Läheisempi tuttavuus

Kostutin rätin ja pyyhin valokuvaa. Kuvassa on Saara ja Kalervo. Siirryn pyyhkimään seuraavaa kuvaa, joka on Heikin kuva. Lopuksi pyyhin Kasperin kuvaa. Kasperi on tuossa kuvassa nätti pitkätukkainen vaalea kiharapää. Ainoastaan Kasperi tuosta luettelemistani henkilöistä elää. Tai toisinsanojen on minun isäntäni. Siis olen tässä talossa talonmiehenä pitämässä talosta huolta, jotta Kasperi saattaisi päivänä eräänä tulla tänne tekemään tarkastusta.
Saaralle ajauduin apulaiseksi sattumalta, koska ajoin talvisin hänelle tien lumesta ja kesäisin avustin nurmikonleikkuussa ja myöhemmin hänen heikennyttään hoidin lähes kaikki kotityöt. Saaran kuoltua jäin pitämään talosta huolta aivan kuin emäntä olisi tilapäisesti poissa. Keräsin tilan metsästä polttopuut keskuslämmitystä varten ja tein muitakin metsänhoitotöitä.. Talvisin kävin parina päivänä viikossa lämmittämässä talon. Talossa oli pelkkä peruslämpö, mutta keittiössä oli hiukan lämpöisempää kuin muissa huoneissa. Samalla odotellessani keskuslämmityspannun valmistumista tein pieniä siivous ja kunnostuspuuhia.
Joskus mietin sitä miten kauan tätäkin komennusta riittää, mutta Kasper maksoi hyvin palveluistani. Viikonloppuisin kävin erässä kurssikeskuksessa töitä, mm. tekemällä ruokaa ja muita palvelutehtäviä.
Erään viikonlopun aikana oli Kasperi poikennut talossa tekemässä tarkastusta. Pöydälle oli jätetty lappu, jossa aina kovasti kiiteltiin tekemisiäni. Merkkinä käynnistä oli usein eteisen pöydän tuhkakuppiin jätetty sikarinjämä. Joskus oli lapun päällä sikari lahjana. No sikari aina minulle maistuu ja tulipa se Kasperin jättämä jämäkin lopulta tullut poltettua. Kasperista ei pitkään aikaan näkynyt mitään. Olin nähnyt hänet Saaran hautajaisissa kuusi vuotta sitten. Komea pitkät vaaleat hiukset hänellä oli ja aika tyylikkäät vaatteet. Kasper oli Amerikassa töissä ja toisinaan sähköpostiviestit tulivat muistakin maista.
Sitten eräänä päivänä puhelimeni soi. Kasperi oli siellä pyytämässä hinausapua, koska oli ajanut ojaan talvisella tiellä lähellä maaseututaloaan. Lähdin sinne traktorillani. Autonsa oli joutunut ojaan tien reunan pettäessä, siis oli aurannut tien tyhjänpäälle. No kiinnitin hinausliinan auton vetolenkkiin ja toisen pään traktoriini. Helposti auto lähti ojasta. Jatkoimme yhdessä matkaa kumpikin omilla ajoneuvoillaan Kasperin talolle. Vasta tässä vaiheessa tutustuin lähemmin isäntääni.
Kasperi oli leikkauttanut hiuksensa lyhyemmiksi ja vaalea upea kokoparta koristi isäntäni kasvoja. Mielestäni mies oli todella komea kundi. Kauniit iloiset kasvot katsoivat suoraan minuun. Tunsi jotakin erikoista värinää ja heti tunnistin kaluni heränneen housuissani. Keräsin tarpeita kahvinkeittoa varten ja riensin asettelemaan kahvimukeja pöytään.
Kahvipöydässä juttelimme kaikenlaisia taloon liittyviä asioita. Minä vapisin kiihkosta ja jotenkin Kasperkin vaikutti olevan kiihtyneessä mielen tilassa. Nousin ylös ja huomasin miten kullini jökötti kivikovana työhousuissani. Kasperi tuli aivan minun viereeni ja hipaisi kevyesti minua reidestä. Samalla kuulin hänen kiihtyneen hengityksensä. Kasperi ilmeisesti oli kuullut jostakin, että minä pidin miehistä. Asia oli paikkakunnalla vielä harvojen tiedossa. Ulkomailla matkustanut varmasti tunnisti sen millaisilta miehiltä saa seksiä, mutta täällä se oli vielä salaisuus. Kasperi työsi kätensä minun vyölleni ja piti sitä hetken aikaa siinä ja samalla tunnusteli torjunko yrityksensä. Hetken päästä hän painoi kättään syvemmälle housuihini ja etsi sieltä käteensä minun limaa valuttavan kivikovaksi jäykistyneen penikseni.
Tunnustellen hän seurasi reaktioitani. Hengitykseni varmasti kuului hänen korviinsa hiirenhiljaisessa talossa. Mies polvistui minun eteeni kasvot suoraan housujeni sepalukseen päin ja avasi housujeni vetoketjun. Samalla hän toisella kädellään irrotti minulta vyön. Kullini pääsi lopulta vapauteen ja törrötti vapaana vasten miehen komeata vaaleita partaisia kasvoja. Katselin miten kullistani valui pitkänomainen limarihma suoraan miehen viiksikarvoihin. Mies otti kullini kokonaan suuhunsa ja alkoi sitä imemään. En koskaan ollut saanut mieheltä sellaista käsittelyä kun nyt sain. Olin aika kokematon muutenkin miesten suhteen ja tunsi saaneeni haaveilleni täyttymyksen. Ei aikaakaan kun kullistani lähti siemensyöksy ja siitä osa valui Kasperin paidan rinnuksille. Hän ei siitä ollenkaan hämmentynyt, vaan nousi pystyyn ja alkoi suudella kasvojani suulla, jossa maistui oma spemani. Samalla miehen partakarvoitus tuhri minun hentoisen partakarvoitukseni sylkeen ja spermaani.

20

2869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten hyvältä minusta tuntui ja ajatuksissani pyöri asiat mitenkä kauan minun oli pitänyt tällä palvella renkinä ja haaveilla omasta kullastani. Hetken päästä vaihdoin osapuolta ja vuorostani lähdin imemään miehen kovaa kalua. Imettelin miten miehellä oli kiveksensä koottuna sellaisella pehmeää muovia olevalla renkaalla yhtenäisiksi. Kullinsa ja munansa olivat renkaan avulla kohotettuna paremmin koholla eikä ne roikkunut vapaana jommassakummassa housunlahkeessa.
      Sain pian maistaa Kasper isäntäni spermaa. Olin niin riemuissani siitä miten sain vihdoinkin miestä ja tuntea sen joku nauttii minun kanssani olemisesta.

    • saa-jatkaa

      Kiitos, juusokarhu kirjoituksestasi.

    • Kiitos!

    • Talossa, jossa olin talkkarina, vallitsi hyvä henki. Tunsin miten talonhaltija oli kaikille sillä oleville suosiollinen. Kalervolla ja Saaralla oli ollut paljonkin surua Heikki poikansa varhaisesta kuolemasta, mutta taas paljon iloa poikansa pojasta Kasperista. Kasperi oli oikea vilpitön ilonpisara. Karvapeitteensä takaa tuikkivat kauniit silmänsä ja hän levitti hyvää oloaan kaikkialle minne hän meni.
      Hiukan jäin pohtimaan kuka oli jättänyt tuhkakuppiin sikarin jämän ja joskus kokonaisen sikarin kirjeeni päälle. Huomasin, että Kasper ei polttanut eikä tiettävästi ollut aikaisemminkaan tupakoinut.
      Kasper lähti talostaan pois ja muisti minua lähinnä sähköpostilla ja toisinaan hän soitteli minulle. Sitten tuli asiaa, että jouduin soittamaan hänelle pyytämään neuvoa. Puheluun vastasi Mike, joka sanoi englanniksi, että Mike on suihkussa eikä pysty vastaamaan. Jonkun ajan päästä Kasper soitti ja kertoi, että Mike on hänen kumppaninsa, jonka kanssa hän on asunut jo pidemmän aikaa. Nyt sitten vasta päättelin sikarijämien arvoitusta.
      Seuraavana kesänä sitten tapasin Miken. Hän oli sellainen nörtinnäköinen heppu epätasaisesti leikatuine hiuksineen ja partoineen. Söpö peikkokundi ja niin sydämellisesti hurmaavainen että varmasti Kasper oli kumppanistaan hyvinkin mielisään. Mies oli Kasperin tavoin oikein hyvän hengen luoja. Kumpaisenkin miesten olemus ja rakkaus säteili mielihyvää. En ollut ollenkaan mustasukkainen ja katkera, vaikka olin kolmantena pyöränä näiden homojen kiihkeässä parisuhteessa.
      Pojat antoivat minunkin maistaa millaista on olla hyvässä seurassa. Sain mitä halusin ja annoin mitä pystyin. Pesin kummankin miehen hiukset ja parrat. Tunsin sormieni välissä heidän karkeat pitkät partakarvat. Kuivasin ne ja kampasin ne samoin kuin hiuksensakin. Kullini jökötti pitkän aikaa aivan kivikovana kun tein näitä palveluksia. Mike otti kaluni suuhunsa ja imaisi sen jälleen pehmeäksi. Taas hetken päästä kullini alkoi jälleen seisomaan. Avustin miesten välisessä seksissä aina välillä työntämällä heidän seisovaa kulliaan aina vastaanottavan miehen pyllyyn. Minäkin välillä sain olla antavana tai ottavana puolena.
      Tuon päivän jälkeen tunsin miten olin saanut itseeni rautaisannoksen hyvää energiaa, mutta alapääni oli aika herkkä koska jouduin pitkiäkin aikoja pitämään kullini seisontatilassa. Katselin miten Mike ja Kasper suutelivat intohimoisesti. Olin kuin kärpäsenä katossa ja heidän poistuttua taustalle lemmiskelemään intiimisti jouduin kädelläni poistamaan peniksestäni suuremmat paineet. Vaikka täälläkin toimin Kasperin ja Miken miespalvelijana sain kuitenkin välillä kiihkeitä tunteita olemalla kahden karvaisen peikkopojan käsittelyssä.
      Mike oli kotoisin Amerikasta eikä kovin montaa sanaa suomea osannut. Yritin keskustella hänen kanssaan englanniksi, mutta elekielellä useinkin toimitin intiimimmät asiani. Mike kävi eteisessä välillä polttelemassa sikaria aina välillä ja jätti sen tuhkakuppiin pitkiksi ajoiksi sammumaan. Joskus vedin kevyet savut ennen kuin sikari oli sammumassa. Sikari oli hyvänmakuista sätkiin tottuneelle. miesten lähdettyä usein keräsin sikarintumpit talteen ja polttelin jämät piipussani. Usein jämästä lähteneet savut olivat aivan voimakkaita. Kasper ei tupakoinut ollenkaan, mutta oli kuitenkin tottunut Miken voimakkaaseen tuoksuun, mutta miesten välinen rakkaus ei haitannut mitään pienistä.

      • Hyvin jatkuu. Toivottavasti ei lopu.


    • Jälleen jatkoa kertomukseen. Teksti oli useita kuukausia valmistumassa.
      Hyvää vuoden jatkoa kaikille miesten kesken tarinoiden lukijoille.

    • Kiitos samoin ! Kiva että joku vielä jaksaa kirjoittaa :)

    • Menetin tekstinkappaleen rikkoutuneessa koneessa. Koitan jatkaa tätä jossakin vaiheessa. Kiihkeää kevättä kaikille!

    • Avasin voidepurkin ja otin sormenpäähäni voidetta. Keräsin Miken kivekset toiseen käteeni ja aloin hellästi levittämään voidetta hänen kiveksiinsä. Vielä lisäsin voidetta ja hellästi otin hänen kullinsan käteeni ja asetin siihen penisrenkaan. Hiukan hipaisin kielelläni hänen tumman sinistä peniksen päätään. Pieni tippa kiiltävää limaa oli siihen jo noussut ja se tarttui lipovaan kieleeni seka juonne limasta venyin pitkin leukaani. Keräsin Miken kivekset uudelleen toiseen käteeni ja lisäsin vielä hiukan voidetta muniensa ulkopinnalle. Keräsin toiseen käteeni kivespainon puolikkaan ja työnsin sen häen munapussia vasten . Lisäsin vielä kivespainon toisen puolikkaan ja painoin ne varovasti yhteen. Tarkistin vielä ettei ohutta ihoansa jäänyt metallisten painojen väliin. Otin kiinnitysruuvin ja asetin sen kierteelle. Kuusiokoloavaimella kiristin painojen osat yhteen. Vielä voitelin miehen kivekset voiteella ja hellästi puristaen suutelin niitä. Miehen kulli jökotti kivikovana ja hän nousi seisoallaeen. Kullinsa kaatutui hiukan ylöspäin. Painosta johtuen hänen kiveksensä roikkuivat hikan alempana kuin normaalisti. Kasper oli saanut kivespainot jostakin liikelahjana ja halusi antaa ne Mikelle. Näin hän toivoi niiden venyttävän kivespusseja alemmaksi ja siten lisäävän miehen seksuaalista ulkonäköä. Ilmeisesti lahjan antajalla oli samanlaiset fantasiat kuin meillä homoilla.



      Mike oli jäänyt maatilalle töihin ja minä olin hänen seuranaan tehdemme yhdessä vaativimpia kunnostustöitä. Tunsin välillä kovaakin kiimaa Mikeä kohtaan. Yöt nukuimme yleensä toisiimme käpertyneenä. En erikoisen hyvin osannut englantia, mutta pikkuhiljaa huomasin sen miten heikkokuuloinen mies oli. Kuulolaite oli miehen pitkan tukan suojaamana hänen korvassaan. Enemmän hän seurasi minua eleitäni ja arkiaskareissa usein ohjasin pulmatilanteissa häntä kädestä pitäen.



      Olimme saaneet sauna remontin valamiiksi ja alomme uusimaan pieneen lampeen menevää uimalaituria. Mike oli oppinut uimaan vaikka oli Amerikassa asunut pikkukaupungin keskustassa kerrostalossa. Mike innostui vielä kunnostamaan talon pihaa kukkaistutuksilla. Löysät shortisit roikkuivat hänen jaloissaan kun hänt teki pitkää päivää erilaisissa piha-askareissa. Hän oli pitänyt kivespainot paikallaan, vaikka hänellä oli mahdollisuus ne poiskin ottaa. Muniansa hän välillä voiteli, mutta painot oli paikallaan odottamassa Kasper kultaansa. Minulla oli pitkissä vitjoissa roikkuvat kivekset, jotka välillä tuntuivat kiusallisenkin irtonaislta. Jouduin ne usein kokoamaan pikkuhousihin, jotta sain ne jotenkin kulkemaan liikaa heilumatta mukanani.

      • Kauniisti kuvattu.


    • Tällaista taas kirjoittelin. Vanhempi homokundi kaipaisi kirjeseuraa joltakin ihanalta kundilta.

      • Voisin kirjoitella, vain kirjoitella.


    • Anonyymi

      Kiitokset että joku jaksaa kirjoittaa tänne ja hyvää kevättä Juusolle

    • Anonyymi

      Joskus Mike iltasella työnsi karvaisen päänsä minun tyynylleni ja alkoi suutelemaan suutani. Käperrryimme illalla toistemme läheisyyteen. Nyt kun Kasperi oli työmatkoilla olin Mikelle tärkeä, koska kulttuurin muutos kaupaungista syrjäiseen vanhaan maalaistaloon oli melkoinen ponnistus. Ihmeen pian ne yöt menivätkin tuon komistuksen kanssa. Olin vieläkin aivan ihmeissäni miksi minä sain kumppanikseni Kasperin puolison ja mitä Kasper tekin iltaisin työmatkoilaan? Odotin kuitenkin innolla Kasper isäntääni kotiin. Tiesin miten kovasti Mike häntä odotti. Monta päivää ennen Kasperin tuloa Mikellä alkoi selibaatti ja hän alkoi enemmän imenään minua. Roikkumunani olivat usein Miken suussa. Imujen jälkeen hän usein sytytti sikarinsa ja usein suutelin häntä ottaen osan sikarinsa savusta suuhuni.

      • Salaisuuksia, ehkä tulevaisuudessa?


    • Anonyymiksi tuo viimeinen kirjoitus meni, kun ohjelma pyysi kirjautumaan uudelleen vaikka olin jo kirjautuneena.

    • Hyvin kirjoitettu.

    • Saaran tekemän pellavaliinan päällä paino kiilteli. Mikeltä olin ottanut kivespainon pois ja nyt se jäi minulle Kasperin talolle. Olin saattanut Miken valtatien varteen pikavuoropysäkille. Hänen matkansa vei lentäen Jenkkeihin Kasper puolisonsa luokse. Nyt olin jälleen yksin ja tein talonmiehen töitä kuten silloin kun ei minulla ollut paljonkaan tietoja isäntäväestäni.


      Mike oli ollut täällä Suomessa kolme kuukautta. Tuosta kaupunkilaispojasta löytyi täällä monipuolinen taitaja. Mike teki pitkää päivää aamuvarhaisesta yömyöhään. Hän oli töissään ahkerampi kuin minä. Lähes joka yö nukuin hänen vieressään ja tunsin miten nuorempana miehenä hänen seksuaaliset halunsa olivat kyltymättättömät.


      Mike oli pitänyt kivespainonsa mukanaan koko sen ajan, kun ne hänen kivespusseihinsa kiinnitin. Ne kulkivat hänen mukanaan kaikissa tilanteissa. Nyt minulle oli jäänyt hänen käytettyjen vaatteidensa pyykki. Haistelin hänen tuoksuaan alusvaatteista ja tunsin ikävää. Runkkaamalla olo hiukan helpottui, mutta yksinäisyyteni oli ahdistavaa yhdessä pimenevien iltojen tuomassa lohduttomuudessaan. Runkatessani sain idean pukea Miken alusvaatteet päälleni ja samalla päätin kiinnittää kivepainonsa minun roikkumuniini. Nyt metallipaino koristi kiveksiäni ja nyt niiden paino vakautti munieni heilumista.


      Pidin painoja jatkuvasti päivästä toiseen aivan kuin Mikekin teki. Viimeisenä iltana ennen matkaansa otin painon pois hänen munistaan. Rakastelimme vielä kiihkeästi ennen lähtöään. Ajoin Miken peikkotukan lyhyelle sängelle ja jätin hiukan pidemmän pukinparran leukaansa. Kasper tuskin osasi odotaa tuon näköistä Mikeä, kun hän oli perillä Valloissa. Miken hiukset ja parran säilytin pyhäinjäänteenä ja usein hivutin niitä kasvoihini ja haistelin hänen ihanaa sikarin tuoksuaan.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe