Suvaitsevaisuuksia sätissä

RajaOnLaki

Alkanu oleen aika monta siellä sätissä jotka on nähtävästi erään vierasmaalaisen katsantokannan asialla, jota ei voi tässä sanoa tai kirjoittaa. Ihme juttu että puhuvat suomea mutta ajattelevat jotain ihan epäsuomalaista.

8

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todellisuus8811

      He eivät elä tässä ja nyt ,heidän elämänsä rajoittuu atk laitteisiin tai tv-radio,he eivät tiedä todellista uhkaa tai mitä elämä on nykyään,he elävät jossain pilvilinnassa tai ovat mieleltänsä epävakaita.

    • VastuuJaVoima

      Miten ketään voi tulla sättiin ja tunnustaa olevansa vihervassari ja julistavaa että isänmaa on avoin miljoonille tunkeutujille. Onko sätissä mitään oikeutta kanta kansalaisilla saada olla rauhassa tältä punavihreältä puolueohjelma propagandalta?

      Isänmaan petturi on ihan oikea nimike ja voidaan sanoa että ei ole mitään vihapuhetta sanoa että ovat samanlaisia pelkurikarkureita kuin ne jotka juoksi talvisodassa Viipurista karkuun ja jätti kaupunkimme puolustamatta - sukulaiset on tästä kyllä kertoneet kaiken tästä.

      Onneksi sätissä on monta suoraselkäistä suomalaista, en nyt sano nimiä mutta ketkä tietää että uhka on Ylessä ja jopa iltapäivä lehdissä mitkä on täynnä isänmaan myyjien vääristelyä. Kumpa olisi paperinen painos myynnissä eräästä netin totuus sivusta. Varmasti sitä lukisivat ja tukisivat oikea mieliset.

    • Päänsäpyörittäjä

      Ihanko tosissaanko siellä sätissä nyt tuomitaan se auttamaan tullut ulkomaalais taustainen henkilö? Eikö ymmärretä että vihalla ei synny kuin vihaa?
      Onko katkeruuden syynä se että tuo kyseinen Hassan-rutjake tuli ja vei joltain kanta-suomalaiselta mahdollisuuden auttamiseen? Suomen Armeijan käyneet miehet eivät saaneet olla sankarillisia vaikka varmasti olisivat tahtoneet olla. Vai mitä sekin tarkoittaa että näyttelee nyt sitten sairasta kun kummiskin vastaanotti puukoniskuja auttamassa ollessaan?

      Ja kun tuossa "netin totuus sivua" mainostetaan niin arvatkaapas mistä sivusta nämäkin kommentit ovat peräisin:
      - Noi perkeleet tulis potkia ulos Euroopasta.
      - Noita perkeleitä pitäisi alkaa napsiin...
      - Monttuun ja multaa paalle!

      Tappamisen meininkiä puolin ja toisin? Juoksuhaudoissa jo?

    • tauno.lukevan.sota

      Kannattaisi kaikkien opiskella hiukan historiaa ja sen valossa miettiä miten aikojen saatossa kansakunnat ovat kehittyneet ja levittyneet asuinsijoilleen, nousseet valtaan, kadonneet kokonaan, miten sivilisaatiot ovat nousseet kukoistukseen ja musertuneet arvojensa romahtamiseen. Euroopan historia on varsin lyhyt, asuttaminen ollut hidasta ja kulttuuri varastettu muilta. Lyhyt sivistyshistoria on taipunut raakuudelle ja väkivallalle, kukoistava kautemme on nyt, katsommeko oikeudeksi polkea jalkoihin muiden kulttuurien arvot, omaksuttuamme niistä oman kulttuurimme pohjan.
      Sivistys on aina kaunista. Uskonnollinen uhoaminen on aina tuhoavaa, jos ihmiskunta keskittyy vain muuttamaan toistensa arvomaailmaa. Jokainen kansa nimeää arvoituksellisen Luojansa omalla kielellään, mutta elämän tahtoa uhkuva luomakunta on sama ja yhteinen. Niin myös ihmisten ilo ja suru, turva ja hätä on samanlainen kaikkialla.
      Eivätkö Jesus ja Mohammed olleetkin vain nimiä ihmisille, jotka jäivät ihmiskunnan muistiin erityisen ihmisyytensä tähden? He eivät eläneet lietsoakseen eripuraa, mutta heidänkin inhimillisen sanomansa voi väärentää lukemalla vain sana sieltä ja toisen täältä. Yhtä hyvin voisi tarkastella maailmaa seitsemän riitaisan veljen näkökulmasta ja lopputulemaksi todeta, että kunnon ihmisiä lopulta kaikki, omalla paikallaan maailmassa?

      • vallanmukava

        Tästä on tullu noiden jeesustelijoiden kirjoitus palsta näköjään,kirjoittavat kuin raamattua ,lopettakaa jo tuo uskon tyrkyttäminen toi tekee oksettavaksi koko teidän touhun.


      • fghjklöäsdfghjkl
        vallanmukava kirjoitti:

        Tästä on tullu noiden jeesustelijoiden kirjoitus palsta näköjään,kirjoittavat kuin raamattua ,lopettakaa jo tuo uskon tyrkyttäminen toi tekee oksettavaksi koko teidän touhun.

        Eikös tuossa ollut perätikin uskon vastainen ajatus?


    • vallanvallanjoo

      däböli ei vaan tajunnu tekstistä muuta kuin kaks sanaa. vieläkö pitää miettiä mikä menee pieleen kun ymmärrys on tuota luokkaa?

    • vinnerbox

      Ei siellä suvaita ketään uusia tai ulkopuolisia .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe