Kankaanpään Maila - Kempeleen Kiri

kamaanKaMa

Aivan uskomaton trilleri oli tuo ottelu!! KaMa teki sen! Vaikka jalkapallo onkin suosikkilajini niin siitä on aikaa kun olen viimeksi katsonut niin jännittävää urheiluottelua kuin mitä tämä ottelu oli. Ensin Kankaanpää häviää ensimmäisen jakson epäonnekkaalla tavalla, toisella jaksolla pakkopaikassa ansaittu voitto ja sitten superlyöntivuorossa näytti jo siltä että KaMa ratkaisee ottelun kun Kempele ei saanut juoksua omalla yrityksellään ja KaMa sai heti omassa lyöntivuorossaan etupesät täyteen palottomassa tilanteessa.......mutta ei kavereilla pää kestänyt ja tuli nopeasti kolme paloa.

Kotiutuslyöntikisassa Kempele sai omalla yrityksellään vain yhden juoksun ja KaMa sai tokalla yrittämisellä juoksun, joten KaMalla oli kolme ottelupalloa ratkaista ottelu, mutta ei pää taaskaan kestänyt ja jouduttiin uuteen kotiutuslyöntivuoroon ja siellä Kempele sai taas vain yhden juoksun omalla yrityksellään ja KaMalle jäi tällä kertaa neljä ottelupalloa kun jo ekalla saatiin tasoitettua homma......ja toinen ottelupallo lopulta ratkaisi ja päätti tämän trillerin kun Jukka Lankisen pää sentään kesti....ja kyllä oikea pelaaja sai ratkaista homman kun Lankinen loukkaantui toisella jaksolla ja nilkutti koko loppumatsin. Lähellä vissiin oli että Lankinen olisi joutunut jättämään homman kesken.

Tätä on pesäpallo parhaimmillaan! Kyllä katsojamäärät nousisi jos kaikki ottelut olisi tällaisia. Ja kyllä KaMa ansaitsi voittaa....se teki enemmän juoksuja ottelussa ja käytännössä ilman Imatran luvattoman helposti lahjoittamaa yhtä pistettä pari viikkoa sitten ei Kempele olisi päässyt edes uusintaotteluun.....näinkin asian voisi nähdä. Ja Kempeleellä on jo naisten Superpesisjoukkue, joten miesten putoaminen ei ole niin paha asia kuin mitä se olisi Kankaanpäälle.

9

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jihuuhuu

      Jee?

      • oujeeeee

        Kyllä, jee =)


      • Aaaaattttttt

        Vaikkakin Topias Lilja aloitti ottelun ensinmäisellä lyönnillä tyhjään kenttään kunnarin, pidin
        tätä jo lläpihuuto juttuna, se oli kaikkea muuta. Jossittelin koko viikon,lähtisinkö fanibussilla
        katsomaan ottelua. Ajattelin, että vois tulla raskas kotiin tulo matka. Mitä pidemmälle peli eteni,sitä enemmän otti päähän, kun en hypännyt bussiin. Onneksi sain kaverilta Vallin Jussin nettiradion osoitteen, en ollut kuunnellut ikininä ennen ja tablettiin laitoin tämän live seurannan pääsin kyllä hienoon seurantaan. Kiitos Vallille siitä joka kanssa on tehnyt hyvää
        talkoota KaMan peleistä. Ihmettelin ja yllätyin myös Vallin ammatti taidosta, Kiitos siitä.
        Itse KaMan peli on ollut yhtä vuoristorataa tämä kausi , kun ajattelee kevään ensi pelejä hakattiin vaikka mikä porukka. Nyt tämä syksyn tappioitten pitkä putki on varmaan rassanut porukan henki maailmaa. Mielestäni KaMassa pelasi kaikki muuten joka osa alueet kohtalaisen hyvin mutta mutta kotiutus tökkinyt jo monena vuonna. Sami Joukaiselle luotiin heti lyöjäkuninkaittenkunigas viitta harteille mutta voi kuvitella kun tulee lonkka viat päälle voi siihen nähden kohtuu hyvää teki ja voi kuvitella niin lyöminen kuin juokseminen oli varmaa täyttä myrkkyä. Mutta pelataan pelit loppuun vielä.


    • Hyvääaamua

      Krooh.. nukahdin puolessa välissä tekstiä..

      • kuuuukkkeli

        Jaksoit kuitenkin tulla lukemaan KaMaa koskevaa keskusteluketjua. Kyllä KaMa tuntuu kiinnostavan.


    • loppuottelukotvssä

      Voittiko Maila mestaruuden kun noin juhlitaan????

    • eefeffewfe

      https://www.youtube.com/watch?v=3MmcANNtAXw

      Ilmeisesti voitti. No, olihan tuo sellainen jännitysnäytelmä ja niin tärkeä voitto, että saa sitä vähän juhliakin. Muistetaan että tämä oli jo toinen ottelu jossa KaMa nousi kuilun partaalta.

    • kuukkkeli

      KaMa voitti siis ensimmäisen karsintaottelun Siilinjärvellä ja sunnuntaina klo 16 toinen kohtaaminen Kankaanpäässä. Se on aika iso ottelu ja saattaa olla KaMan kauden viimeinen kotiottelu, sillä jos KaMa tuon ottelun voittaa niin voidaan kyllä sanoa että KaMa tulee säilymään Superpesiksessä, kaikkien vaikeuksien ja lähes varmalta näyttäneestä putoamisesta huolimatta.

      Sen sijaan jos Siilinjärvi tasoittaakin voitot 1-1:een niin tilanne on ihan eri, kun Siilinjärvellä on vielä kotietukin, joten todella tärkeä ja mahdollisesti jopa ratkaiseva tuo huominen ottelu.

      • kamaanKaMa

        Aikamoinen temppu kyl on jos joukkue säilyttää sarjapaikkansa. Oli kuitenkin putoaminen aiemmin käytännössä jo yhden juoksun päässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe