Skaala haettu konkurssiin

Skaalasta on tänään jätetty konkurssihakemus Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudelle.
Ilmianna
Jaa

44 Vastausta


Jaa. 🙂
Ilmianna
Jaa
\o/
Ilmianna
Jaa
Mikä ihmeen teollisuuden ala tuo puusepänteollisuuden ala oikein on. Yli kymmenen vuotta on toistuvasti kuultu vain ikäviä asioita ikkunoiden valmistuksesta ja yritysten konkursseista.
Ilmianna
Jaa
Varmaan niin paljon reklamaatioita rästissä, että tässä vaiheessa syytä kääntää kuppi nurin.
Siihen päättyy sitten omankin ulko-oveni "takuukorjaukset". Saas kattoo, millä nimellä tämäkin verstas jatkaa toimintaa, kun ensin ostetaan konkkapesältä tilat ja koneet puoli-ilmaiseksi ja velat nollaantuu.
Jokohan sitten olisi niin paljon kannattavuutta, että raskii laittaa isoon ulko-oveen tupla yläsaranat? Toinen vinkki: Kun käyttää vähemmän aikaa asiakkaalle valehteluun, niin jää enemmän aikaa itse työn tekemiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Reklamoidessa Skaala halusi tietää, että mikä on oven valmistusnumero. Löytyy kuulemma saranapuolelta. Paskat mitään löytynyt. Jollei olis sattumalta ollut tallessa rautakaupan ostolaskua, niin millä olisin todistanut Skaalan tuotteeksi? En millään. Varmaan jostain Virosta tai Pietarista tai mistä lie valkovenäjältä tänne trokattu ja myyty täällä helvetin kovalla hinnalla: Ovi ja vasikka maksoi yhteensä pari tonnia! Kolme sataa olis ollut realistinen hinta. Mut iteppähän ostin. Että hintaa kyllä osattiin pyytää. Ja Pohjalaista laatua toimitettiin. Tällä kertaa ei tullu priimaa: Laatua se on paskakin laatu. Tervemenoa vaan. Ikinä en osta vaikkei maailmassa olis kuin yksi toimittaja ja se olis skaala tai mikätahansa, jossa takapiruna samat sinksarit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Siinäpä se, yksi kymmenistä heikkouksista ja puutteista joita löytyy ikkuna ja ovi valmistajien tuotteista.
Koska ikkuna ja ovi valmistajat alkavat valmistamaan pohjolan oloihin soveltuvia tuotteita? On se hieman ihmeellistä että kaikki valmistavat heikkolaatuisia tuotteita, eikä yksikään vaivaudu valmistamaan kunnolla kestäviä, virheettömiä ja laadukkaita tuotteita.
Ihmettelen miksi ikkunateollisuuden toilailuihin ja temppuiluihin ei vihdoinkin tartu tomerasti valtiovalta ja alan asiantuntijat.
Tässäkin tapauksessa lienee se tosiasia että toiminta vain jatkuu eri nimellä ja takuiden saajat eli ostajat jäävät nuolemaan näppejään.
Ilmianna
Jaa
teitä on huijattu , eliitti sopinut tämän näytelmän aikoja sitten nyt tapahtuvaksi , vaikka rakennettaisiin pilviin asti työläiset ei tienaa mitään ja aina lopuksi velat tulee veronmaksajille monesta purosta , samaa pelleilyä talotehtaiden kanssa , vedätys on päivän sana , vain hölmö uskoo puheita ja lupauksia , jossain päin on uusi hieno tehdas joka aikansa sylkee tavaraa kunnes kaikki vanhenee kannattamattomaksi.
Ilmianna
Jaa
peruskansalainen etsii aina tapahtumalle syytä vaikka tapahtumat ovat seurauksien viimeinen niitti , joiden järki löytyy miettimällä kuka tapahtumasta hyötyy , täysin hölmönkin tapahtuman takaa löytyy muutema hyötyjä. ja jokaisen tapahtuman siivoaa veronmaksajat ry.
Ilmianna
Jaa
skaalaan on tullut punkki joka imee siitä veret vain keho jää maksajille jäystettäviksi, lahden autonkorin konkurssikin on hyvä opintomatka finanssimaailman saloihin, mistä kate tulee, tai anttilan tarina viimeiseen kivijalkaan, kaikki pitää aloittaa vuodesta 1969 ja sitra/ sponsor ( suomen pankki ) talouden periaate , siellähän se kerrotaan miten valitaan paras monista jolle ajetaan kaikki pelurit yhteen koriin , lopuksi kannattaa selvittää vastaava keissi ( partek) koottiin kaikki yhteen ja "annettiin" koneelle uhrilammas. hieno tarina pitää sisällään saalistusta ja saaliin repimistä aivan kuin luontodokumentissa.
periaatteessa veronmaksaja maksaa firmansa jossa on töissä ( veronmaksajan sponsoroimat tuet ) , makselee tilan jossa toimitaan ( eläkeyhtiön "sijoitus / veronmaksajan )ostaa tekemiään tuotteita ylihintaan ( katteet / verot ), makselee kaikesta tuloistaan 1/3 veroja , lopuksi makselee veromaksuja omistuksistaan kunnes jäljellä on vain käyttöpäivänsä käynyt hyödyke josta pitää vielä perillistenkin ottaa velkaa että saa omaksi ja firman konkurssit ja sotketut alueet pitää laittaa kuntoon. onpa ollut valtava kehitysaskel luolasta ulos tultua , sieltähän mentiin nuotion ääreen kavereiden kanssa laulamaan. kunnes finanssinero kuiskas korvaan että ( haluukx tienata )
vois melkeen ajatella että veronmaksajan ( valtio ) on 2 jakoinen pallo , toinen puoli on eliitin johon valuu hyöty ja toinen puoli ( veronmaksajan ) sinne valuu paska , ( velat ja vastuut siivouksesta )
vanha virsi että ei se sinulta pois ole jos kaveri saa katteetonta korvausta, kyllä se sinun rahasi arvo muuttuu vastaavasti pienemmäksi kun alkaa katteeton raha tehdä ostoja ( hinnat nousee )
tälläiset konkurssit huomaa usein siitä että tilat ovat vanhentuneet ja ne on myyty hiljan jollekin ( tollolle rahanpolttoosastolle ) , henkilöstö on elähtänyttä, , firman omistajat vievät ( tulevaisuuden "näkymänsä / visionsa ) pörssiin myyntiin , ja valtion / julkisen tahon toimijat jatkavat toiminnan rahoittamista ( kerryttäen velkasaataviaan ) jotka sitten puskista "yllättäin" vaaditaan maksuun hetkellä ( zero), asiat ei tapahdu äkisti vaan hallitun hitaasti.
pelkistäen vuosikymmenet alkaa pelolla ja käteisellä , loppuosa mennään villisti velalla ilman pelkoa, - 30 luku, -40 luku._50 luku, -60 luku,-70 luku, -80 luku, -90 luku, 2000 luku, 2010 luku, 2020 luku. vain hölmö ei tätä ymmärrä.
Ilmianna
Jaa
Yksi historian kuplista puhkesi. Jos sadan miljoonan liikevaihtoa tekevä firma olisi terveellä pohjalla, niin ei se yhdestä tappiollisesta vuodesta olisi menos konkkaan. Täs on jotain muuta pitempiaikaista takana. Pian varmaan tutkitaan, mistä ja miten on maksettu jokerisponssi jne. Mutta ovat kyllä räikeästi käyttäneet alohankkijoita ja tavarantoimittajia toimintansa maksumiehinä. Nyt tulee koko kansalle tietoon firman politiikka. Kukaan tai mikään muu ei ole ollut mitään! Toivottavasti firman satatonnia tienaavat toimihenkilöt ovat nyt tyytyväisiä omiin keksintöihinsä! Onko tämän puhalluksen takana puhallusikkuna? Oliko se sjusi, haluaako skaala eroon y-tunnuksesta, sitten niistä ei vastaa enää kukaan!
Ilmianna
Jaa
Turhaa parranpärinää Skaalasta.

Rahoitushanat, kun sulkee vakuutusyhtiö niin jokainen Suomen firmoista menee konkkaan. Skaala pantiin kuntoon ja konekanta uusittiin. Tilauskanta oli hyvä mutta rahoitus katkaistiin ja nyt koneet myydään etuisasti toiselle yhtiölle.

Velat jäävät lähinnä Kauhavan kaupungille ja palkkasaatavat valtiolle. Kauhavalla on heikko virkamieskunta ja neuvottelutaito niin lopputulos on katastrofi.

Nyt on monta tyhjää hallia joihin saa korkeintaan kirpputoreja tai pakolaiskeskuksia, väki vähenee ja sieltä veroja maksavasta päästä. Kiinteistöjen arvo romahtanut ja alamäki jatkuu kiihtyvällä tahdilla.

Ainut pelastus on kuntaliitos tai ammattitaitoinen johtotroikka mutta sellaisen saaminen on lähes utopistinen unelma. Taantuva alue ei innosta moisia henkilöitä sudenvi..n loukkoon.
Ilmianna
Jaa
Tarkoittaako tämä sitä että mun ei tartte maksaa tuota ikkunalaskua ollenkaa? Aika äsken asennettu, ja lasku on vain 12700 euroa, ei kait ne pikkurahoja rupee kinuamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Voit maksaa mulle.. mulla olis 5000€ sieltä firmasta palkkasaatavia..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mulle toka 5 donatelloa,niin oltais sujut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jytky89 kirjoitti:
Voit maksaa mulle.. mulla olis 5000€ sieltä firmasta palkkasaatavia..
Eikö tuo ole jo 3 kuukauden palkka Skaalalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko kellään tullut mieleen syyttää ruåtsalaisia? Minullapa on. Päättivät 15 vuotta sitten vallata myös Suomen ikkunamarkkinat. Ja ovat sen tehneet. Piikki on jo täynnä - kilpailuviranomainen ei enää salli ostaa lisää brändejä. Siispä kasvetaan orgaanisesti, voitetaan pieniä ja isoja diilejä tarkoin valitun strategian mukaan EP:llä, Tiivillä tai Pihlalla, samalla ostaen ison ostajan eduin n. 25:lle tehtaalle raaka-aineet ja materiaalit. "Syytän" siis ruåtsalasia. Toimialan osaaminen on siellä Inwidon verran edellä.
Ilmianna
Jaa
Ainakin laatu oli Skaalalla hyvää. Tässä mökissä 13 kpl Skaalan ikkunoita ja olleet 21 vuotta ja vieläkin kuin uudet!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ennen oli ennen. Tuoteuudistuket eivät ole tehneet nyky ikkunoista kovinkaan hyviä. Lisäksi viikkotavotteiden (kappalemäärän) täyttyminen on ollut tärkeämpää kuin että valmiit tuotteet olisivat kauniin näköisiä katsella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Konkurssi. Vain taitamaton johto ja virheellisesti valmistetut tuotteet vievät markkinajohtajan muistojen joukkoon. Mainosten lupaukset ja kerrostaloihin toimitetuissa ikkunoissa oli useita merkittäviä eroavaisuuksia. Pientalojen omistajille kelpaa melkein mitä vain, kunhan on pikkusievät maalipinnat. Silti kaikki ikkunoiden ja niiden ilmanvaihtolaitteiden haltijat jäävät nuolemaan näppejään takuiden kanssa.
Ei muuta kuin uusi yrittäjä ja uusi nimi kehiin, tietämättömiä ja taitamattomia ostajia riittää pilvin pimein. Miksi ikkunoiden valmistajat ja etenkin ikkunoiden ostajat eivät ota opiksi mitään.
Ilmianna
Jaa
No nythän on vain Ruåtsin myyntiyhtiö menossa konkkaan, kun yhtiö itse sen haki.
Nämä 3 Suomen yhtiötä ovat hakeneet yrityssaneerausta käräjäoikeudelta. Syksy näyttää, pääsevätkö yhtiöt saneerattaviksi. Riippuu paljon siitä, mitä rahoittajat asiaan lausuvat ja pystyykö yhtiö laatimaan uskottavan saneerausohjelman. Joka tapauksessa melkoinen joukko pieniä alihankkijoita kärsii tilanteesta suhteellisesti eniten.
Ilmianna
Jaa
Kyllä on "pässejä" kirjoituskoneen ääressä. Mitä hyötyä on mollata Skaalaa ??? . Takuulla SUOMEN PARHAAT TUOTTEET ainakin ikkunapuolella . Edelläkävijä ENERGIA ja ILMANVAIHTO ja LÄMPÖLASI ikkunoissa. REHELLINEN POHJALAINEN YRITTÄJÄ . Virhe oli liian suuri investointi lasikarkaisimon rakentamisessa, mutta se haukkuu hintansa nopeasti takaisin kun vaan tehdas saadaan pyörimään. Toinen liian iso menoerä on mainos ja sponsorointikulut. Urheiluseuroja tarvitsee tukea , mutta ei liikaa. Kyllä suurin syy lienee liian suureksi paisuminen ja kaikki kilpailijat ei sitä hyväksy. Tuntuu että rahoittajat vetäytyy ja vaatii velkojaan " JONKUN" käskystä. Näin kävi KEIHÄSMATKOILLE , VESISEPOLLE ja monelle muulle hyvin menestyneelle yritykselle. Ilmeisesti toimiva uudistettu tehdas halutaan ajaa nurin jonkun ulkopuolisen toimesta. Tiedän tehtaan taustat 50 vuoden takaa (puusepänliike Hautanen) ja se on toiminut aina laadukkaasti ja rehellisesti. TOIVON SYDÄMESTÄNI ja kaikkien siellä työssä käyvien puolesta että toiminta jatkuu pian normaalisti-terveesti ja saatte kaikki palkkanne , samoin myös aliurakoitsijat saisivat palkkarästinsä .Ei siinä firmassa ole koskaan ollut mitään <"sadantonnin " toimihenkilöitä , mutta e on elättänyt monta sataa perhettä ja alihankkijaa. On näistä velkasaneerauksista saatu hyviäkin kokemuksia ja firmat on saatu jaloilleen. TSEMPPIÄ MARKKU JA HANNU. Kyllä tämä tästä selkiää parhain päin. Tehdään vaikka kansalaiskeräys toimivalle tehtaalle .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos tuotteet ja toiminta sen ympärillä on parasta mitä saa, (tai edes sinnepäin) niin yksikään niin toimiva yritys ei mene konkurssiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kun nyt juuri noista kapitaaleilla kirjoitetuista melko paljon tiedän niin voin kertoa että edelläkävijästä ei ollut tietoakaan. Maksettuja testejä, heikkolaatuista lasielementtiä, toimimaton ilmanvaihtojärjestelmä ja muutama muu keplottelu. Laatu ei todellakaan ollut skaalan valtti ja asioiden jälkihoito melko erikoista...

Ydin ongelma kaiken keskellä oli järjettömät investoinnit jotka lopulta aiheuttivat rahoittajien vetäytymisen.

Ikävä asia nykyinen tilanne toki mutta asiaa läheltä seuranneet ovat tätä pelänneet jo melko kauan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lähipiiri puolustelee kavereitaan. Eihän itse syyllinen ole koskaan syyllinen, vaan aina joku muu. Myös puolustusasianajajan mielestä. Kerro yksi vuosi, ettei ikkunatehtaiden edustajista, ikkunoiden laadusta tai muista sekoiluista olisi surkeita tietoja maamme lehtien osikoissa.
Eipä aikaakaan kun yksi suuri ja mahtava ikkunatehdas meni konkurssiin ja ostajat jäivät nuolemaan näppejään turhien takuiden kanssa.
Tällä kertaa oli vuorossa Skaala ja sen "takuita" saanneet ikkunanostajat.
Mikä takuita antava ikkunanvalmistaja on seuraana vuorossa?
Ilmianna
Jaa
No niin, jätetään ne uhoamiset ja huutamiset sikseen vaikka tunteet olisivatkin pinnassa. Toi liian iso investointi ja sen aiheuttama likviditeetti-/vakuusongelma kuulostaa aika järkeenkäyvältä syyltä joka voi johtaa jopa konkurssiin, ei olisi ensi kerta. Mutta jonkun urheiluseuran tukeminen tuskin aiheuttaa konkkaa. Tai jos aiheuttaa niin sitten firman on täytynyt olla todella huonossa hapessa TAI vaihtoehtoisesti tuki on ollut aivan älyttömällä tasolla.

Aika omituinen tuo vihjaus että rahoittajat ajaisivat firman tahallaan konkurssiin, yleensä rahoittajalle tulee näissä konkursseissa takkiin joten aika vaikea keksiä mitään logiikkaa. Näin siis ellei sitten lähde foliohattulinjalle mutta ei kai sellaiselle kukaan lähde. Vai onko sulla helavyö jotain tarkempaa tietoa tästä?

On se tietysti surku homma omistajille, työntekijöillä, alihankkijoille ja rahoittajille jos Skaala ei selviä. Aika näyttää kuinka käy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Liian iso investointi = johto itse on mokannut
Liian iso markkinointikulu = johto itse on mokannut
Liian iso velkamäärä = johto itse on mokannut
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Investoinnista likviditeetti ei kokonaisuudessaan johdu. Ostovelat on 19 miljoonaa, joten jotain muuta on ollut pielessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voin ihan kokemuksesta kertoa, että Hautaset ovat viimeiset vuodet valehdelleet ja kusettaneet ihan päin naamaa tavarantoimittajia niin kahden kesken kuin julkisuudessakin (toukokuussa ilmoitettiin että rahoitus kunnossa, jotta joku uskaltaisi toimittaa). Yrittivät vielä kiristää ison tavraerän, jolloin luottotappiot olisivat olleet vielä isommat - nytkin tuli turskaa niin, että hyvä jos firma pysyy pystyssä. Hautaset eivät ansaise jatkoa - epärehelliset huijarit! Joku muu toivottavasti jatkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Myy ennakkomaksulla, korota hieman hintaa. Saat saneerausvelkaa sitä kautta takaisin (edes hiukan)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Samaa mieltä Tavarantoimittajan kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Rakennuslehden (1.9.2017 ) mukaan Skaalan omistajatahot ovat erittäin pahoillaan alihankkijoille aiheutuvasta mielipahasta - voimia vaan alihankintaketjun saamisten kotiuttamiseen ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Yrityssaneeraushakemuksesta käy saman lehden mukaan ilmi, että on ollut syytä olla pahoillaan jo tosi kauan. Varsin varmasti tuotannon viiveet poistuvat tänä vuonna, koska markkinat ovat pahanpäiväisesti säikähtäneet ja tilaukset menevät muihin alan yrityksiin. Hiukan vaikuttaa siltä, että yrityssaneeraukseen pääsy olekaan läpihuutojuttu. Mitä mahtavat päävelkojat lausua. Varmaankin velkojaluettelon puolen tusinaa suurinta saamamiestä edustaa yli 50 % veloista. Käräjäoikeus tuskin määrää Skaalan esittämää saneerausmiestä, vaan velkojien ehdottama henkilö alkaa pomottaa Skaalan toimaria. Niin, jos saneeraus yleensä edes alkaa.

https://www.rakennuslehti.fi/2017/09/yrityssaneeraukseen-hakevan-skaalan-alamaki-on-aiheuttanut-miljoonien-kustannukset/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ensin keplotellaan vuoisikaupalle heikkolaatuisilla ja ylimainostetuilla halpatuotteilla. Samanaikaisestii keploteltiin tavaroiden hankkijoiden ja aliurakoitsijoiden rahoilla.
Ikkunoiden ja ovien ostajille luvattiin virheettömiä laatutuotteita ja kuitenkin toimitettiin vain tavallisia halpatuotteita.
Nytten alkaa keplottelut eri oikeusasteissa ja tuomaripeli on voimissaan.
Taas kerran puusepänteollisuuden pelinappuloina ovat olleet kaikki mahdolliset osapuolet ja etenkin ikkunoiden ostajat.
Katsotaan nytten mikä ikkunpoiden valmistajista tekee seuraavaksi konkurssin.
Uudistalot ovat pahassa välikädessä koska jostakin ne halvimmat ikkunat on vain ostettava, vaaratekijöistä piittaamatta.
Mutta huihai tulevat asuntojen ostajat ne murheet saavat niskaansa.
Ikkunoiden vaihtajien kannattaa olla tarkkana mistä tai keneltä niitä uusia ikkunoita hankitaan.
Ikkunoiden laaduissa ei ole mitään merkittäviä eroja, koska valmistus-sapluunat ovat kaikilla valmistajilla melkein samanlaisia. Vain esitteiden lupauksissa ja myyntimiesten sanoissa ne luulotiedot ovat hieman toistaan poikkeavia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Koita hörhö listata ikkunoista ne virhetekijät, kun olen asentanut niitä vuosia niin empä ole huomannut eroavaisuuksia.

Pääs sisäiset erot ovat merkittävät, juos tiivisteitä moittii niin saahan niihin vaihtaa vaikka kultaiset.

Ikkunat asennetaan taloon niin kunnon räystäiden puute aiheuttaa kosteuskuorman mutta muuten ei nykytaloissa tarvitse availla ja sulkea ikkunoita kuin kerran pari pesukertaa vuodessa.
tuon rasituksen kestää jokainen ikkuna.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kxxk kirjoitti:
Koita hörhö listata ikkunoista ne virhetekijät, kun olen asentanut niitä vuosia niin empä ole huomannut eroavaisuuksia.

Pääs sisäiset erot ovat merkittävät, juos tiivisteitä moittii niin saahan niihin vaihtaa vaikka kultaiset.

Ikkunat asennetaan taloon niin kunnon räystäiden puute aiheuttaa kosteuskuorman mutta muuten ei nykytaloissa tarvitse availla ja sulkea ikkunoita kuin kerran pari pesukertaa vuodessa.
tuon rasituksen kestää jokainen ikkuna.
Skaalan laadussa suurin ongelma on ollut maalausviat ja niihin liittyvät asiat. Tehtaalla todettiin pomojen suulla, ettei laatua saa katsoa liian läheltä. Ihan tietoisesti lähetettiin pikkuisen vaillinaista laatuakin. Tästä tietenkin on muutama vuosi, joten kaikkihan on Skaalalla voinut muuttua parina viime vuotena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Miten paljon mahtaa olla meitä taloyhtiöiden osakkaita,jotka myös osaltamme roikumme löysässä hirressä Skaalan vuoksi. Melko isossa taloyhtiössämme tehtiin kilpailutuksen jälkeen useita satoja tuhansia maksava urakkasopimus kaikkien ikkunoiden ja ulko-ovien vaihtamisesta.Urakan aloitus viivästyi lähes kaksi kuukauttaa . Mitään tietoa viivästymisestä ei Skaalalta taloon tullut automaattisesti,vaan vasta hallituksen edustajien useiden kyselyjen jälkeen.Selitykset oli moninaisia. Asennustyö sujui aluksi normaalisti ,kunnes elokuun alussa alkoi tökkiä ja kohta asentajia ei enää näkynyt. Ikkunat ja muu materiaali seisoivat vesisateessa viikkoja. Jälleen monien kyselyjen jälkeen viiveellä saatiin tietoa vakavista maksuvaikeuksista ja lomautuksista. Julkisuudessa olikin sitten pian tietoa konkurssihakemuksista ja yrityssaneeraushakemuksesta Urakan piti sopimuksen mukaan olla valmis heinäkuun lopussa. Todellisuudessa nyt on valmista ehkä 1/3 eikä jatkosta ole tietoa. Skaalan edustajat tiedottavat taloyhtiölle yrityssaneerauksen olevan hyvin todennäköistä, päätöksen tulevan syyskuussa ja näinollen urakka viivästyisi vain muutamalla kuukaudella. Tuota eivät taida itsekään uskoa. Urakkaa varten nostettu yhtiölaina pitää tietenkin maksaa,vaikka suurin osa urakasta on tekemättä. Jos lopputuloksena on Skaalan konkurssi,koko prosessi kilpailutuksineen alkaa alusta ja Skaalan tuotetakuut jo asennetuille ikkunoille ovat vessapaperin arvoisia. Taloyhtiöissä asuu ja elää paljon vihaisia ihmisiä,jotka kokevat itsensä petetyksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
loock. Jos tuo on sinun hajatelmasi, niin se ei ainakaan kerro kovinkaan suurta tietämystä ikkunoiden valmistustavoista ja niiden laadusta. Ikkunoiden vaihtaminen ei tee sinusta laadun asiantuntijaa. Kuitenkin lienet hyväkin asiantuntija ikkunoiden vaativissa asennustöistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Muutaman vuosikymmenen kokemuksella sanon, että pitkään asennustöissä olleilla ammattiasentajilla on paras näkemys tehtaiden laadusta. Havaintoja syntyy työmaalla jokaista ikkunaa käsitellessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hiljaiselta näyttää Skaalan tontilla-
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Päivämäärästä päätellen 9.9.2017 10:31 tuo on lauantai ja silloin kuuluukin olla hiljaista Skaalan tontilla. Siellä tehdään 5 päiväistä viikkoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
krisse59 kirjoitti:
Päivämäärästä päätellen 9.9.2017 10:31 tuo on lauantai ja silloin kuuluukin olla hiljaista Skaalan tontilla. Siellä tehdään 5 päiväistä viikkoa.
Voi sen käsittään muutenkin. Ei ole paljoa Skaaalan tontilla materiaaleja tai valmiita tuotteita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
krisse59 kirjoitti:
Päivämäärästä päätellen 9.9.2017 10:31 tuo on lauantai ja silloin kuuluukin olla hiljaista Skaalan tontilla. Siellä tehdään 5 päiväistä viikkoa.
Avaa silmäs krisse59. Ei siellä kuule mitään tehdä, ei arkena eikä pyhänä, valitan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miettikää nyt hiukkasen.... kuka uskaltaa tilata narikasta, jossa tavaraa haetaan "käteisrahalla", että saadaan tuotanto jollakin tavalla pyörimään... nyt on hyvä kassanpohjasta imaista pölyt
Ilmianna
Jaa
Todella huonolaatuiset nää skaalan ulko-ovet. Ei ihme että kolkkaan meni. Eka meni takuuseen, syy kiero. Ja niinpä näkyy olevan tää takuuvaihdettukki. Siis täyttä paskaa tää Suomalainen laatu.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Skaala haettu konkurssiin

Skaalasta on tänään jätetty konkurssihakemus Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudelle.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta