittaa myös norjalaiset, Björgen putosi Kallan rutistaessa voittoon.
        Suomalaisten lahjat ei vaan riitä, yksinkertaista ja totta.

        Kylmäsen Siiri oli aikonaan kova hihtämän, haki maijotkin kaapasta hinkki seläsä 10 km päästä, umpilatua


      • KylymästenSukkuu
        KolarinTyttölöi kirjoitti:

        Kylmäsen Siiri oli aikonaan kova hihtämän, haki maijotkin kaapasta hinkki seläsä 10 km päästä, umpilatua

        Joo, eikös Siiri olekin Kallan isoäitee. Sehän hiihti Pellosa karhuakin keväthangella.


      • takassamaanpaikkaa
        KylymästenSukkuu kirjoitti:

        Joo, eikös Siiri olekin Kallan isoäitee. Sehän hiihti Pellosa karhuakin keväthangella.

        Kylmäsen Siiri oli ampumahiihtäjä, mutta ei turhan hiihtäjä. Minne niillä kilpahiihtäjillä on matka kun kairaan lähtevät ?


    • hiemanihmetyttää

      Miksi norskien huippu-urheilukeskukset ovat suljettuja paikkoja ?

      Mitä niissä piilotellaan ?

      Esim Pariisissa INCEPiin saa vapaasti tutustua kuka vaan eli Ranskan huippu-urheilun koulutus ja kehittämiskeskukseen. Siellä Poirot, Fourcaden veljekset ym ovat koulutuksensa saaneet.

    • huulirasvareseptit

      Saapas nähdä, kuinka Froomen uran käy, pitoisuudet 1/10 osa Sundbyn Salbutamol pitoisuuksista, mutta Sundbyn käry painettiin käytännössä villaisella.

      Ja niille jotka väittää Salbutamol olisi vain räkätautilääke niin kokeilkaapa, kyllä alkaa suksi kulkea. Norjassa on tehty kymmeniä tutkimuksia sen (Ventoline, Symbicort) anabolisista hyödyistä.

    • symppishomo

      Tätä norskien puolustelijaa olis ihana nussia halolla perseeseen. Terveisin: Hormoonibodari :D

    • UskollaVoittoon

      Northuugihan tappo kaverinsa rattaritapauksessa ja nyt sitä sorsitaan olan takaa. Lähellä on aika, jolloin tulee uskoon ja kertoo koko sopan totuuden.

    • ui45y4r

      Norjalaisten elämänasenne taitaa yleensäkin olla positiivinen. Ei aleta synkistelemään. Suomessa tykätään rypeä itsesäälissä.

      En tiedä kumpi on oikein mutta ehkä norjalaisten elämä on mukavampaa.

      Lahden hemohess tapahtumien jälkeen itseruoskinta Suomessa oli valtaisaa. Televisiossa sitä jauhettiin monta vuotta joka päivä.

      Norjassa Johaug on saanut kansalta ja medialta vain myötätuntoa ja syyttömäksi todistelua.

    • ikr56yhur5

      Vääryydet pitää tietenkin tutkia ja selvittää mutta liika on liikaa. Ei maailmasta koskaan saa täysin oikeudenmukaista.

      Ehkä norjalaiset ajattelee näin.

    • 5u845

      Joko olet 100 prosenttisen hyvä ja puhdas tai täysi paska. Ajattelee suomalainen.

    • 8u4545

      Suomessahan jos jollakin ihmisellä havaitaan joku kielteinen asia siihen isketään kuin haaskaeläimet.

      Negatiivisen kautta ajattelua.

    • rue5t

      Pitäisi kannustaa ja tukea positiivista toimintaa. Esim. keksijöitä. Niin saataisiin maahan työpaikkoja..

    • ujjjjy5r

      Norjalaiset hymyilee ja nauraa paljon. Suomalaiset paljon vähemmän. Ilmeisesti norjalaiset ajattelevat positiivisia asioita ja suomalaiset enemmän negatiivisia asioita.

      • hiiht

        Ingemar Stenmark sanoi niinkuin kaikki ajattelevat; Johaugille sattui inhimillinen vahinko, hän luotti liikaa muihin. Ainoastaan pari katkeraa suomalaista yrittää vahinkoa saada näyttämään samalta, kuin tietoinen doping, kateutta piisaa.


    • 6i56u5tr

      Norjalaisilla näyttää olevan tapa ajatella kaikesta positiivisen kautta. Eli he ajattelevat Johaugiakin syyttömänä.

      Kukaan muu kuin hän itse ei tiedäkään varmuudella mikä on koko totuus.

      Eli voi olla montaa mieltä.

      • ljgec

        Syytönhän Johaug onkin, ei onneton erehdys huulen lääkinnässä tee häntä huijariksi, kaikille sattuu erehdyksiä. Täysin suhteeton syyllistämiskampanja joidenkin taholta on median jippo lehtimyynnin edistämiseksi lähinnä, väkisin yritetään valkoista todistaa mustaksi.


    • 56u45ey

      Suomessa taas alkaa ilkeä ajojahti jos jotain epäillään dopingista. Ajatellaan negatiivisen kautta.

    • harmaata-totuutta

      Söden kertomaa:

      – Norjalaiset alkoivat käyttää epoa joskus 1991–92, ja muiden kärkimaiden hiihtäjät seurasivat pian perässä. Me havahduimme synkkään todellisuuteen Falunin MM-kisoissa 1993.

      – Kaikesta huolimatta uskon, että Suomessa ollaan viimeinkin kypsiä kuulemaan totuus. Tämä johtuu pitkälti Norjan ykköshiihtäjien Therese Johaugin ja Martin Johnsrud Sundbyn dopingkäryistä, koska asiahan on niin, että norjalaiset asettivat aikanaan sen lähtöviivan kauaksi muista, Vähäsöyrinki näkee.

      • uyjhbn

        Kyrö ja kumppanit mustamaalaa muita, on niin kurjaa olla roistona yksin.
        Katkerat huijarit, ikuinen kielto Vähäsöyringeille yms. valepukeille.


      • kassakaapinvartijat
        uyjhbn kirjoitti:

        Kyrö ja kumppanit mustamaalaa muita, on niin kurjaa olla roistona yksin.
        Katkerat huijarit, ikuinen kielto Vähäsöyringeille yms. valepukeille.

        Sellainen käsitys tulee julkisuutta seuraamalla, että vain Kyrö puhuu totta. Norjalaisia kun NRK haastattelee, silmät kertovat, että koko norjan kansalla valehdellaan otsa kirkkaana, mutta silmät omituisesti pälyillen. Ulkomaisille tiedotusvälineille asioista ei edes suostuta antamaan lausuntoja, vain sijoituksista suostutaan puhumaan.


      • doupparit
        kassakaapinvartijat kirjoitti:

        Sellainen käsitys tulee julkisuutta seuraamalla, että vain Kyrö puhuu totta. Norjalaisia kun NRK haastattelee, silmät kertovat, että koko norjan kansalla valehdellaan otsa kirkkaana, mutta silmät omituisesti pälyillen. Ulkomaisille tiedotusvälineille asioista ei edes suostuta antamaan lausuntoja, vain sijoituksista suostutaan puhumaan.

        Kyröä kun haastatellaan, katse on kuollut ja kylmä, tunteeton. Soimaakohan alitajunnassa omatunto?


    • possujenpossu

      suuri huijari ja pas... puhuja tuo karpaasi joka nyt mukamasten selostelee hiihtoja. oli joukon suurin valehtelija siellä lahdeessa silloin kun jäivät kiinni. miten jätkä kehtaa menis köydenajatkoksi niin osoittas miehuutensa, silloin iso kello kuittais velat,valheet ja saatavat

    • DaleninKertomaa

      Haukka leireille taas hooppivuorilla tavoittamattomissa ja testaajat suomalaisten kimpussa. Tuleva olympiakuningatar tulee saamaan mahtipesut kun Haukka alkaa taas iskeä.

    • norskienturmio

      Joku säälittävä valkoritari puolustelee norjalaisia douppikuningattaria kuin viimeistä päivää, ihan vaan tiedoksi että Juuhaukki ei anna pesää jollekin anonyymille nettikirjoittelijalle.

      • Hilupilua

        Faniklupilaisilleppa antaapi


    • Menikömonttuun

      Eikö enää mulukkuhaukka puolustele juuhaukkaa ja hauku Lähen monttua

    • HooppiKasvattaa

      Norja on Upea Asiakas
      Norja on Upea Liittolainen
      Norja on Upea Ystävä

      Donald Trump Erna Solbergille kahdenkeskisessä tapaamisessa.

      Saiko joku huikat StatOilin kassakaapissa pidetystä pullosta ?

    • JuuHaukitulee

      Haug -päätteiset suvut eivät viittaa haukkaan vaan haukeen saamesta alkuperän saaneita eli HAUKI

      Teresan suku on siis saamelaissuku.

    • KohtaLyödD

      Terese treenaa aktiivisesti miesten 2s joukkueen kanssa. Eikös Dpannassa oleva pitäisi erottaa virallisista joukkueista. Turskit fuskaa joka asiassa.

      • hg65

        Isometsä, Immonen, Kirvesniemi, Similä, Jauho, Kuitunen, siinä muutama jotka eivät vahingossa ja huolimattomuuttaan saaneet dopingainetta itseensä, vaan halusivat ehdoin tahdoin huijata, koska sanottiin ettei kiinni voi jäädä. Therese Johaug on kaukana tällaisista pettureista.


    • miehissäJAnaisissa

      Tellu on paraillaan kunnon aineissa ja tulee kevän kisoihin, transjoukkueessa.

    • jotainsyvästioutoa

      Dopinghiihtäjän dopingoikeudenkäyntikulut olivat noin 365 000 euroa. Norjan hiihtoliitto maksoi koko summan, mikä hämmästyttää norjalaisten lisäksi myös ruotsalaisia.

      Koko tämän tapauksen ajan Norjan liitto on syyttänyt asiasta lääkäriä - ei koskaan Johaugia.

      • kyrökäry

        Isometsä, Immonen, Kirvesniemi, Similä, Jauho, Kuitunen

        siinä sulle oikeita käryjä, varsinaisia Kari Pekkoja


      • KuinJänömetällä
        kyrökäry kirjoitti:

        Isometsä, Immonen, Kirvesniemi, Similä, Jauho, Kuitunen

        siinä sulle oikeita käryjä, varsinaisia Kari Pekkoja

        Niin tänään myös ruaattaalaanen entinen mestari Kyröttää

        Ja se tiethää mistä puhhuu


    • Kunonmistäottaa

      No nyt on maalimankirjat sekaisin Norjassaki . Samat kurkut jotka vaativat jo 2007 Tereseä pois edustushiihtäjien joukosta vaativat, että Tereselle ei enää anneta joukkuepaikkaa ja jopa Maritia vaaditaan väistymään takavasempaan, maan maineen vuoksi.

      No, niillä riittää kapasiteettia. Geenikloonaus toimii.

      • skinkebröedgeitost

        Ne VGn keskustelijat alkaa muistuttamaan suomilaisia. Onko niin, että hiihdon seuraaminen alkaa kasvattamaan eripuraiseksi ja kateelliseksi. Ilmeisesti vaativat kohta Kyröä Norjan päävalmentajaksi.


      • sporttia-

        Tänään textv:n uutinen kertoo et, Venäjän entinen antidoping johtaja Grigori Rodtjenkov paljastaa kaikkien venäläisten doupanneen mm. Pekingin olympialaisissa 2008. Pekingin jälkeen kun kontrolleja kiristettiin, he vain muuttivat hieman strategiaansa, ja sama huijaus jatkui. Suomalaiset karpaasit oli huijareita myös, yhtä tyhmiä kuin venäläiset.
        Norjalaiset ja ruotsalaiset on enemmän oikeita kunnon urheilijoita.


      • Visselblåsaren
        sporttia- kirjoitti:

        Tänään textv:n uutinen kertoo et, Venäjän entinen antidoping johtaja Grigori Rodtjenkov paljastaa kaikkien venäläisten doupanneen mm. Pekingin olympialaisissa 2008. Pekingin jälkeen kun kontrolleja kiristettiin, he vain muuttivat hieman strategiaansa, ja sama huijaus jatkui. Suomalaiset karpaasit oli huijareita myös, yhtä tyhmiä kuin venäläiset.
        Norjalaiset ja ruotsalaiset on enemmän oikeita kunnon urheilijoita.

        jaa, minkähän valtion teksti tv tuommoista kertoo, ei ainakaan Yle,

        toki kertoihan Rodtjenkov että Sotsissa doopattiin kaikki ruskikiekkoilijat, vaan silti hävisivät suomalaisille, kun hooppi kävi hermoihin.

        Rodtjenkov on nykyisin etsintäkuulutettu Venäjällä ja hänen olinpaikkaansa ei tiedetä. Tuskin hän piilopaikastaan alkaa antaa lausuntoja.


      • jrba
        Visselblåsaren kirjoitti:

        jaa, minkähän valtion teksti tv tuommoista kertoo, ei ainakaan Yle,

        toki kertoihan Rodtjenkov että Sotsissa doopattiin kaikki ruskikiekkoilijat, vaan silti hävisivät suomalaisille, kun hooppi kävi hermoihin.

        Rodtjenkov on nykyisin etsintäkuulutettu Venäjällä ja hänen olinpaikkaansa ei tiedetä. Tuskin hän piilopaikastaan alkaa antaa lausuntoja.

        Ks. svt-text, Ruotsin teksti-tv.
        Venäjä on tunnettu erimielisten ja toisinajattelijoiden ajojahdista ja ahdistelusta, kremliä kritisoivia toimittajia on pistetty vankilaan ja jopa murhattu. Valtiodoping ei loppunut DDR:n.


    • HämmästelenVain

      Keskisyöpmälainen kirjoitti, Jouhaukka on lähetetty tuleviin MM-laduille harjoittelemaan Norjan rahoilla.

      Mitä säännöt sanoo? Jos on käry päällä, saako valtio valmentaa kontrolloidusti sellaista urheilijaa?

      • huomioikaa

        HAUG = HAUKI ei haukka


    • HaukkaHauki

      Milloinkas JuuHauki (olkoon nyt sitten näin, ei enää munahaukka) on vimeksi testattu. Jos yrittää paluuta, eikö olisi aika yllätystesteille. Nyt on hyvä aika pumpata keho DDRn aineta täyteen ja puhdistautua sitten maaliskuulle.

      • ihvws

        noh,noh...eikös karpaasin katkeruus hellitä ollenkaan?..oma vika, mitäs läksit.


      • NoWayNorWay
        ihvws kirjoitti:

        noh,noh...eikös karpaasin katkeruus hellitä ollenkaan?..oma vika, mitäs läksit.

        kikkelis kokkelis,

        kyllä se juu-hauki ihan itse veti viivansa, ihmetyttää tosiaan, miksei torskeja testata kunnolla, johan norjamielinen selvityskomiteakin vihjaili, että salaisia keinoja käytetään, niitä vaan testaajatkaan eivät tunne. Enemmän kuin putputtimet, myös turskilta näytteet koeputkiin.

        Norjalla on oma kuningas. Kuninkaan tehtäviin kuuluu hiihdellä auringonpaisteisilla tuntureilla pääsiäisenä ollakseen ruskettuneena, aurinkolasit päässä, antamassa kultamitaleja alamaisilleen hiihdon maailmanmestaruuskisoissa, jotka järjestetään joka toinen vuosi Norjassa. Joka toinen vuosi ne järjestetään jossain puolihaluttomassa naapurimaassa, maassa jossa ihmiset joutuvat välillä työskentelemään (paitsi niissä perheissä joiden poika on Ekofiskin öljynporauslautalla töissä tai tytär sairaala-apulaisena Tromssan kuninkaallisessa yliopistosairaalassa. Niissä perheissä voidaan keskittyä juomaan viinaa tai kahvia, riippuen maasta) Sillä näissä muissa maissa ei ole meriä joissa on öljyä. Paitsi Venäjällä.

        Historiaa
        Norja on myös kuuluisa sodastaan saksalaisia vastaan. Heidän urhea vastarintansa kesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen he päättivät antautua. Eläkeläisten torvisoittokunta otti saksalaislaivaston soittaen vastaan Oslossa. Mutta tätä ei kannata mainita, sillä norjalaiset ovat hyvin ylpeää kansaa. Tätä aiemmin he ovat kunnostautuneet viikinkeinä. Heitä on ollut nimeltään Thoria, Erikiä ja Leifiä. Viikingit olivat rauhaa rakastavia miehiä jotka ajoittain joutuivat pakenemaan vaimojaan Yhdysvaltoihin, jonka he löysivät, kysymättä intiaaneilta. Viikingeillä oli siannahoista tehdyt hatut, joihin oli kalaliimalla liimattu lehmän sarvet.

        Politiikka
        Norjassa on myös pääministeri, jolla on tanskalainen nimi ja tehtävänään mietiskellä mihin laittaa kylmät öljyvaluutat. Pääministeri ja kuningas asuvat Oslossa, jossa on mädäntynyt viikinkimiesten pakolaiva hallissa, pyramideja puistoissa, mielisairaita huutavia kuvia, jotka ajoittain varastetaan ja myydään länsirannikolla asuvalle öljymiljardöörille. Hän säilyttää teoksia, suoraan merestä nousevan vuoren seinämään louhitun omakotilinnansa kellarissa, polttaa kuubalaisia sikareita ja siemailee sata vuotta vanhaa viskiä paksupohjaisesta, painavasta, lasista. Tämän jälkeen hän yleensä istahtaa tummasta meksikolaisesta vintagenahasta tehtyyn nojatuoliinsa tyytyväisesti myhäillen. Saattaapa hän joskus katsella ulapallekin, josko ryhävalaiden pesimäaika olisi koittanut, Titanicin komentosillalta hankkimansa patinoituneen messinkikaukoputken läpi.

        Kieli

        No Way- siltä norja kuulostaa jenkin korvaan. Ja sitten alkaa oksennukselta kuulostava ääntely.


      • lääkitys
        NoWayNorWay kirjoitti:

        kikkelis kokkelis,

        kyllä se juu-hauki ihan itse veti viivansa, ihmetyttää tosiaan, miksei torskeja testata kunnolla, johan norjamielinen selvityskomiteakin vihjaili, että salaisia keinoja käytetään, niitä vaan testaajatkaan eivät tunne. Enemmän kuin putputtimet, myös turskilta näytteet koeputkiin.

        Norjalla on oma kuningas. Kuninkaan tehtäviin kuuluu hiihdellä auringonpaisteisilla tuntureilla pääsiäisenä ollakseen ruskettuneena, aurinkolasit päässä, antamassa kultamitaleja alamaisilleen hiihdon maailmanmestaruuskisoissa, jotka järjestetään joka toinen vuosi Norjassa. Joka toinen vuosi ne järjestetään jossain puolihaluttomassa naapurimaassa, maassa jossa ihmiset joutuvat välillä työskentelemään (paitsi niissä perheissä joiden poika on Ekofiskin öljynporauslautalla töissä tai tytär sairaala-apulaisena Tromssan kuninkaallisessa yliopistosairaalassa. Niissä perheissä voidaan keskittyä juomaan viinaa tai kahvia, riippuen maasta) Sillä näissä muissa maissa ei ole meriä joissa on öljyä. Paitsi Venäjällä.

        Historiaa
        Norja on myös kuuluisa sodastaan saksalaisia vastaan. Heidän urhea vastarintansa kesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen he päättivät antautua. Eläkeläisten torvisoittokunta otti saksalaislaivaston soittaen vastaan Oslossa. Mutta tätä ei kannata mainita, sillä norjalaiset ovat hyvin ylpeää kansaa. Tätä aiemmin he ovat kunnostautuneet viikinkeinä. Heitä on ollut nimeltään Thoria, Erikiä ja Leifiä. Viikingit olivat rauhaa rakastavia miehiä jotka ajoittain joutuivat pakenemaan vaimojaan Yhdysvaltoihin, jonka he löysivät, kysymättä intiaaneilta. Viikingeillä oli siannahoista tehdyt hatut, joihin oli kalaliimalla liimattu lehmän sarvet.

        Politiikka
        Norjassa on myös pääministeri, jolla on tanskalainen nimi ja tehtävänään mietiskellä mihin laittaa kylmät öljyvaluutat. Pääministeri ja kuningas asuvat Oslossa, jossa on mädäntynyt viikinkimiesten pakolaiva hallissa, pyramideja puistoissa, mielisairaita huutavia kuvia, jotka ajoittain varastetaan ja myydään länsirannikolla asuvalle öljymiljardöörille. Hän säilyttää teoksia, suoraan merestä nousevan vuoren seinämään louhitun omakotilinnansa kellarissa, polttaa kuubalaisia sikareita ja siemailee sata vuotta vanhaa viskiä paksupohjaisesta, painavasta, lasista. Tämän jälkeen hän yleensä istahtaa tummasta meksikolaisesta vintagenahasta tehtyyn nojatuoliinsa tyytyväisesti myhäillen. Saattaapa hän joskus katsella ulapallekin, josko ryhävalaiden pesimäaika olisi koittanut, Titanicin komentosillalta hankkimansa patinoituneen messinkikaukoputken läpi.

        Kieli

        No Way- siltä norja kuulostaa jenkin korvaan. Ja sitten alkaa oksennukselta kuulostava ääntely.

        -voi karpaasiparkaa....


      • nuoleturskapersettäNUOLE
        lääkitys kirjoitti:

        -voi karpaasiparkaa....

        Onko lääkeannoksesi taas kohdallaan nimimerkki lääkitys

        eli kieli norjananuksen ruskeana


      • juupajuup
        NoWayNorWay kirjoitti:

        kikkelis kokkelis,

        kyllä se juu-hauki ihan itse veti viivansa, ihmetyttää tosiaan, miksei torskeja testata kunnolla, johan norjamielinen selvityskomiteakin vihjaili, että salaisia keinoja käytetään, niitä vaan testaajatkaan eivät tunne. Enemmän kuin putputtimet, myös turskilta näytteet koeputkiin.

        Norjalla on oma kuningas. Kuninkaan tehtäviin kuuluu hiihdellä auringonpaisteisilla tuntureilla pääsiäisenä ollakseen ruskettuneena, aurinkolasit päässä, antamassa kultamitaleja alamaisilleen hiihdon maailmanmestaruuskisoissa, jotka järjestetään joka toinen vuosi Norjassa. Joka toinen vuosi ne järjestetään jossain puolihaluttomassa naapurimaassa, maassa jossa ihmiset joutuvat välillä työskentelemään (paitsi niissä perheissä joiden poika on Ekofiskin öljynporauslautalla töissä tai tytär sairaala-apulaisena Tromssan kuninkaallisessa yliopistosairaalassa. Niissä perheissä voidaan keskittyä juomaan viinaa tai kahvia, riippuen maasta) Sillä näissä muissa maissa ei ole meriä joissa on öljyä. Paitsi Venäjällä.

        Historiaa
        Norja on myös kuuluisa sodastaan saksalaisia vastaan. Heidän urhea vastarintansa kesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen he päättivät antautua. Eläkeläisten torvisoittokunta otti saksalaislaivaston soittaen vastaan Oslossa. Mutta tätä ei kannata mainita, sillä norjalaiset ovat hyvin ylpeää kansaa. Tätä aiemmin he ovat kunnostautuneet viikinkeinä. Heitä on ollut nimeltään Thoria, Erikiä ja Leifiä. Viikingit olivat rauhaa rakastavia miehiä jotka ajoittain joutuivat pakenemaan vaimojaan Yhdysvaltoihin, jonka he löysivät, kysymättä intiaaneilta. Viikingeillä oli siannahoista tehdyt hatut, joihin oli kalaliimalla liimattu lehmän sarvet.

        Politiikka
        Norjassa on myös pääministeri, jolla on tanskalainen nimi ja tehtävänään mietiskellä mihin laittaa kylmät öljyvaluutat. Pääministeri ja kuningas asuvat Oslossa, jossa on mädäntynyt viikinkimiesten pakolaiva hallissa, pyramideja puistoissa, mielisairaita huutavia kuvia, jotka ajoittain varastetaan ja myydään länsirannikolla asuvalle öljymiljardöörille. Hän säilyttää teoksia, suoraan merestä nousevan vuoren seinämään louhitun omakotilinnansa kellarissa, polttaa kuubalaisia sikareita ja siemailee sata vuotta vanhaa viskiä paksupohjaisesta, painavasta, lasista. Tämän jälkeen hän yleensä istahtaa tummasta meksikolaisesta vintagenahasta tehtyyn nojatuoliinsa tyytyväisesti myhäillen. Saattaapa hän joskus katsella ulapallekin, josko ryhävalaiden pesimäaika olisi koittanut, Titanicin komentosillalta hankkimansa patinoituneen messinkikaukoputken läpi.

        Kieli

        No Way- siltä norja kuulostaa jenkin korvaan. Ja sitten alkaa oksennukselta kuulostava ääntely.

        Piristi päivää :)

        Toki joku verbaalisesti lahjakas turska saattaisi kirjoittaa kotimaastamme yhtä riemastuttavasti "Wikiin"...

        Ai ni. Ihastuttava Terese on luonnollisesti doupattu, kuten kaikki muutkin ammattimaiset kestävyysurheilijat. Tasoeroja on sitten varmaan monia...


      • piristävää
        juupajuup kirjoitti:

        Piristi päivää :)

        Toki joku verbaalisesti lahjakas turska saattaisi kirjoittaa kotimaastamme yhtä riemastuttavasti "Wikiin"...

        Ai ni. Ihastuttava Terese on luonnollisesti doupattu, kuten kaikki muutkin ammattimaiset kestävyysurheilijat. Tasoeroja on sitten varmaan monia...

        Kateellisia piisaa, onhan Therese nätti ja huippu-urheilija, se on joillekin liikaa näemmä.


      • juupajuup
        piristävää kirjoitti:

        Kateellisia piisaa, onhan Therese nätti ja huippu-urheilija, se on joillekin liikaa näemmä.

        Kutsuin Terraa ihastuttavaksi kestävyysurheilun ammattilaiseksi.
        Oma vaimoni on kyllä ihan yhtä kaunis, joten ei ole tarvetta kateudelle.
        Se, että doping liittyy kiinteästi ammattiurheiluun, on vain tylsä fakta.
        Näin on ollut jo yli 100 vuotta.


      • munvaimosanonii
        juupajuup kirjoitti:

        Kutsuin Terraa ihastuttavaksi kestävyysurheilun ammattilaiseksi.
        Oma vaimoni on kyllä ihan yhtä kaunis, joten ei ole tarvetta kateudelle.
        Se, että doping liittyy kiinteästi ammattiurheiluun, on vain tylsä fakta.
        Näin on ollut jo yli 100 vuotta.

        Ei kaikki douppaa, vaikka kiinni jääneitä piisaa, älä yleistä.


      • juupajuup

        No okei, en yleistä. Therese jäi kuitenkin kiinni, joten oli doupattu. Yleistin hieman, koska en aina pidä douping raingaistuksia oikeudenmukaisina rangaistuja urheilijoita kohtaan. Suomessa tämä koettiin karusti 2000 alkupuolella.
        Itse olisin päästänyt Johaugin olympialaisiin. Mutta toisaalta sääntöjen täytyy olla kaikille samat.


      • suhteellisuudentajua
        juupajuup kirjoitti:

        No okei, en yleistä. Therese jäi kuitenkin kiinni, joten oli doupattu. Yleistin hieman, koska en aina pidä douping raingaistuksia oikeudenmukaisina rangaistuja urheilijoita kohtaan. Suomessa tämä koettiin karusti 2000 alkupuolella.
        Itse olisin päästänyt Johaugin olympialaisiin. Mutta toisaalta sääntöjen täytyy olla kaikille samat.

        Suomalaiset silloin olivat niitä oikeita ja varsinaisia douppaajia, piikityksineen, valehteluineen ja tahallisine keskeytyksineen, ettei olis tarvinnut kisan jälkeen testiin, (Immonen katkaisi oman sauvansa, et sai keskeyttää) jne.
        Johaug on kuin puhdas pulmunen näiden kieroilijoiden rinnalla, hänelle olisi varoitus riittänyt aivan hyvin tuomioksi.


      • uskovaistajengiätäällä

        Nyt sinä määrittelet kuka oli mitenkin doupattu sen perusteella, mitä julkisuuteen on tietoa vuotanut. Johaug jäi kiinni ihan oikeasta doping aineesta. Löytyneet jämät ilmoitettiin huulirasvasta saaduiksi. No voi olla. Mutta kyseessä on yksi maailman kovimmista naishiihtäjistä. Silloin on harvemmin savua ilman tulta, kun kärähtää.
        Paska juttu tuo on toki kumminpäin vain. Kohta hänet nähdään taas kisaladuilla. Tsemppiä vaan hänelle.


    • rogjsöb

      On kyllä tosi huonoa, katkeraa teatteria näiltä Johaugin tuomitsijoilta. Eivät ikinä tee itse mitään virheitä varmaankaan?

      • eivirheitälääkityksessä

        NRK on tutkinut Norjan joukkueen lääkemääriä tällä viikolla alkavissa Pyeongchangin talviolympialaisissa. Sen mukaan Norja on varautunut kisoihin astmalääkettä yli 6 000 kerta-annosta. Lääkitykseen käytettäviä inhalaattoreita eli "astmapiippuja" Norja on tuomassa Koreaan yli 40 kappaletta.

        NRK kysyi myös Suomen joukkueen lääkäriltä Maarit Valtoselta, kuinka suurella astmalääkemäärällä Suomen joukkue on kisoihin varautunut: kymmenen astmapiipun ja noin 600 annoksen verran.


    • tiikerinhännässäratkaisu

      Juuuhaukea oli kisat vailla, olisi lyönyt pertsalla ryhmän hajalle, ei olisi Kylmäsen Lotta kuin horjunut lopussa maitohapposella jalalla. Aikku sm-voittajana olisi saanut pertsalla saman aikaan, mutta luki oikein taivaan merkit, vaikea tunkeutua 10 sakkiin, ei Digginsikiään, vaikka maailman paras vapaa, mitään jakua.

      • JoohaugFani

        Johaug olisi tikannut karkuun jo alkumatkasta. Voittanut koko kisan yli minuutin erolla. Harmi tuollainen oikeusmurha, jossa viedään mahdollisuus arvokisoihin.


    • mömmöturskat

      Nyt siellä hiihti kolme Juuhaukea miesten kisassa, ilmeisesti uusi mömmö on taas tuotannossa.

      Montako astmapiippua on vielä jäljellä, eilen vain Martti taisi saada hönkäisyt, muille ei annettu kuin kriisipalaverissa ?

      • Hmmmmmmmmmm

        Kateus on kansallistautimme.


      • menikökruunutpilalle
        Hmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Kateus on kansallistautimme.

        Sitäkö pohditte kriisipalaverissa, kun naisissa dooppi ei imeytynytkään ja Martti taipui Kylmälän Lotalle ?


    • PYSYVÄPÖLJÄPÄIVÄ

      Mitäs otit 70-luvun ainetta, kikkelis kokkelis, olisit pysynyt Statoilin kassakaapin sisällöissä.

      TOTUUS ON SE, ETTÄ YKSIKÄÄN TURSKA EI OLE JOUHAUGIA PAREMPI TAHI PUHTAAMPI !

    • syndebukken

      Nythän näyttää siltä, että Terese ei pääse enää Norjan joukkueeseen.

      Tässä pitää olla nyt ovela ja pyytää Tereseä vaihtamaan Suomen kansalaiseksi.

      Viestijoukkueessa olisi paikka auki, ainakin syntipukin paikka.

    • LeanSysteem

      Juuhauen kilpailukielto on päättymässä kohta ja eilen oli se päivä, kun Terese sai aloittaa harjoittelun muun joukkueen kanssa. Samoin Norjan tuki harjoittelulle tuli sallituksi VASTA EILEN.

      Mikäli Norja on tukenut kilpailukiellon aikana Teresen harjoittelua, on toimittu sääntöjen vastaisesti.

      Olympialaisten tuloksista voidaan tehdä päätelmä, että koko Norjan järjestelmä on tutkittava puolueettoman komitean toimesta. Kuten aiemminkin on todettu, McLaren miehistöinenn selvittämään, miten on menetelty nyt ja miten aiemmin (mm. Lahti 2001 kun näytteet tuhottiin Lereimin toimesta).

      Koko roska on syytä avata ihan maailman yleisen uskottavuuden vuoksi. Jos Norja voi jatkaa huijausten tietä, ei mihinkään voi enää luottaa.

      Tälle puskasta huutelijalle tiedoksi, en ole katkera karpaaseista, päinvastoin, hyödyin heidän käryistään.

      • krcpz

        Suomalaiset ja venäläiset ovat jääneet kiinni tahallisesta douppaamisesta, oikein porukalla, koita ymmärtää tämä asia.
        Johaug ei tahallaan kieroillut karpaasien yms. lailla, siinä on suuri ja ratkaiseva ero.


      • dtomvv

        Heh, selityksiä piisaa, kateuden ja katkeruuden voimalla.


    • kukauskooenää

      Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

      JAHA, turskan perseennuolija poistatti upean kirjoituksen Norjan koko urheilusta. Taidettiin tulla liian lähelle totuutta.

      • jotainr.ajaa

        Onko vaikeaa olla asiallinen?


    • Faktajuttu

      Norjalaiset ovat nyt vaan niin hyviä hiihdossa. Suomalaisten tasamaan lykkijöiden on vaan hyväksyttävä tosiseikat.

    • asmalääke.on.dooping

      Teatteria se on ollut kansainvälisen antidopingin osalta. Jotku hiihtelee astmalääkkeiden voimalla koko ikänsä ilman rangaistusta, , ja joku käyttää huulirasvaa, ja saa monen vuoden kilpailukiellon.
      Täysin naurettavaa toimintaa. !!

      Jos dopingasioissa toimittaisiin tasa-arvoisesti, kaikki lisäaineita käyttävät ulos kaikista kisoista, ja vain täysin terveet, ja "puhtain jauhoin" urheilevat kisoihin mukaan.

      Astmalääke aukaisee hengitysteitä, ja parantaa huomattavasti suorituskykyä. Ilman lääkettä Björgeni olisi pelkkä "sunnuntaihiihtelijä" !.

    • ihansaletti

      astmalääke on dooping:

      Olet täysin oikeassa!!!!!!!!!!!!!
      Astma on kyllä erikoinen tauti. Ilmenee jännästi, ja on joskus ihan oireeton. Ikonillamme Aino kaisa Saarisellahan on myös astma! Mutta hän on onneksi avoimesti kertonut haastattelussa lehdessä, ettei käytä astmalääkkeitä ollessaan raskaana!?!?!? Jännää että astma lähtee raskauden myötä. Eikö niin? Helppo homma!
      No onneksi björgeni muistui tässäkin ketjussa!
      Ei norskeilla ole oikeesti öljyä! ne lisää jotain douppingainetta meriveteen, ja tyhmä maailma luulee et niillä on..........

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe