Puukotus yksittäistapaus

turkulainen3

Turun puukotus oli vain yksittäistapaus. Ei pidä leimata kaikkia maahanmuuttajia. Suurin osa heistä käy töissä ja ovat kunnollisia. Rasismin on loputtava!

24

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tappooppaatsensuuriin

      Taidat olla itsekin yksittäistapaus lajissasi.

    • tolokunimmeinen

      Sanoisin, että 99,99% maahantulijoista on alun perin lähtenyt karkuun moista terroria. Suuri osa on paennut ISIS: in terroria rauhalliseen maahan. Jos kutsumme kaikkia heitä terroristeiksi, on se sama kuin kutsuisi kaikkia suomalaisia rattijuopoiksi, kun sellainen ajaa jonkun päälle ja rikkoo uutiskynnyksen.

    • Konna2

      Olkoon sitten niin. Kerro minulle, mikä tilanne Marokossa aikaan saa "turvapaikan" hakemisen Saksan kautta Suomesta. Huono sosiaaliturva? Ei, vaan tänne soluttautuvat terroristit jakamaan oppejaan kristityille!
      Mielestäni näiden Marokkolaisten tilanne on sama kuin Suomalainen lähtisi hakemaan turvapaikkaa Kanadasta.
      Oikea termi näille on juhlapaikan hakija.

      • Vuosia_Saksassa-asunut

        Miksi vuosikausia Saksassa asunut tarvitsisi Suomesta turvapaikan


    • hsethseths

      Jokainen puukotus on yksittäistapaus tai raiskaus. Ei kahta ihmistä pidä kiinni rikoksenteko välineestä;-) Jos niitä on riittävästi, niin asia muuttuu................

    • Asdfghk

      Miksi sitten neljä on lisäksi pidätettynä?

      • Ihmisoikeudet

        Supolla, sisäasiainministeriöllä ja näköjään koko hallituksella on valtava kiire saada aikaan laki, jolla kansalaisten ihmisikeuksia päästään entisestään kaventamaan viranomaisten valvonnalla. Siksi Turun tapahtumista tulee kerätä kaikki hyöty tavoitteen saavuttamiseksi ja siksi jokainen tekijän kanssa tekemisissä ollut on mahdollinen rikoksentekijä. Kannattaa nyt odottaa, mitä tutkinnassa ilmenee.
        Ko. kaverista oli esitetty poliisille huolta jo puoli vuotta sitten. Mitään ei tapahtunut. Turha uskotella, että kansalaisten lisääntyvä valvonta ja urkinta johtaa mihinkään positiiviseen. Se vie Suomea esim. Pohjois-Korean ja Venäjän suuntaan.
        Suomi on innokkaana osallisena esim. Afganistanin ja Irakin miehityksissä. On valheellista puhua rauhanturvaamisesta koska siitä ei todellakaan ole kysymys. Myöskin Suomi myy innolla aseita mm. pahimmalle ihmisoikeusloukkaajalle ja Lähi-idän alueen tappajalle, Saudi-Arabialle. Siksi Suomea pidetään vihollisena ja pidetään syystä.


      • ukklumirusaväerhivtelo

        Mikä ihmeen peikko teille vasemmistolaisille pilven pössyttelijöille on se, että viranomaiset saisivat suorittaa tiedustelua riittävän laajasti, jotta saataisiin ennalta estettyä juurikin ihmisoikeuksiin puuttuvaa rikollisuutta, jota kaikenlainen terrorismi on puhtaimmillaan. Terroristisessa teossa, olkoon se millainen tahansa, puututaan ihmisen oikeuteen olla ja elää rauhassa ilman pelkoa ulkopuolisen väkivallan uhasta, eikö?

        Kunnollisella tiedustelulla pystytään kitkemään myös pienempää rikollisuutta, kuten talous- rahanpesu- ja huumerikoksia ym. yhteiskuntaa mädättäviä lieveilmiöitä.

        Itse olen täysin normaali, keskituloinen, työssä käyvä ja veronsa/piiloveronsa täysimääräisenä maksava Suomen kansalainen. Minua ei pelota/vituta/kauhistuta lainkaan ajatus siitä, että viranomaiset pääsisivät tarvittaessa käsiksi tietoihini, jos se yhteiskuntarauhan takaamiseksi tai törkeän rikoksen selvittämiseksi olisi tarpeen. Tiedoissani ja elämässäni ei ole noihin asioihin mitään salattavaa, eikä pitäisi olla kenelläkään muullakaan jos asiansa hoitaa yhteiskuntavelvollisesti. Aika kaukaa on haettu ajatus siitä, että viranomaisella olisi tarvis alkaa urkkia minunlaiseni ns. taviksen tietoja ihan vaan huvin vuoksi. Kaltaisiani on kuitenkin toivottavasti vielä väestöstämme valtaosa, vaikka vasemmistososialistit yrittävätkin vuodesta toiseen saada ihmiset luopumaan työnteosta ja veron maksusta, ymmärtämättä sitä tosiseikkaa että juurikin nuo kaksi asiaa ovat länsimaisen hyvinvointiyhteiskunnan tukipilarit.

        Eli mitäs luurankoja sinulla on kaapissasi kun noin kovasti pelkäät joutuvasi viranomaistiedustelun kohteeksi? Vai oletko sittenkin vaan pelkkä työtä vieroksuva sosialistipaskahousu, joka nauttii veronmaksajien rahoista tekemättä mitään hyödyllistä koko elämäsi ajan???

        Ihmisoikeudet ne on veronmaksajallakin!

        Ja mitä tulee tuohon mainitsemaasi asevientiin, niin eiköhän se ole liiketoimintaa siinä, missä kaiken maailman paskahäkkyröiden kyhääminen ja niiden myyminen vaihtoehtokirpputoreilla ja suvaitsevaisuusmessuillakin. Yksikään ase ei ole maailmassa itsekseen ketään tappanut. Aina tarvitaan elävä ihminen asetta käyttämään. Tutustuhan hieman paremmin lähi-idän sodanjälkeiseen historiaan, niin saatat käsittää miksi tilanne on siellä mikä on ja miksi sellaiset ääriliikkeet, kuin Isis tai al-Qaida ovat syntyneet. Siinä ei Suomella, suomalaisuudella tai suomen aseviennillä ole minkäänlaista sijaa, joten melko kaukaa haettu esimerkki on tuokin.

        Lukeminen kannatta aina. Opiskele niin viisastut!


    • Kaksinaamaista

      Samanaikaisesti kun tämä ilmeisesti mielisairas kaveri teki rikostaan ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat yrittivät henkensä kaupalla estää sen jatkumisen. Samanaikaisesti suomalaiset sankarimme kuvasivat kännykkäkameroillaan tapahtumia. Nyt suomalaiset sankarimme julistamme kaikki maahanmuuttajat rikollisiksi, siis myös nuo henkensä kaupalla toimineet.
      Olemme kaksinaamaisia. Olemmeko kaikki lastemme tappajia sen perusteella, että muutama suomalainen äiti ja isä on viime vuosina sellaiseen syyllistynyt?

      • revivähänsiitä

        Mistä sinulla on todisteet, että mamut olivat auttamassa? Uskotko kaiken meidän valtamediasta? Katsoppa ne videot kuka auttaa ja ketä! Sitä paitsi ympäri maata ovat matut juhlineet Turun iskua sankoin joukoin.


      • MiksiPitääVääristellä

        Videoilla näkyy kyllä, että mitä tapahtui ja kantasuomalaiset olivat kyllä myös auttamassa samalla lailla. Miksi pitää vääristellä selvää asiaa ja koittaa kiillottaa ulkomaalaistaustaisten kilpeä? Onko syynä syyllisyys siitä, että ei ole uskottu niitä, jotka ovat tuoneet huolensa terrorismin tulosta Suomeen mutta heidät on kaikki heti leimattu rasisteiksi, jos on uskaltanut yhtään esittää rakentavia ajatuksia, että näin holtittomasti asiat eivät voi jatkua enää?


    • Rakkaus_voittaa

      Muslimipakolaisilla on seksikkäät hymyt ja heillä on myös ihanat suklaasilmät. He ovat miehekkäitä, mutta myös helliä. He tuoksuvat myös myskisen miehekkäiltä :-)

    • jouluhhhpukkih

      Mutta mikä ihmeen lepokoti Suomi on??JOS EI paperit ok kotimaahan vaan ystävällisesti .Ei marokossakaan varmaan suomipummia ruuassa rahaa ymym elä kauan jos TAPPAA IHMISIÄ

      • Commonsensealltheway

        Turvapaikanhakijoilta pitää ottaa sormenjälkinäytteet.Mamut tulevat Eurooppaan lähes aina ilman henkilöpapereita ja jos dokumentit löytyvät niin ovat väärennettyjä.Sormenjälkien perusteella turvapaikkaturistien liikkeet on helpompi selvittää ja ottaa Dublin -asetus käyttöön.


    • tangierisashithole

      Marokko on sellainen persläpi, että en ihmettele, etä sikäläiset hakevat parempaa elintasoa Euroopasta. Eu siellä mitenkään levotonta ole tai mitään, köyhää ja kurjaa kyllä kuten 99% islamilaisista valtioista. Olen käynyt kyseisessä maassa tämän vuoden puolella, tiedän mistä puhun.

      • Idioottikulttuuri

        Tekisivät asialle jotain, mutta kun hulluksi synnytään, niin eipä siinä mitään hyvää pääse syntymään.


    • MissäMarokonRahat

      Onko maa kovin korruptoitunut eli missä on rahat, joilla asiat voitaisiin siellä laittaa kuntoon?

    • Terrorisminuhrit
      • Onsesöpö

        Iskun tekijä käyttäytynyt vankilassa sivistyneesti ja fiksusti, olisiko aika jo päästää ehdonalaiseen, kun onhan se virunut siellä jo muutaman päivän.


      • Hyvästä_käytöksestä
        Onsesöpö kirjoitti:

        Iskun tekijä käyttäytynyt vankilassa sivistyneesti ja fiksusti, olisiko aika jo päästää ehdonalaiseen, kun onhan se virunut siellä jo muutaman päivän.

        Hyvästä käytöksestä kuuluisi silittää päähän että älä enää katko niitä kauloja niin kovin paljoa


      • PsykoOnJoPahansaTehnyt
        Onsesöpö kirjoitti:

        Iskun tekijä käyttäytynyt vankilassa sivistyneesti ja fiksusti, olisiko aika jo päästää ehdonalaiseen, kun onhan se virunut siellä jo muutaman päivän.

        Psykopaatti osaa tarvittaessa miellyttää. Nyt kun jäi henkiin, voi hövelillä käytöksellä lyhentää tuomiotaan ja nauttia suomalaisten vankiloiden täysihoidosta.


      • TosiOnTämä
        PsykoOnJoPahansaTehnyt kirjoitti:

        Psykopaatti osaa tarvittaessa miellyttää. Nyt kun jäi henkiin, voi hövelillä käytöksellä lyhentää tuomiotaan ja nauttia suomalaisten vankiloiden täysihoidosta.

        Hyvä pointti sulta, todella! Sama tullut möys itselle mieleen.
        Hyvä käytös jotakuta muuta kohtaan ei automaattisesti tarkoita, että hlön tarkoitusperät ovat hyvät. Sen vielä ymmärtää ettei ns. maallikot ole tästä aina perillä, mutta kun monet ammattilaisetkin menevät retkuun.
        Ei tunteella, vaan järjellä!


    • Kenen.on.syy

      " Turun terrorismi oli seurausta Turussa tapahtuneista pimeyden teoista:
      - Turku saatanalle –tapahtuma 3.2.2017
      - Lesbo Jeesus vihkii opetuslapsia -näytelmä 21.3.2017
      - Tom of Finland -musikaali 28.1.2017.
      Lisäksi Turun kaupunki on antanut sateenkaarilipuille kunniapaikat kaupungin arvokkaimmissa lipputankoissa, hehkuttaakseen pridetapahtumaa.

      Ei ole siis ihme, että Turussa tapahtuu .. murheellisia hirveyksiä."

    • setänasse

      Jaa että suurin osa käy töissä, kuten kaikki somalit100- prosenttisesti !!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6239
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      526
      3739
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      187
      3581
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2794
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2509
    6. 285
      2210
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1593
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      109
      1488
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe